maanantai 22. kesäkuuta 2015

Positiivisia ja negatiivisia kosmetiikkayllätyksiä

Aina toisinaan sitä tulee ostettua uusia kosmetiikkatuotteita, jotka yllättävät voimakkaasti joko hyvässä tai pahassa. Välillä sitä melkein hihkuu riemusta, kun on löytänyt jonkun ihan superihanan uuden tuotteen ja välillä taas joutuu pettymään, kun jokin parhaimmassa tapauksessa montakymmentä euroa maksanut tuote ei ollutkaan yhtään sitä, mitä siltä odotti. Ajattelin koota tähän postaukseen muutamia tuotteita näistä molemmista ryhmistä ja olisi ihan mahtavaa kuulla myös teidän kokemuksia tuotteista, jotka ovat teidät yllättäneet joko positiivisella tai negatiivisella tavalla :) Aloitetaan niistä pettymyksistä niin postaus voidaan päättää hyviin fiiliksiin!


Moroccanoilin Heat Styling Protection  -lämpösuoja. Tästä onkin ollut puhetta täällä jo aiemmin, mutta voi luoja millainen pettymys tämä lämpösuoja olikaan. Moroccanoilin tuotteista en ollut kuullut yhtään poikkipuolista sanaa ja ensimmäinen ostokseni kyseiseltä merkiltä osoittautuikin täydeksi flopiksi. Jos haluaisin hiuksistani likaisen ja tahmaisen tuntuiset, olisi tämä ehdottomasti tuote, jota niihin suihkisin. Yhtään liioittelematta jo pari suihkausta pitkiin hiuksiin riittää saamaan sen tahmaefektin aikaan.. En todellakaan väitä, etteikö tämä antaisi hiuksille kunnon lämpösuojan, mutta mä en itse ainakaan halua saada sen vastapainoksi likaisen tuntuisia ja näköisiä hiuksia. Sen jälkeen, kun ostin Kérastasen lämpösuojaemulsion, en ole tähän koskenut. Nyt mietinkin, että kehtaanko edes antaa tätä eteenpäin kokeiluun jollekin kaverilleni. Vaikea uskoa, että toi sama ei tulisi esiin myös muiden hiuksissa, mutta en mä tota suoraan poiskaan raaskisi heittää, kun siitä melko paljon kuitenkin maksoin.


Lancômen Hypnôse Waterproof -ripsiväri. Ostin tämän Hulluilta Päiviltä viime syksynä ja oletin saavani hyvän ripsivärin. Odotukset eivät suinkaan olleet mitenkään turhan korkealla, sillä tiedän kuinka hankalaa mun on löytää ripsiväri, joka oikeasti toimii kuten mä haluisin. Luotin silti siihen, että tämä ripsiväri olisi ihan mukiinmenevä, koska kyseinen merkki on kuitenkin erittäin laadukas. Olin väärässä ja tuli taas huomattua, ettei tällainen merkkituote todellakaan ole automaattisesti markettikosmetiikkaa parempi. Vaikka kuinka yritin, en saanut tällä ripsiäni edes siedettävän näköisiksi. Pettymys oli siis melkoisen suuri, vaikka tämä aika halvalla taisikin sieltä aleista lähteä.


TIGIn Oh Bee Hive! -kuivashampoo. Tä on ollut mulla hyllyn päällä pölyyntymässä nyt jo jonkin aikaa, kunnes tätä postausta varten päätin vielä antaa yhden mahdollisuuden kyseiselle kuivashampoolle. Muistelin, että se oli huono ja toimimaton omissa hiuksissani ja testaukseni todisti mun muistavan aivan oikein. En tiedä onko vika mun hiuksissa vai tuossa aineessa, mutta tunnin päästä tuon laitosta hiukset ovat tasan samassa kunnossa kuin ennen kuivashampoon suihkimista. Ei vaan toimi, eikä edes TIGIn tuotteiden hyvä tuoksu pelasta tässä kohtaa :D Tämä ainakin pitäisi antaa eteenpäin jollekin kaverilleni testiin.

Siitten niihin positiivisiin yllätyksiin!


Shiseidon Perfect Mascara Defining Volume -ripsiväri. Mä olen varmaan sen sata kertaa maininnut, kuinka mun on ollut ihan kamalan vaikea löytää itselleni hyvää ripsaria. Musta tuntuu, että haluan ripsarilta jotain ihan ihmejuttuja, kun löydän about kaikista ripsareista jotain sellaista, miksi en niistä tykkää enkä halua niitä käyttää. Täydellisen ripsarin metsästys loppui kuitenkin puolisen vuotta sitten, kun ihan kokeilumielessä ostin ensimmäisen Shiseidon ripsarini. Sillä tiellä ollaan edelleen eikä mulla ole ainakaan tällä hetkellä tarvetta etsiä uutta hyvää ripsiväriä itselleni :) Musta tuntuu, että tuo kyseinen ripsari kestääkin mun käytössäni paljon muita kauemmin, mutta se johtuukin luultavasti ihan siitä, ettei mun tarvitse tahkoa puolta tuubia ripsiini yhdellä kerralla, jotta saan niistä sellaiset kuin haluan. Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan!


Herbinan letitys- ja rakennesuihke eli suolasuihke. Tämä tuli LivBoxista joskus taannoin ja vaikka olin paljon lukenut erilaisista suolasuihkeista, ei mulla itselläni ollut niistä minkäänlaista kokemusta. Olin ehkä vähän skeptisesti ajatellut, että mikä niissä muka voisi niin kovin ihmeellistä olla, mutta testaamallahan se selvisi. Mulla on etenkin talviaikaan todella sähköiset hiukset, joita on ihan täysin mahdoton käsitellä ilman, että niihin on ensin suihkinut jotain. Viime talvesta lähtien se jokin on ollut arkisin juurikin tuo Herbinan suolasuihke. Muutama suihkaus hiuksiin ja tadaa, turha sähköisyys on tipotiessään ja hiusten laittaminen noin sata kertaa helpompaa. Suihke antaa hiuksiin mukavasti rakennetta, mutta se on myös helposti harjattavissa niistä pois. Tämä on myös erittäin riittoisaa ja noin 5 euron hinta ei todellakaan ole paha!


Lumenen CC-voide. Sen jälkeen, kun menin tämän CC-voiteen ostamaan, olen oikeasti käyttänyt tasan kaksi kertaa jotain muuta meikkivoidetta. Mä en olisi koskaan voinut edes kuvitella, että tämä sopii mun iholleni näin täydellisesti ja että oikeasti tykästyn tähän näin kovin. En mä olettanut, että tässä mitään vikaa olisi, mutta tämä ylitti kyllä täysin kaikki mun odotukset! Mä en löydä tästä mitään huonoa sanottavaa lukuun ottamatta ehkä sitä, että annostelen tätä aina hieman liikaa, mutta se on täysin mun oma moka :D Peittävyys on juuri sopiva ja meikkivoiteen väri sulautuu ihoon todella hyvin. Kannattaa ehdottomasti testata tätä :)

10 kommenttia:

  1. Mulla on kans kaksi negatiivista kosmetiikkakokemusta.. valiettavasti en muista tuotteiden nimiä mutta yksi latvoihin suikutettava hoitoaine teki hiuksistani niiiin takkuiset että en pystynyt käyttämään kyseistä tuotetta kauan. En tiedä johtuiko vaikutus siitä että suihkutin sitä pidennyksiin mutta tukka oli kuitenkin melkein heti ihan takkuinen ja ruma... :D toinen kokemus on ripsiväristä jonka laiton jälkeen ei edes näyttänyt siltä että minulla olisi ripsiväriä xD jaaa kolmas negatiivinen kokemus tulikin vielä mieleeni, merkki oli muistaakseni nivea ja kyseessä oli silmämeikinpoistoaine.. meikkejä piti hangata ihan tosissaan että ne sai irti :D positiivisesti olen ihastunut lumenen silmämeikinpoistoaineeseen ja cien classic (tummansininen) huulirasva. Haha ja apua pakko kertoa vielä yksi.. cienin vaaleansininen huulirasva irrottaa minulta huulista pinnan.. tai siis muutaman käyttökerran jälkeen huulista alkoi irrota riekaleita :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua toi huulirasva kuulostaa erittäin pelottavalta :S Hui!! Luulis että pidennyksiinkin suht samoja tuotteita voi käyttää kuin muuhunkin tukkaan, vaikka niille omat suositukset onkin :D Toi on aika hyvin kyllä, ettei edes huomaa että on laittanut ripsaria.. :'D Noita huonoja kokemuksia on muutenkin yllättävän helppo löytää ja jotenkin ne jää niin paljon helpommin mieleenkin kuin positiiviset! Kiitos paljon kommentista Kati :)

      Poista
  2. Biozellin shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille oli aika surkuhupaisa kaksikko: hoitoainepurkista ei uutenakaan saanut mitään irti jos sitä ei säilyttänyt ylösalaisin ja shampoo taas oli liiankin lirua. Muuten hoitsikka sentään oli ihan ok, mutta shampoo taas ei oikein vaahdonnut ollenkaan, mutta jätti hiukset ihan korpuksi. Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuulostaa kyllä aikamoiselta kaksikolta.. :D Eipähän tarvitse kyseisiin tuotteisiin mennä rahojani kuluttamaan! Kiitos Nella, kiva jos pidit tästä :)

      Poista
  3. Oon miettinyt tuota Tigin kuivashampoota mutta enpä taida enää miettiä. Tietysti se voi toimia muiden tukassa - niin siis vaikka mun - mutta en taida uskaltaa ostaa :') Onhan nuita muitakin vaihtoehtoja! Se tuoksu vaan Tigin tuotteissa on jotakin niin taivaallista, mutta ei se tuoksu pelasta kuten sanoit.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen kyllä testaamaan jotain ihan muuta kuin tota, vaikka kuten sanoitkin, jonkun toisen hiuksissa toi voi toimia tosi hyvin! :D Jep, Tigin tuotteita on kyllä ihana käyttää, kun ne tuoksuu niin taivaallisen hyvältä<3

      Poista
  4. Olen niin samaa mieltä Moroccanoilista ja Tigin tuotteesta, täyttä kuraa ! :D Kokeilin myös jotain toista Tigin kuivashamppoota ja sama juttu siinäkin. Eli ei koskaan enää sitä merkkiä... Moroccanoiliin olen ollut muuten super tyytyväine paitsi tuohon lämpösuojaan ja hiuslakkaan. Se lakka on mun tukalle ihan kun mitään ei olisikaan - liian kevyt. Tuo CC-voide on ehdoton lemppari kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mahtavaa kuulla, että joku toinenkin on tota mieltä noista! :D Pitäydyn siis jatkossa kaukana Tigin kuivashampoista :D Iso kiitos sulle vielä tuon CC-voiteen esittelystä blogissasi, toi on niin huipputuote!

      Poista
  5. Tykkään niin paljon näistä postauksista! Täytyy laittaa ens talvena tuo herbinan suolasuihke ostoslistalle! Mahtaakohan tuo Lumenen CC- voide olla samaa kun tämä mun http://lookbymari.com/everyday-make-up/ . Hirveen erinäköinen puteli on, mutta vois ehkä olla samaa. Jos ei meinaan ole niin täytyy testata tätä sun ehdottamaa :D

    -Mari
    www.lookbymari.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti testata tota suolasuihketta! Nyt täytyy kyllä sanoa, etten tiedä onko toi samaa :D Katsoin Lumenen sivuiltakin enkä löytänyt sieltä kuin yhden CC meikkivoiteen, joten sen puolesta voisi olettaa, että nuo ovat samaa? Mutta tosiaan, purkit on kyllä melkoisen eri näköiset. Kiitos paljon kommentista sulle Mari! :)

      Poista

Kiitos kommentista!