maanantai 25. toukokuuta 2015

Viikon 21 uutuudet

Edellisestä postauksesta on jo vähän turhan paljon aikaa, mutta mä en ole tässä viime päivinä mitenkään turhan paljon ehtinyt koneella istua, kun menin hankkimaan ihan näin lomani kunniaksi itselleni kolme työpäivää, joiden lisäksi olen nukkunut todella, todella huonosti muutaman viime yön. Väsymys on siis painanut päälle oikein kunnolla ja ajatuksetkin ovat olleet jossain ihan muualla, mutta tämä viikko mulla on sitten perjantaita lukuun ottamatta pelkkää lomailua ja pääsee taas kunnolla kiinni tähän bloggaamiseenkin :) Ajattelin nyt esitellä parit uudet ostokseni!


Neutrogenan kasvojenkuorintavoiteeni alkaa vedellä viimeisiään, joten nappasin kaupasta mukaan uuden kuorintavoiteen itselleni. Tätä Freemanin Apricot Creamy Scrubia olen käyttänyt aiemminkin ja pidän tästä kovasti. Tuotekuvauksessa sanotaan, että hienoksi jauhettu saksanpähkinän kuori pehmentää ihoa ja poistaa karheaa ihoa hellävaraisesti samalla, kun aprikoosi sekä C- ja E-vitamiinit uudistavat sekä hoitavat ihoa. Mä tykkään muutenkin Freemanin tuotteista, ne ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä ja tämäkin kuorintavoide on omaan makuuni riittävän kuoriva. Hintaa tällä oli 5,49 €.


Lifestä ostin Easy Sweet vartalosokeria. Kesä tekee kovasti tuloaan ja sääretkin pitäisi saada pidettyä sileinä. Mä olen lopen kyllästynyt jatkuvaan höylän kanssa sheivaamiseen, joten päätin vihdoin uskaltautua ostamaan tätä sokerointiainetta. 15 euron hinta on sinänsä melkoisen kova, kun tätähän olisi todella helppo tehdä myös itse halvoista raaka-aineista, mutta mä ajattelin, että tämän sokerin käyttöä olisi ehkä parempi opetella ihan valmiilla vartalosokerilla ennen kuin alan itse sellaista tekemään. Ja eihän sitä tiedä, vaikka ensimmäinen käyttökerta jäisi viimeiseksi, jos tuo onkin liian kivuliasta, mutta eikös sitä myös sanota, että kauneuden eteen täytyy vähän kärsiä? :D Tuo omani on herkälle iholle suunnattua, mutta tästä on olemassa myös kuivalle ja normaalille iholle tarkoitetut versiot :)


Skopunktenilta saapui pienoinen kenkätilaus ja mä olen aivan rakastunut noihin kaikkiin! Bongasin nuo ihanat beiget bootsit Nellin blogista ja päätin siltä istumalta, että mun on aivan pakko saada samanlaiset! Nuo on ihan ylisöpöt :D Vähän ehkä mietitytti se, ettei noille kesällä paljon ole käyttöä, mutta syksykin sieltä tulee sitten taas väistämättömästi kesän jälkeen, jolloin nuo ihanuudet pääsevät kunnolla käyttöön. Valkoiset kengät ovat tällä hetkellä mun kovassa suosiossani, joten pakkohan tuollaisetkin oli samalla tilata. Kolmantena mukaan lähti vielä nuo sinivalkoraidalliset korolliset avokkaat, jotka ovat mielestäni todella kauniit :)

Lisäksi ostin muutamia uusia vaatteita sekä hiusvalkin, ja haluaisinkin mainita erikseen vielä sen, että Cubuksessa minua palvellut myyjä oli aivan uskomattoman mukava ja hän onnistui kyllä piristämään mun päivääni! Mulla on vähän nihkeitä kokemuksia erään nimeltä mainitsemattoman vaateketjun myyjistä, jotka tuppaavat aika helposti katsomaan ainakin minua pitkin nenänvartta ja juuri sillä tavalla, että mitä säkin meidän kaupasta ostat meidän vaatteita. Itsekin työskentelen asiakaspalveluammatissa ja mulle ainakin on ihan itsestään selvää, että oli asiakas sitten kuka tahansa, hänelle tulee olla kohtelias ja ystävällinen eikä hymyilykään todellakaan ole pahasta. Sen takia mua ehkä ottaakin nykyään todella paljon päähän, jos jossain törmään asiakkaana asiakaspalveluammatissa olevaan työntekijään, joka tavalla tai toisella osoittaa sen, ettei häntä kiinnosta palvella minua tai muita asiakkaita. Kaikilla meillä on huonoja päiviä, mutta ei sitä omaa pahaa mieltään pidä purkaa ainakaan asiakkaisiin. Toki varmasti suurin osa vaikkapa juuri myyjistä onkin hyvin asiakaspalveluhenkisiä, mutta valitettavasti ne huonot kokemukset tuppaavat jäämään paremmin mieleen kuin ne hyvät ja positiiviset. Tällä kertaa meni onneksi toisin päin :)

Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle! :)

6 kommenttia:

  1. Oi ! Noi Skopunktenin keskimmäiset kengät on kivat ^^
    Mukavaa viikkoa samoin!

    VastaaPoista
  2. Kerrohan sitten tuosta vartalosokerista, että miten toimi! :) Itsekin olen joskus miettinyt että pitäisi kokeilla, mutta pelkään sitä kipua!! :D Nuo botsit on kyllä niin suloiset, itsekin rakastui niihin Nellin blogissa♥ samoin nuo siniraidalliset avokkaat, niin ihanat tuollaiset sailor -tyyliset :) ♥

    Asiakaspalvelu on oikeasti tosi tärkeä juttu, ja huonoista palvelukokemuksista jää oikeasti tosi tympeä maku suuhun. En voisi itse kuvitellakaan etten menisi palvelemaan jotain tiettyä ihmistä, vaikkapa ulkonäön tai muun ulkoisen seikan takia. Se on miun työtä, ja työt hoidetaan mahdollisimman hyvin! :) Kaikenlisäksi tykkään asiakaspalvelusta ja autan mielelläni asiakkaita löytämään sopivat vaatteet ja asukokonaisuudet. Ihanaa että sait Cubuksesta noin hyvää palvelua, siitä jää varmasti todella hyvä mieli! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kerron ehdottomasti! :) Se kipu muakin pelottaa, mut toivottavasti se on ihan siedettävä :D Noi molemmat kengät on kyllä tosi ihanat<3 :)

      Joo niin jää, kerran meinasin jättää ostokseni siihen kassalle, kun myyjä ei tervehtinyt, hymyillyt tai tehnyt oikeastaan muuta kuin sanoi tympeästi ostosten hinnan ja katseli nenänvartta pitkin.. Näin jälkeenpäin ajateltuna olis vaan kannattanut jättää ne siihen ja sanoa, että meen johonkin toiseen kauppaan :D Sen verran otti se käytös päähän silloin. No mitä mä oon sun blogista sun juttuja lukenut, niin sä vaikutatkin just sellaiselta asiakaspalvelijalta, joka pitää työstään ja hoitaa ne vielä ihan superhyvin! :) Olispa kaikki samalla alalla työskentelevät samanlaisia kuin sinä :D <3

      Poista
  3. Hei mäkin haluan sit kuulla lisäää tuosta vartalosokerista. Käytän epilaattoria ja onhan se nahka jo tottunut, mutta olisi mukava myös kokeilla tuota sokerointia, tuntuu että kintut kuivuu hirveästi epiloinnista nimittäin:D Mukava kokeilla vähän muitakin joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaus tulee ihan ehdottomasti tuosta jossain kohtaa! :) Mun piti itse asiassa hankkia epilaattori, mutta en vielä kuitenkaan uskaltanut sellaista ostaa :D Saa nähdä josko tämä sokeri osoittautuisi hyväksi niin ei välttämättä tarvitse sitä epilaattoria hankkiakaan.. :)

      Poista

Kiitos kommentista!