tiistai 7. heinäkuuta 2015

LivBox 7/2015


Hain heinäkuun LivBoxin eilen illalla ja alunperin mun oli tarkoitus esitellä tämä sisältö jo eilen, mutta mun ajatukset harhaili koko ajan ihan muihin asioihin. Mulla oli eilen siis aika jännä päivä ja kuulette tästä todennäköisesti vielä myöhemmin, sillä vaikka asia ei blogin aihepiiriin millään tavalla liitykään, mä haluan päästä vähän purkamaan ajatuksiani siihen liittyen :) Muttamutta, nyt sitten boksin sisällön kimppuun!


Tältä näytti siis heinäkuun LivBox. Ensimmäinen ajatus taisi olla että "eikä", kun silmiin pomppasi ensimmäisenä tuo Lumenen jalkavoide, jonka juuri pari kuukautta sitten ostin itselleni. Ei sillä, että kyseinen voide olisi huono, mutta ei se niin hyvää kuitenkaan ole, että olisin toisen halunnut saada tästä boksista :D Sisällön lähempi tarkastelu sai kuitenkin huuleet kääntymään hymyyn, ja mä tykkään tästä sisällöstä ainakin tällä hetkellä oikein kovasti! Oli myös ihana yllätys, että mutkin nykyään luetaan jo LivBoxin pitkäaikaistilaajiin ja sain sitten sen ansiosta myös tuon extratuotteena tullen Clarinsin huulikiillon :)


Mun on jo pitemmän aikaa tehnyt mieli päästä testailemaan uusia shampoita ja hoitoaineita, joten nämä pienet Schwarzkopf Professionalin Essensity Color & Repair shamoo ja hoitoaine (50 ml) olivat erittäin mieluisa yllätys. Kyseinen Essensity -hiustenhoitosarja sisältää vain luonnollisia ja puhtaita uutteita eikä lainkaan esimerkiksi silikonia. Kuulostaa erittäin hyvältä! Tuotteet lupaavat korjata vahingoittuneet ja huokoiset hiukset ja nimensä mukaisesti nämä sopivat hyvin myös värjätyille hiuksille. Nämä pääsevät testiin heti seuraavalla hiustenpesukerralla :) Ovh täysikokoisissa tuotteissa on 14,90 €.


Hiustuotteilla jatketaan, sillä boksista löytyi myös Kloranen Gentle Dry kuivashampoo spray. Mä olen aika innoissani kaikista kuivashampoista, joten tämäkin oli erittäin mieluisa tuote. Saa nähdä löytyykö tästä kilpailija Batisten kuivashampoille! Tämä kuivashampoo sisältää hiuksia vahvistavaa ja hellävaraista kaurauutetta ja tuotetta myydään apteekeissa. Ovh täysikokoisella 50 ml tuotteella on 6,40 €.


Seuraavaksi sitten se Lumenen Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide, joka multa jo kaapeista löytyykin. Kyseessä on siis Lumenen uutuustuote, joka lupaa virkistää väsyneitä ja viilentää kuumalta tuntuvia jalkoja. Voide lupaa kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa tehokkaasti. Kertoilen tarkempia mielipiteitäni tästä sitten, kun tuttuun tapaan taas kerron arvioni tämän kuun boksista. Mä en oikein tiedä mitä tekisin tän kanssa, koska siis vaikka näitä jalkavoiteita aina tarvitaan, mulla on nyt jo ihan riittävästi niitä ja käytettyäni nuo muut pois, haluan luultavasti testata taas jotain uutta. Saa nähdä annako tämän eteenpäin jollekin kaverilleni vai säästänkö itse myöhempään käyttöön. Tämän 75 ml kokoisen tuotteen ovh on 4,90 €.


Ostaessani viimeisintä kasvovoidettani olin aivan varma siitä, että kohta sellainen löytyy myös LivBoxista, ja osuin aivan oikeaan. Tällä kertaa sieltä paljastui ACOn Moisturising Day Cream (50 ml) eli ihoa pehmentävä ja silottava päivävoide, joka lupaa tehdä ihosta raikkaan ja terveen näköisen. Tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle, ja on hajusteeton. En voi sanoa, että tämä tuli tarpeeseen, sillä multa tosiaan löytyy tällä hetkellä ihan riittävästi näitä kasvovoiteita, mutta näitä toisaalta tarvitaan aina, joten kyllä tämä käyttöön vielä pääsee! Ovh tällä tuotteella on 11 €.


Boksin ehkä vähiten mieluisa tuote oli tämä La Roche-Posayn Lipikar Gel-Fluide (15 ml) eli geelimäinen vartaloemulsio. Ja epämieluisan tästä tekee vain se, etten tiedä uskallanko käyttää tätä, sillä mun iho reagoi yleensä vähän turhankin voimakkaasti kaikkiin vartalolla käytettäviin kosteusvoiteisiin. Pidin kyllä todella paljon samaisen merkin kasvovoiteesta, joka tuli joskus tässä aiemmin, joten sen puoleen voisin olettaa tämänkin olevan ihan hyvä tuote. Kyseinen voide lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä hillitä kutinaa. Näitä myydään apteekissa ja ovh täysikokoisella 200 ml tuotteella on 17,10 €. 


Sitten vielä viimeisenä tämä Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiilto 5 ml koossa. Multa löytyy näitä entuudestaan jo pari kappaletta ja oli ihan mahtavaa saada tämä myös eri sävyssä. Tämä sävy on 05 Candy Shimmer ja vaikka itse harvemmin huulikiiltoja käytän, tätä tulen aivan varmasti käyttämään! Tämän huulikiillon pitäisi korostaa huulten luonnollista kauneutta sekä hoitaa ja suojata niitä. Ovh täysikokoisella 12 ml tuotteella on 19,15 €.

Miltäs heinäkuun boksin sisältö näyttää teidän mielestänne? :)

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintosta lukea livboxin sisällöstä kun sitä ei itselle tule :) Tuo Clarins huulikiilto voisi kelvata :D

    ♥ myblog-bysini.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että nää postaukset kiinnostaa :) Noi Clarinsin huulikiillot on parhaita huulikiiltoja, mitä itse oon testannut! Ei tahmaa ollenkan samalla tavalla kuin suurin osa muista :D

      Poista
  2. Tosi hyödyllisen oloisia tuotteita, ja kiva että sait vielä tuon Clarinsin huulikiillon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, tosi paljon just sellasia tarpeellisia tuotteita, jotka sopii varmasti lähes kaikille! :) Joo yllätyin kyllä kun ton sieltä bongasin, mutta tosi kiva juttu :)

      Poista
  3. Nyt kyllä harmittaa kun en boxia ole tilannut, nimittäin tämän boksin sisällön olisin ehdottomasti kelpuuttanut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin tästä boksista, oli mieluisin vähään aikaan :D Sitten vain tilausta laittamaan ja pidetään peukut pystyssä, että elokuunkin boksi olisi yhtä kiva ;D

      Poista

Kiitos kommentista!