sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Viikon 26 uutuudet


Vime viikolla tuli tilailtua Sokoksen alesta muutamia uusia kosmetiikkatuotteita ja ne olisi tarkoitus esitellä tässä postauksessa! Mä en ole vieläkään ehtinyt käydä oikeasti shoppailemassa alennusmyynneissä, mutta netistä on kyllä tullut tilattua vaikka ja mitä! Tajusin tossa jokin aika sitten, että eihän mulla ole ollenkaan mitään kivoja kesäpaitoja ja vaatekaappi pursuaa vain kaikkia pitkähihaisia paitoja ja neuleita. Vahinko oli totta kai korjattava ja nyt odottelenkin paketteja saapuviksi :) Vielä kun se kesäkin sieltä joskus tulisi!


Jokainen mun blogia vähänkin lukenut varmasti tietää sen, että mä rakastan Batisten kuivashampoita. Hypin suurinpiirtein riemusta nähtyäni, että niistä on tullut uusia versioita (vaikkakin nämä ovat ilmeisesti myynnissä vain rajoitetun ajan) ja pakkohan nämä kaksi ihanuutta oli ostaa testiin. Molemmat tuoksuvat aivan ihanalta, tykkään erityisesti tosta Neon Lights Pomengrate & Jasminen tuoksusta, mutta ei tuossa Bloom Calypso Orchid & Pink Freesiankaan tuoksussa mitään valittamista ole! Teholtaan nämä ovat aivan yhtä hyviä kuin muutkin Batisten kuivashampoot, mun hiuksissa nämä toimivat aivan täydellisesti. Hintaa näillä oli 5,90 €/kpl.


Mun on pitänyt jo ties kuinka kauan ostaa itselleni näitä Invisibobblen hiuslenkkejä, mutta sain vasta nyt aikaiseksi hankkia sellaisia. Mä joudun pitämään töissä hiukset kiinni joka päivä ja yleensä ne on jollain tavalla vain ponnarilla, joten näille tulee kyllä käyttöä ihan varmasti! Värinkään suhteen ei tarvinnut kauaa miettiä, noi pinkit on ihan superihanat. Kolmen kappaleen paketti maksoi 4,90 €.


Koska huulipunia ei koskaan voi olla tarpeeksi, lähti aleista mukaan myös nämä kaksi We Care Iconin Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick -huulipunaa. Ylempi on sävyä 23 True Red ja alempi 19 Natural Rose Red. Multa löytyy entuudestaankin kyseisen merkin huulipunia pari kappaletta ja tykkään erityisesti näiden koostumuksesta. Huulipunaa on helppo levittää huulille ja värit ovat hyvin intensiiviset.  Näistä makson 4,90 €/kpl.


Kaupan päälle sain vielä tällaisen pienen testerin Nivean Q10 Anti-Wrinkle päivävoiteesta ja no, sanotaan vaikka näin, ettei mulla kyllä vielä ole tarvetta tai käyttöä tuollaiselle päivävoiteelle. En ole voidetta siis testannut enkä varmaan aiokaan testata, sillä sitä ei ole tarkoitettu omalle iholleni. Nivean sivujen mukaan kyseinen päivävoide on suunnattu sekaiholle ja se vähentää selkeästi ryppyjä ja häivyttää ihohuokosia.

Kokemuksia näistä tuotteista? Mitäs kivaa teille on tarttunut alennusmyynneistä mukaan? :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita oot löytänyt :) Itse ostin hiljattain kokeiluun jonkun Sunsilkin kuivashampoon, ja täytyy sanoa että itsekin Batisten kuivashampoita käyttäneenä se ei vetänyt niille läheskään vertoja! Hiukset tuntuivat entistä likaisemmilta, joten en voi kyllä suositella kyseistä kuivashampoota kenellekään.. :D
    Mie ostin myös Emotionista yhden tuollaisen We Care Iconin huulipunan, mutta otin sitten kuitenkin liian vaalean sävyn joka ei sopinut miulle ollenkaan :( Koostumus vaikutti kyllä hyvältä, joten hinnan puolesta voisin tehdä uuden yrityksen hieman tummempien sävyjen pariin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä tietää, ettei kannata rahoja tuhlata Sunsilkin kuivashampooseen, ei noita Batisten kuivashampoita taida voittaa kyllä mikään.. :D Ää eikä, tosi harmi ettei sävy ollutkaan hyvä :( Noi on kyllä sen verran edullisia, että kannattaa ehdottomasti testata jotain vähän tummempaa sävyä kun ei tosiaan ole mikään kovin suuri menetys, vaikka sävy ei olisikaan hyvä! :) Kiitos taas kerran kommentista ja kokemusten jakamisesta sulle Tuuli<3

      Poista
  2. Uuu noita Batisten uutuuksia tekis mieli testata, ihan vaan tuoksujen ja pakkausten vuoksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi pakkaukset on kyllä ihan superhoukuttelevia, ja tuoksukin molemmissa mun mieleeni! :)

      Poista
  3. Ottaisin noi molemmat huulipunat heti! :D
    Kiva postaus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä kivan sävyisiä molemmat! Kiitos paljon Sini<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!