keskiviikko 18. marraskuuta 2015

LivBox 11/2015 tuotearvostelua

Heips! Taas olisi luvassa arvostelupostausta tämän kuun LivBoxin tuotteista. Arvostelu kattaa tällä kertaa vain neljä tuotetta, sillä kahta mä en ole testannut enkä aiokaan testata. Sanoin jo boksin esittelypostauksessa, etten tiedä tulenko edes avaamaan tuota Labellon Care & Colour -huulivoidetta, sillä en kyseisen merkin huulivoiteista pidä ja multa löytyy huulirasvoja muutenkin jo todella paljon. Päätin sitten, että tarjoan tätä jollekin kaverilleni, sillä mulla itselläni ei todellakaan ole tälle käyttöä. Head & Shouldersin hilseshampoo ei myöskään ole päässyt testiin, sillä mulla ei hilsettä ole, enkä näe tällä hetkellä mitään syytä sille, että hiukseni tuollaisella shampoolla pesisin. En tiedä vielä mitä tuolle pullolle teen, mutta käyttöön se ei ainakaan mulla pääse ennen kuin mulla joskus mahdollisesti on jonkinlainen hilseongelma. Mutta katsotaanpa sitten niitä muita tuotteita!


Richin Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir -hiusöljyä olen käyttänyt muutamia kertoja. Öljy saa hiukset kiiltämään kauniisti ja tekee niistä pehmeät, kuten tuotekuvauksessa luvataankin. Tuoksu on myös ihan miellyttävä ja olen kyllä tykännyt tästä. Ei tällä kaikkein kurittomampia latvoja varmasti kuriin saa, mutta omille hiuksilleni tämä on ollut oikein hyvä tuote. Ainut miinus ainakin tässä 30 ml koossa on se, että annostelu on erittäin vaikeaa. Pelkään aina, että kaadan tuotetta liikaa kädelleni ja pumppupullot ovat tässä kohtaa mielestäni todella paljon kätevämpiä. Täysikokoisena tämä on tosin saatavana sellaisena :) Hiusöljyt kestävät mulla todella pitkään, joten tuskin tulen tätä koskaan ostamaan täysikokoisena, mutta ei tässä mitään vikaakaan varsinaisesti ole.


Lumenen Bright Now Vitamin C Heleyttävää BB-voidetta olen testannut kaksi kertaa ja yllätyin postiivisesti. Mä en yleensä ole mikään BB-voiteiden ylin ystävä, mutta tätä voisin jopa kuvitella käyttäväni useamminkin. Sävy oli vähän väärän värinen omalle iholleni, mutta aika hyvin se kuitenkin sulautui oman ihoni sävyyn. Plussaa myös siitä, että tässä BB-voiteessa oli miedosti sama ihanan raikas tuoksu kuin saman sarjan kasvovoiteessakin! Tämä oli mun mielestä BB-voiteeksi jopa yllättävänkin peittävää ja ehdottomasti paras BB-voide, jota olen testannut.


Nivean Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover on päässyt testiin jo monta kertaa. Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika, kun mä julkaisin postauksen, jossa vertailin kahta eri silmämeikinpoistoainetta, ja Garnierin ja Yves Rocherin putsareihin verrattuna tämä Nivean tuote ei ole ihan yhtä tehokas. Vedenkestävä silmämeikki kyllä poistuu, mutta työtä saa tehdä kauemmin. Tuote tulee ehdottomasti käytettyä loppuun, mutta toiste mä en tätä aio ostaa. Garnierin putsari on sen verran hyvää, etten ihan äkkiä siitä luovu :)


Herbinan Moisture Balance kasvonaamio tuli erittäin tarpeeseen, sillä näin syksyn tullen ihoni on ollut entistäkin kuivempi ja kunnolla kosteuttavat tuotteet ovat olleet kovassa käytössä. Tätä tuotettahan voi käyttää pikakosteuttajana, tehokosteuttajana tai yönaamiona ja itse olen antanut tämän vaikuttaa ihollani kyllä ihan reilun aikaa ennen pois huuhtelemista. Iho tuntuu selvästi kosteutetummalta tämän käytön jälkeen ja olen saanut yhdessä tämän sekä kosteuttavien kasvonaamioiden kanssa ihoni taas näyttämään ja tuntumaan paljon paremmalta. Jokunen aika sitten mun kasvojen iho oli todella kuiva ja meikkivoide, puuteri ja kaikki mahdollinen kasautui iholle todella ikävästi. Nyt sitäkään ongelmaa ei ole ja meikkipohjakin näyttää paljon kauniimmalta :) Tulen varmasti ostamaan tätä myös jatkossa!

Sellaisia arvosteluja tällä kertaa. Löytyykö teiltä mielipiteitä näistä tuotteista? :)

2 kommenttia:

  1. Mä kokeilin Labellon huulirasvan enkä oikein tykännyt. Tuntui melkein vain kuivattavan entisestään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tossa syy, miksen mä tykkää Labellon huulirasvoista. Musta tuntuu, että ne saa aina huulet tuntumaan vaan kuivemmilta :D

      Poista

Kiitos kommentista!