lauantai 24. tammikuuta 2015

Viikon 4 uutuudet

Tällä viikolla mun ei ollut tarkoitus ostaa mitään uusia kosmetiikkatuotteita, mutta kuinkas tässä taas kävikään.. Tuli osteltua vähän sitä sun tätä, tarpeellista ja tarpeetonta, ja ajattelin nyt esitellä tämän viikon ostokseni teille. Seuraavat kolme viikkoa pitäisikin sitten ihan oikeasti pysytellä kaukana kauppojen kosmetiikka- ja meikkiosastoilta, jotta voin hyvällä omalla tunnolla ostaa laivalta jotain kivaa itselleni :) Uusi puuteri sieltä ainakin pitäisi kotiuttaa!


Näiden kahden Batisten kuivashampoon ostamista en voi perustella itelleni mitenkään. Mä en olisi näitä tarvinnut, mutta pakko ne oli kuitenkin heittää ostoskärryyn ja kiikuttaa kotiin. Vasemmalla puolella on Fresh Cool & Crisp, joka nimensä mukaisesti tuoksuukin hyvin raikkaalta. Oikealla oleva on Light & Blonde, johon en ookaan ennen törmännyt. Tuote on siis tarkoitettu vaaleille hiuksille, sillä se sisältää ilmeisesti myös hieman väriä. Batistellahan on myös tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo. Testasin eilen tuota Freshiä ja tykästyin siihen ihan yhtä paljon kuin muihinkin Batisten kuivashampoihin. Noi on vaan ihan parhaita!


Nuo Garnierin Cleansing Wipes Soft Comfort -puhdistusliinat nappasin mukaani, koska ne olivat alennuksessa ja noi on todella käteviä. Puhdistusliinat on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle ja paketissa on 25 kappaletta. Noilla pitäisi saada poistettua myös vedenkestävä meikki, mutta mä en ole koskaan testannut itse asiassa minkäänlaisia puhdistusliinoja esimerkiksi silmämeikkiini. Muu meikki lähti kyllä kivasti pois noilla.

Mukaan tarttui hetken mielijohteesta myös kaksi Montagne Jeunessen kasvonaamiota. Toinen on Manuka Honey Peel Off -naamio, eli kalvomainen naamio, joka lopulta vaikutusajan jälkeen vedetään iholta pois. Naamion tulisi puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tykkään tosi paljon tollasista kalvomaisista naamioista ja ajattelin testailla tätä huomenna. Toinen naamio on Nut Oil Masque, syväpuhdistava ja kosteuttava naamio, jota olen muistaakseni käyttänyt joskus aikaisemminkin. 


Mä rakastan varmaan kaikkea mikä tuoksuu vaniljalta, ja luettuani yhdestä blogista tuosta Nivean Vanilla & Macadamia -huulivoiteesta, oli mun vaan pakko saada toi itselleni. Multa löytyy samaa sarjaa oleva huulivoide mustikan tuoksuisena ja siitäkin oon tykännyt tosi paljon. Tossa on sellanen kiva vaniljainen ja pähkinäinen tuoksu, muttei todellakaan liian voimakas. Olisin ehkä jopa toivonut, että tuoksu olisi ollut hieman vahvempi. Tuo Doven Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla -suihkusaippua tuli oikeasti tarpeeseen ja on entuudestaankin tuttu tuote. Oon käyttänyt noita ties kuinka monta, koska tuoksu tossa on vaan niin ihana. Multa löytyy myös samaa sarjaa oleva käsivoide ja se onkin ihan mun suosikkini.


Tämä Lumenen Berry Refresh 2in1 Suihkugeeli & Kuorinta tarttui mukaani, koska tämäkin oli alennuksessa ja halusin vaan testata millainen tuote on kyseessä. Mulla on joskus aiemminkin ollut tollasia kuorivia suihkugeelejä ja mun mielestä niiden kuorintateho on aina ollut todella mitätön, joten odotan mielenkiinnolla mitä tykkään tuosta. Tuoksu tossa on ainakin tosi kiva!


Sitten vielä viimeiset, eli Lumenen Basic Blue 3 In 1 Cleansing Wipes sekä Nivean Daily Essentials Refining Clear-Up Strips. Noita Lumenen puhdistusliinoja en oo käyttänyt koskaan aiemmin, mutta noita Nivean mustapäille ja epäpuhtauksille tarkoitettuja puhdistuslappuja oon käyttänyt monesti ennenkin. Mulla ainakin noi puhdistuslaput ovat toimineet hyvin ja ne pääsevät taas tänään testiin.

Löytykö näistä jotain tuttuja tuotteita, joita itse käytätte? :)

6 kommenttia:

  1. Ei ole mikään noista tuotteista tuttu! Rakastan myöskin vaniljan tuoksua, joten tuo huulivoide olisi varmasti minunkin mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa suosittelen kyllä kokeilemaan tuota huulivoidetta! :)

      Poista
  2. Olipas kivoja kosmetiikka ostoksia:) joskus on tullut kokeiltua noita Lumenen puhdistuslappuja:) kiinnostaisi kyllä kokeilla noita batisten kuivashampoita sillä oon tosi kova käyttämään kuivashampoota :D Ihana blogi sulla, pitääpä jäädä seurailemaan!:)

    http://wonderland--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Viivi, tervetuloa seurailemaan! :) Noi kuivashampoot on ihan parhaita, kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

      Poista
  3. Täällä kans yksi vanilijan tuoksua rakastava. Mä oon ostanut kotiinkin semmosia kevyesti vanilijan tuoksusia pussukoitakin. :) Pitäs koittaa itsekin noita puhdistusliinoja ja sinun suosittelemia kuivashampoita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi munkin täytyy varmaan metsästää jostain tollasia pussukoita! Tällä hetkellä poltan kotona aika usein vaniljan tuoksuisia tuoksukynttiöitä :) Puhdistusliinat on kyllä tosi käteviä ja kulkee helposti mukana, noi kuivashampoot on ihan parhaita! <3

      Poista

Kiitos kommentista!