keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

LivBox 6/2015 tuotearvostelua

Tuttuun tapaan ajattelin taas kertoa mielipiteeni ja tämän hetkiset fiilikset kuukauden LivBoxin sisällöstä. Saadessani boksin käsiini, olin hyvin positiivisesti yllättynyt sen sisällöstä, mutta valitettavasti se innostus on laantunut tässä päivien mittaa aika paljon. Sisältö oli ihan kiva ja sain paljon hyödyllisiä tuotteita, mutta oikeastaan mikään noista ei loppujen lopuksi ollut sellainen todella ihana ja kiva uusi tuote.


Tämä Lumene Natural Coden Eye Intensifier oli boksin ehdottomasti paras tuote. Pari kertaa olen käyttänyt tätä rajauskynää ja tykkään tästä kovasti. Tällä saa tehtyä melko tarkkoja rajauksia ja sävy on itselleni mieluinen. Tällä hetkellä tälle ei vain ole mitenkään turhan paljon käyttöä, kun en käytä tätä arkimeikissäni. Ehdottomasti tätä tulee kyllä käytettyä jatkossakin ja mietinkin pitäisikö mun ostaa tämä samainen rajauskynä eri sävyisenä.


Bernard Cassieren Sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi on ollut käytössä ehkä 2-3 kertaa ja juhannuksena lupasin lähettää tämän siskolleni, joka rakastui kyseiseen voiteeseen. Ei tässä mitään varsinaista vikaa mun mielestä ole, mutta omalle ihotyypilleni sopii paremmin muunlaiset tuotteet. Musta tuntuu, että tosi monet hehkuttavat näitä Bernard Cassieren tuotteita, mutta mä en itse ole kokenut niitä mitenkään erikoisen hyviksi, vielä ainakaan :) Kiva oli kuitenkin testata tätä!


Rexonan Maximum Protection Confidence antiperspirantti osoittautui hyvin toimivaksi ja hyväntuoksuiseksi, mutta jotenkin mun makuuni turhan vaikeakäyttöiseksi. Siis eihän tossa voidemaisen antiperspirantin käytössä mitään oikeasti vaikeaa ole, kun ensin kierittää pari kierrosta voidetta esiin ja sen jälkeen levittää sen kainoilihin, mutta mä taidan haluta aina mennä sieltä mistä aita on matalin (tai sieltä missä sitä ei ole..) joten olen nyt mielessäni sitten päättänyt, että tämän käyttö on hankalaa ja aikaavievää :D Meneehän tossa siis ehkä jopa 5 sekuntia kauemmin kuin spray dödöjen kanssa!


Herbinan mansikantuoksuinen Body Mist oli päätyä mulla huonetuoksuksi, mutta tajusin siinä sitten asiaa pohdittuani, ettei se sovi edes sellaiseksi. Tuoksu ei sinänsä ole mitenkään paha, mutta se on vain vähän turhan mansikkainen ja imelä mun makuuni. Täytyy katsoa mitä mä ton kanssa teen, mutta eiköhän joku sen itselleen huoli niin ei tarvitse heittää sitä pois.


L'Occitanen Verbena Shower Gel oli mieluisa tuote, vaikkakin multa näitä suihkugeelejä ja -saippuoita löytyykin enemmän kuin tarpeeksi. Tuoksu tässä on kesäisen raikas, ihanan sitruksinen ja tämä tulee käytettyä aivan varmasti loppuun! Yllättävän riittoisaakin toi on ollut, vaikka aluksi epäilinkin, ettei tosta kovin moneen käyttökertaan riitä. Hinta on ehkä ainut este sille, etten tule tätä ostamaan enää uudestaan, sillä täysikokoinen tuote maksaa noin 16 euroa ja se on omalle kukkarolleni vähän liikaa suihkugeelistä.


Kubiss Londonin kivipuuteri oli ihan näin alkajaisiksikin mun iholleni aivan väärän värinen. Sain puuterista vaaleimman sävyn, mutta toi on aivan selvästi ihan liian tumma mulle. Iho näytti sellaiselta kauniin oranssinruskealta tuon levityksen jälkeen, joten se testaaminen loppuikin sitten melko lyhyeen. Puuterissa oli myös jotenkin tosi jännä haju, minkä pystyi haistamaan melko pitkäänkin käytön jälkeen. Tämä ei siis ollut mulle soveltuva tuote, enkä valitettavasti osaa tästä tämän enempää kertoa.

Ihanaa keskiviikkoa jokaiselle!

8 kommenttia:

  1. Olen monesti miettinyt pitäisikö tuollainen LivBoxi laittaa tilailuun, mutta aina jänskättää että sieltä tulee sellaisia tuotteita millä en oikeasti tee mitää ja ne jäävät vain kaappiin pölyttymään sekä rahat menevät hukkaan. Olen myös kuullut että niiden taso on laskenut hurjasti :/ Jos tämä boksi olisi minulle tullut niin ainut mitä olisin ottanut käyttöön olisi varmaan ollut tuo Lumene. Veikkaan että suihkugeeliä ja naamarasvaa olisi tullut testattua, mutta mulla on ns.vakkari tuotteet jo mistä en ihan heti halua luopua niin olisiko niitä tullut ostettua jatkossa, tuskin :) Kuulostanpa negatiiviselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ite tilannut näitä päälle vuoden ajan ja muutama boksi on ollut kyllä totaalinen pettymys. Välillä sitten tulee taas bokseja, jotka ovat täynnä kaikkea aivan ihanaa ja ehkä niiden voimin sitten on tullut jatkettua tilaamista :) Välillä tosin olen itsekin joutunut miettimään, että siinä meni ne rahat täysin hukkaan, mutta onneksi näissä yleensä aina on kuitenkin edes jotain sellaista mikä pääse käyttöön :) Heh, no eipä ollut kovin positiivinen tämä mun postauskaan :D

      Poista
  2. Mä oon niin kahden vaiheilla aina livboxin kanssa! Haluisin tilata sen mut esim tässäkin boksissa olis kaikki sellasia mitä en käyttäisi ikinä, paitsi tuo suihkugeeli ehkä :D välillä siellä on kuitenkin niin kivoja juttuja joita ois ihan huippua päästä testailemaan! Pari vuotta sitten tilasin boksia ja siellä oli niin paljon hajuvesinäytteitä että mun mielestä rahat meni ihan hukkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sehän siinä onkin, kun ei koskaan tiedä onko se boksin sisältö täydellisyyttä hipova vai kaikkea muuta :D Mäkään en pahemmin noista hajuvesinäytteistä perusta, tasan pari on ollu sellasia, jotka oon oikeesti ottanut jopa käyttöön. Eikä niitä onneksi ainakaan viime aikoina pahemmin oo noissa ollutkaan :) Tilaa ihmeessä kokeiluun vaikka pariksi kuukaudeksi ja pidetään peukkuja, että sisällöt on mieluisia! :D

      Poista
  3. Bernard Cassieren voide oli mulle vähän pettymys, koska en kokenut sen olevan mitenkään "mattifying", mutta siitä aiemmin tulleesta mustikkanaamiosta tykkäsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en pitänyt siitä mustikkanaamiosta, mun mielestä se tuoksuikin jotenkin jännältä. Pitääkin muistaa antaa toi eteenpäin jollekin, kun se näkyi vieläkin löytyvän tuolta :D

      Poista
  4. Onkohan LivBoxi ainoa markkinoilla, vai löytyykö muita vastaavia bokseja? Luonnonkosmetiikka boksi kiinnostaisi superpaljon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tietääkseni LivBox on ainoa suomalainen, mutta ulkomaalaisia bokseja kyllä löytyy. Luonnonkosmetiikkaa sisältää ainakin Love Lula Beauty Box (http://www.lovelulabeautybox.com/). Itse en oo kyseistä boksia koskaan tilannut, mutta esim täältä: http://neitiminttukihara.blogspot.fi/2015/05/yhteenveto-love-lula-beauty-boxista.html pääset lukemaan arvostelua kyseisestä boksista! :)

      Poista

Kiitos kommentista!