maanantai 1. kesäkuuta 2015

New in from Lumene


Tarjoushaukka täällä moi! Mä en ymmärrä miten aina onnistun bongaamaan jostain tarjouksessa olevaa kosmetiikkaa ja sitten saankin pidätellä itseäni, etten osta koko hyllyä kerralla tyhjäksi. Periaatteessahan se on ihan hyvä ostella noita juttuja juurikin silloin, kun ne ovat tarjouksessa, mutta taas kerran tuli hamstrattua mukaan tuotteita, joita en oikeasti olisi tarvinnut, mutta jotka halusin ja mun oli pakko saada, koska oon niistä haaveillut jo jonkin aikaa. Lumenen meikit ja ihonhoitotuotteet olivat ainakin vielä viime perjantaina Citymarketissa -40% alennuksessa, ja tällainen kolmikko sieltä siis lähti mukaan :)


Tämän Lumenen Body Refresh Cranberry Smoothing Body Scrubin eli silottavan vartalokuorinnan perään olen kuolannut jo viikkoja. Ensinnäkin mä rakastan kuorintavoiteita, toiseksi toi purkki on aivan ihanan värinen ja kolmanneksi mikään, mikä tuoksuu karpalolta, ei voi olla huono tuote! Eikä se ollutkaan, kuorintateho oli kohdillaan ja iho tuntui hyvin sileältä tämän käytön jälkeen. Plussaa myös siitä, että tuotteen kuorivat ainesosat ovat biohajoavia. Alennusten jälkeen tälle jäi hintaa 2,94 euroa.


Viime syyskuun LivBoxista tuli tämä Lumenen Clear It Up! syväpuhdistava geelipesu kasvoille ja silmämeikeille ja siitä lähtien olen ollut aikeissa ostaa tätä myös lisää. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista kasvojenpuhdistusaineista, joita olen käyttänyt. Geelimäinen koostumus on mieleeni ja tuoksukin erittäin herkullinen. Tuotekuvauksessa sanotaan, että säännöllinen käyttö auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien ja näppyjen syntyä. Tuote lupaa poistaa meikin, epäpuhtaudet sekä liiallisen rasvaisuuden iholta kuitenkaan kuivattamatta sitä. Tästä maksoin 4,14 euroa.


Pitihän sitä myös päästä testaamaan elämäni ensimmäistä CC-voidetta ja tämä Lumenen tarjous tuli kyllä erittäin hyvään saumaan, kun olin juuri lukenut positiivisen arvostelun tästä kyseisestä CC-voiteesta ja päättänyt itsekin testata sitä. Tykästyin tähän jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Meikkivoide on ihanan kevyttä ja jättää ihon kuulaaksi, mutta peittää ja tasoittaa ihoa kuitenkin riittävästi. Sävykin oli mulle juuri sopiva, ainakin vielä toistaiseksi kun kasvot eivät ole ruskettuneet. Hinta oli 9,90 euroa.

Kokemusta ja mielipiteitä näistä tuotteista? :)

10 kommenttia:

  1. Multa löytyy nämä kolme tuotetta, ja tykkään kaikista. Mä en ostanut alesta kuin muutaman tuotteen, koska alkaa sen verran olla jo Lumenea käytössä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogista sainkin innostuksen hankkia tuon vartalokuorinnan! :D Joo Lumene on kyllä sellanen "perusmerkki", jonka tuotteita tulee ostettua aina säännöllisen epäsäännöllisesti ja aina niitä kaapeista löytyy :D

      Poista
  2. Heeeiii sä ostit tuon CC-voiteen, eikös olekkin hyvä! ;) Voisin kokeilla tuota Lumenen syväpuhdistavaa geelipesua, tykkään kyseisen merkin tuotteista muutenkin enkä usko tuon olevan mitenkään poikkeus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin ostin, kiitos vaan vinkistä! ;D Ja on ihan superhyvää! Toi on kyllä tosi hyvä putsari, yksi mun suosikeista :)

      Poista
  3. Hehe, mie oon ihan samanlainen että jos noin hyvä tarjous sattuu kohdalle niin harvoin sitä pystyy hyllyn ohi kävelemään täysin tyhjin käsin! :D Hyviä tuotteita olet kyllä valinnut, haluaisin itsekin kokeilla tuota Clear It Up - puhdistusgeeliä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, hulluahan se olis täysin sivuuttaa noin hyvät tarjoukset ;D Toi putsari on kyllä hyvää, mutta valitettavasti vaan mun mielestäni melko kallista täysihintaisena.. :)

      Poista
  4. Tuo Lumene CC voide on ihan ykkönen :) Se on oma suosikki ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi oli kyllä niin positiivinen yllätys, ihan mielettömän hyvä tuote! <3

      Poista
  5. Kivoja tuotteita oot alehyllystä napannut! Tuo Lumenen kuorinta on kyllä tosi söötissä purkissa, kuorinta aineita tarvii aina joten ei missään nimessä huono ostos;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi purkki on aivan ihanan värinen! :) Jeps, noita kuorintavoiteita tosiaan tarvitaan aina :D

      Poista

Kiitos kommentista!