perjantai 27. helmikuuta 2015

Viikon 9 uutuudet

Viime viikonloppuna tuli taas laitettua pientä tilausta Bangerheadille ja tänään sain paketin kätösiini. Myönnetään, että taas kerran tuli klikkailtua mukaan tuotteita, joita en olisi tarvinnut, mutta jotka välttämättä silti halusin.. Noo, ei se niin vakavaa ole, eihän? :)


Olen jo aiemminkin maininnut täällä tarvitsevani uuden lämpösuojan ja vihdoin ja viimein tuli hankittua sellainen! Mä en ole aiemmin testannut yhtäkään Moroccanoilin tuotetta, mutta niin paljon olen kuullut kehuja niistä, että päädyin lopulta tähän. Tuote lupaa antaa lämpösuojan lisäksi myös hiuksille kiiltoa sekä kevyen kiinnityksen. Hintaa tällä oli 24 euroa, eli ei todellakaan ollut mikään kaikkein edullisin tuote, mutta toivottavasti toimii hyvin. Olin jo vähällä ostaa viime viikolla Four Reasonsin lämpösuojan, sillä oon käyttänyt kyseisen merkin tuotteita todella paljon, mutta halusin testata jotain ihan uutta ja se jäi sitten kaupan hyllylle.


Jep. Mä tykästyin siellä laivalla niin paljon tuohon VS:n Mango Temptation body mistiin, että pakkohan sellanen oli tilata. Ja kannattikin jättää se silloin sinne kaupan hyllylle, sillä tuolle ei tullut hintaa kuin 10,90 euroa! Laivallahan noi body mistit (kuten suihkugeelit, vartalovoiteet yms.) maksoivat 12,90 euroa. Ihan älyttömän makea tuoksuhan tossa on, mutta oi että mä tykkään! Ei tota ehkä ihan päivittäin pystyisi käyttämään, mutta aina silloin tällöin kyllä :)


Tätä Aqua Kiss body mistin ostoa mä en voi perustella edes sillä, että olisin ihastunut tähän laivalla, koska mä en rehellisesti sanottuna edes muista oliko tämä siellä myynnissä vai ei. En siis suinkaan tiennyt etukäteen miltä tämä tuoksuu, mutta en joutunut kyllä pettymään. Mun täytyy myöntää, ettei mulla ole harmainta hajua siitä miltä päivänkakkaran ja freesian kuuluisi tuoksua hajuvedessä, mutta toi tuoksuu jotenkin poikkeuksellisen raikkaalta VS:n tuotteeksi. Monesti noiden VS:n body mistien kohdalla joutuu toteamaan, että onpas todella makea tuoksu, mutta tämä ei ole kyllä sellainen. Ei ainakaan samassa mittakaavassa kuin vaikka tuo Mango Temptation. Tämä maksoi samoin sen 10,90 euroa.


Mun oli tarkoitus napata jo laivalta mukaan uusi ripsari, mutta siellä ei sitten myytykään tätä Shiseidon Perfect Mascara Defining Volumea, joka mulla tällä hetkellä on käytössä, joten tilasin sen sitten Bangerheadiltä. Ei se edellinen vielä loppu ole, mutta pikkuhiljaa se rupeaa loppumaan, joten nyt on uusi ripsari varastossa odottamassa! Tein silloin joskus aiemmin sen vertailupostauksen omistamistani ripsareista ja täytyy myöntää, etten sen jälkeen ole käyttänyt kyllä kertaakaan mitään muuta kuin tätä Shiseidon tai Clarinsin ripsaria.. Enkä tiedä tulenko käyttämäänkään, vaikka niitä tuolla olisikin. Tä on vaan niin älyttömän hyvä ja tuntuisi jotenkin hölmöltä käyttää puolet enemmän aikaa ripsarin laittoon yrittäessään saada aikaan lopputulosta, jonka tällä saa hetkessä aikaan, kun todennäköisesti samanlaista tulosta ei saisi, vaikka tahkoisi vartin verran sitä ripsaria naamaansa. Tästä maksoin 28,50 euroa.


Sitten vielä viimeisenä tämä pienenpieni 30 ml Redkenin Color Extend Conditioner. Redkeninkin tuotteita on kehuttu vähän jopa puolella, joten klikkailin myös tämän mukaan ja odotan innolla tämän testaamista! Tuote on siis tarkoitettu värjätyille hiuksille eikä multa tällä hetkellä löydykään yhtään tämäntyylistä hoitoainetta. Hintaa tällä oli 2,75 euroa.

Nyt tekisi mieli sanoa, että aa ihanaa, nyt alkoi viikonloppu, mutta huomenna soi kello jälleen 5.05 ja täytyy hipsiä töihin. Toivottavasti te muut saatte nukkua huomenna edes vähän pitempään :D Mä otan sitten tosin maanantain rennosti ja vietän syntymäpäivääni kaukana työpaikalta tai koulusta!

Mutta, löytyikös joukosta tuttuja tuotteita? :) Lisäksi olisi aivan mahtava kuulla mielipiteitä ja kokemuksia erityisesti Redkenin ja Moroccanoilin tuotteista!

4 kommenttia:

  1. ihania ja varmasti hyödyllisiä tuotteita! :) itsellänikin on muutama VS:n body mist, mutta toisesta, Champagne & Strawberriesistä en oikeastaan enää pahemmin välitä sen ällömakeuden vuoksi :D haha, tuli muuten mieleen että itsekin olen alkanut klikkailla yhä useammin netistä ostoksia koriini ja suurin osa on juurikin niitä heräteostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mäkin odotan sitä päivää, kun noi makeat tuoksut eivät enää iske ollenkaan, kun niitä on tullut haisteltua jo niin paljon :D Joo netissä on niin helppo tehdä ostoksia ja usein tuleekin nimenomaan tehtyä sitten niitä heräteostoksia, joita mukamas tarvitsee :D Kiitos kommentista Tuuli! :)

      Poista
  2. Munkin on pitänyt jo pieni tovi testata noita Moroccanoilin tuotteita, mutta vielä en ole aikaiseksi saanut. Ehkä joskus tässä :-D Onko toi tuote ollut hintansa väärti? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo ehtiny käyttää tota ku vasta pari kertaa, mutta en itse asiassa oo oikeen tykänny tosta. Se jättää hiukset jotenkin tosi "likaisen" tuntuisiksi tai tuntuu just siltä, ku olis tunkenu kolme purkkia muotoilutuotteita päähänsä :D Täytyy testailla vielä ja kattoo oonko vaan kuvitellu ton vai eikö toi oikeesti vaan sovi ainakaan mun hiuksille :D

      Poista

Kiitos kommentista!