torstai 29. lokakuuta 2015

Lokakuun suosikkituotteet


Kuukauden suosikkituotteiden vuoro taas kerran! Mun oli itse asiassa alunperin tarkoitus julkaista tämä vasta viikonloppuna ja tänään kirjoitella Bangerheadin paketin sisällöstä, mutta se paketti majailee edelleenkin postissa odottamassa, että sen joku ehtisi sieltä hakemaan. Mutta tehdään tämä nyt sitten näin päin ja seuraavassa postauksessa pääsette kurkistamaan kyseisen paketin sisältöön :) Lokakuun osalta mä olisin voinut valita suosikkituotteiksi varmaan puolet kaikista uutuustuotteistani ja monia vanhempiakin tuotteita, joten karsiminen oli tällä kertaa melkoisen kovaa. Lopulta päädyin yllä oleviin tuotteisiin, jotka ovat kyllä kaikki lunastaneet paikkansa kuukauden suosikkituotteina! Urban Decayn Naked Smoky paletti lukeutuisi ihan ehdottomasti tähän postaukseen, mutta kyseisestä paletista on tulossa postausta ihan lähiaikoina, joten jätin sen sitten pois tästä :)


Olin suunnitellut tämän Lumenen Body Refresh Cranberry Nourishing Body Creamin ostamista jo pitemmän aikaa, ja kun vihdoin sain tämän hankittua, tuli tästä suosikkikosteusvoiteeni heti ensikäyttökerran jälkeen. Kyseessä on suomalaista karpalon siemenöljyä sisältävä vartaloide, joka lupaa ravita ja kosteuttaa ihon tehokkaasti. Voide jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutusteho on tässä mielestäni todella hyvä. Voide on koostumukseltaan melko paksua ja siihen suhteutettuna voide imeytyy ihoon yllättävänkin nopeasti. Tuoksu on aivan huumavan ihana makea karpalo, mutta ei kuitenkaan mun mielestä sellainen ällönmakea. Aivan ihana vartalovoide, jonka tulen taatusti ostamaan uudestaankin tämän loputtua!


Hulluilta Päiviltä nappasin mukaani tämän The Body Shopin Early-Harvest Raspberry Shower Gelin. TBS:n suihkugeelit ovat olleet jo vuosia suosiossani ja tämä vadelmantuoksuinen ihanuus oli aivan pakko saada! Vadelma, karpalo ja mango ovat ehdottomasti suosikkinituoksuni kosmetiikassa tällä hetkellä, joten senkään puoleen ei ole ihme, että tämä pääsi yhdeksi kuukauden suosikkituotteeksi. Tuoksu on ihanan makea ja selkeästi vadelmainen, juuri sellainen kuin odotinkin tämän olevan :)


Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer -peitevoide nousi myös välittömästi ensitestauksen jälkeen suosiooni. Tummat silmänaluset ovat mulla ikuisuusongelma ja tällä peitevoiteella saa ne melko hyvin peitettyä, ei kuitenkaan täydellisesti. Pidän siitä, että tämä peitevoide myös sulautuu hyvin muuhun meikkipohjaan, vaikka tämä oma sävyni Light Warm onkin ehkä aavistuksen verran liian keltainen omalle ihosävylleni. Muut ihon virheet tällä saa mielestäni peitettyä ihan kivasti ja kokonaisuudessaan olen ollut tähän todella tyytyväinen.


Lokakuussa mulla ei juurikaan ole ollut töitä, joten olen saanut taas virkistää ja piristää päiviäni ihanilla hajuvesillä. Tässä kuussa olen käyttänyt erittäin paljon tätä Versacen Bright Crystal Absolu EdP:tä. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkihajuvesistäni ja soveltuu mielestäni maniosti arkikäyttöön. Olen tosin käyttänyt tätä myös iltaisin ja juhlatilaisuuksissa, mutta pääasiassa kuitenkin ihan arkisin. Tuoksu säilyy iholla pitkään ja on muutenkin itselleni todella mieluinen.


Mun hiusten latvat alkavat taas pikkuhiljaa olla pientä leikkausta vailla, mutta näin ensihätään kuivia latvoja on silottanut mm. tämä Kérastasen Elixir Ultime Radiating And Beautifying Scented Oil, joka on värjätyille hiuksille suunnattu hiusöljy. Hiusöljyt ja -seerumit ovat siitä ihan mahtavia, että jo pienellä määrällä saa hyvinkin huonokuntoiset latvat näyttämään kauniimmilta ja elinvoimaisimmilta. Viime aikoina tämä Kérastasen hiusöljy on päässyt taas pitkästä aikaa suosiooni, vaikka kesällä esimerkiksi en tainnut kovinkaan montaa kertaa tähän koskea. En tiedä kuinka tehokas tämä olisi todella huonokuntoisille ja kärsineille hiuksille, mutta omille hiuksilleni tämä on ollut aivan mahtava tuote!

Löytyikö näiden joukosta mahdollisesti jotain teidän suosikkituotteitanne? :)

6 kommenttia:

  1. Tuo peitevoide kuulostaa toooodella hyvältä ja hei,täällä on toinen jonka lemppari hajuvesi on ehdottomasti Versacen Bright Crystal sekä saman merkin Vanitas! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ehdottomasti paras peitevoide mitä oon testannut :) Oi tota Vanitasta pitääkin käydä tuoksuttelemassa, kun seuraavan kerran meen keskustan suunnille!

      Poista
  2. Ihania tuotteita! <3 Itsekin voisin kokeilla noita Kérastasen hiusöljyjä :) En ole varmaan koskaan päässyt tuoksuttelemaan tuota Versacen hajuvettä, mutta olen kuullut sen olevan hyvän tuoksuista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, Kérastasen tuotteet on muutenkin ihan superihania :) ♥ Hahah käypä seuraavan kerran tuoksuttelemassa, kun sen jostain bongaat! :D On meinaan aivan ihana tuoksu<3

      Poista
  3. Vadelma on TBS:n suihkugeeleistä yksi mun suosikki!
    Mä haluun myös testata tuota peiteainetta, mutta käyttelen vanhoja pois ensin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta tuli kyllä hetkessä yksi munkin lempparisuihkugeeleistä! Suosittelen ehdottomasti testaamaan tota peiteainetta, itse oon ollut todella tyytyväinen tohon eikä hintakaan onneksi ollut mikään päätähuimaava :)

      Poista

Kiitos kommentista!