tiistai 26. tammikuuta 2016

Uutuuksia The Body Shopilta

Mites siinä sitten kävikään? Melkein heti julkaistuani eilisen ostospostauksen, sain puhelimeen viestin, että viime viikolla tilaamani The Body Shopin paketti on noudettavissa. Pakkohan se oli käydä sitten hakemassa vielä samana päivänä ja nyt olisi tarkoitus kurkistaa paketin sisältöön. Koko tilaus oli puhdas päähänpisto, sillä kyllähän multa näitä vartalonhoitoon tarkoitettuja tuotteita löytyy melkoisen paljon, mutta ainahan näitä on kiva saada lisää!


The Body Shopin vartalovoit ovat aivan ihania ja koska nämä 200 ml ihanuudet olivat kaikki alennuksessa hintaan 10,00 €/kpl, päätin tilata itselleni kaikki kolme. Early-Harvest Raspberry on todella makean vadelmaisen tuoksuinen vartalovoi, joka menee ehkä jo sinne osastoon "ällönmakea", mutta mua itseänihän tämä ei haittaa millään tavalla. Multa löytyy samaisen sarjan suihkugeeli, joka on yksi mun suosikeistani näistä TBS:n suihkugeeleistä. Passion Fruit oli aivan pakko saada, sillä tällaisten eksoottisten hedelmien tuoksu vartalovoiteissa ym. on lähes poikkeuksetta mun makuuni eikä ollut hutiostos kyllä tämäkään! Tuoksu on ihan huumaavan ihana ja tästä tulee ihan sellainen olo kuin olisi jossain trooppisessa lomakohteessa. Tuoksun puolesta tämä on näistä kolmesta suosikkini. Papaya mun oli pakko saada, sillä multa löytyy sama suihkugeelinä ja mä oon edelleen täysin rakastunut sen tuoksuun. Tämä oli itse asiassa pieni pettymys, sillä vaikka vartalovoin tuoksusta on ihan selkeästi erotettavissa se papaija, tykkään enemmän siitä suihkugeelin tuoksusta. Kyllä tämäkin käyttöön pääsee ihan ehdottomasti, mutta oletin pitäväni tästä enemmän. Kaikki kolme vartalovoita ovat koostumukseltaan hyvin paksuja ja "kiinteitä", mutta levittyvät iholle kyllä erittäin hyvin.


Naisellahan ei koskaan voi olla liikaa erituoksuisia suihkugeelejä, eihän? Mä en rehellisesti sanottuna enää edes tiedä kuinka monta erilaista TBS:n suihkugeeliä mun kylppäristä tällä hetkellä löytyy, mutta kokoelma kasvoi jälleen kahdella! Vineyard Peach Shower Gel tuoksuu hennolle persikalle. Tuoksu on makea ja mielestäni aivan ihana. En käsitä miten en ole aiemmin tätä tajunnut testata. Vieressä oleva Mango Shower Gel on nimensä mukaisesti mangon tuoksuinen suihkugeeli ja aivan ihana tämäkin. Mangon tuoksu on selkeästi haistettavissa tästä, mutta suihkugeelin tuoksu ei ole mielestäni aivan yhtä makea kuin tuossa persikkaversiossa. Peach Shower Gel maksoi 5,00 € ja Mango 8,70 €.


Mango Beautifying Oil tuli tilattua, sillä olen tykännyt tosi paljo viime vuonna ostamastani Cocoa Butter Beautifying Oilista. Nämä ovat siis kuivaöljyjä, joita voi käyttää sekä hiuksille, kasvoille että vartalolle. Öljyn luvataan imeytyvän nopeasti eikä se jätä tahmeaa tunnetta iholle. Mä olen pääasiassa käyttänyt tuota Cocoa Butter öljyä vartalolle ja pari kertaa hiuksiin, mutta kasvoille en vielä kertaakaan. Tarkoitus olisi kyllä testata sekin ja mahdollisesti kirjoittelen vähän tarkempaa postausta näistä sen jälkeen. Mango Beautifyin Oil tuoksuu hyvin makealta mangolta ja tuoksu säilyy iholla pitkään. Öljy imeytyy hyvin nopeasti eikä tosiaan tahmaa ihoa lainkaan. Tämä maksoi 11,83 €.


Ja sitten vielä viimeisenä tämä Glazed Apple Shower Gel, jonka tilasin oikeastaan vaan siitä syystä, että sain tilauksen arvoksi yli 60 € ja sitä kautta ilmaisen toimituksen. Glazed Apple oli TBS:n kolmesta talven kausituoksusta itselleni mieluisin, joten oikein mielelläni ostan varastoon toisenkin kappaleen tätä suihkugeeliä. Edellistäkin on vielä reippaasti yli puoli pulloa jäljellä, mutta eipä tämä tuolla avaamattomassa pullossa onneksi vanhenemaan pääse kovinkaan äkkiä ;) Rakastan tämän makeaa omenaista tuoksua ja suihkugeelin hieman "geelimäinen" koostumuskin on mieleeni. Aivan ihana suihkugeeli, joka sopii erityisen hyvin talviaikaan.

Mitkä ovat teidän suosikkituoksunne The Body Shopilta? :)

16 kommenttia:

  1. Mä rakastan Body Shopin vartalovoiteita. Ne imeytyvät todella hyvin, kuivuvat nopeasi ja se tuoksu....! Suosikkini on Pink Grapefruit. Rakastan myös Glazed Applea. Harmi vaan että se on kausituote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä kaikin puolin aivan ihania<3 Multa löytyy toi Pink Grapefruit vartalosorbettina ja suihkugeelinä. Se pirtsakka kirpeä tuoksu sopii mun mielestä täydellisesti kesään! :)

      Poista
  2. Mä niin haluaisin kokeilla tota omenan tuoksuista suihkugeeliä :) Ostin mun ystävälle sitä joululahjaksi, olisi kyllä pitänyt samalla ostaa itellekki :D Ja toi vadelman tuoksuinen rasva kuulostaa niin hyvältä! Mun oma suosikki on kuiteki mansikka, siinä on vaan sitä jotain <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten vaan kipinkapin lähimään The Body Shopin myymälään katsomaan, onko noita vielä jäljellä ;D Nettikaupassa ainakin on! Toi vadelman tuoksuinen vartalovoi on niiin ihana<3 Mä en normaalisti oo oikein mansikan ystävä kosmetiikassa, mutta TBS:n mansikkatuotteet tuoksuu kyllä niin hyvältä :)

      Poista
  3. TBS:llä on kyllä niin ihania tuotteita! Itse rakastan niitä mansikan tuoksuisia tuotteita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) TBS:n mansikan tuoksuiset tuotteet on munkin makuuni, vaikken yleensä mansikantuoksuisesta kosmetiikasta niin pidäkään :D

      Poista
  4. Vartalovoit ovat parhaita! Tykkään, kun ne on niin paksuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sama homma täällä :) Kesäisin noi on ehkä tosin vähän turhankin paksuja päivittäiseen käyttöön, mutta nyt talvella noi on täydellisiä<3

      Poista
  5. Oi nuo vartalovoit on niin herkullisia! <3 Passionhedelmä kuulostaa ihanalle, voisikin käydä pitkästä aikaa TBS:n liikkeessä hieman tuoksuttelemassa noita eri voiteita :D Suihkusaippuoita tarvitsee aina, ja varsinkin sellaisia minikokoisia voi helpostikin olla useita samaan aikaan käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä aivan ihania<3 No suosittelen ehdottomasti käymään, mutta varo vaan, sieltä on aika vaikea lähteä tyhjin käsin pois ;D Minikokoiset suihkugeelit ja -saippuat on siitäkin tosi hyviä, että ne kulkee kätevästi mukana esim. matkoilla! :)

      Poista
  6. Ahh tuo vadelma on taivaallinen eikä oo passionikaan varmaan paha! Rakastan vadelmaa kaikessa muodossa niin pakko varmaan kotiuttaa;) Papayaa mulla on muutamaan otteeseen ollut ja ihan fine sekin on:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tossa tapauksessa käyt ihan ehdottomasti ton ostamassa! Toi vadelma tuoksuu niiin hyvälle<3 Papaija oli munkin mielestä ihan jees, mutta kyllä noi kaksi muuta vei voiton :)

      Poista
  7. Oooijoijoi<3 TBS:n tuotteet kyllä tuoksuu niin parhaille :')

    VastaaPoista
  8. Täällä myös yksi, jota kiinnostaa tuo omppusuihkugeeli :) Bodyshopin tuotteet jäivät hyllylle yhtiön siirtyessä L'orealin alle, mutta Bodyshop vannoo edelleen eläinkokeettomuutta, joten taidankin kokeilla muutamaa tuotetta sittenkin :) Muistan nuoruudesta käyttämäni vartalosuihkeet, ne olivat parhaita hajuvesiä tuolloin! Samoin vartalovoiteet :)

    VastaaPoista
  9. The Body Shop on yksi ensimmäisistä kosmetiikkamerkeistä, joiden tuotteisiin ihastuin. Nimenomaan nuo vartalonhoitotuotteet ovat ihania, mutta lähiaikoina olen laajentanut tutustumistani myös kasvotuotteisiin. Puhdistusvoi ja -öljy ovat mahtavia, etenkin tuo voi! Vartalonhoitotuotteiden tuoksuista suosikkejani ovat mango (ikisuosikki), sweet lemon, viime joulun kausituoksu vanilja ja tuo glazed apple.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!