lauantai 29. elokuuta 2015

Elokuun suosikkituotteet


Hauskaa ja aurinkoista lauantaita kaikille! Mä olin ihan varautunut siihen, että tänään sataa suurimman osan päivästä, mutta aurinkohan tuolla paistaa täydeltä taivaalta. Elokuu tekee siitä huolimatta loppuaan ja kohta eletään ensimmäistä virallista syyskuukautta, kun syyskuu starttaa tiistaina. Kosmetiikan suhteen elokuu on ollut mulla poikkeuksellisen hiljainen ja tästä aiheesta kuulette lisää myöhemmin. Nyt esittelen kuitenkin teille hieman tarkemmin yllä olevat tuotteet, jotka ovat kaikki syystä tai toisesta nousseet suosiooni tämän kuluneen kuukauden aikana :)


TIGI Bed Head Re-Energize hiusnaamio on ollut viikottaisessa käytössä siitä asti, kun tämän noin kuukausi sitten sain kätösiini. Naamio ei ole hoitavin mahdollinen, eli en suosittelisi tätä ihmiselle, jonka hiukset ovat kovin kuivat ja huonossa kunnossa, sillä niille olisi ehkä parempi käyttää jotain tehokkaampia naamioita ja hoitoja. Tämä on kuitenkin tuotetekstinsä mukaisesti erittäin hyvä tavallisille hiuksille. Naamion avulla olen ainakin omat hiukseni saanut pidettyä erittäin pehmeinä ja kosteutettuina. Kuten suurin osa TIGIn tuotteista, tämäkin tuoksuu aivan ihanalle ja tuoksu myös jää hiuksiin. 


Mä olen jo pitkään käyttänyt Adidaksen antiperspiranttia, mutta sen loputtua parisen viikkoa sitten päätin olla ostamatta uutta ja käyttää pois näitä LivBoxeista saamiani dödöjä. Kolmesta vaihtoehdosta käyttöön pääsi tämä Rexona Maximum Protection Confidence -antiperspirantti. Kyseessä on voidemainen antiperspirantti, jota kierretään ulos purkista ja levitetään sitten kainaloihin. En oikein lämmennyt tälle kunnolla silloin, kun tätä ensimmäisiä kertoja joskus kesäkuussa testailin, mutta nyt olen aivan myyty tälle. Tuote ei tahraa, ei jätä kainaloita tahmeiksi tai märän tuntuisiksi ja voide imeytyy todella nopeasti ja tuoksuu miellyttävältä. Tuoksu on tosin ehkä vähän turhan voimakas ja pitkäkestoinen omaan makuuni. Tämä on erittäin tehokas antiperspirantti ja tuote pitää kainalot raikkaina hyvin pitkään. Sanoisin, että tämä on jopa selvästi tehokkaampi kuin se aiemmin käyttämäni Adidaksen antiperspirantti, vaikka senkään tehossa ei mitään vikaa ollut.


Tiesin jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että tämä Elizabeth Mottin Smooth Shadow Creamy Eye Pencil tulee jäämään pysyväksi osaksi meikkikokoelmiani. Pearl sävy on aivan uskomattoman kaunis ja juuri sellainen, mitä olen kaivannut jo pitkään. Olen viime aikoina käyttänyt todella paljon kullansävyisiä ja beigejä luomivärejä, joiden kanssa tämä sopii paremmin kuin hyvin. Arkimeikissäkin katse elävöityy kummasti, kun tämän kynän kanssa tekee alarajauksen. Vesirajauksen tekoon tätä voi hyvin käyttää myös ja vedenkestävyytensä ansiosta se myös pysyy hyvin paikoillaan. Aivan mahtava rajauskynä ja upea sävy!


Jostain syystä mä olen viime aikoina alkanut käyttää yhä enemmän ja enemmän hiustenkuivainta, kun en ole joko jaksanut tai ehtinyt odottaa hiusteni kuivuvan itsestään. Ennen föönaamista hiuksiin tulee suihkittua tilanteesta riippuen milloin mitäkin ihania muotoilutuotteita, joista yksi suosikkini on tämä TIGI Bed Headin Superstar Queen For a Day Thickening Spray tuuheuttava kampaussuihke. Mulla on tapana tupeerata hiusteni tyvi aina ennen ulos lähtöä, sillä mun hiukset liimautuvat todella herkästi kiinni päänahkaan ja kaipaan niihin enemmän ilmavuutta. Tupeerauksen saa kuitenkin unohtaa, kun on suihkinut hiuksiin tätä kampaussuihketta ja kuivannut sen jälkeen hiukset. Tämä tuo rutkasti lisää volyymia ja todellakin tekee niistä tuuheamman oloiset. Tuote on myös hyvin riittoisaa, sillä tätä ei kovin montaa suihkausta tarvita.

Löytyikö tuttuja tuotteita tai omia suosikkeja? :)

10 kommenttia:

  1. Tuo Tigin hiusnaamio kuulostaa hyvältä! Tigin tuotteet tuntien varmasti tuoksuu ihanalta :) Mulla oli joskus vuosia sitten kova Tigi-kausi meneillään, hamstrasin silloin melkein kaikki sarjan tuotteet. Olo oli kotona kuin kampaamossa, haha. Nyt oon jo vähän rauhoittunut, mutta edelleen on muutamia Tigi-tuotteita vakiokäytössä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi hyvä hiusnaamio, vaikkei mitenkään ihmeellisen hoitava olekaan :) Heh, tollanen kelpaisi kyllä mullekin! :D Oon itse tällä hetkellä ihan rakastunut TIGIn tuotteisiin :D

      Poista
  2. Löytyy tuttu tuote, meinaan Queen For a Day! Siitä on vuosia, kun mulla tuota oli, mutta en ole ikinä käyttänyt yhtä hyvää tyvikohottajaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama homma täällä :D Tyvikohottajia on tullut muutamia testattua, mutta toi on kyllä ihan ehdottomasti paras niistä!

      Poista
  3. Tuo tyvikohottaja kuulostaa kokeilemisen arvoiselta :o
    En oo muuten koskaan käyttänyt tigiä...! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen kokeilemaan tota, on meinaan ihan huippuhyvä tuote! :) Ja ehdottomasti voin suositella muutenkin TIGIn tuotteita! Vähän hintaviahan ne on varsinkin, jos ostaa Suomesta ihan normikaupasta, mutta netistä saa hyvinkin edullisesti :)

      Poista
  4. Mä ehdin viikon verran käyttää tuota Rexonaa ja tykkäsin siitä, mutta sitten tiputin sen lattialle ja siitä meni se pyörimismekanismi rikki. En saa siis deodoranttia yhtään ulos, ellen avaisi koko pakkausta ja alkaisi jollain spaattelilla dödöä levittämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Tosi huono tuuri kyllä, että se meni rikki :/ Joo aika käyttökelvottomaksihan se dödö menee, jos sitä ei enää saa pyöritettyä :D Menee vähän turhan hankalaksi toi levittäminen muuten :'D

      Poista
  5. Tuota Tigiä voisikin kokeilla! Nimim. Liimatukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen hyvin lämpimästi kokeilemaan, toi saa ainakin omissa hiuksissani ihmeitä aikaan! :)

      Poista

Kiitos kommentista!