torstai 28. toukokuuta 2015

Getting Ready For Summer With Hawaiian Tropic


Kesä alkaa jo toden teolla tehdä tuloaan ja sitä varten täytyi totta kai tänäkin vuonna hankkia kunnolliset aurinkosuojat. Mä en ole oikeastaan koskaan mitenkään turhan paljon välittänyt auringonotosta ja suurin syy siihen löytyy ihan siitä, etten mä ole koskaan ruskettunut kovinkaan hyvin, mutta palan sitäkin herkemmin. Uskollisesti sitä auringonottoa tulee kuitenkin joka kesä harrastettua ja tänä vuonna sainkin jo ihan selvästi näkyvät rajat jo parin auringonottokerran jälkeen! Toivottavasti väriä tarttuu tänä vuonna enemmänkin :)

Tänä vuonna päätin testata ensimmäistä kertaa näitä paljon puhuttuja Hawaiian Tropicin tuotteita. Olen kuullut ja lukenut näistä paljon, mutta koskaan aiemmin en ole näitä käyttänyt. Puolisentoista viikkoa sitten laitoin Ellokselle tilauksen ja tänään sain paketin kätösiini. 


Tämä Satin Protection Lotion -aurinkovoide suojakertoimella 30 tulee varmasti olemaan erittäin kovassa käytössä. Multa löytyy tällä hetkellä enää pari viime kesältä jäänyttä aurinkorasvaa, joten uuden hankkiminen oli todellakin ajankohtaista. Voide on vedenkestävä jopa 80 minuuttiin asti ja imeytyi ihoon hyvin nopeasti. Itse vihaan sitä, kun jotkut aurinkorasvat eivät millään meinaa imeytyä, mutta tämän kanssa ei kyllä ollut sitä ongelmaa. Maksoin tästä 200 ml purkista 13,90 euroa.


Ostin erikseen myös tämän Sensitive Face Sun Lotionin eli kasvoille tarkoitetun aurinkovoiteen, jollaista kaipailin erityisesti viime kesän Mallorcan reissulla. Mä olen yleensä aina käyttänyt kasvoille täysin samaa aurinkovoidetta kuin muullekin kropalle, mutta onhan se varmasti ihan hyvä olla erikseen tällainen vähän herkemmälle iholle suunnattu tuote, varsinkin kun oma ihoni nimenomaan on erittäin herkkä. Tämän suojakerroin on niin ikään 30, ja 120 ml tuubi maksoi 14,90 euroa.


Mä en ihan äkkiä usko kokevani sellaista kesää, jolloin en kertaakaan onnistuisi ihoani polttamaan auringossa, joten sen vuoksi tilaukseen lähti tämä After Sun Cooling Aloe Gel, jonka tulisi lievittää auringonpolttamien aiheuttamaa kipua sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Mielenkiinnolla odotan miten tämä toimii! 200 ml purkilla oli hintaa 10,90 euroa.


Lisäksi mukaan lähti vielä tämä Tropical Tanning Oil Intense, eli UVA ja UVB suojan sisältävä aurinkoöljy. Saa nähdä missä vaiheessa uskaltaudun tätä koittamaan, mutta mikäli rusketusta ei muuten ala kesän mittaa kuulua, ajattelin testata josko tästä olisi apua! Hintaa tällä 200 ml tuotteetta oli 11,90 euroa.

Onko teillä kokemusta Hawaiian Tropicin tuotteista? :)

12 kommenttia:

  1. Nuo kuulostaa kyl mielenkiintosilta. Mä oon monesti ostanu nuo aurinkojutskat apteekista, tai kosmetologeilta. Joku after sun gel ois varmasti ihan jees, mutta monet ei oikeesti toimi ja lisäksi ne jättää semmosen tahmean ihon :( Ois just paras, ku se after juttu oikeasti viilentäisi ihoa..silleen selvästi. Innolla ootan sun käyttökokemuksia näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apteekeista oon itsekin joskus näitä ostellut :) No niinpä, sehän siinä onkin kun ei koskaan voi tietää toimiiko joku tuote vai ei :/ Toivottavasti toi ei jätä ihoa tahmeaksi, vaan nimenomaan viilentäisi sitä mukavasti :) Kerron ihan ehdottomasti mitä mieltä olen näistä, kunhan kesä on edennyt vähän pidemmälle. Kiitos kommentista Tania :)

      Poista
  2. Mä aina välillä meinaan ostaa kaupan after sun voiteita, mutta olen todennut että on varmaan parempi jatkossakin tilata iHerbistä puhdasta aloe veraa sisältäviä voiteita, jotka eivät pari euroa enempää maksa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tossa just kattelin, että tällaisia vastaavia tuotteitahan saisi monta kertaa edullisemminkin :D

      Poista
  3. Itse en ole ikinä noita tuotteita kokeillut:) Tuo aurinkoöljy silti houkuttelisi kovasti:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odottelen kyllä mielenkiinnolla miten tuo aurinkoöljy toimii, niin paljon siitä on kuullut mutta itse en ole aiemmin uskaltautunut sitä kokeilemaan :D

      Poista
  4. Haluaisin niin tilata noita, kun Bangerheadilla on kaikista aurinkotuotteista -20%, mutta tässä kuussa rahat ovat hieman tiukilla niin pakko vaan olla tilaamatta :D Miltä nuo Tropicin tuotteet tuoksuvat? Jostain saatoin lukea että kookokselta, mistä en itse niinkään kauheasti välitä.. Purkit ovat kuitenkin ihania ja tosi kesäisiä, ja uusi aurinkorasva on tänä vuonna joka tapauksessa ostettava! Nuo after sun geelit/suihkeet on tosi hyviä jos on viettänyt päivän rannalla, miulla oli viime kesänä jotain suihketta ja päivän jälkeen se toi ihanaa viileyttä iholle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä inhottavaa, kun kaikki alennukset tuppaa sattumaan aina väärään aikaan :D Mäkin huomasin ton Bangerheadin alennuksen, mutten oo uskaltautunut katsomaan kuinka paljon noi siellä nyt maksaa, ettei ala harmittaa kun menin tilaamaan noi Ellokselta :D Joo sellainen lievä kookoksen tuoksu noissa on. En oo itsekään mikään kookoksen suurin fani, mutta noi menettelee kyllä :) Se on ihan paras tunne, kun saa auringonoton jälkeen jotain kunnolla ihoa viilentävää after sun geeliä! <3 Täytyy toivoa, että toi munkin toimii :D

      Poista
  5. Olen käyttänyt kyseisiä tuotteita vuosia ja itse ainakin tykkään :) Tuon öljyn kanssa kannattaa olla varovainen. Tai siis suosittelen että on hieman pohjaa ennenkuin sitä alkaa käyttämään. Käytin itse viime vuona nelosen suojakerrointa ensin ja sitten siirryin nollaa. Rusketus oli kyllä kohdillaan ;) Ainut miinus mitä tuohon öljyyn tulee, on se että ylläri ylläri sitä pitää pestä kunnolla pois, ettei se jää iholle. Ja se värjää vaalemmat biksut jos niihin osuu. Mutta muuten voin omasta kokemuksesta suositella noita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon sulle! Ihan mahtavaa, kun kommentoit ja kerroit vähän miten olet itse tota öljyä käyttänyt ja varoittelitkin vähän noista "haittapuolista" :D Täytyy tosiaan joo hankkia pohjalle ensin rusketusta ennen kuin tota uskaltaa laittaa, palan muutenkin niin helposti. Mä kun olen ihan täysin amatööri tällaisten juttujen kanssa niin oli kyllä ihan huippua saada vähän vinkkejä! :D

      Poista
  6. toi öljy on super hyvää, enkä ole ikinä itse palanut sen kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, toivottavasti mäkään en pala! :D

      Poista

Kiitos kommentista!