torstai 23. heinäkuuta 2015

Victoria's Secret Body Mists


Mun on jo pitemmän aikaa pitänyt esitellä teille kaikki omistamani Victoria's Secretin body mistit, joihin hurahdin viime kesänä ensimmäisen ostettuani. Olin lukenut ja kuullut ihan mielettömästi näistä VS:n tuoksuista, mutta jotenkin ehkä ajatellut niiden olevan hieman yliarvostettuja. Tajuttuani, etteivät ne ole ollenkaan pahanhintaisia, tilasin ensimmäisen ja se olikin sitten menoa. Mä olen itse aina jotenkin vierastanut kunnon hajuvesiä, sillä jotenkin mua aina pelottaa, että tuoksun/haisen ihan liikaa ja liian voimakkaalta, vaikka laittaisin hajuvettä vain yhden suihkauksen. Body mistit ovat kuitenkin siitä erittäin hyviä mun kaltaisille ihmisille, että ne ovat loppupeleissä melko miedon tuoksuisia eikä tuoksu säily iholla yhtä kauan kuin kunnollinen hajuvesi. Mutta sitten niihin mun body misteihini:


Ensimmäinen VS:n body mistini oli tämä Pink Warm & Cozy, joka tuo mulle mieleen tuhat muistoa viime kesältä. Mun onnekseni liitän tohon tuoksuun pelkästään positiivisia asioita, kuten elokuisen Mallorcan reissun, jossa toi pullo oli mukana. Tämä tuoksuu vaniljalle ja pionille. Tuoksu on erittäin mieto ja vanilja on mielestäni selkeästi havaittavissa tästä. Aivan ihana tuoksu, jota olen käyttänyt ihan liian vähän sitten viime kesän!


Freesialta ja päivänkakkaralta tuoksuva Aqua Kiss on yksi mun suosikkituoksuistani. Tuoksu on melko raikas ja kivaa vaihtelua kaikille makeille tuoksuille. Love Spell taas ei ole oikeastaan päässyt mun suosiooni. Tämä tuoksuu kirsikankukilta ja persikalta ja nyt kun sitä tässä äsken tuoksuttelin niin en oikein ymmärrä miksen tästä ole pitänyt. Tuoksuhan on varsin miellyttävä, makeahko mutta ei liian. Pitääkin ottaa tämä parempaan käyttöön jatkossa!


Näihin molempiin rakastuin taannoisella laivaristeilyllä. Mango Temptationin tilasin myöhemmin netistä ja hyvä että tilasin, sillä tuo tuoksu on aivan huumavan herkullinen! Nimensä mukaisesti tässä on mangoa sekä kiinanruusua, ja mun nenääni tuo tuoksuu aivan täydelliseltä. Pure Seduction lähti sieltä laivalta mukaan ja tämä on ehdottomasti makein omistamistani VS:n body misteistä. Tämä tuoksuu punaiselta luumulta ja freesialta ja mä tykkään tästäkin ihan valtavasti. Tästä mulla on olemassa myös suihkugeeli, joka on yksi suosikeistani.


Tämä kaksikko on myös jäänyt vähemmälle käytölle. Amber Romance tuoksuu meripihkalle ja "crème anglaiselle". Tuoksu on näihin muihin verrattuna poikkeuksellisen voimakas ja ehkä eniten iltakäyttöön soveltuva. Ei suosikkini, ja kaverinikin totesi, että toi menisi hyvin esimerkiksi suihkugeelinä, mutta ei välttämättä vartalosuihkeena. Hello Darlingkaan ei herättänyt mussa mitään riemunkiljahduksia, vaikka ei toikaan todellakaan pahalta tuoksu. Valkoinen nektariini ja pioni ovat osana tätä tuoksua, mutta jotenkin tämä ei vaan iske muhun. Mähän olen tilannut näitä netistä ihan sen perusteella mikä kuulostaa hyvältä, joten näitä pettymyksiäkin on sitten tullut pari kappaletta. Eiköhän toikin loppuun tule käytettyä!


Puuvillalta ja liljoilta tuoksuva Sheer Love on mielestäni melko mieto ja hyvin tyttömäinen tuoksu. Jostain syystä mä olen pitänyt tuota tuoksua jokseenkin mitäänsanomattomana, mutta eihän se kyllä oikeastaan sellainen ole. Pitää muistaa tuonkin olemassaolo taas jatkossa. Secret Craving pääsi tässä juuri yhdeksi kesäkuun suosikkituotteekseni ja yhä edelleen tykkään tosta kovasti. Tämä tuoksuu mustaherukalta ja vaniljalta ja on tosiaan siitäkin oikein ihana tuoksu, ettei tämä ole yhtä makea kuin jotkin näistä.

Mitä mieltä olette näistä VS:n body misteistä tai kosmetiikkatuotteista ylipäänsä? Löytyykö teiltä samoja tuotteita? :)

14 kommenttia:

  1. Musta nää on jotenkin teoriassa ihanan tyttömäisiä ja kivoja, mutta sitten nuo tuoksut eivät vaan ole iskeneet. Kuitenkin olisi joskus vielä kiva omistaa yksi tällainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei noi varmasti kaikkiin iske, vaikka tuoksuvalikoima onkin melko laaja! Toivottavasti joskus löytyisi joku, mikä suakin miellyttäisi :)

      Poista
  2. Mä olen monta kertaa tuoksutellut näitä, mutta en ole omakseni hankkinut. Ei siinä, ihania tuoksuja ja kauniita pulloja, mutta jotenkin eivät tunnu mun jutulta. Toisaalta, jos kuitenkin hankkisin kokeilumielessä yhden, koska ovathan nämä aika nameja..:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo mulla oli aluksi ihan sama, että olin tuoksutellut näitä mutta en vain kokenut näitä omaksi jutukseni :D Lopulta yhden ostettua tulikin sitten hankittua muutama muukin, kun "jäin koukkuun" :D

      Poista
  3. Mun tekis mieli kokeilla näitä, mut mä taas inhoon sitä että tuoksu haihtuu iholta, joten se on pitkittänyt näiden hankintaa! :( Nää kyllä vaikuttaa ihanilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no sehän näissä on, ettei tuoksu kestä iholla kovinkaa kauaa :/ Toki näitä pystyy helposti kantamaan mukana (varsinkin noita pienempiä pulloja, kun ne eivät vie paljonkaan tilaa) ja suihkuttamaan lisää aina tarvittaessa, kun pullot ovat muovia eikä tarvitse pelätä, että ne menevät rikki :) Ihania ovatkin!

      Poista
  4. Sulla onkin näitä ihan hyvä kokoelma! En ole itse ikinä kokeillut VS:n tuotteita, mutta ostin siskolleni viime jouluna lahjaksi muistaakseni tuon Pure Seduction setin laivalta. Settiin taisi kuulua tuoksu ja vartalovoide ja sisko tykkäsi kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muutama näitä on päässyt kertymään! :) Mulla oli myös toi Pure Seduction vartalovoide, mutta mun iho ei siitä tykännyt, joten annoin sen eteenpäin kaverilleni. Ihanalta tosin tuoksui<3

      Poista
  5. Tuo Aqua kiss on tosi hyvän tuoksuinen! Itse en VS:n tuotteita harrasta, ostan enemmän TBS:n tuotteita, mutta kyllä noi VS:n tuotteet ovat valehtelematta ihanan tuoksuisia.:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Mun pitäisi ostella enemmän TBS:n tuotteita, ne ovat aivan ihania ja tuoksut niissäkin superherkullisia :)

      Poista
  6. Moi! Onkos sulla miten monta niitä batisten kuivasampoita? Mikä on suosikkisi? Pitäis ostaa itse ekaa kertaa sellanen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Multa löytyy tällä hetkellä neljä kappaletta niitä :) Kaikista käyttämistäni suosikki on Cherry versio, sillä tuoksu siinä on aivan valtavan ihana<3 Tehonsa puolesta ne ovat mun mielestäni kaikki ihan yhtä hyviä. Toivottavasti tykkäät siitä minkä päätät ostaa!

      Poista
  7. Voi se on niin ihanaa kun joku tuoksu tuo mieleen jonkun ajanjakson <3 Sulla löytyy kyllä noita! En pääse yli miten kauniita purnukoita ne on :) Tuosta ylemmästä kommentista hoksasin, että suosikki Batiste sinulla on tuo Cherry. Täytyypä ensi kerralla napata se mukaan kun aina nappaan sen xxl:n :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on<3 Mäkin tykkään noista purkeista, ne on tosi kauniita :) Heh, joo kannattaa testata totakin versiota :D XXL on mun mielestä ehkä noista kaikista se oikeasti tuuheuttavin, en ookaan itse pitkään aikaan käyttänyt sitä! :)

      Poista

Kiitos kommentista!