tiistai 6. tammikuuta 2015

Ripsivärit vertailussa

Ajattelin esitellä tässä postauksessa kaikki tällä hetkellä omistamani ripsarit ja kertoa mielipiteeni niistä. Mä olen testannut todella monia ripsivärejä tässä vuosien kuluessa ja lähes yhtä monta kertaa joutunut pettymään. Niissä tuntuu aina olevan jokin vika, tai sitten se vika löytyy mun ripsistä tai siitä, että toivon ripsareilta ihan mahdottomia. Käytin aika pitkään yhtä L'Oréalin Telescopic -sarjan ripsaria, mutta ilmeisesti sen valmistus tai maahantuonti lopetettiin, kun yhtäkkiä hieman alle vuosi sitten en enää löytänyt sitä mistään. Siihen olin ihan suhteellisen tyytyväinen, vaikkei sekään mielestäni täydellinen ollut.

Viime keväänä alkoikin sitten uuden luottoripsarin metsästys, melko huonoin tuloksin, kunnes sain LivBoxista pienikokoisen Clarinsin Be Long -ripsivärin, johon rakastuin täysin. Noin viikko sitten sain myös täydellisyyttä hipovan Shiseidon ripsivärin, josta mainitsinkin jo aiemmin. Tällä hetkellä omistan kuusi eri ripsiväriä, kolme hieman kalliimpaa ja kolme edullisempaa. 

Silmiä säästääkseni laitoin yhtä ripsaria vain toiseen silmään, joten yhdessä kuvassa on siis näkyvillä kahden eri ripsarin tulos. Ripset on kaikissa kuvissa taivutettu.


Vasemmalla Clarins Be Long  ja oikealla NYX Doll Eye Long Lash.

Pidän Clarinsin ripsarista, koska sillä saa helposti ja hyvin pienellä vaivalla melko näyttävät ja erotellut ripset. Myös harja on mieleeni, koska sillä saa tehtyä tarkkaa työtä ja se on mukavan pieni. Huono puoli tässä on se, että mielestäni kyseinen ripsiväri kuivuu vähän turhan nopeasti tai sitten mulle on vain sattunut todella huonoja yksilöitä.

NYXin ripsiväri yllätti mut positiivisesti. Testasin kyseistä ripsaria tänään ensimmäistä kertaa ja yllätyin kuinka helposti silläkin sai kivan näköiset ripset. Väri tarttui ripsiin hyvin ja aion ehdottomasti käyttää tätä myös jatkossa. Tuote on edullinen ja hinta-laatusuhde mielestäni täysin kohdillaan.


Vasemmalla Shiseido Perfect Mascara Defining Volume ja oikealla L'Oréal Paris False Lash Telescopic.

Shiseidon ripsivärillä saa näyttävät ripset pienellä vaivalla, mutta ripset menevät myös hyvin herkästi tolla tavalla yhteen, mikä ei mua itseäni haittaa lainkaan, mutta kaikkia tuo ei varmasti miellytä. Harja on pienen totuttelun jälkeen ihan mukavan kokoinen ja sillä saa tehtyä tarkkaa ja huolellista työtä. Vedenkestävyys takaa sen, että ripset pysyvät taivutettuina, mutta meikinpoisto on samasta syystä hieman hankalampaa. Tämä on näistä kuudesta ehdoton suosikkini.

L'Oréalin ripsiväri taas oli monen kuukauden testaamisen jälkeen suuri pettymys. Voi hyvin olla, että ripsari oli jo osittain kuivunut, kun viime käyttökerrasta tosiaan on jo tovi, mutta vaikka mä kuinka yritin, en saanut ripsistäni ton paremman näköisiä. Mun mielestä toi lopputulos näyttääkin juuri siltä, että sitä ripsaria on yritetty laittaa tuntitolkulla kuitenkaan onnistumatta siinä. Tykkään kovasti tosta harjasta, se on vähän samanlainen kuin ylempänä mainitun Clarinsin ripsarissa, mutta toi on pidempi ja vähän eri muotoinen. Muistaakseni en ollut kovinkaan tyytyväinen tähän silloinkaan, kun joskus tämän ostin eikä mielipiteeni sen suhteen ole kyllä muuttunut mihinkään.


Vasemmalla Rimmel Scandal Eyes Retro Glam ja oikealla Lancôme Hypnôse.

Rimmelin ripsivärin sain LivBoxista ja olin alusta alkaen melko skeptinen sen suhteen. Valtavan kokoinen harja ei suinkaan lievittänyt epäilyjäni, mutta yllättäen sillä saikin tehtyä melko siistiä ja tarkkaa jälkeä, enkä juurikaan saanut mitään sotkuakaan aikaan, vaikka harja olikin tosiaan ihan valtava. Väri alkoi tosin varista ripsistä melko nopeasti, eikä lopputulos kaiken kaikkiaan oikein miellytä silmääni. 

Lancômen ripsiväriltä taas odotin vähän turhankin paljon, sillä vaikka lopputulos kuvassa onkin ihan ok, meni sen tekemiseen todella kauan. Väri ei tuntunut millään tarttuvan ripsiini ja sitä sai ottaa lisää monta kertaa. Vedenkestävyydestä plussaa ja harjakin oli ihan okei, mutta itse haluan ripsivärini olevan sellainen, millä saan haluamani tuloksen nopeasti ja pienellä vaivalla, eikä tämä valitettavasti ollut lähelläkään sellaista.


Tässä vielä kuva kaikkien ripsivärien harjoista (vasemmalta lähtien: L'Oréal, Rimmel, Lancôme, Shiseido, Clarins, NYX). Itse pidän edelleenkin eniten noista pienemmistä harjoista varmaan ihan jo siitä syystä, että olen sellaisiin tottunut, ja liian isot ja paksut harjat ovat omassa käytössäni ainakin vähän turhan kömpelön tuntuisia.

Mitkä ovat teidän ripsivärisuosikkeja? :)

8 kommenttia:

  1. Heii tää oli tosi kiva vertailupostaus! En oo mitään noista samoista kokeillut ja noista ehkä parhaimmalta lopputulokselta näyttää tuo Shiseidon ripsarilla tehty. En oo kyseisestä merkistä edes kuullutkaan itse :) Tällä hetkellä oma lempparini on Max Factorin (no oikeastaan melkein kaikki uusimmat) ja Lancomen Doll Eyes. Max Factor päihittää kuitenkin Lancomen näyttävyydellään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin törmäsin kyseiseen merkkiin vasta suunnilleen vuosi sitten, mutta niiden tuotteet on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! Mä en ole tainnut koskaan testata mitään Max Factorin ripsaria, mutta täytyy kyllä ehdottomasti ostaa joku, kunhan vaan saan näitä ensin käytettyä alta pois :)

      Poista
  2. Olipa ihanan kattava postaus! :) Tosi hyvin rakennettu. Ja uskomatonta, että sulla on KUUSI eriä ripsiväriä. :D Mulla on ihan maximissaan kerralla kaksi. Tällä hetkellä on vain yksi, ja se on osoittautunut ihan todella hyväksi. Lorealin miss manga. Tykkään tuuheista ja näyttävistä ripsistä, ja tällä ripsivärillä sellaiset saa todella helposti. :) Suosittelen siis kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli mieluisa postaus :) Heheh, joo on vähän riistäytynyt käsistä toi ripsarien hankkiminen, ei mulla yleensä näin montaa oo kerralla :D Ja kiitti paljon vinkistä, toi ripsari menee ehdottamasti kokeiluun! :)

      Poista
  3. Kiva ripsari postaus! <3 :) Siulla on upeat simmut. Mun lemppari on Chanelin le volume! Se tekee kaiken :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon<3 Haluan muutenkin testata Chanelin meikkejä ja ehdottomasti myös ripsiväriä, eli kiitos paljon vinkistä! :)

      Poista
  4. Mullakin on toi rimmelin ripsari, pelästyin kans sen harjan kokoa purkin avatessani! (oon saanut sen ripsarin niin en tienny mitä odottaa) Mutta positiivisesti yllätyin kyllä kun ripsaria aloin laittaa ja käytössä se on edelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se harja on ihan valtava :D Yllätyin itsekin positiivisesti, vaikkei tosta mikään uusi suosikkiripsari tullutkaan! :)

      Poista

Kiitos kommentista!