tiistai 2. helmikuuta 2016

Lookfantasticin tilaus + arvonnan voittaja

Näpyttelin tossa jokin aika sitten tilauksen Lookfantasticiin ja sain paketin itselleni viime viikolla. Nyt olisi tarkoitus kurkistaa paketin sisältöön ja postauksen lopusta pääsette kurkistamaan, kehen arpaonni osui ja kuka voitti itselleen Urban Decayn Naked Basics paletin :) Tänään laitoin myös Beauty Baylle tilauksen ja innolla odottelen paketin saapumista!


Otetaan ensimmäisenä esittelyyn tämä Fudgen kaksikko. Kyseessä on Smooth Shot sarjan shampoo ja hoitoaine. Nämä tuotteet on tarkoitettu ennen kaikkea poistamaan hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä ja tekemään niistä pehmeät ja helpommin käsiteltävät. Sekä shampoo että hoitoaine sisältävät inkivääriuutetta ja abyssinianöljyä. Talvella mun hiukset on välillä ihan supersähköiset ja mielenkiinnolla lähdin tätä kaksikkoa kokeilemaan. Käyttökertoja on kertynyt nyt kolme kappaletta.

Shampoo oli totta puhuen ihan valtava pettymys. Se on niin juoksevaa, ettei sitä tarvitse edes puristaa pullosta ulos, sillä se tulee sieltä ihan itsestään, ja ensimmäisellä pesukerralla shampoo ei vaahtoa hiuksissa juuri lainkaan. No, toisella pesukerralla hiukset saa kyllä puhtaiksi, mutta eipä tämä tosiaan suosiooni päässyt. Mulla hyvän shampoon kriteeri on ehdottomasti se, että se puhdistaa hiukset jo yhdellä pesukerralla eikä tämä shampoo todellakaan tehnyt sitä. Hoitoaine sen sijaan on aivan ihana. Koostumus on paksua ja hoitoaine selvittää hyvin takut ja jättää hiukset sileiksi ja pehmeiksi. Siinä sähköisyyden poistamisessa nämä toimivat ihan hyvin, sillä hiukseni olivat huomattavasti vähemmän sähköiset näitä käytettyäni. 300 ml hoitoaine maksoi  6,95 € ja 300 ml shampoo 6,45 € ja täytyy sanoa, etten tästä shampoosta maksaisi senttiäkään enempää. 


Otetaan heti perään esittelyyn nämä TIGI Bed Headin Urban Antidotes Resurrection sarjan shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio, jotka tulivat yhdessä paketissa. Shampoita ja hoitoaineita multa löytyy tällä hetkellä ehkä vähän liikaakin, mutta TIGIn tuotteet on sen verran ihania ja hyviä, etten voinut jättää tätä kolmikkoa tilaamatta! Tuotteet on tarkoitettu heikoille ja käsitellyille hiuksille, jotka kaipaavat kosteutusta ja korjausta. Micro-shield -suojan tehtävänä on vahvistaa sekä suojata hiusta. Tuotteet tuoksuvat makealla papaijalle ja tuoksu on ainakin omasta mielestäni todella ihana. En ole näitä päässyt vielä testaamaan, mutta kirjoittelen mahdollisesti uudemman kerran näistä sitten, kun nämä on tullut testattua. Nämä tuotteet maksoivat yhteensä 21,95 €.


Ostin vihdoin testiin myös elämäni ensimmäisen Konjac Sponge -kasvojenpuhdistussienen. Mä olen lukenut näistä sienistä ihan valtavasti ja samalla tosin huomannut sen, että nä jakaa mielipiteitä melko radikaalisti. Toiset rakastavat näitä, kun taas toiset eivät huomaa ihossa mitään eroa näiden käytön jälkeen. Halusin kuitenkin myös itse selvittää, ovatko nämä niin hyviä ja tehokkaita kasvojen puhdistuksessa kuin monet väittävät. Oma sieneni sisältää myös punaista savea, joka mm. puhdistaa kuolleen ihosolukon ja saa ihon näyttämään kosteutetulta ja säteilevältä. Tämä on suunnattu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Lisäksi sieni on hyvä myös ikääntyvälle iholle, sillä sienen olisi tarkoitus parantaa verenkiertoa ja samalla vähentää juonteiden ilmestymistä ja hiussuonten katkeamista. Näin parin käyttökerran jälkeen en ole itse huomannut ihossani mitään eroa, mutta aion ehdottomasti jatkaa tämän sienen käyttämistä. Nämähän kestävät käytössä 1-3 kuukautta, joten mulla on hyvin aikaa vielä selvittää, onko tästä mulle hyötyä vai ei :) Maksoin tästä 9,31 €.


Kata kirjoitti blogissaan postauksen meikkikynäteroittimista ja luettuani postauksen, mun oli tarkoitus hankkia itsekin Urban Decayn Grindhouse teroitin. No, eipä sitä tietenkään Sokoksen verkkokaupassa ollut saatavilla ja saatuani ensimmäisen Lord & Berryn huulipunakynäni, tarve hyvälle meikkikynäteroittimelle kasvoi akuutisti. Multa löytyi ihan ok teroitin pienemmille kynille, mutta suuremmille ei. LivBoxista joskus saamani Max Factorin teroitin toki sisältää myös pään suuremmille kynille, mutta se oli todella onneton ja suorastaan käyttökelvoton. Päätin siis tilata itselleni tämän Benefitin teroittimen ja kyllä kanatti! Teroitin saa aikaan todella siistiä ja kaunista jälkeä ja tällä saa hyvin teroitettua myös pehmeämmät kynät. Ainut miinus tässä on se, ettei teroitin sisällä lainkaan säiliötä. Jossain vaiheessa siis todennäköisesti aion hankkia sen UD:n teroittimen, mutta toistaiseksi mennään tällä. Tämä maksoi 4,63 €.


Sitten vielä viimeisenä tämä Instagramissakin vilahtanut Lord & Berryn huulipunakynäkaksikko. Tummempi on Matte Lipstick Pencil sävyssä Bouquet ja vaaleampi Lipstick Pencil sävyssä Lust. Lust on selkeästi kermaisempi kuin Bouquet, jonka onkin tarkoitus olla mattahuulipuna. Itse asiasssa mä en kuitenkaan sanoisi tota täysin mattaiseksi, sillä toi on jonkin verran kermaisempi kuin aiemmin saamani mattainen Lord & Berryn huulipunakynä, joka on niin mattainen kuin huulipuna vain voi olla. Molemmat sävyt levittyvät huulille kauniisti ja vähällä vaivalla ja ne ovat myös hyvin peittäviä. Pysyvyys ei tosin ole huippuluokkaa, varsinkaan tuon kermaisemman Lustin kanssa. Pois nämä lähtevät todella helposti, eli näiden kanssa ei tarvitse kamppailla puolta päivää, jotta ne saa huulista pois. Samaa ei nimittäin voi sanoa kaikista huulipunakynistä, eikä mikään ole mun mielestä yhtä rasittavaa kuin joutua käyttämään kymmentä eri ainetta, jotta meikin saa iholta/silmistä/huulista pois. Tykkään näistä todella paljon ja nämä tuskin jäävät viimeisiksi Lord & Berryn huulipunakyniksi, jotka itselleni hankin.


Urban Decayn Naked Basics -paletin voitti Kata. Laitoin sulle eilen sähköpostia, joten kurkkaapa se :) Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, katsellaan taas muutaman kuukauden päästä uutta arvontaa!

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita? Oletteko te kokeneet nuo Konjac sienet hyödyllisiksi? :)

10 kommenttia:

  1. Huulipunakynät täyttää tosi hyviltä. Muuten MAC:illa on tosi hyvä teroitin. Mulla se on.. jossain. Kunpa en olisi vain hävittänyt sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on aivan ihania kumpikin :) Toivottavasti teroitin löytyy! Hyvä meikkikynäteroitin on loppujen lopuksi ihan hurjan tärkeä.

      Poista
  2. Konjac sieni oli kyllä kiva, mutta enää en ole jaksanut sitä hankkia. :D

    Oon usein miettinyt Lord & Berry meikkejä, mutten vieläkään ole niitä tilannut! Juurikin noita huulupunakyniä oon usein katsonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä hankinko mäkään tän ensimmäisen käytettyäni :D Suosittelen lämpimästi testaamaan noita huulipunakyniä! Mä ainakin tykkään :)

      Poista
  3. Onnea kaimalle arvontavoiton johdosta! :) Itse tykkään käyttää konjac-sientä ihonpuhdistuksessa apuna. Laitan puhdistusaineen kasvoille ja pesen pois sientä apuna käyttäen. Ihan tavallinenkin sieni hoitaisi homman, mutta pidän konjac-sienestä sen pehmeyden vuoksi. En kuitenkaan ole huomannut mitään eroa ihossa muuten, enkä käyttäisi puhdistuksessa pelkkää konjac-sientä ilman puhdistusainetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon käyttänyt tota nyt lähinnä ihonpuhdistuksen viimeistelyssä, mutta täytyy testata totakin tapaa :) Toi on vissiin aika yleinenkin tapa konjac sienen käytölle ja jotenkin voisin kuvitella, että toi olis paljon tehokkaampi tapa kuin putsata kasvot vaikka käsiä käyttämällä :D

      Poista
  4. Ootpas tilannut kivoja juttuja! Mullakin oli joskus aikoinaan suuri Tigi-hulluus päällä :D Muutama tuote on "Tigi-hamstraamisajoilta" jäänyt ihan säännölliseen käyttöönkin. Esim. Masterpiece-lakka on yksi parhaista :) Noiden Konjac sienien suhteen en ole itsekään vielä muodostanut kunnon mielipidettä. Muutamaa olen kokeillut, mutta niin vähän aikaa, etten ole ehtinyt huomata ihossa mitään eroa. Sun raportin kuulen siis mieluusti myöhemmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia :) TIGI:ltä löytyy kyllä aivan ihania juttuja, ja Masterpiece hiuslakka on iha huippu! Täytyy tosiaan antaa ihan kunnolla aikaa tolle sienelle ja käyttää sitä säännöllisesti ennen kuin voin tarkemmin sanoa mielipiteeni. Eiköhän tästä tule kirjoiteltua myöhemmin lisää! :)

      Poista
  5. En ookkaan kuullut kyseisestä nettikaupasta, kiitti hei vinkistä! Täytyykin käydä tutustumassa. Kerrothan pidemmän ajan jälkeen sun mielipiteen tosta sienestä? Itseänikin on jo kauan kiinnostanut se. :-)


    aboutmylife-peppi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä! Sieltä löytyy melko kattavasti eri tuotemerkkien tuotteita ja aika usein esim. -15% alennuksia koko tilauksesta :) Kerron kyllä, mielenkiinnolla itsekin odottelen mitä tuun tykkäämään tosta. Kiitos kommentista Peppi! :)

      Poista

Kiitos kommentista!