perjantai 9. lokakuuta 2015

LivBox 10/2015


Lokakuun LivBox saapui tällä viikolla ja nyt olisi tarkoitus kurkistaa sen sisältöön! Edellinen boksi hipoi mielestäni lähes täydellisyyttä ja oli aivan ihana, joten ehkä sen takia mulla ei ollut tämän boksin suhteen odotukset mitenkään huisin korkealla. Tällä kesti yllättävn pitkään tulla, postin pakettiautomaatissa taisi olla ruuhkaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)


No, miellyttikö sisältö? Ensivilauksella miellytti todellakin! Olin itse asiassa käynyt vähän kurkkimassa tavoistani poiketen jo etukäten blogeista, mitä tämänkertainen boksi sisältää, mutta koska näistä aika usein löytyy vaihtoehtoisia tuotteita, ei oman boksin sisältöä voi koskaan täysin tietää etukäteen.


Mä vähän arvelinkin, että boksista löytyy tämä Vaselinen Essential Healing Spray, kun LivBoxin Facebook sivuilla mainittiin, että Vaselinen tuotteita tullaan jatkossa näkemään bokseissa. Kyseessä on siis spray-vartalovoide, joka kosteuttaa, syvähoitaa ja rauhoittaa ihoa. Tätä mainostettiin kesällä vähän joka kadukulmassa ja monesti mietin, että pitäisikö tämä napata kaupasta mukaan ja testata, mutta en kuitenkaan tehnyt niin ja hyvä niin, kun nyt pääsen kuitenkin testaamaan tämän! Ovh tällä  190 ml tuotteella on 5,50 €.


Schwarzkopf Professional BC Bonacuren Color Freeze  CC lämpösuojavoide kuulostaa myös erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta. Mä tykkään itse ihan kamalasti näistä Bonacuren hiustenhoitotuotteista, joten odotan pitäväni myös tästä. Kyseinen voide ravitsee hiuksia, antaa niille kimmoisuutta ja pehmeyttä, lukitsee väripigmentit hiukseen sekä palauttaa hiukset niille optimaaliselle pH-tasolle ja sisältää myös lämpösuojan. Melkoisen suuret lupaukset, mutta katsotaan! Ovh täysikokoisella 125 ml tuotteella on 12,90 €.


L'Occitanelta tuli tämä 35 ml koossa oleva Almond Shower Gel eli manteliöljyä sisältävä suihkuöljy, joka muuttuu vedessä vaahdoksi. Mä tykkään testailla erilaisia suihkugeelejä ja tämä tuoksui kyllä todella miellyttävältä, hyvin syksyyn/talveen sopivalta. Ovh täysikokoisella 250 ml pullolla on 19,50 €.


Toinen BC Bonacuren tuote oli Moisture Kick kosteuttava muotoiluvoide. Kyseessä on siis pyyhekuiviin hiuksiin levitettävä muotoiluvoide, joka kosteuttaa hiuksia ja palauttaa niiden kosteustasapainon. Kuulostaa mielenkiintoiselta, varsinkin kun mä olen nyt ihan tosissani alkanut jopa käyttää tällaisia muotoilutuotteita hiuksissani. Ovh täysikokoisella 125 ml tuotteella on 12,90 €.


Boksi sisälsi myös hammastahnan ja kyseessä on Pepsodentin White Now Gold. Tämä on valkaiseva hammastahna, joka säännöllisesti käytettynä myös poistaa tummentumia ja kirkastaa hymyn asteittain. Mun mielestä nämä hammastahnat saisivat jäädä bokseista kokonaan pois, mutta eipä näitä toisaalta kovin usein tule ja hammastahnaa tarvitaan aina! Käyttöön tämä pääsee ihan ehdottomasti, mutta jotenkin hammastahna on sellainen, mitä en ehkä ihan ensimmäisenä halua saada kosmetiikkaboksista. Ovh tällä 75 ml tuubilla on 4,00 €.


Boksista paljastui myös tämä Lumenen Nude Perfection Glow Foundation eli heleyttävä meikkivoide, jonka itse sain luojan kiitos vaaleimmassa sävyssä, eli sävyssä Classic Beige Kultahiekka. Kyseinen meikkivoide on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle, eli ainakin se osuu ihan nappiin oman ihoni kanssa. Tämä on ilmeisesti hyvinkin kevyt meikkivoide, joten hieman pelottaa onko tämä riittävän peittävä omiin tarpeisiini. Mielenkiinnolla testaan ja toivon, että sävy on sopiva. Mulla kun tuppaa välillä nämä vaaleimmatkin sävyt olemaan liian tummia, mutta toivotaan parasta! Ovh 30 ml tuotteella on 17,90 €.


Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin taas, ja boksista löytyi Bellápierren hohtopuuteri sävyssä Champagne. Kyseistä hohtopuuteria voi ilmeisestikin käyttää lähes mihin tahansa tarkoitukseen, sillä se soveltuu niin silmäluomille, silmien rajaukseen, kasvoille puuterin kanssa, huulille huulikiillon kanssa ja jopa kynsille. Melkoisen monikäyttöinen tuote siis. Kyseinen merkki on mulle itselleni täysin vieras, en ole tästä edes kuullut koskaan aiemmin, mutta innolla testailen tämän hohtopuuterin! Ovh 2,35 g purkilla on 12,99 €.

Mitäs mieltä boksin sisällöstä? :) Ihanaa viikonloppua kaikille! Seuraavassa postauksessa kurkistetaan feeluniquen tilaukseen. Voin kertoa, että mä olen itse niiin innoissani tosta paketin sisällöstä ;D

6 kommenttia:

  1. Hammastahnat ovat tosiaan vähän tylsiä boksiin, ja mä saan vielä tosi helposti aftoja suuhun Pepsodentistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä. Eikä! No sitten toi ei ole kyllä hyvänmerkkinen hammastahna sulle :/

      Poista
  2. Tosi mielenkiintoisen oloisia tuotteita! Varsinkin nuo BC Bonacuren tuotteet vaikuttavat ihan kokeilemisen arvoisilta :) Kerrohan sitten mielipiteesi niistä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin tosi paljon tän kertaisen boksin sisällöstä! Kerron ihan varmasti, toista olenkin jo ehtinty kokeilemaan :)

      Poista
  3. Toi meikkivoide on ihan huippua sekoitettuna vaikka tuohon lorealin true matchiin! :) tuo kivan hehkun iholle! :) mulla on sävy 0, niin kokeile sitä jos ykkönen on liian tumma :) tää boksi vaikutti kivalle ja ajattelin tilata nyt sitten oman boksin kolmeksi kuukaudeksi, vaikka oonkin aina vannonut että en enää boksiin koske! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei ihan mahtava tietää, kiitos vinkistä Taru! Ai tosta löytyy siis vieläkin vaaleampi sävy, mä jotenkin ajattelin, että toi olis ollut se vaalein mutta hyvä jos ei :D Toivottavasti et joudu pettymään vaan tulevatkin boksit ovat sisällöltään kivoja ja mieluisia! :)

      Poista

Kiitos kommentista!