perjantai 2. lokakuuta 2015

Syyskuun loppuneet

Blogihistoriani ensimmäinen "Kuukauden loppuneet" -postaus luvassa! Mulla on aika montakin syytä sille, etten oo aiemmin tällaista postausta kirjoittanut. Isoin niistä on varmaankin se, että mulla on ollut pienoinen "asennevamma" sitä faktaa kohtaan, että multa loppuu jokin ostamani tuote :D Siis niin hassulta kuin se ehkä kuulostaa, mua on yleensä harmittanut ihan kamalasti, jos oon saanut jonkun tuotteen käytettyä loppuun. Sen takia mulla oli todella pitkään tapana hamstrata uusia tuotteita ja käyttää esimerkiksi todella montaa shampoota yhtä aikaa, ettei yksikään niistä pääsisi loppumaan. Älytöntä, mutta minkäs teet :D En tiedä juontaako toi juurensa niihin aikoihin, kun mulla oli todellatodella tiukkaa ja jonkin kosmetiikkatuotteen loppuminen tiesi sitä, että rahaa taas palaa, kun pitää ostaa sen loppuneen tuotteen tilalle uusi. Eikä sitä rahaa todellakaan olisi ollut.

En tiedä mikä mun aivoissa napsahti tossa kesän aikana kohdalleen, mutta nykyään mä olen ollut vain tyytyväinen siihen, jos oon saanut jonkin tuotteen loppumaan. Oon myöskin ottanut tavakseni tehokäyttää aina yhtä tiettyä tuotetta, jotta saisin sen loppumaan. Mä olen myös ollut melkoisen nopea liikkeissäni heittäessäni niitä tyhjiä purkkeja pois, joten senkään puoleen mulla ei ole kuun lopussa mitään esiteltävää, kun en ole silloin siinä hetkessä muistanut ottaa säilöön niitä tyhjiä purkkeja ja purnukoita. Mutta tän alkupuheen jälkeen kurkistetaanpa sitten mitä kaikkea sain syyskuun aikana loppumaan!


Kuivashampoita loppui pari kappaletta. Batisten Neon Lights Pomegranate & Jasmine -kuivashampoo oli ihan valtavan hyvä ja toimiva kuivashampoo, jonka makea tuoksu iski ainakin muhun. Mä olen näitä Batisten kuivashampoita kehunut täällä blogissa niin monet kerrat, että ehkä riittää kun totean tässä kohtaa vain, että pidin tästä todella paljon eikä Batiste pettänyt tälläkään kertaa :)

Bangerhead Professionalin Fresh Me Up! -kuivashampoo on toinen tässä kuussa loppuneista kuivashampoista. Olen joskus kirjoitellut tästä arvostelua, mutta nyt kun tätä tuli oikeasti käytettyä enemmänkin (multa löytyy tätä siis toinenkin pullo, jota olen myös käyttänyt) niin pakko myöntää, etten pahemmin pidä tästä. Siis periaatteessa tämä on kuivashampooksi ihan toimiva, mutta tämä jättää hiukset jotenkin hassun tuntuisiksi. Tuoksu on tässäkin miellyttävä, mutta kokonaisuudessaan tämä ei kuitenkaan iske. Rasvaisuuden ja likaisuuden tämä vie hiuksita pois kiitettävän hyvin, mutta jokin tästä uupuu.


Suihkugeelejä loppui niin ikään kaksi kappaletta, joista toinen oli helmikuussa laivalta ostamani Victoria's Secretin Pure Seduction -suihkugeeli. Luumun ja freesian tuoksuinen suihkugeeli oli erittäin makea, mun makuuni jopa hieman liiankin makea päivittäiseen käyttöön, mutta silloin tällöin käytettynä aivan ihana. Pidin kovasti ja ostan kyllä uudestaan, jos tämä jostain kävelee vastaan!

Doven Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla -suihkusaippua on yksi kestosuosikkini juurikin tuon ihanan vaniljaisen tuoksun ansiosta. Olen käyttänyt näitä ties miten monta ja kyseessä on todellakin aivan tavallinen suihkusaippua ilman mitään sen ihmeellisempää. Tuoksu on vaan huumaavan ihana ja enköhän mä taas jossain vaiheessa nappaa tämän kaupasta mukaani.


Make Up Storen Foot Creme Twisted Vanilla & Citrus loppui mun harmikseni kuun puolessa välissä. Tämä oli ehdottomasti mun suosikkijalkavoiteeni, tuoksu oli aivan ihana ja tämä oli riittävän hoitava ja kosteuttava omiin tarpeisiini. Harmittaa todella, että tämä pääsi loppumaan, mutta onneksi aina voi ostaa lisää! Ei varmaan kovin kauaa menekään, kun seuraavan kerran jostain käyn itselleni tämän hankkimassa. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos vain tilaisuus siihen tulee :)

Montagne Jeunessen Super Fruit Mud -kasvonaamion ostin jo joskus keväällä, mutta tämä oli unohtunut kylppärin kaappiin. Viime viikonloppuna pääsin tätä kuitenkin kokeilemaan, mutta valitettavasti tämä granaattiomenaa ja goji-marjaa sisältävä ravitseva ja syväpuhdistava naamio ei sopinut mun iholleni lainkaan. Kasvojeni ihoa alkoi kirvellä ja polttaa todella pahasti, kun levitin tätä naamiota. Ajattelin ensin, että se menee ohi ja jatkoin naamion levitystä, mutta kirvely vain paheni, joten pakkohan naamio oli pestä saman tien pois. Mulle on joskus aiemminkin käynyt näin jonkun kyseisen merkin kasvonaamion kanssa, mutta silloin kirvely meni hetkessä ohi. Mä olen käyttänyt näitä Montagne Jeunessen naamioita jo vuosien ajan, ja aion käyttää jatkossakin, vaikka tämä ei jostain syystä mun herkälle iholleni sopinutkaan. Oletteko te saaneet koskaan tällaisia reaktioita kasvonaamioista?


LivBoxista saatu Rexonan Maximun Protection Confidence -antiperspirantti ei itse asiassa loppunut, mutta mä sain sen pyöritysmekanismin tuolta pohjasta jotenkin ilmeisesti hajoamaan, kun onnistuin ton purkin pudottamaan, eikä se enää pyöri kunnolla. Melko loppu toi jo olikin, että sinänsä ei jäänyt pahemmin haittaamaan, että tässä kävi näin. Todella hyvä voidemainen antiperspirantti, tehokas ja hyvän tuoksuinen. Tämä maksaa kaupoissa melkeen 10 euroa ja se onkin ehkä ainut syy, miksen ainakaan ihan heti aio ostaa tätä uudelleen.

Gilletten Satin Care Sensitive Skin -ihokarvanajogeeli pääsi myös loppumaan. Mä olen käyttänyt tätä kyseistä ihokarvanajogeeliä jo pitemmän aikaa, vaikkakin tämä on mielestäni ihan törkeän hintaista. Pitäisi varmaan vihdoin käydä kotiuttamassa se epilaattori, niin tämänkin kulutus vähenisi huomattavasti! Geeli tekee tehtävänsä ja oon ollut tähän ihan tyytyväinen. Ainut mikä hinnan lisäksi harmittaa on se, ettei tästä oikein koskaan tiedä milloin geeli loppuu. Kotona pitäisi aina olla toinen pullo jemmassa odottamassa, ettei tule ikäviä yllätyksiä suihkussa :D


Clarinsin Beauty Flash Balm -pikakaunistajaa tuli käytettyä muun meikin alla pitkästä aikaa taas tässä kussa ja sain kuin sainkin tämän tuubin vihdoin tyhjäksi. Tämän olisi siis tarkoitus heleyttää, kirkastaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa, mutta rehellisesti sanottuna mä en pahemmin ole huomannut mitään eroa. Tämä toimii sinänsä ihan hyvänä primerina, sillä tämä kontrolloi mielestäni ihon kiiltoa ihan kohtuullisen hyvin, mutta ei tämä multa mitään ylistyksiä silti saa. En ikimaailmassa ostaisi tätä itse täyteen hintaan (n. 45 €/50 ml), mutta tämänkin testerin sain ilmaiseksi niin totta kai käytin tämän pois :)

Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel oli mielestäni erittäin hyvä nimenomaan meikinalusvoiteena. Kyseessä on siis kiiltoa kontrolloiva voidegeeli, joka imeytyy ihoon supernopeasti. Yövoiteeksi tämä ei mulla päässyt, sillä haluan yövoiteeni olevan selkeästi kosteuttavampaa, mutta päivävoiteena tämä toimi tosiaan erinomaisesti. Voisin hyvin kuvitella ostavani tätä lisääkin. Voide tuoksui lisäksi erittäin hyvälle, siitä myös iso plussa!


Cutrinin CARE ISM -sarjan shampoo ja hoitoaine tuli myös käytettyä loppuun tässä kuussa. Molemmissa oli ihana karpalon tuoksu ja mä olen tosissani alkanut nyt innostua tosta karpalon tuoksusta kosmetiikasta. Shampoo oli pesuteholtaan hyvä, ei erinomainen, mutta niin hyvä, että mä käytin sitä mielelläni. Hoitoaine oli mun makuuni koostumukseltaan ehkä hivenen turhan paksua, mutta ihan perushyvä hoitoaine. Shampoon voisin joskus napata kaupasta mukaani, mutta hoitoainetta tulen tuskin enää ostamaan. Kiva oli nämäkin kuitenkin saada testata!


Vartalokuorinnoista sain alkukuussa loppumaan tämän Herbinan Kaura-suklaa Vartalokuorinnan. Mä rakastan kaikkia kuorinta-aineita ja tämä oli kyllä poikkeuksellisen iloinen yllätys. Kuorintateho on todella hyvä, kuten Herbinan kuorinnoissa yleensäkin, ja lisäksi tuoksu on ihan mielettömän herkullinen. Tässä on kaikki se, mitä hyvältä vartalokuorinnalta edellytän ja lisäksi hintakin on melkoisen edullinen, joten eiköhän tämäkin tulla näkemään vielä uudemman kerran, kunhan saan noita muita kuorintoja käytettyä ensin pois.

TIGI Bed Head Masterpiece -hiuslakka loppui ihan kuun ensimmäisinä päivinä. Mä oletin, että tämä olisi loppunut jo paljon aiemminkin, kun ostin jo kesällä itselleni uuden pullon odottamaan, mutta tämä riittikin vielä paljon kauemmin kuin mitä olin ajatellut. Erittäin hyvä hiuslakka, yksi parhaimmista mitä olen testannut. Tällä saa loistavan ja pitkäkestoisen pidon hiuksiin ja tuoksukin on hiuslakaksi poikkeuksellisen hyvä! Mä vihaan sitä, kun niin monet hiuslakat haisevat ihan hyttysmyrkylle tai vastaavalle, mutta tämä tuoksuu oikeasti hyvältä :) Mulla on tosiaan uusi pullo jo käytössä ja jatkossakin tämä tulee ihan varmasti kuulumaan hiuslakkakokoelmiini.

Löytyykö teiltä mielipiteitä näistä tuotteista? :)

6 kommenttia:

  1. Tuo Tigin hiuslakka on parasta, en osaa enää muuta käyttääkkään :D Pakko käydä katsomassa jos löytäisin tuon Herbinan kuorinnan kaupasta, kuulostaa tosi hyvältä tuotteelta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä yks munkin suosikeista Four Reasonsin lakan ohella! Käy ihmeessä, toivottavasti löydät ja ihastut siihen yhtä paljon kuin mäkin :) Ihan huippuhyvä vartalokuorinta!

      Poista
  2. Haha, itselläni taitaa tälläkin hetkellä olla varmaan 4-5 avattua shampoota ja hoitoainetta kylpyhuoneessa, osassa vain pelkät pohjat jäljellä :D Eli olen siinä mielessä samanlainen, että yleensä ostan uuden tuotteen, ennen kuin vanha ehtii loppumaan. Sinänsähän ihan järkevää, mutta kun sitten ne vanhat jäävät sinne pyörimään kun otan sen uuden tuotteen samantien käyttöön :'D
    Anyway, kiva että teit tämän postauksen! Karpalon tuoksuiset tuotteet ovat alkaneet houkutella itseänikin kaikessa kosmetiikassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis kuulostaa niin tutulta :D Ei ihme, ettei mulla mahdu kylppäriin enää kaikki purkit ja pullot, kun niitä lähes tyhjiä on siellä pilvinpimein :D Kiva kuulla, että postaus kiinnosti! Karpalon tuoksuinen kosmetiikka on kyllä niin ihanaa, voisin haalia sellaisia itselleni ties kuink paljon<3 :D

      Poista
  3. Tykkään ihan hirveästi näistä tyhjistä purnukka -postauksista! Sulla olikin yllättävän tehokkaasti tyhjentynyt kosmetiikkaa! :O Haluan kyllä itsekin tehdä kyseisen postauksen vaikka tästä kuusta. :)

    Itsekin jaksan aina hehkuttaa Batisten kuivashampoita, ja tästä tulikin mieleen että mullakin on se loppu! Tuo Tigin lakka on myös tosi hyvä ja herkun tuoksuinen! Tuote mikä alkoi erityisesti kiinnostaa oli tuo Herbinan kaura-suklaa vartalokuorinta! Nam! Kuulostaa syötävältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän sitä suht paljon tuli noita purkkeja tyhjennettyä! Tee ihmeessä tollanen postaus, mä ainakin luen oikein mielelläni mitä kaikkea itse oot saanut loppumaan :) Siis toi vartalokuorinta on oikeasti ihan syötävän hyvän tuoksuista :D Just sellasta, että tekis mieli maistaakin sitä :'D Batisten kuivashampoot on ihan parhaita, samoin toi Tigin lakka ♥

      Poista

Kiitos kommentista!