keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Yves Rocherin tilaus

Ensimmäinen kolmesta odottamastani kosmetiikkapaketista saapui mulle eilen, ja kyseessä on siis Yves Rocherin verkkokauppaan tehty tilaus. Täytyy myöntää, että tämä tilaus tuli laitettua menemään erään tylsän iltapäivän kunniaksi, ja suurin osa oli pelkkiä heräteostoksia. No, joskus on kuitenkin kiva hieman hemmotella itseään, eikö? ;) Lisäksi koko tilauksesta lähtenyt -30 % alennuskin saattoi toki vaikuttaa hieman :D Koko tilauksen loppusummaksi jäi vähän päälle 20 euroa, eli ei todellakaan paha, kun ottaa huomioon miten paljon kaikkea ihanaa itselleni taas sain!


Tilasin pari kappaletta näitä Yves Rocherin huulivoiteita. Toinen on ihanan kirsikkaisen tuoksuinen ja toinen tuoksuu vaniljalta. Molemmissa saisi mielestäni olla vielä hitusen voimakkaampi ja pitempikestoinen tuoksu, mutta kyllä nämäkin menettelevät! Tuosta kirsikkaisesta versiosta saa huulille myös hieman punaista väriä, mikä oli ihan positiivinen yllätys. Mitenkään kovin tumma tai voimakas väri huulille ei tuosta lähde, mutta sitä en itse ainakaan huulivoiteelta edes kaipaa. Ihan perushyvät huulivoiteet, ei mitään erikoista, mutta näitä aina tarvitaan :) Nämä maksoivat 1,90 € /kpl ennen alennuksia.


Mulla on ollut nyt puolisen vuotta silmämeikinpoistoaineena käytössä Garnierin vedenkestävälle meikille tarkoitettu putsari, ja halusin taas pitkästä aikaa testata jotain muutakin vastaavaa tuotetta. Niinpä Yvesiltä lähti myös tämä Express Eye Makeup Remover, joka on siis tarkoitettu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kerran olen tällä silmämeikkini ehtinyt putsaamaan ja ihan kiitettävän hyvin tämä toimi. Saan nähdä miten tämä pärjää tänään, kun mulla on vedenkestävää eyelineria, mitä ei eilen ollut. Tämä ei ainakaan ensimmäisellä käyttökerralla aiheuttanut mulle minkäänlaisia ikäviä reaktioita, joita nykyään aina pelkään meikkejä putsatessani kiitos sen, mitä se Lumenen silmämeikinpoistoaine mulle alkuvuodesta aiheutti. Tämä maksoi 5,40 €.


Halusin itselleni testiin uuden hiuksiin jätettävän hoitoaineen, joten mukaan lähti myös tämä silikoniton Leave In Combing Cream. Tuote on tarkoitettu erittäin kuiville ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille. Omat hiukseni eivät ehkä ihan näin tehokasta tuotetta kaipaisi, mutta eihän tätä ole pakko ihan päivittäin käyttää. Mä käytän itse näitä hiuksiin jätettäviä hoitoaineita jokaisen hiustenpesukerran jälkeen, joten näitä tosiaan myös kuluu mulla. Tästä kuulette lisää myöhemmin, kun mun on tarkoitus kirjoitella arvostelua kaikista omistamistani jätettävistä hoitoaineista! Tämän hinta oli 7,90 €.


Heräteostoksena ihan testausmielessä klikkailin ostoskoriin myös tämän Refreshing Cleansing Gelin eli raikastavan puhdistusgeelin. Tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle, joten sen puoleen tämä nyt ei ehkä ihan ole omiaan mun iholleni, mutta silloin tällöin käytettynä uskoisin, ettei tämä pahemmin pääse mun ihoani kuivattamaan entisestään. Voi olla, että kirjoittelen tästäkin lisää joskus myöhemmin, kunhan saan tämän ensin testattua. Tämä maksoi 4,90 €.


Tässä on toinen niistä tuotteista, joita oikeasti alunperin lähdin tuolta verkkokaupasta etsimään, eli Hydrating Micellar Water 2 in 1. Kyseessä on siis misellivesi, joka toimii samaan aikaan sekä ihonpuhdistusaineena että kasvovetenä. Misellivesistä on tulossa ihan oma postauksensa varmaan parin viikon sisällä ja halusin sisällyttää siihen myös tämän Yves Rocherin miselliveden, joten kuulette mielipiteeni tästä sitten silloin. Tällä oli hintaa 4,90 €.


Toinen haluamani tuote oli tämä Pure System Daily Exfoliating Cleanser eli kuoriva puhdistusgeeli. Multa ei pahemmin kasvoista mitään finnejä löydy, mutta nenässä on mustapäitä ollut jo pitemmän aikaa, enkä oikein ole päässyt niistä millään putsareilla eroon. Tämä tuote on ihan suunnattu poistamaan ja ennaltaehkäisemään niitä, joten saa nähdä miten käy! Ajattelin ottaa tämän nyt heti kunnolla tehokäyttöön ja kirjoitella myöhemmin miten tämä on toiminut mulla. Tämä maksoi 5,90 €.


Kaupan päälle valitsin itselleni tämän ihanan Organic Vanilla vartaloemulsion. Valittavana oli samainen vartaloivoide myös muistaakseni ainakin kookoksen tuoksuisena, mutta mä olen sellainen vaniljafriikki, että valinta oli ihan itsestäänselvä. Tätäkään mä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta tuoksu ainakin oli todella herkullinen, juuri sellainen kuin odotinkin.

Löytyykö teiltä mielipiteitä joistain näistä tuotteista? :) Kivaa keskiviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Enpä tiennyt, että Yvesin valikoimista löytyy tuollainen jätettävä hoitoaine. Mulla ei tällä hetkellä olekaan muita kuin suihkuteltavia jätettäviä hoitoaineita, joten käyttökokemuksia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennyt mäkään ennen kuin sellaisen tuolta bongasin :) Multakin löytyy vain suihkittavia hoitoaineita ja odotan itsekin innolla mitä tästä tykkään. Arvostelua tulossa varmaan ensi viikolla!

      Poista
  2. Kylläpäs löytyy tuotteita melkeinpä taas laidasta laitaan:D En tiennytkään että Yvesillä on näin laaja valikoima:') Oon kyllä enempi ollut aina tuo Body Shopin tyttö joten en ole sen kummemmin tutustunut kyseiseen kauppaan. Niin ja hei, en ookkaan koskaan kuullut misellivedestä, jännä että siinä on niin puhdistusaine kuin kasvovesikin, kätevää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sieltä löytyy kyllä ihan mielettömästi kaikkea erilaista ja valikoima on aikas laaja! :) The Body Shopin tuotteet on kyllä niin ihania ja tykkään itsekin niistä enemmän kuin Yvesin tuotteista ♥ Mäkin kuulin misellivesistä ensimmäisen kerran vasta alkuvuodesta, noi on oikeasti todella käteviä, suosittelen testaamaan jotain! :)

      Poista
  3. Itsekin olen tykännyt Yves Rocherin tuotteista, ja aina silloin tällöin teenkin tilauksen sinne! :) Nuo huulivoiteet ovat miunkin mielestä olleet ihan hyviä, ainakin tuoksu on kohdillaan <3 Itsellänihän on tuota samaa sarjaa oleva kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo & hoitoaine, ja käytän niitä yleensä noin kerran viikossa. Teho on tosiaan aika hoitava, mutta omille hiuksilleni se tekeekin ihan hyvää :) Tuo vaniljan tuoksuinen vartaloemulsio kuulostaa ihanalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä on kyllä kiva tilata kaikkea, kun tuotteet on melko edullisia ja yleensä todella hyviä :) Jep, noita huulivoiteita pitää jatkossakin tilailla muissakin tuoksuissa! Ajattelinkin, että toi kyseinen sarja on kokonaisuudessaan aika hoitava, mutta silloin tällöin käytettynä toi sopii varmasti mullekin :) No toi on kyllä aikas ihana vartalovoide<3

      Poista

Kiitos kommentista!