tiistai 20. lokakuuta 2015

LivBox 10/2015 tuotearvostelua

Heips! Nyt olisi jälleen aika kurkistaa uudemman kerran tähän lokakuun LivBoxiin ja mun kertoa tuttuun tapaan mielipiteeni jokaisesta tuotteesta. Mun mielestä tä boksi oli todella kiva, olin todella positiivisesti yllättynyt tämän sisällöstä eikä tunne ole muuttunut mihinkään nyt, kun olen ehtinyt kaikki tuotteet testaamaan. 


L'Occitanen Almond Shower Oil oli ihan kiva tuote. Pidin tuotteen öljyisestä koostumuksesta ja tämä tosiaan muuttui vaahdoksi päästyään tekemisiin veden kanssa. Tuoksu miellytti itseäni, se oli mielestä todella hyvin syksyyn sopiva. Mä en kuitenkaan ole muuten kovin innostunut näistä L'Occitanen tuotteista, enkä mä välttämättä maksaisi pelkästä suihkugeelistä/-öljystä lähes 20 euroa, joten sen puoleen ei tule kyllä uudestaan ostettua.


Bellápierren Champagne sävyinen hohtopuuteri oli pitkäaikaistilaajille ylimääräisenä lähetetty tuote. Tätä voi käyttää luomivärinä, silmien rajaukseen, puuterin kanssa, kynsiin ja jopa huuliin, mutta itse olen testannut tätä ihan vain luomivärinä. Puuteri on todella kimaltavaa ja sopi hyvin korostamaan muuten melko samansävyisessä meikissä silmän sisänurkkaa. Pidin tästä ja tulen varmasti jatkossakin käyttämään tätä nimenomaan silmämeikeissä. Pitää ehdottomasti testata tätä vielä rajausten teossa. Huuliin tai kynsiin mä tuskin tulen tätä koskaan kokeilemaan, se kuulosti mun makuuni vähän turhan eksoottiselta, mutta ainakin on monikäyttöinen tuote!


Lumenen Nude Perfection Glow Heleyttävä Meikkivoide on hyvin kevyt meikkivoide, jonka tarkoituksena on antaa ihon oman sävyn kuultaa meikkivoiteen läpi. Ajattelin ensin, ettei tämä ikimaailmassa olisi riittävän peittävä omiin tarpeisiini, mutta yllätyin positiivisesti, kun lopputulos ei ollutkaan mitenkään paha. Kyllä mä jatkossa varmasti aion käyttää hieman peittävämpiä meikkivoiteita, mutta tämä on ihan täydellinen meikkivoide sellaisina päivinä, kun haluaa tehdä itselleen todella luonnollisen meikin. Meikkivoide levittyi tasaisesti iholle ja ihon oma sävy tosiaan kuulsi voiteen läpi. Kiva oli testata ja sävykin näytti olevan ihan passeli mun iholleni! Uudestaan en tule ostamaan, mutta täytyy yrittää käyttää tämä pois :)


Pepsodentin White Now Gold on valkaiseva hammastahna ja melkoisen tehokas sellainen onkin. Hammastahna on sinistä ja sillä sai hampaiden pesun yhteydessä sopivasti värjättyä myös esimerkiksi kielen siniseksi. Eipä se mua itseäni kovin paljon häirinnyt, mutta tämän kanssa saa kyllä olla hieman varovainen. Itse huomasin valkaisevan vaikutuksen heti, ei se mikään iso ollut, mutta selkeästi havaittavissa. Mitään pysyviä muutoksia tämä tuskin saa aikaiseksi, mutta voisin hyvin kuvitella ostavani tätä myös joskus uudestaan, vaikka Pepsodentin hammastahnat eivät normaalisti mulla käytössä olekaan.


BC Bonacuren Moisture Kick kosteuttava muotoiluvoide oli ihan kiva päästä testaamaan. Voiteen on siis tarkoitus kosteuttaa hiuksia ja palauttaa niiden kosteustasapaino. Mä tykkään käyttää hiuksissani aina silloin tällöin tällaisia kosteuttavia tuotteita ja mun mielestä tämä toimi ihan kivasti. Ei mitään suuren suurta eroa ilmennyt, mutta kyllä hiukset selkeästi pehmeämmiltä tuntuivat ja paremmilta näyttivät tämän käytön jälkeen kuin ilman mitään muotoilutuotetta. Multa kuitenkin löytyy tällaisia vastaavanlaisia hiuksiin jätettäviä tuotteita melkoisesti, joten en välttämättä ihan heti tule uudestaan tätä ostamaan.


BC Bonacuren Color Freeze CC lämpösuojavoidetta on tullut käytettyä muutaman kerran ennen hiusten föönaamista. Mä en itse koskaan lämpökäsittele hiuksiani ilman, että olen laittanut pohjalle lämpösuojan, joten sen puoleen tällaiset tuotteet tulevat aina tarpeeseen. Tuote lupaa myös esimerkiksi palauttaa hiuksen pH-tason optimaaliseksi, mutta tällaisesta vaikutuksesta mun on ihan mahdotonta sanoa yhtikäs mitään. Oikeastaan tällaiset ominaisuudet myös ovat mulle melko yhdentekeviä, vaikka ainahan se on kiva, jos nämä oikeasti toimivat ja tekevät sen mitä lupaavat. Tällä hetkellä mulla on käytössä maailman paras Kérastasen lämpösuojaemulsio, joten ihan äkkiä ei varmasti tule tarvetta uudelle, mutta voisin hyvinkin ostaa tätä myös jatkossa.


Viimeisenä vielä tämä Vaselinen Essential Healing Spray Moisturiser, eli suihkutettava kosteusvoide vartalolle. Tämäkin oli oikein positiivinen yllätys. Tuote tuoksui miellyttävältä, se kosteutti ihon riittävän hyvin ja imeytyi todella nopeasti niin kuin lupasikin. Mä en itse ehkä ole tällaisten suihkutettavien voiteiden ylin ystävä, vaikka toki nämä helppokäyttöisiä ovatkin. Voi olla, että tulen joskus ostamaan tätä uudestaan, mutta en ainakaan ihan heti :)

Aurinkoista tiistaita jokaiselle!

8 kommenttia:

  1. Mulla on jäänyt viime boksi kaappiin homehtumaan, mutta tuota Moisture kickiä olen kokeillut eikä se tuntunut tekevän mitään. Pitääpä muistaa ottaa Loccitane suihkuun, jos se auttaisi vähentämään ihon kuivuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärsinkin, että tää boksi jakoi mielipiteitä aika rankasti. Toivottavasti seuraava boksi olisi sullekin mieluisampi, ja tuosta L'Occitanen suihkuöljystä olisi apua kuivalle iholle! :)

      Poista
  2. Multa löytyy tosta Vaselinesta se Cocoa versio, oon tykkäillyt siitä tosi paljon ja suosittelen testaamaan, jos joskus vielä tollasen sprayattavan voiteen ostat =) Pepsodentin hammastahnat aiheuttaa mulle lähes poikkeuksetta jotain suuoireita, senpä takia niihin ei oo tullut koskettua pitkiin aikoihin... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tosiaan pitää toikin versio mielessä, kiva kuulla että oot tykännyt siitä! :) Oi ei, et oo muuten ensimmäinen, jonka kuulen sanovan jotain vastaavaa Pepsodentin hammastahnoista :s Mikähän niissä on, kun niin monet saavat niistä jotain oireita?

      Poista
  3. Kiva kuulla sun ajatuksia boksista! Itse en ole ehtinyt testaamaan mitään muuta, kuin Vaselinea :D Kiva kuulla, että tuo meikkivoide oli ihan ok. Viimeksi kun kokeilin uutta meikkivoidetta Lumenelta, niin petyin aika pahasti... Tuo vaikuttaisi kuitenkin hyvältä meikkivoiteelta luonnolliseen meikkiin. Itselle tuli meikkivoiteesta niin tumma sävy, että joudun odottelemaan testailua joulun etelänlomaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli itse asiassa ihan sama, että edellinen Lumenen meikkivoide oli iso pettymys, mutta tämän suhteen odotukset eivät kovin korkealla edes olleet ja yllätyin positiivisesti :) Sitten vain rusketusta odottamaan niin pääset tätäkin meikkivoidetta testaamaan!

      Poista
  4. hihii nää livbox postaukset on tosi kivoja! Tekis kyllä niin mieli itsekkin tilata se mutten ole vieläkään saanut aikaiseksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Kannattaa ehdottomasti tilata, ensin vaikka sellanen kolmen kuukauden paketti ja jos tykkäät niin siitä on sitten hyvä jatkaa :D

      Poista

Kiitos kommentista!