keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Uutuuksia feeluniquelta


Moikka! Nyt olisi vuorossa viime postauksessa lupaamaani uutuustuotteiden esittelyä. Tätä pakettia odotinkin melkoisen pitkään, sillä tilauksesta meni reilu kuukausi, kunnes vihdoin sain paketin itselleni. Toimitusta hidasti entisestään se, että tämä jäi taas tulliin kiinni ja jouduin maksamaan veroja, mutta nyt olen näiden tuotteiden uusi onnellinen omistaja ♥ Feelunique -nettikaupan alesta tuli tosiaan tilailtua nämä kaikki ja mä olen tässä parin päivän sisään sortunut tilailemaan juttuja vähän muualtakin, mutta niistä sitten myöhemmin!


Todella monet TIGI:n tuotteet olivat alennuksessa, ja koska mulla vetelee sekä TIGI:n Bed Head Re-Energize shampoo että hoitoaine viimeisiiän, päätin tilata itselleni vähän lisää näitä Bed Headin ihanuuksia. Tällä kertaa mukaan lähti tuuheuttava Epic Volume shampoo sekä samaisen sarjan hoitoaine. Odotan näiltä hyvin paljon enkä usko, että tulen pettymään. Tuoksu ainakin oli taas jälleen kerran ihan superihana, kuten suurimmassa osassa TIGI:n tuotteissa. Ja onhan noi purkitkin aikas kivan värisiä ;) 250 ml shampoo maksoi 11,35 € ja 200 ml hoitoaine 12,79 €.


Kuivashampoohullu täällä moi! Mä vannon Batisten nimeen, kun kuivashampoista aletaan puhua, mutta jostain kumman syystä mä yritän silti aika kuumeisesti etsiä kuivashampoota, josta olisi kilpailijaksi niille. Nyt päätin kokeilla mulle entuudestaan täysin tuntemattoman COLAB -merkin Tokyo kuivashampoota ja mielenkiinnolla odotan, mitä tykkään tästä! Tämä 200 ml pullo maksoi 4,44 € eli menetys ei ole kovinkaan suuri, mikäli en tästä pidäkään.


Mun TIGI Bed Head Masterpiece hiuslakkakin alkaa olla lopuillaan, joten päätin tilata lisää myös tätä. Mähän käytän vähän vuorotellen tätä ja Four Reasonsin hiuslakkaa, sillä olen todennut ne kaksi tavallisessa arkikäytössä itselleni parhaimmiksi. Multa löytyy myös Bed Headin Hard Head hiuslakka, mutta se on vähän turhankin voimakasta mun makuuni. Tämä on siis tuttu ja erittäin hyväksi havaittu tuote, jota voin suositella kaikille! Tästä 340 ml pullosta maksoin 14,76 €.


Täysin heräteostoksena mukaan lähti myös Veetin Spray On Hair Removal Cream eli suihkutettava ihokarvanpoistovoide. Tajusin vasta jälkikäteen, etten tiedä uskallanko tätä käyttää, kun saan kaikenmaailman näppyjä ihooni muutenkin niin herkästi, mutta katsotaan. Ainakin tällainen nyt löytyy varastosta, jos joskus haluan testata :D Tämä maksoi 6,05 €.


Koska purkkeja ja purnukoita ei koskaa voi olla liikaa, kokoelmani kasvoivat myös tällä TIGI Bed Headin Re-Energize hiusnaamiolla. Tätä on tarkoitus käyttää viikottain 3-5 minuutin ajan ja tämä pääsee vuorottaiseen käyttöön Moroccanoilin hiusnaamion kanssa. Pidän erittäin paljon samaisen sarjan shampoosta ja hoitoaineesta, joten uskon tykästyväni myös tähän. 200 ml purkki maksoi 12,65 €.


Kaupan päälle sain valita itselleni kaksi kappaletta tällaisia pieniä näytekokoja muutamasta eri tuotteesta. Valitsin 007 For Women EdP tuoksunäytteen sekä Bed Headin Blow Out Golden Illuminating Shine Creamin. Tuo hajuvesinäyte lensikin jo roskiin, sillä tuoksu ei oikein miellyttänyt mua enkä oikein tiennyt miten olisin säilyttänyt aukileikatun paketin. Tuota muotoilutuotetta aion ehdottomasti testata pikimmiten!


Viimeisenä vielä tämä Cargo Cosmeticsin Liquid Eye Liner. Joku ehkä saattaa muistaa, ettei siitä ole kovinkaan pitkä aika, kun ostin Make Up Storen vastaavanlaisen eyelinerin, mutta meidän tiet erosivat jo reilu viikon käytön jälkeen. En tiedä mitä tapahtui, mutta tussimaisen eyelinerin kärkiosa kuivui täysin ja rajausten teko muuttui erittäin hankalaksi. Hieman pelottaa käykö tämän kanssa samalla tavalla, mutta tässä eyelinerissa se "tussi" on onneksi huomattavasti Make Up Storen vastaavaa lyhyempi, joten voisi ainakin olettaa, että sitä väriä riittää koko matkalle :) Tämä maksoi alennusten jälkeen 16,50 €.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita? Entä jotain sellaisia, joista haluaisitte kuulla myöhemmin vielä tuotearviointia? :)

12 kommenttia:

  1. Tota Veetiä mä kokeilin kerran ja nyt se on ollut ehkä kaksi vuotta kaapissa, voikohan sitä vielä käyttää?:'DD Se oli ihan ok, mutta tuntuu ettei pidä kauaa kinttuja sileänä:D Toi TIGIn hiuslakka on parasta, mulla on aina sitä! Ja mikä parasta, Kuopion kauppakeskus Matkuksen hius outletista saa kaksi pulloa 24,90€ muistaakseni ja niitä tulee aina sitten sieltä ostettua, riittääpähän pitkään! Ihanin tuoksi IKINÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kaipa noissakin jotkut "parasta ennen" -päiväykset on :D Testaa jollekin pienelle alueelle ja katso toimiiko vielä? :D Toi hiuslakka on kyllä ihan parasta ja TIGi onnistuu kyllä tekemään ihan uskomattoman hyvätuoksuisia tuotteita<3 Huii, onpas edullista!! Tiedänpähän minne suuntaan, jos joskus eksyn Kuopioon päin! :D

      Poista
  2. Tuo tigin lakka on ihanan tuoksuista :D! Eikä ole muutenkaan yhtään hullumpi tuote. Mulla on kanssa joskus ollut joku Veetin karvansulattaja enkä oikein tykännyt siitä kun tuntui nimenomaan siltä, että kintut eivät kauan sileät ole. Ja hei, niissä kaikissa purnukoissa on takana purkin kuva missä lukee esim 12m tai 24m ja niin monta kk ne ovat avaamisen jälkeen hyviä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tuoksuu kyllä aivan ihanalta! :) Kiva kuulla mielipiteitä tosta, saa nähdä mitä itse tykkäilen tosta, kunhan joskus saan ton testattua :D Mä koitin ton Katan kommentin jälkeen jo etsiä tosta omasta purkistani juurikin sitä purkin kuvaa, mutta en löytänyt :D Nyt kun katsoin tarkemmin niin siellä on pohjassa vanhenemispäivä!

      Poista
  3. Nyt mun tekee mieli ostaa pari tigin shampoota ja hoitoainetta! :D
    Tuosta cargon eyelinerista haluisin kuulla lisää jos se on hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä ostaa, noi on ihan parhaita! :) Joo tosta eyelinerista ajattelinkin kertoilla myöhemmin jossain vaiheessa mielipiteeni :)

      Poista
  4. Tuo Tigin lakka on mun lemppari! Tosi usein hiuslakat haisee niin kammottavalle, että suihkuttamisen jälkeen täytyy vaihtaa huonetta. Mutta ei tuon kanssa! Muutenkin pidän Tigistä, mutta tuon hiuslakan lisäksi en ole noita muita tuotteita kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin elin ties kuinka pitkään siinä uskossa, että kaikki hiuslakat haisevat aivan kamalalta, mutta Four Reasonsin lakka muutti mun käsitykseni täysin :) Tigin lakka tuoksuu kyllä melkein vieläkin paremmalta ja on tosiaan ihan huipputuote!

      Poista
  5. Moi! Kiitos postauksestasi! Ootko vaatinut Feeluniqilta mitään? Heidän sivuilla lukee että ne kompensoi tulli alvit jos niitä peritään EU maista. Kuitenkin itse en oikein uskalla tilata mitään isoa heiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva jos pidit tästä :) Joo mä oon pariin otteeseen tilannut tuolta ja molemmilla kerroilla paketti jäi tulliin. Molemmilla kerroilla oon myös laittanut heille asiasta viestiä ja parin päivän päästä rahat ovat olleet tililläni, eli mä ainakin olen saanut heiltä takaisin sen summan, minkä olen veroja joutunut maksamaan :) Onhan siinä aina pienoinen säätäminen, mutta kaikki on sujunut aina kuitenkin ihan hyvin!

      Poista
  6. Tigin Masterpiece on ollut yksi mun luottolakoista jo vuosia! :) En niinkään tarvitse sitä arkena, kun pidän yleensä pitkiä hiuksiani kiinni, mutta "auki-kampauksiin" tuolla saa aivan täydellisen pidon ja kivasti ilmavuutta hiuksiin. Tigillä on muutenkin hirveän paljon hyviä tuotteita. Joskus nuorempana kahlasin lähes koko valikoiman läpi, kun piti kokeilla merkiltä kaikki :D Koti oli silloin yhtä Tigiä, haha.

    PS. Eksyin juuri blogiisi! Aina kiva saada uutta luettavaa lukulistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masterpiece on kyllä todella hyvä hiuslakka ja antaa juuri sopivan pidon :) Oii toi kuulostaa melkein mun taivaalta, että kotona olisi Tigin tuotteita noin paljon! :D Mukavaa että liityit lukijaksi, munkin pitää käydä kurkistamassa sun blogiisi oikein ajan kanssa, töissä jo ehdin vilkaista ja vaikutti erittäin mielenkiintoiselta! :)

      Poista

Kiitos kommentista!