maanantai 7. joulukuuta 2015

LivBox 12/2015


Joulukuun LivBox saapui mulle tänään ja päätin ottaa sen sisällön esittelyyn heti kättelyssä :) Mä ajattelin tehdä tämän kuun aikana vielä koko vuoden bokseista sellaisen ns. yhteenvetopostauksen, jossa kerron mitkä boksit ovat olleet mieluisia ja mitkä taas eivät, ja millä fiiliksillä lähden tilailemaan bokseja myös ensi vuonna. 


Tältä näytti tämänkertainen boksi. Ensisilmäyksellä boksi vaikutti olevan monipuolinen, runsas ja mielenkiintoinen. Suurin syy sille, että boksia tilaan on se, että pääsen tämän kautta testaamaan sellaisia tuotteita ja tuotemerkkejä, joita ei muuten välttämättä tulisi ikinä testattua. Tästäkin boksista paljastui taas uusia tuotemerkkejä, joten sen puoleen tämä oli oikein onnistunut boksi mun mielestä!


Laveran Glossy Lips huulikiilto oli tilaajien toivoma tuote. Mulle Lavera on tuttu pelkästään nimeltä, mutta en ole kyseisen merkin tuotteita testannut aiemmin. Tuotekuvauksen mukaan tämä huulikiilto on helposti levittyvää ja kiillon antamisen lisäksi tämä tekee huulista myös pehmeät. Kyseessä on siis luonnonkosmetiikkatuote, jonka sisältämät kasviöljy, mineraalit ja vitamiinit  rauhoittavat ja suojaavat huulia. Ihan mahtavaa saada tämä huulikiilto testiin, vaikka mä en normaalisti pahemmin huulikiiltoja käytäkään :) Ovh tällä tuotteella on 15,20 €.


Étré Bellen Hyaluronic Quicklift Day & Night Serum on niin ikään mulle aivan uusi tuttavuus. Kyseessä on kolmitehoseerumi, joka lupaa tehdä ihosta pehmeän ja sileän täydentäen samalla ihon omia kosteusvarastoja. Tuote sisältää hyaluronihappoa sekä Quickliftiä. Lopputuloksena on pitkäkestoinen kiinteys ja napakkuus. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta! Tä on taas yksi sellainen, mitä en ikimaailmassa olisi itse mennyt ostamaan, mutta tosi kiva päästä tää testaamaan. Ovh täysikokoisella 30 ml tuotteella on 58,90 €.


Natusanin 24 hour Moisture -käsivoide ei ehkä ole ihan se tuote, mitä olisin boksista halunnut saada, mutta toisaalta varsinkin talviaikaan käsivoiteille todellakin on käyttöä. Se puoleen siis ihan onnistunut, mutta jotenkin ehkä vähän tylsähkö tuote. Kyseinen käsivoide lupaa kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää käsien ihoa. Lisäksi tuotekuvauksessa mainitaan, että voide ei tahmaa ja imeytyy nopeasti. Nopea imeytyminen on mulle ihan ehdoton vaatimus käsivoiteiden suhteen, jos aion niitä useammankin kerran käyttää, joten toivotaan, että tämä pitää paikkansa! Ovh tällä 100 ml tuotteella on 3,45 €.


Boksista paljastui jälleen kerran hammastahna, tällä kertaa Colgaten Max White One, joka lupaa tehdä hampaista valkoisemmat viikossa poistaen värjäytimiä ja palauttaen hampaiden luonnollisen valkoisen värin. Mä käytän itse yleensä nimenomaan Colgaten hammastahnoja, joten ihan kiva tämä oli saada. Edellinen hammastahna tuli kuitenkin vasta kaksi kuukautta sitten, joten toivottavasti nyt saataisiin vähän pidempi tauko näissä! Käyttökelpoisiahan nä toki on, mutta silti. Käyttöön tämä pääsee ihan ehdottomasti :) Ovh tällä on 3,29 €.


Cutrinilta tuli Bio+ Clear Shampoo. Tämä shampoo lupaa ehkäistä hilsettä ja kutinaa, ja tuote soveltuu myös värjätyille hiuksille. Pullon takana jopa ihan lukee, että kyseessä on nimenomaan hilseshampoo, joten nyt voisinkin kysyä, että mitä ihmettä LivBoxia kasaavien ihmisten päässä oikein on liikkunut? Herranen aika juurihan me saatiin hilseshampoo edellisestä boksista! No, tällastahan tää on, kun ei pysty itse pahemmin vaikuttamaan siihen, mitä tuotteita tuolta tulee. Ovh täysikokoisella 200 ml tuotteella on 14,90 €.


Pienessä testikoossa boksista paljastui myös Palmoliven Aroma Sensations Feel Glamorous -suihkusaippua. Kyseessä on hellästi kuoriva suihkusaippua, joka sisältää bourbon-vaniljaa, karhunvatukkaa sekä pitaiyaa. Musta on kiva, kun näissä bokseissa on aina silloin tällöin näitä suihkusaippuoita ja -geelejä tällaisina pieninä kokoina. Mulla on tällä hetkellä suihkusaippuoita ties miten monta, joten mitään täysikokoista mä en välttämättä tarvitsisikaan kokoelmiini, mutta näitä pieniä on kiva käyttää, kun ne saa myös loppumaankin joskus :D Täysikokoisen 250 ml suihkusaippuan ovh on 3,29 €.


Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin jälleen kerran. Tällä kertaa boksista paljastui kolme näytekappaletta philosophyn tuotteita. Microdelivery Peel on kaksivaiheinen kuorinta, jonka lopputuloksena on kirkas, pehmeä ja tasainen iho. Tämä samainen tuote on tullut boksista aiemminkin ja tykkäsin tästä kuorinnasta todella paljon! Ovh 76,50 €. Microdelivery Triple Acid Brightening Peel on kaksitehoinen, yksittäispakattu kuorintalappu, joka sisältää anti-aging-ominaisuuden. Tuote lupaa lisäksi kirkastaa ihoa ja vähentää pigmenttiläiskiä. Tämä ei ehkä ole ihan mun iholleni suunnattu tuote (vielä), mutta testailen tämän siitä huolimatta. Ovh tällä on 76,50 €/12 kpl. Kolmas näytepakkaus on Purity Made Simple, 3-in-1 cleanser. Tämä on päivittäiseen käyttöön suunnattu puhdistustuote kasvo- ja silmämeikeille. Tuote soveltuu myös herkälle iholle, mistä oon tosi iloinen :) Tämän ovh on 10,90 €/ 90 ml. Testiin pääsevät kaikki kolme!


Yllätystuotteina boksista löytyi Iberon hiusvalkki sekä Cocovin raakasuklaata mintun makuisena. Raakasukla maistui aivan ihanalta, mutta tuo hiusvalkki ei mulla pääse käyttöön. Hiusvalkit on todella käteviä ja multa löytyy sellaisia parikin kappaletta, joten tälle ei ole tarvetta. Varsinkaan, kun mulla on vaaleat hiukset ja toi valkki on ruskea :)

Mitäs mieltä tämän kuun LivBoxin tuotteista? :)

10 kommenttia:

  1. Aika jännä, että sieltä tulee noin peräkkäin samantyyppisiä tuotteita, esim. just toi hilseshampoo ja hammastahna :D Mikäs tän LivBoxin tilaushinta taas olikaan? :) Toi vaikuttaa ihan kivalta paketilta, mutta en tiiä jäiskö mulla puolet tuotteista kaappeihin pyörimään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on munkin mielestä aika mielenkiintoista, että noita samanlaisia tuotteita tulee jatkuvasti :D Jokin aika sitten tuolta sai jatkuvasti dödöjä ja kasvovoiteita. Joo näissä on aina se vaara, ettei tuotteet miellytä tai ne on sellasia "ok-tasoisia" ja jää vaan pyörimään kaappeihin ja laatikoihin :D Sen takia on mun mielestä tosi kiva, kun osa näistä tuotteista on nimenomaan testi- ja matkakokoisia! Ne saa sentään käytettyä poiskin :D

      Poista
  2. Näyttää taas hyvältä mutta tosiaan aika jännä että tahtoo tulla samantyylisiä tuotteita sitten kerta toisensa jälkeen. Tuo hammastahna, oon joskus käyttänyt sitä ja muistelisin että oli ihan älyttömän pahaa:'D Pepsodent ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en tajua mikä ihmeen vimma boksin tekijöillä on laittaa kausittain sinne näitä samantyylisiä tuotteita :D Toivottavasti seuraavassa boksissa saadaan vähän vaihtelua! Oi ei, nyt alkoi pelottaa. En oo vielä testannut tota hammastahnaa, mutta kiitti varoituksesta :'D

      Poista
  3. Noi philisophyn jutut on tosi hyviä! Millä kameralla muuten kuvaat? Onko nääkin kuvat otettu ilman luonnonvaloa? Mulla niistä tulee aina keltaisia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin ainakin tosta Microdelivery Peel -kuorinnasta, innolla odotan mitä pidän noista muista! :)

      Mulla on Olympus OM-D E-M10 -mikrojärkkäri. Joo kuvat on napattu eilen illalla joskus kuuden hujakoissa keinovalossa. Multa löytyy tosta kamerasta erikseen sellasia valkotasapainon säätövaihtoehtoja, joista yksi soveltuu hehkulampun valossa kuvaamiseen :) Sitä oon käyttänyt näitä kuvia ottaessa!

      Poista
  4. Näitä sun LivBox postauksia on aina mielenkiintoinen lukea. En ole nimittäin vieläkään saanut aikaiseksi tilata tätä :D Samanlaiset tuotteet ovat kyllä mielestäni vähän mälsä juttu, muttaaaa silti joka kerta kun luen sulta tämän tekisi mieli tilata boksi kokeiluun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samantyyppisiä tuotteita täältä tulee kyllä harmillisen usein ja vielä peräkkäisissä bokseissa :/ Heh nyt sitten tilaat tän kokeiluun, jos oot sitä kerran miettinyt! :D

      Poista
  5. Laveran oli suosikkini, mutta muuten aika perussisältöä. Onneksi suklaa oli hyvää, syön sitä nytkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran huulikiilto oli tosi hyvä! Yllätyin erittäin positiivisesti :)

      Poista

Kiitos kommentista!