perjantai 22. tammikuuta 2016

Kosmetiikka-arvonta vol. 4


Moikka! Nyt olisi tiedossa blogini neljäs kosmetiikka-arvonta, ja tällä kertaa arvottavana on vain yksi tuote, mutta toivottavasti monille mieluisa sellainen :) Kyseessä on siis kuvassa näkyvä Urban Decayn Naked Basics luomiväripaletti, joka sisältää kuusi mattaista sävyä. Siitä asti kun mä reilu puolitoista vuotta sitten sain ensimmäisen Naked palettini (Naked 3), mä olen näitä luomivärejä ylistänyt ja hehkuttanut vähän jokaiselle. Kumpaakaan Naked Basics -paleteista mä en itse omista, mutta ehkäpä nämäkin tulee jossain vaiheessa hankittua! Mä tykkään käyttää yleensä enemmän tai vähemmän shimmerisiä luomivärejä, mutta näitä mattaisia voisi toki helposti yhdistellä niiden kanssa. Tämän paletin sävy Foxy on itse asiassa yksi suosikkisävyistäni ja se löytyy myös Naked 2 paletista :)


Arvonnan säännöt:

• Yhden arvan saat vastaamalla kysymykseen: Ovatko Urban Decayn meikit sinulle tuttuja? 
• Toisen arvan saat, mikäli olet blogini virallinen lukija. Muistathan ilmoittaa kommentissasi mitä kautta luet blogiani (Blogger, Bloglovin jne.)
• Muista liittää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi.

Arvonnan palkintona oleva Urban Decayn Naked Basics luomiväripaletti on itse ostamani, käyttämätön ja avaamaton. Arvonnan päätyttyä olen sähköpostitse yhteydessä voittajaan. En postita pakettia ulkomaille.

Arvonta päättyy sunnuntaina 31.1.2016 klo 23.59. Onnea kaikille! :)

123 kommenttia:

  1. Ovat jokseenkin tuttuja. Oman blogini ekassa postauksessa kuva kaikista tämän hetkisistä UD-tuotteistani(smokyeyecandy.blogspot.fi - häpeämätöntä oman blogin mainostusta). Olen tykännyt niistä todella paljon. Suunnitelmissa olisi ostaa kaikki Naku-paletit. Luen blogiasi Bloggerin kautta.
    Email: smokyeyecandy@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ihan kiva kun mainostit, käyn vielä tänään lueskelemassa tarkemmin noita sun postauksia, mutta blogisi vaikutti todella mielenkiintoiselta! :)

      Poista
  2. Huikea arvonta! :) Mä en osallistu tähän koska paletti löytyy multa jo, mutta halusin vain kertoa että nyt on tosi hyvä palkinto. Urban Decaysta on kyllä lyhyessä ajassa tullut yksi mun suosikkimerkeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sulta löytyy ainakin toinen näistä Naked Basics -paleteista :) UD on ehdottomasti yksi munkin suosikkimerkkini!

      Poista
  3. Urban decay on tuttu vain nimenä ja blogeista luettujen arvostelujen kautta. Olisi kiva tutustua tähän merkkiin paremminkin! Yhdellä arvalla mukana :)
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD:n tuotteilta on kyllä varmasti ollut lähes mahdotonta välttyä blogeja lukiessa :D Mutta kaiken hehkutuksen arvoisia nää mun mielestä ainakin ovat :)

      Poista
  4. Yhdellä mukana! Yhden palettinsa omistan, sellainen vähän värikkäämpi jonka nimeä en millään muista. Pidän kovasti meikeistään ja tuo paletti ylitti ainakin kaikki odotukseni!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD:n luomivärit on kyllä laadultaan ihan superhyviä :) Joku tollanen värikäs paletti olisi tosi kiva omistaa, niillä saisi taiottua ties kuinka upeita silmämeikkejä!

      Poista
  5. Vau! Oletpas panostanut palkintoon :) Munkin pitäisi saada aikaiseksi kuvata tuotteet omaan arvontaani, mut tavoitteena on tehdä se viimeistään ystävänpäivään mennessä ;D UD:ltä omistan naku 1:n ja Primer Potionin. Enpä varmaan muuta edes. Naku 3:n saatan joskus vielä hankkia, mutta toistaiseksi 1:kin on ollut niin vähällä käytöllä et pärjäilen ilman. Mattaluomiväreistä olen viime aikoina alkanut innostua, kun ennen en niitä osannut käyttää ollenkaan. Tää ois just passeli paletti niiden käytön opetteluun. Bloggerin kautta seuraan.
    neitiminttukihara@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että palkinto on mieluinen! :) Oi oliskohan munkin pitänyt jättää tää arvonta ystävänpäivään :D Noh, meni jo! Mattaluomivärit on mullekin vähän sellasia, joista en oo aiemmin niin innostunut, mutta nyt oon viime aikoina tykännyt erityisesti värillistä mattaisista luomiväreistä :)

      Poista
  6. Oi jee mikä arvonta ja palkinto!
    Itselleni tämä merkki on vielä (valitettavasti) ihan tuntematon.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti arpaonni osuu sulle ja pääset tähän merkkiin tutustumaan! :)

      Poista
  7. Urban Decay on itselle oikein tuttu, mutta näistä Basics -paleteista mulla ei ole kumpaakaan, eli ois kiva päästä kokeilemaan! Mukavia talvipäiviä sulle :)
    msh166[ät]student.bham.ac.uk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin täytyy varmaan jossain vaiheessa hankkia itselleni jompikumpi näistä Basics -paleteista :) Kiitos samoin sulle!

      Poista
  8. Urban Decayn Primer potion ja All nighter spray ovat suosikkejani, ja tälle paletille tulisi niin käyttöä. Nudesävyt ovat parhaita :). Seuraan bloggerin kautta, eli 2 arpaa.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UDPP on ihan mahtava, en tiedä miten oon koskaan pärjännyt ilman :D Se on ehdottomasti paras silmämeikinpohjustaja, mitä oon testannut!

      Poista
  9. Oi että mikä palkinto! Olen tuota himoinnut jo vaikka kuinka pitkään! Urban Decay on tuttu merkki. Mulla on naku ykkönen ja niiden UDEPP on PARASTA!
    Olen sinua seurannut bloglovinin kautta :) Eli kaksi arpaa.
    myfantazya (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla, että tälle löytyisi käyttöä! :) Toi UD:n silmämeikinpohjustusvoide on kyllä ihan lyömätön, en pärjäisi enää ilman :D

      Poista
  10. Eivät ole tuttuja, joten odottavaisin mielin mukaan,jospa pääsisi testailemaan!
    Bloggerlukijana kahdella mukaan!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti arpaonni kolahtaa ja pääset testaamaan näitä luomivärejä! :)

      Poista
  11. Ei ole ennestään tuttu merkki joten mielelläni testaan :) 2 arvalla mukaan,luen bloggerin kautta.
    nmpnetti.com@jippii.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin eli tää olisi siis tosiaan hyvä mahdollisuus päästä testailemaan UD:n meikkejä :)

      Poista
  12. Upea palkinto! Minulla olisi paljon tarvetta matta-paletille, duunissa ei shimmerit niin toimi. UD on jonkin verran tuttu: luomivärin pohjustaja on aivan paras ja Naked3 on ihana. Himotuslistalla olisi heiltä niin paljon kaikkea! Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on himotuslistalla vaikka mitä UD:n meikkejä, ja pikkuhiljaa niitä on tullut tässä hankittuakin :) UDPP on tosiaan ihan mahtava tuote ja Naked 3 sävyt on ihan superkauniita<3

      Poista
  13. UD on toki tuttu brändinä ja paljon olen heidän tuotteistaan kehuja kuullut. Kuitenkaan en ole vielä itse ehtinyt mitään testaamaan :)
    marika.tuovinen[at]gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset tän arvonnan myötä testailemaan näitä luomivärejä! :)

      Poista
  14. Parista UD:n tuotteesta (all nighter ja eyeshadow primer potion) on kokemusta, meikkipuolelta löytyy vain yksittäinen luomivärinappi.
    Tän paletin ostamista olenkin harkinnut, shimmerisiä tms. luomivärejä löytyy jo tarpeeksi ja kunnon mattasävyt ovat hieman niukemmin edustettuina "meikkikokoelmassani".
    Mahtava arvonta :) Luen bloggerin kautta.
    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi UDPP taitaa löytyä aika monen meikkikokoelmasta eikä ihme, sillä on se sen verran mahtava tuote! Multakin löytyy ehdottomasti enemmän shimmerisiä luomivärejä, ja mun pitäisi opetella käyttämään enemmän näitä mattaisia :)

      Poista
  15. OT: Onko blogiarvonnoissa jotain "virallisia" sääntöjä? Olen aloitteleva bloggari ja ajattelin laittaa jossain vaiheessa arvonnan pystyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm ei kai näissä mitään virallisia sääntöjä ole :) Jotkut tykkäävät keksiä jotain kysymyksiä, mihin vastaamalla saa yhden arvan, lukijat toisen, IG/Facebook seuraajat kolmannen, jne. Aika yleistä on myös se, että yhden lisäarvan saa, jos linkittää arvontapostauksen omaan blogiinsa! Mun edellinen arvonta taisi olla vain blogin virallisille lukijoille tarkoitettu, eli variaatioita näistä on tositosi monia :)

      Toki sen arvonnan voi yksinkertaisesti järjestää vain siten, että pyytää kommentoimaan oman sähköpostiosoitteensa kommenttiboksiin ja jokainen osallistuja saa näin ollen yhden arvan itselleen. Sen spostiosoitteen pyytäminen kannattaa joka tapauksessa aina muistaa, niin saat otettua voittajaan yhteyttä :) Ja toki mainita postauksessa se, koska arvontaan osallistuminen päättyy, mutta nää nyt varmaan on ihan itsestään selviä juttuja :D

      Poista
  16. Merkki on luonnollisesti nimeltä erittäin tuttu, mutta koskaan en ole omistanut yhtään tuotetta. Nyt olisikin hyvä sauma saada uusia kokemuksia! :) yhdellä arvalla mukana.
    - karamelli / cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urban Decayltä on kyllä varmaan ollut täysin mahdotonta välttyä, ainakaan enää sen jälkeen, kun merkki saapui Suomeen :D Tsemppiä arvontaan! :)

      Poista
  17. UD:n tuotteet ovat tuttuja blogeista, mutten omista niitä vielä itse. Nakujen dupet on pitänyt hommata Makeup Revolutionilta, jotta voisi mallailla miten sopisi itselle ja voisi harjoitella, kun en pahemmin ole tähän mennessä luomiväreillä leikkinyt :D
    Seuraan sinua Bloglovinissa :)
    kristiina_myyrylainen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä on ihan hyvä aloittaa, jos ei halua heti laittaa 50 euroa yhteen palettiin :D Onnea arvontaan!

      Poista
  18. Itselläni ei ole aitoa Urban Decayn tuotetta, feikki ''testi'' kappale kyllä löytyy! Tarkoitus on ainakin tulevaisuudessa ostaa aito (sitten kun rasvaisuus ihostani vähentyy!) Tää olis hyvä mahis saada UD:n luomiväri plaetti!

    Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa Bloggerin kautta:)

    s-posti: sanniijuliaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset pian testailemaan aitoja UD:n tuotteita myös! Tsemppiä arvontaan sulle Sanni :)

      Poista
  19. Olen lukenut Urban Decayn meikeistä paljon, mutta itse en ole koskaan päässyt kokeilemaan. Toivottavasti nyt sekin asia korjaantuisi! (:
    Mukana yhdellä arvalla.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi no nythän olisi siis oiva tilaisuus päästä vihdoin testaamaan näitä ihania luomivärejä! :)

      Poista
  20. UD ei ole tuttu kuin blogeista ja videoista. Nettikaupasta olen yrittänyt tilata, mutta haluamani tuotteet on aina loppu. :D Basics on kuitenkin ostoslistalla, koska käytän lähestulkoon vain ja ainoastaan mattasävyjä, joten se olisi täydellinen. Luen bloggerin kautta. :) meikinloppu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihan älyttömän suosittuja ja varsinkin Sokokselta tuntuu olevan usein loppu monet tuotteet siitä johtuen :D Noniin tää paletti tulisi sitten oikeasti tarpeeseen!

      Poista
  21. En ole vielä kokeillut,arvioita lukenut kyllä monia.Yksi arpa! sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä arvontaan, toivotaan että pääset tämän avulla kokeilemaan noita :)

      Poista
  22. Ei ole kyseiset meikit tuttuja joten kiva olisi testata! :)
    ja blogisi lukija olen bloggerin kautta!
    vii_vi_95@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Ihan mahtipalkinto! On tuttuja, ainakin Vice 4 ja Naked Skin Concealer on ihan huippuja :D

    Luen Bloglovinin ja Bloggerin kautta :)

    highandlightblog@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vice 4:ssä olisi kyllä niin upeita sävyjä! Onnea arvontaan Henna :)

      Poista
  24. Jukra! Oon mukana! UD on, kaikesta hehkutuksesta huolimatta, käytännön tasolla vieras. En ole ihan päässyt sisään hehkutukseen, mutta kaihoisana aina ihastelen ihania paletteja ja huulipunia. Ja se Pulp Fiction -mallisto jäi harmittamaan kun meni ohi..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kyllä hehkutettu ihan älyttömästi, ja itse oon kyllä osallistunut täysillä siihen :D Toivottavasti arpaonni osuu ja pääset näitä luomivärejä testaamaan! :)

      Poista
  25. HennaJenniina
    Yksi arpa, ei ole tuttu kuin mitä olen vain lukenut merkistä ja tuotteista. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä tutustumaan hieman, loistava palkinto.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että palkinto on mieluisa :) Paljon onnea arvontaan sulle!

      Poista
  26. Itse asiassa urban decay on yksi suosikkimerkeistäni, joten ei paljoa parempaa palkintoa voisi toivoa! :D todella tuttu merkki siis, ja yhdellä arvalla mukana.
    T. Omppu herkkoo11@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, UD on myös yksi mun suosikkimerkeistäni ;D Onnea arvontaan!

      Poista
  27. Yksi arpa.
    Ei oo tuttuja, valitettavasti :-/ Oon paljon hyvää lukenut kyseisestä merkistä, mut en oo koskaan päässyt testaamaan asti.

    xena4@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt olisi sitten oiva tilaisuus päästä testaamaan näitä luomivärejä! Onnea arvontaan sulle :)

      Poista
  28. Ooh täydellinen arvonta! <3 ihana kun järkkäät näitä! Mukana oisin kahdella arvalla.

    Mä sain ensikosketukseni Urban Decay -meikkeihin vasta vuodenvaihteessa, kun sain joululahjaksi Naked Smoky -luomiväripaletin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, joten olis maailman parasta voittaa sen rinnalle myös vähän neutraalimpia sävyjä tästä paletista! :)

    Milla.kantonen@live.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä arvontoja on tosi kiva järjestää aina silloin tällöin, harmi vaan, kun ei voi ihan jokaiselle palkintoa antaa :D Naked Smokyn sävyt on kyllä ihan superkauniita ja tästä paletista saisi tosiaan kivoja neutraaleja sävyjä sen kaveriksi!

      Poista
  29. Tiedän merkin, mutta en ole koskaan heidän tuotteitaan kokeillut. Böoggerin kautta luen, eli kahdella arvalla kokeilen onneani :) suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea arvontaan, toivottavasti pääset näitä kokeilemaan! :)

      Poista
  30. Wohoo, siisti arvonta eli pakko osallistuu! On Urban Decay tuttu ja seuraan blogiasi Bloggerin kautta, joten näillä arvontaan mukaan ♡ ^^

    myblogbysini@gmail.com

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  31. Yhdellä arvalla mukana!
    Urban Decay on vielä kokeilematon merkki minulla, mutta jospa arvonnan kautta homma muuttuu :)
    mussuha@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta, paljon onnea arvontaan :)

      Poista
  32. Oooo mä haluann!! Ihan mahtava arvonta Linda:)
    Koskaan ei ole tullut testattua mutta on ollut mielessä monet kerrat kun niitä on tosiaan mulle kehuttu paljon. Ihana olisi päästä testaamaan. Ja on ollut mielessä että pitäisi ostaa muutenkin.:D Lukija ollaan, blogger!
    katzariina_94@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että palkinto olisi mieluisa! :) Noita UD:n meikkejä, erityisesti luomivärejä, kannattaa kyllä testata! Ne on ihan huippuja<3 :)

      Poista
  33. Moi ja yhdellä mukana. Mulle on ihan outo merkki kiva olis kokeilla. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Noniin nyt sitten toivotaan, että arpaonni osuu sun kohdalle ja pääset testaamaan näitä :)

      Poista
  34. Huippuarvonta! :)
    Urban Decayn tuotteet eivät ole itselleni vielä tuttuja, mutta kyllähän niistä on paljon hehkutusta kuullut! Seurailen täällä Bloggerissa :)

    browneyessecret@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiltä on tosiaan ollut aika vaikea välttyä :D Onnea arvontaan sulle Tuuli :)

      Poista
  35. Airiina
    Yksi arpa, ei ole tuttu merkki.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  36. Eivär ole ja yhdellä arvalla osallistun hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  37. En ole päässy mitään vielä kokeilemaan, mutta kulttituotteitahan nämä on ja kosmetiikka friikki on kyllä kärryillä kaikista ihanuuksista :)
    Bloglovinin kautta luen! Eli kaksi arpaa

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nyt pääset testailemaan, nä luomivärit on ihan mahtavia! :)

      Poista
  38. Kahdella arvalla mukana, olen lukijana Bloggerissa :)
    Olen kuullut ja lukenut paljon merkistä, mutta itse olen kokeillut vasta Primer Potionia. Olisi mahtava päästä kokeilemaan UD:n luomivärejä :)

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UDPP on ihan huippu tuote, samoin kaikki Urban Decayn luomivärit, eli toivottavasti pääset niitäkin testaamaan! :)

      Poista
  39. Yksi arpa!
    Meikit ovat tuttuja vaikken ole vielä päässyt itse testaamaan:)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että tän arvonnan myötä pääset ainakin noihin luomiväreihin tutustumaan :)

      Poista
  40. Mukana ollaan kahdella arvalla, sillä luen blogiasi Bloggerin kautta :) Urban Decay on yksi suosikki merkeistäni, joten on tuttu todellakin!
    hanna1.purr@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urban Decay on aivan ehdottomasti yksi munkin suosikkimerkeistä! Noi meikit on vaan ihan mahtavia :)

      Poista
  41. Ei ole tuttu merkki, ehkä lukenut jostain, mutta kokeilemaan en ole päässyt..
    Jospa onnistaisi, joten kahdella arvalla mukana :)
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  42. Oi mahtava arvonta! :) Nimenä on ainoastaan tuttu, mutta en oo koskaan kokeillut. Toi paletti tulis kyllä tarpeeseen :)) Kahdella arvalla messissä!

    katrii_@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta paletista löytyy kyllä aika kivat sävyt varsinkin arkimeikin luomiseen :) Onnea arvonaan Katri!

      Poista
  43. Ei ole vielä tuttu merkki. Mukana kahdella arvalal, seuraan bloggerin kautta.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea arvontaan, toivottavasti UD tulee tätä kautta tutuksi :)

      Poista
  44. Mukana yhdellä arvalla! Merkki on tuttu, mutta luomivärejä en ole vielä näiltä kokeillut. :)
    janit-a(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi luomivärit on ihan huippuja, toivottavasti pääset kokeilemaan!

      Poista
  45. Olen kuullut merkistä, mutta en ole vielä kokeillut. Yhdellä arvalla mukaan :)
    Anneli
    anne.lie(at)outlook.com

    VastaaPoista
  46. Ihana arvonta, tämä paletti olisikin mukava lisä kokoelmiin! :) UD:n meikit ovat jonkin verran tuttuja, omistan Vice4-luomiväripaletin, meikinkiinnityssuihkeen sekä luomivärin pohjustusaineen :)
    Olen lukijana Bloggerin kautta.

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vice 4 sävyt on upeita, melkein houkuttelisi itseänikin ostaa se :D UD:n luomivärin pohjustaja on myös ihan huipputuote :)

      Poista
  47. Ei oo tuttu merkki. Seuraan bloggerin kautta, joten kahdella mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Eivätpä ole vielä tuttuja minulle. Bloglovin-seuraaja olen (juuri siirryin bloggerista blogloviniin), kahdella arvalla siis mukaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tän kautta ainakin luomiväri tulevat tutuiksi sulle :)

      Poista
  49. En ole ennen kuullutkaan :)
    Kaksi arpaa, kiitos
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  50. Ovat nimeltä tuttuja, mutta en ole vielä itse päässyt kokeilemaan! Bloggerlukijana kahdella arvalla mukana :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  51. En oo kuullut aiemmin kyseisestä merkistä, mutta vaikuttaa hyvältä! :) Mukana kahdella arvalla. Niina_93_2@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urban Decayn meikit on ihan huippuhyviä, luomiväreistä tykkään erityisen paljon! :)

      Poista
  52. Ihana arvonta!
    Nimeltä ovat tuttuja ja kovasti olen halunnut päästä testaamaan!
    Mukana kahdella arvalla, luen bloggerin kautta :)
    minea.mariella@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nyt pääset testailemaan, onnea arvontaan! :)

      Poista
  53. Siis mitä ihmettä! MITEN mulla on voinut mennä tämä arvonta aivan ohi :O Onneksi linkitit tämän sun uusimpaan postaukseen :)
    Eli mukana ollaan kahdella arvalla ja bloggerin kautta seuraan :)
    cclivia.a@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, hyvä kun bongasit tän tosta postauksesta ;D Vastaisitko vielä kuitenkin tasapuolisuuden vuoksi tohon kysymykseen "Ovatko Urban Decayn meikit sinulle tuttuja?" niin ei tuu sitten kenellekään mitään nokan koputtamista, jos arpaonni osuu suhun! :)

      Poista
  54. Mulla ei ole kokemusta UD:n meikeistä, yhden feikki paletin omistan. Olisi mageeta testailla aitoa:) Luen blogiasi Bloggerin kautta♥
    s-posti: Sanniijuliaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että pääset nyt testaamaan! :)

      Poista
  55. Tuttu merkki mutta kokemusta ei ole :) Mukana kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta :)
    Lagexd@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Yhdellä mukaan. Eivät ole ennestään tuttuja.
    minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Tiedän meikit nimeltä, mutta en ole vielä päässyt testaamaan! Yhdellä arvalla mukana.

    -Noora-
    laukkanoora(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset tämän arvonnan kautta testaamaan! :)

      Poista
  58. Ei ole ennestään tuttu, paitsi nimellisesti :) yhdellä mukana!
    ja_blond@hotmail.fi

    VastaaPoista
  59. Nimi on tuttu, tuote ei. Kahdella arvalla mukana (blogger)
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  60. Airiina
    Yksi arpa minulle, ei ole tuttu muuten kuin vain nimeltä.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  61. Yhdellä arvalla mukana! UD on tuttu yhden huulipunan ja Naked 1 paletin kautta. Naked skin peitevoide olisi ostoslistalla :) juuliam@outlook.com

    VastaaPoista
  62. Yksi arpa. Ei ole tuttuja, mutta kiva olisi päästä kokeilemaan :)
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  63. En ole kokeillut, mutta kuullut olen :) Blogger-lukija mukana kahden arvan voimin
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!