perjantai 11. joulukuuta 2015

Viikon 50 kosmetiikkauutuudet

Noniin sitten olisi taas luvassa pientä ostospostausta! Tällä viikolla uusia juttuja tuli selkeästi enemmän kuin parin viime viikon aikana. Sain neljä tilaamaani pakettia ja mä olen kieltämättä melko innoissani näistä. Paketit tulivat Sokokselta, The Body Shopilta, feeluniquelta ja Beauty Bayltä. Mainitsin jo aiemmin saavani pian itselleni kolme uutta luomiväripalettia, ja nyt mä vihdoin sain ne kaikki itselleni. Tulee vielä valinnanvaikeuksia, kun pitää taikoa silmämeikki huomisiin valmistujaisjuhliini! Juhlista teen mahdollisesti postauksenkin myöhemmin :)


Jep, se on juurikin se! Urban Decayn Naked paletti ♥ Nyt mä olen kaikkien neljän Naked paletin onnellinen omistaja (Naked Basics paletit multa puuttuu), vaikka olen jokaisen paletin ostamisen jälkeen vannonut, etten aio ostaa enää yhtäkään :D Mutta jotenkin sitä vaan alkaa tehdä aina mieli jotain uutta ja koska nää UD:n luomivärit on ihan huippuhyviä, päätin tilata lopulta vielä tämänkin. Teen tästä paletista vielä erillisen postauksen (heti kun vain saisin siitä Smokystakin tehtyä..), johon liitän myös kuvia silmämeikeistä, joita olen tämän paletin kanssa tehnyt. Sävythän tässä paletissa ovat melko lämpimiä ja mun mielestä todella kauniita. Erityisen iloinen olen siitä, että tästä löytyy myös tuo kultainen shimmerinen sävy Half Baked, joka on ihan ehdoton suosikkisävyni Naked 2 -paletissa! En ole näitä värejä vielä ehtinyt testaamaan luomilla, mutta erittäin hyviltä ja pigmenttisiltä ne vaikuttivat. Tämä lähti Sokokselta -24% alennuksella, jolloin paletille jäi hintaa noin 38 euroa.


Mun Lily Lolon irtopuuteri alkaa vedellä viimeisiään, joten päätin tilata itselleni tämän Lumenen Roosa Nauha Translucent mineraali-irtopuuterin, jota Mia kehui blogissaan. Kerran olen ehtinyt tätä testaamaan ja voin sanoa, että tykkään ja paljon! Tämä kiinnitti meikin todella hyvin, mielestäni jopa paremmin kuin Lily Lolon mineraalipuuteri, mutta toki mun täytyy testailla tätä vielä enemmän. Lopputulos oli kevyt, eikä yhtään liian puuterimainen. Mukana tuli myös puuterityyny, joka oli ihan näppärä. Saa nähdä alanko kuitenkin levittää tätä puuteria siveltimellä. Tämä maksoi alennuksen jälkeen noin 13 euroa.


Lisäksi Sokokselta lähti myös tämä Freemanin Bare Foot Peppermint & Plum -jalkojenhoitopakkaus. Pakkaus sisälsi Heel & Callus Balmin, joka on erityisesti kovettumille ja kantapäille tarkoitettu täyteläinen jalkavoide. Voide lupaa kosteuttaa, pehmentää ja rentouttaa jalkoja. Foot Lotion on virkistävä ja kosteuttava jalkavoide, ja Foot Scrub rentouttava ja virkistävä jalkojen kuorinta-aine. Kaikki tuotteet sisältävät piparmintun ja luumun uutteita ja tuoksuvat samalla hedelmäiselle ja kuitenkin raikkaalle. Mulla on aiemmikin ollut tuo Foot Lotion -jalkavoide käytössä ja pidin siitä kovasti! Muita en ole ehtinyt vielä testaamaan :) Pakkauksen hinta alennuksen jälkeen oli noin 7,50 €.


The Body Shopin kanta-asiakaspäivinä kaikki tuotteet olivat -20% alennuksessa, ja koska mä olen ihan täysin hurahtanut näihin Glazed Apple -sarjan tuotteisiin, tilasin itselleni kaksi kappaletta kyseisen sarjan käsivoiteita sekä täysikokoisen vartalovoin. Käsivoiteet olivat noin 5,40 €/kpl ja vartalovoi 15,60 €. Mulle on tulossa jälkitoimituksena vielä yksi mulle täysin uusi tuote, ja innolla odottelen sen saapumista!


Feeluniquen paketista paljastui tämä NYX:in Highlight & Contour Pro Palette, eli korostus- ja varjostuspaletti. Multa löytyy jo Blush Professionalin vastaava paletti, jonka sävyt ovat voidemaisia. Nämä ovat puuterisia, joten mielenkiinnolla lähden testaamaan näitä huomenna. Munhan oli tarkoitus hankkia Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit, kunnes tajusin, että ne paletin vaaleimmat sävyt eivät välttämättä ole riittävän vaaleita mun iholleni, joten päädyin sitten tähän NYX:in versioon :) Mun on tarkoitus tehdä postaus korostuksiin ja varjostuksiin liittyen, jolloin kuulette enemmän tästäkin paletista. Tämä maksoi 25,40 €.


Black Fridayna tein Beauty Baylle pienoisen tilauksen ja päätin tilata testiin tämän ARTDECOn Most Wanted Paletten sävyssä Smokey. Luomivärejä kun multa ei onneksi aiemmin löytynytkään :D Mutta tää ei ollut kovinkaan kallis, sillä paletti maksoi alennettuna 26,70 euroa enkä itse asiassa ollut lukenut (enkä ole vieläkään) yhtään arvostelua näistä paleteista. Ajattelin kuitenkin, että jos värit ovat huonoja niin eipä mene ainakaan mitenkään ihan älyttömästi rahaa hukkaan ja tästä paletista kuitenkin löytyy tosi kauniita sävyjä smokey eye meikkien luomiseen! Sormilla testatessa värit tuntuivat olevan ihan hyviä, mutta pitää päästä testaamaan näitä ihan luomilla ennen kuin sanon yhtään enempää.


Ja sitten vielä viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, Too Facedin Chocolater Bar -luomiväripaletti! Mä olen himoinnut tätä palettia siitä asti, kun Katan blogissa ensimmäisen kerran tähän törmäsin. Too Faced ei ole mulle merkkinä lainkaan tuttu ja tämä on ensimmäinen tuote, jonka kyseiseltä merkiltä olen hankkinut, mutta tämä oli kyllä niin rakkautta ensisilmäyksellä kuin vain voi olla. Muutamaa sävyä olen ehtinyt jo testaamaan tämän päivän meikissäni ja sen verran voin sanoa, että värit ovat todella pigmenttisiä ja levittyvät luomelle todella hyvin. Sävyt ovat tässä mielestäni aivan ihania ja tällä saa tehtyä melko monipuolisesti erilaisia meikkejä. Tästäkin olisi tarkoitus tehdä postausta vielä myöhemmin :) Tämä maksoi Beauty Bayssä 53,40 €.

Sellaisia uutuuksia tällä kertaa! Melko luomiväripainotteinen, mutta veikkaan, että seuraavan luomiväripaletin ostoon menee jonkin aikaa :D Mitäs mieltä näistä tuotteista? Löytyikö tuttuja tuotteita tai kelpuuttaisitteko näistä jotain itsellennekin? :)

20 kommenttia:

  1. Melkoisia herkkuja! Itseäni kiinnostaa eniten NYXin paletti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mäkin odotan mielenkiinnolla miten tolla saa korostukset ja varjostukset tehtyä :)

      Poista
  2. Oii mitä tuotteita! ♥ Kaikki nuo luomiväripaletit - haluan! :D TBS:n tuotteet ovat kyllä aina niin herkullisen tuoksuisia, vaikka tuota Glazed Applea en ole päässytkään haistelemaan. Uskon että siinä on kuitenkin ihanan omenainen tuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit on niiin ihania ja niitä paletteja tekisi koko ajan mieli haalia lisää :D TBS:ltä tosiaan löytyy toinen toistaan ihanamman tuoksuisia tuotteita<3 Kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa noita Glazed Apple tuotteitakin, jos vaan tulee tilaisuus! :)

      Poista
  3. Mä arvasin, että sulle on tulossa Chocolate Bar, kun kerroit tilanneesi kolme palettia! :) Tuosta on kyllä vaikea olla pitämättä <3

    Muutenkin aivan huikeat hankinnat! Mä haluan ehdottomasti kuulla tuosta NYX:in Highlight & Contour -paletista lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo sen verran pitkään mä oon sen perään kuolannutkin, että pakko se oli hankkia :D Toi paletti on aivan ihana<3

      Kerron ehdottomasti lisää tosta NYX:in paletista, kunhan oon ehtinyt testailemaan sitä!

      Poista
  4. No siis mähän voisin itelle kelpuuttaa noista kaikki :D

    Haluisin niin Too Faced meikkejä, mutten vieläkään ole raaskinut ostaa niitä! :') Ehkä vielä joskus...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :D Too Faced on kyllä tosi mielenkiintoinen merkki ja munkin täytyy ehdottomasti tutustua enemmän merkin tuotteisiin :)

      Poista
  5. Eiiiiiih mä en kestä, aivan ihania juttuja<3 Voisin haluta nuo kaikki itselleni heti! Heiii kysymys, oon meinannut ostaa Lily Lolon puuterin niin onko se hyvä? Halusin sen värittömän version, mutta sitten kanssa katselin että Lumenella olisi myös väritön puuteri ja nyt en tiiä kumpaa päädyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailinkin jo tohon sun toisen postauksen kommenttiin tän asian tiimoilta :) Mutta siis tosiaan itse ostaisin Lumenea, mutta ei Lily Lolokaan huono vaihtoehto ole!

      Poista
  6. Ihania ostoksia! Kosmetiikkashoppailu piristää aina ;)

    Tosi kiva kuulla, että tykkäsit tuosta Lumenen Irtopuuterista! :) Multakin löytyy tuo Too Facedin Chocolater Bar, mutta vähän jopa hävettää myöntää, että tilasin sen jo kuukausia sitten, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi käyttää sitä kertaakaan :D Mutta ehkä nyt, kun sain taas tällaisen muistutuksen - kiitos sun!

    PS. Tuo Artdecon paletti on aika kiva! Jään odottelemaan sun tarkempaa raporttia :D

    VastaaPoista
  7. Siis mitä upeuksia!! Niin TBS:n jutut kuin nuo luomivripaletit. Tuon Naked paletin mä voisin itselleni joskus vielä kotiuttaa kunhan nuo entiset luomivärit saisin kulutettua. Eli menee ehkä vielä pitkään:DD Tosin sit kun ruskean sävyt alkaa vedellä viimeisiään niin sitten viimestään tuon ostoa voisi harkita:) En malta odottaa poustia missä kerrot paletista enemmän ja nähdään sitten silmämeikkejäkin mitä oon sillä luonut ♥

    VastaaPoista
  8. Oihh sulla on aina niin ihania kosmetiikka hankintoja.. ♥ Kyllä kelpais mullekkin nuo kaikki :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mäkin oon kieltämättä aika tyytyväinen näihin uutuuksiin :D ♥

      Poista
  9. Mulla on ollut noita Bare footin jalkarasvoja, ne on mun mielestä hyviä! :) Helpottaa heti väsyneitä jalkoja ja jonku verran poistanut myös kovettumia. Haluaisin itekki noita Bodyshopin omenan tuoksuisia tuotteita.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi on kyllä tosi hyviä jalkavoiteita, ja ainakin nää yksilöt vielä tosi kivan tuoksuisiakin :) Käy ihmeessä hankkimassa Glazed Apple -sarjan tuotteita, vielä kun niitä löytyy!

      Poista
  10. Oivoivoivoivoi mä niin haluisin ton Too Faced Chocolate Bar paletin ♥♥♥


    ♥Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on luomiväripaletti kyllä hipoo täydellisyyttä! ♥

      Poista
  11. Jestas mikä meikkikärpänen lensi just tänne tän postauksen myötä! Vitsit mihin hintaan oot saanut tuon Naked paletin! oon itsekin himoinnut sellaista pitkään, mutta suolainen hinta on aina jättänyt sen sitten ostamatta. Lisäksi tuo Nyxin paletti on ollut himoitus listalla pitkään! Itse meikkaan todella harvoin, mutta haluaisin alkaa opetella sitä ja olla siinä jatkossa taidokkaampi ja ehkä myös meikkailla useammin :) Ripsienpidennykset on se joka tarjoaa mahdollisuuden olla lähes joka päivä meikkaamatta :D

    Innostuin tosi paljon tästä sinun blogistasi ja jään ehdottomasti lukijaksi myös jatkossa! <3

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi lähti kyllä ihan superdullisesti :D Vaikka kyllä mä sen 50 euroakin tosta paletista ilomielin olisin voinut maksaa! Kannattaa ehdottomasti alkaa harjoitella meikkaamista, jos se kiinnostaa, se on oikeesti tosi kivaa :D Ripsienpidennykset olis kyllä ihan superkätevät, oon niin pitkään halunnut itsekin sellaiset, mutten oo uskaltanut hankkia kun pelkään, että mulle tulee siitä liimasta jotain oireita :/

      Ihana kuulla, että jäät seurailemaan mua! Iso kiitos kommentista Henna<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!