maanantai 29. helmikuuta 2016

Helmikuun kosmetiikkasuosikit


Miten voi olla, että tää kuukauden loppuminen yllättää mut vaan kerta toisensa jälkeen? :D Taas kerran iski lauantaina hirveä "paniikki", että voi kamala mun pitäisi tällainenkin postaus kirjoitella, kun ollan jo kohta maaliskuussa. Ei siinä, mulla oli aika selvästi jo mielessä mitkä tuotteet nostan tämän kuukauden suosikeiksi. Tällä kertaa jouduin tosin tekemään melkoista karsintaa, jotta sain valittua ne kaikkein parhaimmat tuotteet, sillä mä olen tässä kuussa saanut niin paljon kaikkea uutta ja ihanaa, että olisin melkein kaikki voinut tähänkin postaukseen sisällyttää! Helmikuun suosikit näkyvät kuitenkin yllä olevassa kuvassa ja nyt tehdään hieman tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Ensimmäisenä tämä MAC:in Studio Fix Fluid meikkivoide, joka hipoo täydellisyyttä. Se on peittävä, mattapinnan antava meikkivoide, joka taittaa hyvin kasvojeni ihon liiallista punaisuutta pois. Nyt viime aikoina mun kasvot ovat olleet melkoisen kuivat (aiheesta kirjoittelin postauksen eilen), ja valitettavasti tämäkin meikkivoide kasaantuu todella inhottavasti niihin ihon kuiviin kohtiin. Tosin enpä ole törmännyt yhteenkään meikkivoiteeseen, joka näyttäisi kauniilta, kun sitä on levitetty selkeästi kuiviin ja jopa hilseileviin kohtiin iholla. Kesäaikaan en usko tätä käyttäväni, sillä meikkivoide on todella peittävä ja kesällä haluan käyttää selkeästi kevyempää meikkivoidetta. Tähän vuodenaikaan tämä meikkivoide kuitenkin sopii ihan loistavasti ja tämä on ehdottomasti suosikkimeikkivoiteeni tällä hetkellä.


Toinen suosikki on tämä Anastasia Beverly Hillsin Brow Powder Duo, joka multa löytyy sävyssä Medium Brown. Mähän hankin samaan aikaan myös ABH:n Brow Wizin ja hetkeä myöhemmin vielä Dipbrow Pomaden (joka pääsee esittelyyn tämän viikon aikana!) joten uusia kulmatuotteita on siis tullut haalittua melkoisesti tässä kuussa. No, eipä tarvitse taas hetkeen sellaisia ostella ;) Tämä kumaväriduo osoittautui aivan täydelliseksi. Sävyt ovat juuri oikeat mulle ja näillä saa todella luonnollisen lopputuloksen helposti ja nopeasti. Mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa tästä tuotteesta ja suosittelen lämpimästi testaamaan, mikäli tykkäätte käyttää kulmien muotoiluun nimenoaan tällaisia kulmavärejä :)


Seuraavaksi The Body Shopin ihana Vineyard Peach Shower Gel. En ole ihan hetkeen omistanut näin ihanan tuoksuista suihkugeeliä, vaikka multa monia hyviä suihkugeelejä löytyykin. Tämä vaan on tällä hetkellä ylitse muiden ja tämä tuoksu olisi ihan mahtava saada myös vartalovoina. Suihkugeeli tuoksuu makealle, hennolle persikalle ja tämä on mun mielestä ihan ehdottomasti yksi parhaimmista TBS:n suihkugeeleistä, mitä oon käyttänyt. Mulle tulee nykyään enää todella harvoin suihkugeelejä käyttäessäni sellainen ajatus, että tämä täytyy saada uudemmankin kerran, mutta veikkaan, että tä kyseinen persikkaunelma tulee saamaan vielä toistekin paikkansa mun kylppäristäni :)


Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika, kun tein tästä Schwarzkopf BC Bonacure Sealed Ends -latvasuojasta postauksen, mutta pakko tämä on nostaa esille vielä tämän kuukauden suosikeissakin. Kyseessä on siis latvoja silottava tuote, joka on ollut mulle kultaakin kalliimpi nyt viime aikoina, kun hiusteni latvat huutavat kuivuutta, kaksihaaraisia löytyy ja näky on suoraan sanottuna aika kamala. Kampaajalle olen menossa vielä tällä viikolla, mutta olisin taatusti tarttunut itse jo saksiin, mikäli mulla ei tätä ja TIGIn hiusseerumia olisi ollut. Tällä saa kurittomat latvat todella sileiksi ja hyvän näköisiksi ja tästä tuli kertaheitolla ehkä jopa paras tuote, jota oon tähän tarkoitukseen testannut! Hintakaan tällä ei ole mikään päätähuimaava, varsinkin kun todella pieni määrä riittää silottamaan hiusten latvat. Suosittelen lämpimästi, mikäli kaipaat latvoillesi lisää pehmeyttä ja sileyttä!


Ja viimeisenä vielä tämä Herbinan Moisture Balance Puhdistusvaahto. Kyseessä on normaalille ja kuivalle iholle suunnattu vaahtomainen putsari, joka osoittautui erittäin hyväksi meikinpoistoaineeksi. Olen aiemminkin maininnut, että geeliputsarit ovat suosikkejani, mutta vielä en ole ainakaan ehtinyt kyllästyä tähän vaahtomaiseen koostumukseen. Tämä ei kuivata kasvojen ihoa lainkaan ja meikit lähtevät oikein hyvin tämän kanssa pois. Jonkin verran saattaa vanulapulle jäädä meikkijäämiä, kun puhdistan kasvoni vielä miselliveden tai kasvoveden kanssa, mutta hyvin vähän. Tämä myös tuoksuu miellyttävältä eikä onneksi liian voimakkaalta.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita tai jopa teidän omia suosikkeja? :)

12 kommenttia:

  1. Toi suihkugeeli vaikuttaa niin ihanalta! <3 Pitääki miettii sitä kun saan edelliset käytettyä :D Myös toi Herbinan puhdistusvaahto vaikuttaa hyvältä :) Kivoja suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aika ihana se onkin<3 Kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa tota, mä oon ainakin ihan rakastanut tohon :D Kiitos paljon Niina! :)

      Poista
  2. Ihanan kuuloinen suihkugeeli! Jotain tuollaista mä kaipaisin kevääksi. Innolla odotan sun mielipidettä ABH:n DipBrow Pomadesta, sillä haluan ehdottomasti testata sitä itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä TBS:n liikkeessä tuoksuttelemassa tota suihkugeeliä, josko säkin ihastuisit siihen! :) Kirjoittelen tosta Dipbrow Pomadesta viimeistään viikonloppuna!

      Poista
  3. Tuo Anastasian kulmahässäkkä on kyllä ihan paras, mutta tilasin eilen silti myös Dipbrow Pomaden koska.. noh haluan vaan testata sitäkin ja monet ovat kyseistä tuotetta kehuneet. Eli innolla odotan sitä sun esittelyä sekä kokemuksia! :)) Tuo MAC:in meikkvoide kuulostaa tosi hyvältä! Tekisi mieli hankkia samanlainen, mutta en sitten tiedä kannattaako vielä kun A) meikkivoiteita on nytkin liikaa B) En varmaan ehdi käyttämän sitä kauheasti ennen kesää ja sitten syksyllä se ei käy, jos rusketusta on jäljellä.. selityksiä selityksiä :DD En tiiä, ostaakko vai ei! Ps. Olipas muuten tää kommentti sekava :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Ja joo munkin oli pakko saada testattavaksi myös toi Dipbrow Pomade, juurikin koska sitä on kehuttu niin älyttömän paljon :D Kirjoittelen tosta viimeistään viikonloppuna :)

      Haha no ehkä toi meikkivoide ei tällä hetkellä sitten oo ihan se ykköstuote, minkä tarvitset, mutta jos ei nyt tuu hankittua niin pidä toi tuote mielessä, kun meikkivoidevarastot alkaa tyhjentyä ;D Mä oon ainakin tykännyt tosta ihan valtavasti, eli sen puoleen voin kyllä lämpimästi suositella sitä :)

      Poista
  4. Kuulostaapa kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! :) Tuo MACin meikkivoide voisi melkein päätyä omaankin meikkipussiini, kuulostaa nimittäin juuri siltä mitä itsekin haen meikkivoiteelta :D Samoin tuo latvasuoja, ah <3 Itse menen onneksi tänään kampaajalle, mutta jatkoa ajatellen kyllä ne latvat aika nopeasti miulla alkaa hapsottaa, joten tuon kaltainen tuote olisi varmasti oikein passeli! TBS:n suihkugeelit on yleensä aina niin ihanan tuoksuisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi meikkivoide on kyllä yksi parhaimmista ellei paras, mitä oon koskaan käyttänyt eli suosittelen kyllä testaamaan! :D Oi toivottavasti laitat blogiisi kuvia lopputuloksesta, kun oot käynyt kampaajalla :) Mullakin latvat alkaa hapsottaa välillä ihan älyttömän nopeasti, joten sen puoleen tolle latvasuojalle on kyllä tarvetta! Niin on, ne ei petä koskaan<3

      Poista
  5. Mä kyllä varmaan repäisen ja ostan ton macin meikkivoiteen seuraavan kerran kun meikkivoidetta tarvitsee. Oon niin paljon hyvää siit kuullu ja meikäkin tarvitsee aikalailla peittävyyttä meikissään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, toivottavasti tykkäät tosta! Peittävä toi ainakin on, noin peittävää meikkivoidetta multa ei aiemmin löytynytkään :D

      Poista
  6. Mä olen pitkään halunnut kokeilla MACin meikkivoidetta, ehkäpä pitäisi panostaa kerrankin vähän kalliimpaan ja sävyjäkin on varmasti tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyvalikoima oli kyllä tosi laaja, kannattaa ehdottomasti testata tuota! :)

      Poista

Kiitos kommentista!