maanantai 8. kesäkuuta 2015

LivBox 6/2015


Tämän kuun LivBoxin kävin hakemassa itselleni lauantaina ja tässä postauksessa olisi tarkoitus kurkistaa sen sisältöön. Boksi oli mieluisa ja sisältö mielestäni monipuolinen. Ekstrana sieltä löytyi myös Jordanin hammasharja sekä Compeedin rakkolaastarit, jotka tulevat aivan varmasti tarpeeseen! Noi rakkolaastarit varsinkin on ihan parhaita, kun uusia kenkiä käyttäessä niitä rakkojakin pääsee tulemaan alkuun aika herkästi.


Boksista löytyi tämä pieni L'Occitanen Verbena Shower Gel (30 ml), joka tuoksuu ihanan raikkaalle. Tämä sitruksinen suihkugeeli sisältää appelsiinia, sitruunaa sekä verbenan eteeristä öljyä ja tuote lupaa pestä ihon kuivattamatta sitä. Tuote kuulostaa ja tuoksuu erittäin lupaavalta, harmi vain, kun kyseessä ei ollut tuon isompi pullo. Täysikokoisen 250 ml tuotteen ovh on 16 €.


Bernard Cassiereltä tuli tämä sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi (15 ml). Tuote tasapainottaa talineritystä ja poistaa epäpuhtauksia samalla kosteuttaen ihoa ja jättäen mattapintaisen lopputuloksen. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, tosin tämä ei ehkä ihan ole mun ihotyypilleni suunnattu. Mielenkiinnolla kuitenkin testailen tätä! Ovh täysikokoisella 50 ml tuotteella on 49 €.


Boksin toinen meikkituote oli tämä Lumene Natural Coden Eye Intensifier, jonka itse sain sävyssä 2 Pearly Taupe. Olen erittäin tyytyväinen, että sain juuri tämän sävyn, vaikka noista neljästä eri sävyvaihtoehdosta mulle olisi kyllä kelvannut mikä tahansa. Rajauskynä on vedenkestävä ja tämä pääsee taatusti käyttöön vielä monen monta kertaa. Ovh tällä on 7,90 €.


Toinen meikkituote oli Kubiss Londonin kivipuuteri, jonka itse sain vaaleimmassa sävyssä 1 Translucent. Puutereita tarvitaan aina, joten eiköhän tämäkin käyttöön pääse. Sävy on vain omalle iholleni erittäin tumma (kuvassa näyttää vaaleammalta mitä oikeasti on), mutta ehkä tässä kesän aikana kasvotkin saavat sen verran väriä, että tuokin puuteri sopii loistavasti. Tuote lupaa tasoittaa kiiltoa ja antaa hienostuneen mattapintaisen lopputuloksen. Saa nähdä miten toimii! Ovh tällä on 3,95 € eli ei tätä hinnalla ainakaan ole pilattu.


Tämä Rexonan Maximum Protection Confidence antiperspirantti oli mulle täysin uudenlainen tuote. Tuote on siis voidemainen ja sitä olisi tarkoitus levittää puhtaisiin kainaloihin illalla ennen nukkumaanmenoa parhaimman tehon saamiseksi. Mä en ole siis koskaan ennen käyttänyt voidemaisia antiperspirantteja, joten innolla odotan tykästynkö tähän :) Mielenkiintoinen tuote, jota tuskin olisin itse kaupasta koskaan napannut mukaan! Ovh tällä on 9,90 €.


Ja viimeisenä vielä tämä Herbinan Strawberry Dream Body Mist, joka nimensä mukaisesti tuoksuu aivan mansikalle. Tuotetta voi käyttää vartalolla, hiuksissa tai huonetuoksuna ja luulenpa, että mun kohdallani tästä tulee juurikin huonetuoksu. Tämän tuoksu on ihan miellyttävä, mutta en ehkä itse haluaisi tuoksua noin selkeästi mansikalle. Tuote on täysikokoinen ja tämän 100 ml pullon ovh on 6,50 €.

Mitäs mieltä tämän kuun LivBoxista? Löytyikö tuttuja tai uusia mielenkiintoisia tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Hyvältä vaikuttaa sisältö, vaikka mikään näistä ei ole itselleni tuttu ennestään! Kiva on aina lueskella näitä ja saada vinkkejä :) Tuo puuteri kiinnosti eniten ja pitäisi käydä ostamassa nyt uusi puuteri, kun entiset on kaikki loppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tuotteet oli uusia mullekin :) Mäkin tässä just pohdin, että miltähän merkiltä lähden metsästämään itselleni uutta irtopuuteria, kun tuo vanha alkaa vedellä viimeisiään :D

      Poista
  2. Tosi kivoja tuotteita! :) Itsekin haistelin kerran kaupassa tuota Herbinan mansikka bodymistiä, ja miunkin nenään se oli vähän liian imelä ja jotenkin keinotekoinen :D Muistaakseni vesimelonin tuoksuinen oli noista kaikista paras <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kieltämättä toi tuoksui melkoisen imelältä, ei tosiaan sellaiselta mitä välttämättä omaan kroppaani haluaisin suihkia :D Oii toi vesimeloni kuulostaa ihan superhyvältä! Pitääkin käydä tuoksuttelemassa sitä :)

      Poista
  3. Mun pitää käydä ostamassa tuo Lumenen kynä ruskeassa sävyssä, koska niin moni on sitä kehunut. Itse sain turkoosin sävyn, mutta ehkäpä vähän luonnollisempi väri oli enemmän minun tyyliini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on kyllä tosi kaunis ja myös monikäyttöinen :) Turkoosikin vaikutti tosi kivalta, mutta sen käyttö jäisi kyllä mullakin melko vähälle :/

      Poista

Kiitos kommentista!