sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Viikon 40 uutuudet

Olen tällä viikolla jo esitellytkin Yves Rocherille tekemäni tilauksen sisällön, mutta ajattelin vielä erillisessä postauksessa kertoa mitä muuta uutta kosmetiikan osalta on tällä viikolla tullut hankittua. Mä olen viime viikkojen aikana ostanut todella hajanaisesti kosmetiikkaa aina silloin tällöin, ja tavoistani poiketen iso osa on jäänyt myös esittelemättä. No, osasta ainakin kuuletta varmasti jatkossa tuote-esittelyjen muodossa ja nyt tosiaan tehdään pieni katsaus tämän viikon uutuuksiin!


Kävin keskiviikkona kääntymässä Sokoksen 3+1 päivillä, ja sieltä nappasin mukaani tuon Batisten Big & Bouncy XXL Volume -kuivashampoon. Tämä on mulle entuudestaankin jo tuttu tuote suurinpiirtein vuoden takaa. Erittäin hyvä kuivashampoo, joka myös todellakin tekee hiuksista tuuheammat. Nappasin kaupassa käydessäni mukaan myös tämän Batisten Floral & Flirty Blush -kuivashampoon, jota olen jo pitkään katsellut, mutta en ole vielä aiemmin päässyt testaamaan. Tämä tuoksuu todellakin sellaiselta tyttömäisen kukkaiselta ja toimii aivan yhtä hyvin kuin merkin muutkin kuivashampoot. XXL Volume maksoi 5,50 € ja Blush 5,90 €.


Muutama uusi kasvonaamiokin tuli hankittua. Mä rakastan näitä Montagne Jeunessen naamioita ja mikä parasta, näistä löytyy todella monta eri versiota! Tällä kertaa mun mukaani lähti Hot Spring Sauna -kasvonaamio, joka on siis itsestään lämpenevä naamio, jonka tulisi syväpuhdistaa ja kuoria iho. Tätä en ole ennen testannut, mutta tykkään todella paljon näistä itsestään lämpenevistä naamioista, joten toivottavasti pidän tästäkin :) Kaksi muuta ovatkin sitten jo entuudestaan tuttuja ja hyväksi todettuja, eli ihoa kosteuttava ja puhdistava Strawberry Souffle sekä kosteuttava ja rauhoittava Very Berry. Very Berry varsinkin tuoksuu ihan syötävän herkulliselle, mikäli kyseessä on vielä sama tuote kuin viimeksi kun tätä naamiota käytin! Nämä maksoivat 2,00 €/kpl.


Sokokselta mukaan lähti myös tämä Tangle Teezer Compact Styler hiusharja hintaan 15,90 €. Mun on jo todella pitkään pitänyt hankkia kyseinen harja, sillä laukussa on inhottava kantaa tota (ainakin tähän pieneen ja siroon harjaan verrattuna) järkyttävän kokoista Tangle Teezer Aqua Splashia. Muutenkin on paljon helpompaa, että kotona on oma harja ja laukussa kulkee mukana toinen. Tämä on todella näppärän kokoinen, vaikkakin ehkä juuri sen pienen koon takia tästä on hitusen vaikeampaa saada hyvä ote kuin vaikkapa juuri tosta Aqua Splashista. Mä en hiuksiani oikein muilla harjoilla enää harjaakaan kuin näillä Tangle Teezereillä, nä on ihan mielettömän hyviä ja hiuksille hellävaraisia. Mitä te tykkäätte Tangle Teezereista? :)


Sokokselta nappasin mukaani myös tämän Lumenen Body Refresh Cranberry Nourishing Body Creamin eli karpalolta tuoksuvan vartalovoiteen. Voide sisältää suomalaista karpaloöljyä ja lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta samettisen pehmeän. Tämä todellakin tekee ihosta samettisen pehmeän ja huumaavan herkullisen tuoksun ansiosta voisin olla koko ajan tuoksuttelemassa tätä voidetta. Tästä voiteesta ei ehkä ole kiireisten aamujen pelastajaksi, sillä tällä kestää jonkin aikaa imeytyä ihoon, mutta itse käyn suihkussa useimmiten iltaisin, joten pitempi imeytymisaika ei sinänsä haittaa, kun voide muuten on itselleni erittäin mieluinen. Tämä 200 ml purkki maksoi 4,90 € ja olen jo muutaman käyttökerran jälkeen aivan rakastunut tähän! Olisi pitänyt jo aiemmin tajuta ostaa tämä ihana karpalovoide itselleni.


Loput tuotteet onkin sitten Bangerheadiltä tilattuja, eli ensimmäisenä tämä Clarinsin Rouge Eclat Satin Finish Age-Defying Lipstick sävyssä 10 Pink Fuchsia. Odotin todella saavani nimenomaan fuksian värisen huulipunan, mutta valitettavasti tämä näyttää huulilla paljon punaisemmalta kuin mitä ajattelin. No, kyllä tämä käyttöön pääsee, ja Clarinsin huulipunat ovat muuten taas todella laadukkaita ja hyviä. Tämä maksoi 17,10 € ja kaikki meikit olivat (ja ovat edelleen) Bangerheadillä alennuksessa -20%.


Toinen ostamani huulipuna oli NYXin Extra Creamy Round Lipstick sävyssä Chaos. Multa löytyy näitä syvän tummanpunaisia huulipunia jo ties miten monta, mutta ainahan sitä kokoelmiin mahtuu vielä yksi! NYXin huulipunia multa löytyy entuudestaan neljä kappaletta ja nämä ovat mielestäni hintaansa nähden erittäin laadukkaita ja hyviä huulipunia. Tällekin jäi alennuksen jälkeen hintaa vain 6,64 €.


Halusin myös fuksian sävyisen huultenrajauskynän, ja koska olen ollut erittäin tyytyväinen aiemmin tilamaani NYXin Slim Lip Pencil -huultenrajauskynään, päätin tilata saman kynän itselleni sävyssä Fuchsia. Tämä on juurikin sen sävyinen kuin toivoinkin ja tälle tulee taatusti todella paljon käyttöä. Tästä maksoin 4,96€.


Olen aiemminkin maininnut ostavani ripsarini mahdollisuuksien mukaan silloin, kun sen saa alennettuun hintaan, joten pakkohan se -20 % alennus oli käyttää tälläkin kertaa hyödyksi. Kyseinen ripsari on siis Shiseidon Perfect Mascara Defining Volume, suosikkini ja Clarinsin ripsivärin lisäksi ainut, mitä ripsiini tällä hetkellä suostun laittamaan. Aivan täydellinen ripsiväri mun tarpeisiini! Tälle jäi hintaa 25,20 €.

Löytyykö tuttuja tuotteita? :) Kävittekö itse noilla Sokoksen 3+1 päivillä, tarttuiko mukaan jotain ihanaa?

6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja taas Linda. Pitäisi itse lähteä kaivelemaan Sokos kun tosiaan on nuo 3+1 päivät. Tosin kukkaro ei sitä salli, tuli tilailtua muutamia meikkijuttuja netistä hiljattain:'D Nuo huulipunat, ne huolisin itsellekin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkeihin saa kyllä yllättävän paljon kulutettua rahaa :D Ja nyt on Hullut Päivätkin tulossa, saa nähdä paljonko sinnekin menee taas rahaa :D Nuo huulipunat on kyllä ihania ♥ :)

      Poista
  2. Mä rakastan Montagne Jeunessen naamioita. Mun mielestä on kivaa saada naamioihin vaihtelua ja nuo ovat helppo ja edullinen keino sitä vaihtelua saada. Ja jos joku naamio ei ollutkaan itselle niin sopiva, niin eipähän mennyt kuin pari euroa hukkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös käyttänyt noita ihan hirmupitkään ja juurikin se laaja valikoima houkuttelee! Noi on yksiä parhaimpia naamioita mitä oon koittanut :)

      Poista
  3. Eiiiiih taas miten ihania ostoksia<3 Mun on kohta pakko lopettaa sun blogin lukeminen, kun aina tulee kiusas mennä selailemaan nettikauppoja haha :D Ja ääh nyt nuo NYXin ja Clarisin huulipunat kyllä houkuttelisi kokeilemaan kovasti! :) Tämä sun blogi on kyllä todella kiva ja hyödyllinen,täältä saa aina niin hyviä vinkkejä on kiva kun kerrot omia kokemuksiasi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi sua :D ♥ Mulle tulee taas sun blogista aina ihan törkee shoppailuhimo, nimenomaan vaatteiden suhteen, kun sulla on niiin paljon kaikkia kivoja ja ihania vaatteita! :D Kannattaa ehdottomasti testata molempien merkkien huulipunia, noi on ihan mun suosikkimerkkejä huulipunien suhteen :) Kiitos paljon ihanasta kommentista, sait mut hymyilemään niin leveästi<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!