keskiviikko 19. elokuuta 2015

Take Care of Your Feet


Pari vuotta sitten mä en ollut osannut edes ajatella, että tarvitsisin jaloilleni oman kuorintavoiteen ja jalkavoidettakin käytin hyvin satunnaisesti. Nykyään jalkavoiteen käyttö kuuluu ihan päivittäiseen ihonhoitoruutiineihini, samoin kuorinta pari kertaa viikossa. Tässä postauksessa mun olisi tarkoitus kertoa mielipiteeni omistamistani jalkavoiteista sekä jalkojen kuorintavoiteista.


Aloitetaan kuorintavoiteista, joita multa löytyy kaksi kappaletta. Yves Rocherin Polishing Foot Cream on muutaman viikon takainen uutuus, joka on päässyt käyttöön vasta kahdesti. Kyseinen kuorintavoide sisältää runsaasti kuorivia rakeita, mutta on koostumukseltaan juokevampaa kuin vieressä oleva Hansaplastin kuorinta. Kuorintateho on todella hyvä ja jalat jäävät hieman nihkeän tuntuisiksi, eli ei tarvitse pelätä, että tämän käytön jälkeen liukastuisi suihkun lattialla. Huonona puolena tässä on tuo laventelin tuoksu, joka on omaan makuuni liian voimakas. Onneksi kyseessä on kuitenkin jaloille suunnattu tuote, joten sillä tuoksulla ei ole ihan niin suurta merkitystä. 

Hansaplastin Anti Callus 2in1 Peeling -kuorintavoide taas on koostumukseltaan paljon paksumpaa ja "tahnamaisempaa". Kuorivia rakeita on myös hyvin runsaasti ja kuorintateho todella hyvä. Tämä on selkeästi myös hoitavampi tuote, joka jättää jalat pehmeiksi ja sileiksi. Jo pienellä määrällä saa jalat kuorittua perusteellisesti, joten tuote on myös erittäin riittoisaa. Huonona puolena tässä on se, että suihkun lattia tulee tämän käytön jälkeen erittäin liukkaaksi, joten tämän kanssa kannattaa olla varovainen, ettei vaan kaadu ja loukkaa itseään! Näistä kahdesta jalkojen kuorintavoiteesta tämä Hansaplastin kuorinta vie kyllä voiton ja tulen aivan varmasti ostamaan tätä myös uudemman kerran. 


Jalkavoiteita multa löytyy tällä hetkellä neljä kappaletta. Tämän herkkäihoisille suunnatun LV:n Täyteläisen Jalkavoiteen sain taannoin LivBoxista ja aluksi käytinkin tätä melko paljon. Voide on hyvin paksua ja hoitavaa, mutta hajusteettomuuden vuoksi ehkä hitusen tylsä. Ihan kiva perustuote, joka sopii varmasti herkemmällekin iholle, mutta en itse ostaisi enää uudestaan. Näin kesäaikaan tämä ei ehkä ole se ihan ykkösvalinta, mutta talvella kuiviin jalkoihin todella toimiva tuote.

Lumenen Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide löytyy multa tällä hetkellä kahtena kappaleena, kun sain viime kuussa toisen LivBoxista. Tämä taas soveltuu mun mielestä oikein mainiosti käyttöön juurikin näin kesällä, sillä voide on huomattavasti kevyempää ja tässä on erittäin voimakas mentholin tuoksu. Tämä ei ole yhtä hoitava kuin esimerkiksi tuo LV:n jalkavoide, mutta ihan kiva tätä on ollut käyttää. Kolmatta tuubia en itselleni enää tule ostamaan, sillä pidän itse enemmän niistä paksummista ja hoitavammista jalkavoiteista. Mielestäni tämä on nimensä mukaisestikin erittäin virkistävä tuote, joka viilentää jalkoja mukavasti.


Make Up Storen Home Spa Foot Cream Twisted Vanilla & Citrus on tämän hetkinen suosikkijalkavoiteeni ihan jo tuoksunkin takia. Vaniljainen tuoksu on todella ihana, varsinkin tällaiselle vaniljafriikille! Voide on melko paksua ja hoitavaa ja tämä veteleekin jo viimeisiään, kun yleensä nappaan käyttöön juurikin tämän voiteen. Tässä tuotteessa yhdistyy oikeastaan kaikki mitä jalkavoiteelta haluan - se kosteuttaa, hoitaa ja lisäksi tuoksuu todella miellyttävältä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos vaan jossain bongaatte tämän ja uudelle jalkavoiteelle on tarvetta!

Yves Rocherin Nourishing Foot Cream osoittautui myös todella hyväksi jalkavoiteeksi. Se on paksua ja hoitavaa ja jo pieni määrä riittää jalkojen rasvaamiseen. Tuoksusta saa tämäkin multa miinusta, se on tosiaan erittäin voimakas ja mun on ollut pakko pestä kädet tämän voiteen levityksen jälkeen. Kyllä tämä pois tulee käytettyä, mutta tuoksun takia en aio ostaa tätä lisää enää jatkossa. Muuten mulla ei ole tästä mitään pahaa sanottavaa!

Löytyykö teiltä jotain suosikkijalkavoidetta tai jalkojen kuorintavoidetta? :)

10 kommenttia:

  1. Itselläni jalat ovat todella usein se kohta, joka jää ihan huomaamatta hoitamatta :D Ehkä pitäisi panostaa ja ostaa jokin kuorinta -sekä jalkavoide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ostamaan, se on oikeasti aivan ihana fiilis, kun jalat on saanut kuorittua ja rasvattua ja ne ovat sen johdosta todella pehmeät! :)

      Poista
  2. Oma ehdoton lempparini on Dermosilin jalkavoide. Sellainen mentholin tuoksuinen, joka viilentää jalkoja samalla. :) Kosteuttaa tosi hyvin ja pitää jalkojen ihon kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi mentholin tuoksu on kyllä aika kiva ja sopii nimenomaan jalkavoiteisiin! Kiitos vinkistä, toi täytyy pitää mielessä :)

      Poista
  3. Täytyy myöntää, että mulla on jalkojen hoito kauneudenhoidossa kaikkein laiminlyödyin osa-alue... :D The Body Shopin jalkojenhoitotuotteita tekisi kyllä mieli kokeilla. Samoin niintä Salvequivk-sukkia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niin se oli mullakin ties kuinka pitkään, nyt en voisi melkein elää enää ilman noita :D TBS:n tuotteita pitäisi munkin päästä testaamaan!

      Poista
  4. Myös mun täytyy myöntää että jalkojen hoito jää hieman unholaan, vaikka oikeasti ne tarttis myös hoitoa... :D D

    Yleensä käytän ihan Badger Balmin for hardworking hands ennen nukkumaan menoa, mutta nyt on ollut käytössä gwdihw balmsin twinkle toes voide. :)

    Olen kyllä joskus miettinyt tuota Yvesin kuorintaa jaloille, mutta juurikin tuo laventelin tuoksu epäilyttää... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkojen hoito unohtuu kyllä todella helposti, joskus huomaan itsekin, että edellisestä kerrasta on jo ties kuinka pitkä aika :D Täytyy kyllä pitää mielessä nuo sun mainitsemat tuotteet, ja tosta Yvesin kuorinnasta vielä, niin jos laventelin tuoksu ei kuulu omiin suosikkeihin, kannattaa jättää ostamatta :D Se tuoksu on oikeasti todella voimakas tossa.

      Poista
  5. Tosi kiva postaus! Löysin ihan sattumalta tänne sun blogiin ja pakko kyllä sanoa että tykästyin heti ♥ Sulla on mukava kirjoitustyyli, hieno banneri ja kivan simppeli ulkoasu :3!

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kehuista Sofia, piristit kummasti päivääni :) ♥

      Poista

Kiitos kommentista!