keskiviikko 5. elokuuta 2015

LivBox 8/2015


Elokuun LivBox saapui tänään illalla Smartpostiin ja hetkeä myöhemmin, kiitos isäni, sain sen myös kätösiini. Tämä päivä kieltämättä kaipaakin pientä piristystä, ja oli ihan mukavaa saada jotain kivaa ajateltavaa. Nyt siis kurkistus siihen, mitä elokuun boksi piti sisällään:


Tällainen sisältö tällä kertaa. Ensivaikutelma oli vähän laimea. Jotenkin koko boksi vaikutti aika tylsältä ja ennen kaikkea se, että silmiini osui lähes välittömästi tuo Nivean antiperspirantti, ei ainakaan parantanut sitä ensivaikutelmaa. Edellinen tuli kesäkuussa ja sitä edellinen huhtikuussa. Vähän turhan tiheään tahtiin mun mielestä, mutta varmasti jotkut tykkäävät!


Boksi sisälsi Cutrinin CARE ISM shampoon (75ml) ja hoitoaineen (75ml) värjätyille hiuksille. Shampoo lupaa kuvauksen mukaan suojata hiusväriä ja hoitaa tehokkaasti käsiteltyä hiusta. Tehohoitava hoitoaine taas pehmentää hiuksia ja muodostaa suojan, joka säilyttää hiusvärin intensiteetin pidempään. Uusia shampoita ja hoitoaineita on aina kiva testata ja Cutrinin tuotteet ovat yleensä olleet hyviä! Ovh shampoolla on 12,90 €/300 ml ja hoitoaineella 14,90 €/200 ml.


Dermosililtä tuli Structure & Volume superstrong hiuskiinne (50 ml), joka lupaa viimeistellä kampauksen ja antaa kestävän pidon. Tuote on hajustamaton ja pienikokoinen pullo kulkee hyvin mukana laukussa. Mulla on omat suosikkilakkani, mutta toki testaan mielelläni myös muita, eikä hiuslakkaa olekaan tainnut ihan vähään aikaan boksista löytyä? Ovh tällä on 2,70 €.


Kubiss Londonilta tuli kynsilakka sävyssä 73. Tämän sanotaan olevan huippulaadukas kynsilakka, joka antaa kiiltävän ja peittävän lopputuloksen. Sävy on sinänsä ihan kiva, tollanen neutraali ja arkikäyttöön hyvin soveltuva. Harmi vaan, että mun kynsilakan käyttöni on niin rajoitettua, mutta kyllä mä tämän vielä testata aion! Samaisen merkin puuteri ei saanut multa ylistystä, joten saa nähdä tykkäänkö enemmän tästä kynsilakasta. Ovh 4,95 €/2 kpl.


Nivealta tosiaan tuli tämä Invisible for Black & White antiperspirantti, ja kuten jo sanoinkin, niin ihmettelen suuresti sitä, että boksista löytyi taas tällainen. Tuote lupaa suojata vaatteet tahroilta ja kainalot hikoilulta 48 tuntia. Mä en ole koskaan huomannut, että yksikään deodorantti tai antiperspirantti olisi mun vaatteita värjännyt, joten sen puoleen tämä ominaisuus ei ole se, mitä ensisijaisesti näistä haen. Lisäksi mä en yleensä yhtään tykkää näistä roll-on versioista, mutta katsotaan mitä tästä tykkään :) Ovh on 3,05 €/50 ml.


Wellan EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion sen sijaan kuulostaa hyvinkin mielenkiintoiselta tuotteelta! Tämä on siis hiuksille tarkoitettu BB-voide, joka lupaa tehdä hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät sekä antaa niille suojan kuumuutta ja UV-säteilyä vastaan. Tätä täytyy testata heti huomenna :) Ovh 100 ml tuotteella on 21,90 € ja boksista löytyi siis täysikokoinen tuote.


Myös tämä Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava voidegeeli (50 ml) kuulostaa hyvältä ja ennen kaikkea mun iholleni sopivalta tuotteelta. Tuote lupaa kosteuttaa ihoa, tehdä siitä pehmeämmän sekä kirkastaa ihon sävyä, supistaa ihohuokosia ja pitää ihon mattapintaisena sekä raikkaana. Tuote on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle ja uskoisin tämän olevan hyvä tuote erityisesti talviaikaan, kun iho vaatii paremman kosteutuksen. Ovh tällä tuotteella on 11,90 €.

Loppuun voisin vielä mainita, että mulla on tällä hetkellä taas melkoisen rankka vaihe elämässä, sillä menetin juuri yhden mulle todella tärkeän ihmisen. En tiedä miten se tulee blogiin vaikuttamaan, mutta en ainakaan aio ottaa postailusta lisää stressiä. Tällä hetkellä fiilis on sellainen, että pystyn, jaksan ja haluan myös kirjoitella postauksia, mutta huomenna voikin olla jo eri ääni kellossa. Pahoittelut jo etukäteen siis siitä, jos postaustahti tulee jollain tavalla muuttumaan.

Löytyikö boksista tuttuja tai kiinnostavia uutuustuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Toi vika Lumenen voide ja Wellan tuote passais kyllä tännekin, no rasva ei niinkään kun niitä löytyy jo mutta tuo suoja! Ihana sisältö taas, muttei voita viime kuun sisältöä:D Pitäskö vaan ittekkin tilata, joka kerta mietin tätä kun avaan blogisi ja luen näitä livboxin sisältöjä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvoja löytyy kyllä multakin ihan riittävästi, mutta niitä onneksi myös kuluu ihan kiitettävään tahtiin :D Oon ihan samaa mieltä siitä, että viime kuun boksi oli kivempi :) Hei tilaa ihmeessä kokeiluun toi, aina sen pystyy lopettamaan jos ei olekaan sun juttu! :)

      Poista
  2. Mä pidin tän kuun boksista :)
    Ei kannata ottaa mitään stressiä bloggaamisesta. Bloggaamisen pitäisi olla hauskaa eikä mitään pakkopullaa, ainakin mun mielestä. Voimia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin suhtautuminen on muuttunut vähän aiempaa positiivisemmaksi tän boksin suhteen! :) Jeps oot ihan oikeessa, väkisin on turha kirjoittaa. Kiitos paljon sulle<3

      Poista
  3. Mulla on tuo Lumenen voide ( ainakin luulen kun näyttää ihan samalta :D ) ja olen tykännyt siitä! Kirjoittelet kun ehdit ja isot tsempit sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt tosta voiteesta! Ja kiitos hirmuisesti tsemppauksesta :) <3

      Poista

Kiitos kommentista!