sunnuntai 6. syyskuuta 2015

New in from The Body Shop


Laitoin alkuviikosta The Body Shopin verkkokauppaan tilauksen huomattuani, että siellä myydään uutta Spa of the World -tuotesarjaa, joka kuulosti erittäin mielenkiintoiselta. Halusin ihan ehdottomasti päästä testaamaan jotain kyseisen tuotesarjan kuorinta-ainetta, ja samalla klikkailin ostoskoriin myös muutaman muun tuotteen. Yllä olevien tuotteiden lisäksi mulle on tulossa sieltä vielä yksi suihkusaippua varmaankin joskus ensi viikon alkupuolella :)


Tämä Spa of the World Dead Sea Salt Scrub mun oli aivan pakko saada kotiutettua. Rakastan yli kaiken kaikkia kuorintoja ja halusin ehdottomasti päästä testaamaan tämän Kuolleenmeren suolaa sisältävän kuorinta-aineen. Purkki on hyvin iso, kuorinta-ainetta on 350 ml, ja ongelmaksi tuleekin ensimmäisenä ehkä se, minne ihmeeseen saan tuollaisen mahtumaan! Kylppäri on jo valmiiksi aivan täynnä kaikkia purkkeja ja purnukoita, eivätkä tuollaiset pyöreät purkit ole niitä kaikkein kätevimpiä. Ne vievät tilaa ihan hirveästi. Tästä kuulette parempaa arvostelua myöhemmin, kun olen kunnolla ehtinyt testaamaan tämän muutaman kerran! Tästä maksoin 25,90 €.


Viime kuussa järjestetyssä arvonnassa yhtenä palkitona oli The Body Shopin Mango Body Sorbet ja mua jäi ihan kamalasti kaivertamaan se, etten samaan syssyyn ostanut itsellenikin samanlaista vartalosorbettia. Mulla oli kuitenkin se ostolakko menossa, joten nyt sen päätyttyä mulla oli oiva tilaisuus tilata itsellenikin testattavaksi tällainen vartalosorbetti. Itselleni tilasin sen tuoksussa Pink Grapefruit (200 ml) ja ihana kirpeän greippiseltähän tuo tuoksuu! Mullahan on ikuisuusongelma vähän kaikkien kosteusvoiteiden kanssa, kun saan niin herkästi niistä ihottumaa ja muita näppyjä. Tätä olen kerran testannut, eikä iho vielä ainakaan ole ottanut nokkiinsa. Toivottavasti ei ota jatkossakaan. Tuote on tosiaan koostumukseltaan kuin sorbettia ja se imeytyy todella nopeasti ihoon. Mä en voi sietää sitä, kun vartaloa rasvatessa saa odottaa ties kuinka pitkään ennen kuin voi pukea vaatteet päälle, mutta tämän kanssa saa vaatteet pukea lähes välittömästi. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen on vielä paha kertoa tämän parempaa arvostelua, mutta todella lupaavalta tuotteelta tämä vaikutti. Hintaa tällä oli 15,00 €.


Syksyä varten halusin myös uuden käsivoiteen itselleni ja mukaan lähti alennuksessa ollut Almond Hand & Nail Cream 100 ml kokoisena tuubina. Pari käyttökertaa takana ja pidän myös tästä oikein kovasti. Voide imeytyy käsiin melko nopeasti ja kosteuttaa oikein hyvin. Tuoksu ei ehkä ole ihan suosikkini, mutta uskoisin etten ainakaan kyllästy tähän, sillä tuoksu ei ole liian makea tai muutenkaan liian voimakas. Tämä tuo mulle kaikinpuolin mieleen edellisessä postauksessa esittelemäni Yves Rocherin käsivoiteen, nämä ovat jotenkin hyvin samantapaisia. Käsivoiteen alennettu hinta oli 10,00 €.

Löytyikö tuttuja tuotteita? Mitä mieltä ylipäänsä olette TBS:n tuotteista? :)

8 kommenttia:

  1. Tuosta kuorinnasta luinkin arvostelun toisesta blogista ja vaikuttaa mahtavalta tuotteelta. Pyöreä purkki on tosiaan aika epäkäytännöllinen suihkussa. Se ei mahdu muualle kuin lattialle ja sinne menee helposti vettä, mutta silti jostain syystä tykkään tosi paljon purkeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla, että tota kuorintaa oli kehuttu! Mäkin kieltämättä odotan tolta melkoisen paljon :) Mulla on suihkussa tollasessa hyllykössä sellanen rakennelma, jossa kaikki pyöreät purkit on pinottu päällekkäin ja niiden päällä on vielä pari shampoo/hoitoainepulloa. Mä en voi kissojen takia säilyttää noita lattialla, kun ne alkais heti leikkiä noiden purkkien kanssa :D

      Poista
  2. Tosi kivan oloisia tuotteita! Itselläni on ollut pari The Body Shopin käsivoidetta, ja kaikki ovat olleet kyllä todella hyviä ja ihanan tuoksuisia <3 Mielenkiinnolla odotan arviotasi tuosta kuorintavoiteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi käsivoide vaikuttaa kyllä tosi hyvältä, ja on varmasti riittoisa kun tuubi on melko suuri! Arvostelua kuorinnasta on tulossa pikimmiten, kiva kuulla että se kiinnostaa :)

      Poista
  3. Ihania tuotteita! TBS on kyllä yks mun lemppareista ikinä. Odottelen myös innolla arvostelua kuorinnasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n tuotteet on kyllä todella hyviä! Arvostelua on tulossa, kiva että sitä odotellaan :)

      Poista
  4. En malta odottaa, että kerrot arvostelut tuosta kuorintavoiteesta! Täällä nimittäin ilmoittautuu kanssa yksi joka rakastaa erilaisia kuorintamössöjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla, että noin moni odottelee arvostelua tosta kuorinnasta! :) Kuorinnat on kyllä aivan ihania :D ♥

      Poista

Kiitos kommentista!