sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

LivBox 4/2015 tuotearvostelua


Noniin, nyt on huhtikuun boksin tuotteet saatu testattua ja aika kertoa näistä tuotteista hieman enemmän! Mähän en suinkaan hyppinyt riemusta, kun näin tämän boksin sisällön ja se vähäinenkin innostus laski valitettavasti myöhemmin vielä entisestään.


Tämä Lumene LABin Silottava Kosteusvoide aiheutti nimittäin ihan järkyttävän allergisen reaktion mulle. Heti ensimmäisellä käyttökerralla iho alkoi ensin punottaa, siitä tuli tosi laikukas ja jonkin ajan kuluttua alkoi ihan tajuton kirvely ja kipu. Musta tuntui kuin joku olisi kynsinyt mun ihoani irti ja samalla kaatanut alkoholia avonaisiin haavoihin. Pesin kasvot hyvin nopeasti pois tosta rasvasta, heitin kortisonia päälle, nappasin allergialääkkeen ja toivoin parasta. Se kipu hälveni siitä pikkuhiljaa ja punoituskin lähti loppujen lopuksi pois. Parin päivän päästä kuoriutuikin sitten taas vaihteeksi suurin osa kasvojen ihosta pois, ja voin kertoa että kyllä hävetti kävellä ihmisten ilmoilla, kun naama hilseili niin pahasti.. Mutta joo, tämä rasva ei todellakaan sopinut mulle, paljon muuta en osaa tästä kertoa. Koostumukseltaan tämä oli melko paksua ja vaikutti siltä, että tällä kestää imeytyä suhteellisen kauan. Sattuneesta syystä en ostaisi tätä itselleni enää uudestaan.. :)

Harmittaa kyllä suuresti, ettei tämä sopinut mun iholleni, koska yhdessä Essien kynsilakan kanssa tämä oli ehdottomasti boksin mieluisin tuote!


Essien Sugar Daddy -kynsilakkaa olen testannut pari kertaa ja tykkään oikein kovasti. Sävy on todella vaalea ja tällä saa aikaan hyvin luonnollisen näköiset kynnet. Kerroksia lisäämällä väristä saa toki intensiivisemmän. Aiemmin kun kynsilakkoja vielä käytin lähestulkoon jatkuavasti, käytin paljon juuri tällaisia neutraaleja sävyjä. Lakka levittyi hyvin tasaisesti eikä mulla ole tästä mitään negatiivista sanottavaa. Sanoin aiemmin, etten toivo saavani LivBoxeista kynsilakkoja, mutta ihan kivahan näitä on loppujen lopuksi saada aina silloin tällöin. Aion todennäköisesti muutenkin ostaa itselleni lisää näitä Essien kynsilakkoja, vaikka en jatkuvasti pystykään niitä käyttämään.


Doven Talc Soft antiperspirantti ei ollut mun mieleeni. Tuotteen tuoksu on miellyttävä, todella naisellinen, mutta ehkä hieman liian pitkäkestoinen ja voimakas. Lisäksi musta tuntui, että kainalot jäivät melko pitkäksi aikaa tahmean tuntuisiksi, mutta tämä on aika yleinen ongelma mulla näiden roll-on deodoranttien kanssa ja yksi syy siihen, miksen enää tällaisia käytä. Kyllä tuo loppuun tulee käytettyä, mutta uutta en itselleni ostaisi. Ihan kiva oli kuitenkin saada tällainenkin testiin :)


Rfsu:n tuotteista sekä Easy Shavin' Intim Shaving Gel että Nice n'Cool Intim After Shave ovat päässeet käyttöön, mutta höylään en ole toistaiseksi koskenut. Höyläysgeeli toimi oikein kivasti ja harmittaa, kun kyseessä ei ole tuota 20 ml isompaa tuubia, tykkään tosta nimittäin kovasti! Myös after shavesta tuli kyllä yksi suosikkituotteeni, geeli viilentää ja rauhoittaa ihoa mukavasti sheivauksen jälkeen. Nämä tuotteethan on molemmat tarkoitettu käytettäväksi intiimialueelle, mutta mä en ainakaan näe mitään syytä miksei näitä voisi ihan yhtä lailla käyttää vaikkapa säärien sheivauksessa, kuten itsekin olen tehnyt.

Huomenna mulla alkaakin loppurutistus tuon työharjoittelun kanssa ja sitten onkin enää pari hassua koulupäivää, jonka jälkeen alkaa kesäloma! Työt mulla alkaa vasta kesäkuussa, joten reilun kuukauden verran saan lomailla ennen sitä :) Tulee kyllä niin tarpeeseen tuo loma, toivottavasti toukokuussa olisi lämmintä niin saisi oikein kunnolla nauttia lomasta!

10 kommenttia:

  1. Itselleni tuli joskus tämä boxi hetken, mutta ei se vain oikein kolahtanut. Aina jotkut tuotteet kolahti ja osa jäi sitten täysin käyttämättä.. Mutta tuo kynsilakka näyttää aika houkuttelevan väriselle! Ja tuo merkkikin on aikas hyvä mielestäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo välillä noista tulee monia sellaisia tuotteita, joille ei itsellä ole mitään käyttöä ja välillä taas koko boksi on täynnä aivan ihania juttuja :) Kynsilakka on kyllä niin ihanan värinen ja todella laadukas! Kiitos kommentista :)

      Poista
  2. kääks, tosi harmi kuulla että sait tuollaisen allergisen reaktion! :/ eikös se ollut jopa Lumenen kasvovesikin, josta silloin aiemmin kirjoitit? :o itsekin olen miettinyt tuota Rfsun after shavingin ostoa, kiva kuulla jos se on ollut mieluisaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tollaset on tosi inhottavia :S Lumenen silmämeikinpoistoaineesta sain tosiaan maaliskuussa sen ikävän reaktion, pitääkin varmaan olla jatkossa entistä varovaisempi kyseisen merkin tuotteiden kanssa.. Kannattaa kyllä ostaa tuota after shave geeliä, mä ainakin tykkään siitä tosi paljon! :)

      Poista
  3. Sheivausgeeli ja aftershave toimivat, mutta tuo mukana tullut höylä oli musta tosi huono. Se raapi ihoa ikävästi, mutta minä käytänkin miesten höyliä, joissa on enemmän teriä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tarvitse turhaan varmaan munkaan sitten tota höylää testata.. :D Omakin kokemus tollasista kertakäyttöhöylistä on juurikin se, että ne vain raapivat ihoa eivätkä muutenkaan toimi kunnolla :/

      Poista
  4. Ihanan rehellinen teksti :)
    Se on kyl aika pelottavaa kun koskaan ei tiedä reagoiko iho huonosti johonkin tuotteisiin!

    ♥myblog-bysini.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini :) No niin kyllä on, ja kun tää ei tosiaan ollut ensimmäinen kerta, kun saan kosmetiikasta tän tapaisia reaktioita niin nykyään joudun aina pienellä varauksella testailemaan uusia tuotteita :/

      Poista
  5. Ihanan sävyinen tuo kynsilakka<3 Kiva lukea tällainen rehellinen arvostelu:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta kovasti<3 Kiva kuulla, mä pyrinkin aina kertomaan rehellisen mielipiteeni täällä näistä tuotteista! :)

      Poista

Kiitos kommentista!