maanantai 22. helmikuuta 2016

The Manizer Sisters


Vihdoin ja viimein sain ensikosketukseni theBalmin meikkeihi! Tilasin NordicFeeliltä itselleni uuden hiuslakan (TIGI Bed Head Masterpiece) ja koska ilmaiset postikulut houkuttelivat, lähti tilaukseen mukaan myös tämä theBalmin The Manizer Sisters. Olin jo pitemmän aikaa pähkäillyt Mary-Lou Manizerin ja Cindy-Lou Manizerin välillä ja koska en osannut päättää kumman niistä haluan enemmän, päätin tilata tämän paletin, joka sisältää molemmat sävyt sekä myös kolmannen, Betty-Lou Manizerin.


Paletista löytyy siis kolme pienikoista shimmeristä sävyä kaikista noista edellä mainituista kolmesta sävystä. Mary-Lou Manizer on oivallinen vaalea korostuspuuteri ja tästä tuli kertaheitolla yksi suosikkini! Sävy on sellainen, että se soveltuu mielestäni meikkiin kuin meikkiin ja tykkään itse käyttää näitä korostuspuutereita lähinnä poskiluulla tuomaan hehkua. Cindy-Lou Manizer on roosan sävyinen korostusväri ja tällä saa oikein kivasti hehkua poskille. Betty-Lou Manizer toimii hyvin aurinkopuuterina tai tietyntyyppisenä varjostusvärinä. Itse käytän varjostusten tekoon mieluiten ihan mattaista sävyä, joten siihen tämä ei oikein sovellu, mutta muuten tällä saa kyllä oikein kivaa hehkua kasvoille. Multa ei aiemmin löytynytkään tällaista shimmeristä aurinkopuuteria, joten olihan se jo korkea aika saada tämä kokoelmiini!


Mun mielestä nämä theBalmin tuotteiden pakkaukset on tosi hauskoja ja hyvällä tavalla erilaisia. Toki mä pidän myös sellaisesta klassisemmasta tyylistä (esim. Shiseidon mustat pakkaukset ja Clarinsin kultaiset), mutta tämä on ihan kivaa vaihtelua niihin. Tämä paletti sisältää myös pienen peilin, mikä on ihan kiva lisä varsinkin, jos tätä haluaa kuljettaa mukanaan. Paletin saa suljettua kätevästi ja se myös pysyy suljettuna magneettien avulla, ja melko pienen koon ansiosta voisin hyvin ottaa tämän myös laukkuni meikkipussiin. 


Tilasin tämän paletin siis NordicFeeliltä, jonka valikoimassa on ihan kivasti theBalmia. Tästä paletista maksoin 34,50 euroa. Yksittäin täysikokoisina nämä maksavat samassa verkkokaupassa 20,50 €/kpl. Tämä paletti ei taatusti tule jäämään ainoaksi theBalmin tuotteeksi, jonka aion itselleni ostaa. How 'Bout Them Apples? -paletin aion ainakin hankkia itselleni, toivottavasti vielä suht pian!

Beauty Bayltä tilaamani toinen paketti ei ole vielä saapunut, mutta toivottavasti saan sen itselleni ensi viikon aikana :) Perjantaina tuli tehtyä myös tilaus feeluniquelle ja sitäkin pakettia odottelen melko innoissani!

Onko teillä kokemusta theBalmin meikeistä? 

22 kommenttia:

  1. Itse olen myös kuullut paljon kehuja noista theBalmin meikeistä, mutta vielä en niistä omista mitään :) Tuo Mary-Lou Manizer kuulostaa hyvältä, miulla ei taida vielä olla yhtäkään korostuspuuteria! Pakkaukset tosiaan ovat noissa theBalmin tuotteissa tosi söpöjä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pakkaukset on aivan ihania ja kivan erilaisia<3 :) Voin lämpimästi suositella tota Mary-Lou Manizeria, jos haluat hyvän korostuspuuterin itsellesi! Samoin Lily Lololta löytyy todella hyvä mineraalikorostuspuuteri :)

      Poista
  2. Hei, suosittelen käymään katsastamassa cocopandan nettisivut, siellä on thebalm vähän väliä tarjouksessa :) taisin maksaa tuosta samasta korostuskolmikosta vajaan 20e :))) ja joissakin blogeissa on ollut -15% alennuskoodeja jotka käyvät myös tarjoustuotteisiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hei ihan mahtava kuulla, iso kiitos vinkistä! Oot kyllä tosi edullisesti saanut ton :D Kiitos vielä kerran, en ookaan tosta verkkokaupasta kuullut aiemmin :)

      Poista
  3. Mary-Lou on huippu, sanoin Nude Dude -paletti. Merkin poskipunia haluaisin myös kokeilla. Toi Cindy-Loukin näyttää tosi nätiltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Nude Dude -paletti vaikuttaa kyllä tosi hyvältä, pitäisi jossain vaiheessa testailla theBalmin luomivärejäkin ja toi voisi olla siihen tosi hyvä valinta! Sävyt ainakin on tosi kauniita :)

      Poista
  4. Mahtava lukea sun mietteitä tästä! Oon itsekin suunnitellut ostavani tämän paletin. Mulla on Mary-Lou Manizer ja olen suorastaan rakastunut siihen. Ihan täydellinen sävy ihan mihin tahansa meikkiin ja kaikille ihonsävyille! Haluaisin myös Cindyn ja Bettyn, mutta niille ei varmaan ihan yhtä paljon tulisi käyttöä kuin Marylle, joten tämä paletti olisi kätevä :)

    theBalmin pakkaukset ovat kyllä ihania ja käteviä. Tuotteiden pakkaukset ja nimet ja kaikki on mietitty todella tarkasti ja itse pidän siitä, että pakkaukset ovat ohuita.

    Suurin suosikkini theBalmilta on ehdottomasti Mary Lou-Manizer. Alkuun en meinannut innostua Meet Matt(e) paletista, mutta nykyisin pidän siitä kovasti. Myös Balm Voyage 2 on huippu paletti, sillä se korvaa monta tuotetta reissulle lähdettäessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että postaus oli mieluinen :) Mary-Lou sopii kyllä käytettäväksi minkä tahansa meikin kanssa! Mä veikkaan myös, ettei mulla ole noille kahdelle muulle ihan niin paljon käyttöä, vaikka Cindy onkin todella kaunis sävy :)

      Ohuet pakkaukset on kyllä tosi hyvä juttu. En aiemmin oikeastaan edes ajatellut asiaa, mutta tollaset vie selkeesti vähemmän tilaakin :D Balm Voyage 2 -paletti olisi ihan täydellinen, oon sitä sun blogista ihaillut monet kerrat! :D

      Poista
  5. Tosi kiva korostuspaletti! Mary-Lou olis mullakin joskus kaukana tulevaisuudessa hankintalistalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tositosi kiva! Toivottavasti tykkäät tosta, kun saat sen hankittua ;D

      Poista
  6. Eiiih taas yksi tuote mitä himoisen! :D Ja oon ihan samaa mieltä noista pakkauksista, ihanan erilaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah sitten vaan tilaamaan/ostamaan jostain ;D Noi pakkaukset on tosiaan kivoja ja erilaisia :) Tykkään!

      Poista
  7. Mä en ole koskaan edes kuullut näistä, mutta vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselle:) Voisin hyvin mielelläni kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin theBalm on suhteellisen uusi tuttavuus, ei oo mitenkään kovin pitkä aika, kun ensimmäisen kerran vasta kuulin kyseisestä merkistä :D Suosittelen testaamaan, jos on korostuspuutereille tarvetta! :)

      Poista
  8. Näyttääpä tosi ihanalta tuo paletti :)! kivoja sävyjä ♥

    VastaaPoista
  9. Itellä on Betty-Lou ja se on aivan ihana!
    Itsekin olisin luultavasti tuon paletin ostanut jos se olisi ilmestynyt ennen Betty-Loun ostamista, sillä ovathan nuo kaikki kauniita sävyjä :) plus kun ottaa huomioon miten pigmenttisiä ne on, niin nuo pienemmät puuterinapit riittäisivät ihan hyvinainakin itselle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis ehdottomasti opetella käyttämään enemmänkin tollasta shimmeristä aurinkopuuteria :D Joo noi on kyllä varmasti tosi pitkäkestoisia, vaikka napit melko pieniä ovatkin :) Pigmenttisyys on joo näissä ihan valtavan hyvä, ei voi kuin kehua!

      Poista
  10. Näyttää kyllä todella hyvältä tuo paletti! TheBalmin meikkejä on muutenkin kehuttu ja ne on niiiiin söpön näköisiä! Ois kyllä ihan huippua, jos lähelle kaikki meikit olisi theBalmin, heh!<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aivan rakastunut tohon palettiin :D Mäki oon lukenut ihan valtavasti kehuja theBalmin meikeistä ja nyt vihdoin ja viimein pääsin itsekin näitä testaamaan :) Kiitos kommentista Inka! :)

      Poista
  11. Sopiiko Mary-lou mielestäsi suomalaiselle vaalealle iholle? Hakusessa olisi highlighter ja tästä olen kuullut niin paljon. Mietityttää vain kun kerran Luin jonkun kirjoittaneen sen soveltuvan hieman enemmän ruskettuneemmalle iholle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Mary-Lou sopii ihan täydellisesti vaalealle ja jopa kalpealle iholle, ja sellainen mulla itsellänikin on :) Toi on itsessään hyvin vaalea highlighter ja muutenkin todella "turvallisen" värinen, joten sen puolesta sopii oikein hyvin vaalealle iholle! Totta kai ehkä enemmän ruskettuneessa ihossa toi(kin) highlighter on hieman näyttävämpi, mutta ei mun ole ainakaan koskaan tarvinnut pelätä, että Mary-Lou näyttäisi omalla vaalealla ihollani jotenkin huonolta. Itse asiassa toi on juurikin sellainen highlighter, jota itse suosittelen lämpimästi ihmiselle, joka omaa vaalean ihon ja haluaa itselleen hyvän, vaalean highlighterin. Toi sopii meikkiin kuin meikkiin ja sillä voi helposti korostaa mitä tahansa kohtaa kasvoissa juurikin siksi, että se on tollanen vaalea eikä esimerkiksi punertava :) Hanki ihmeessä Mary-Lou, uskoisin että tule pitämään siitä! ♥

      Poista

Kiitos kommentista!