sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Viikon 5 uutuudet

Moikka! Mä odottelen vieläkin tämän kuun LivBoxiani saapuvaksi, kun ilmeisesti Postin pakettiautomaatissa on (taas vaihteeksi) vähän ruuhkaa, sillä lähetyksen seurantakoodin mukaan toimitus sinne ei onnistu. Mä oon joskus ihmetellyt, kun oon saanut edellisenä päivänä tyyliin viiden aikoihin ilmoituksen, että paketti on noudettavissa ja jo seuraavana aamuna perästä on tullut toinen viesti, missä pyydetään noutamaan paketti mahdollisimman nopeasti. Ihmettelin sitä aluksi, mutta nyt alan ymmärtää, sillä tää ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun tilaustani ei ole voitu toimittaa ko. pakettiautomaattiin. Pitäisi ehkä harkita jonkun toisen käyttämistä, sillä toi on varmasti yksi koko kaupungin suosituimmista, mutta toisaalta tuolta ne paketit mun on kaikkein helpoin noutaa. Nojoo, pääasia on kai se, että paketit tulevat perille asti ennemmin tai myöhemmin :D 

Postauksen aiheena oli tosiaan tämän viikon uutuudet, joista itse asiassa aika moni on mulle tuttuja jo entuudestaan. Löytyy joukosta kuitenkin myös muutama mulle täysin uusikin tuttavuus :)


Nappasin kaupasta mukaan tämän Herbinan Moisture Balance puhdistusvaahdon, joka on tarkoitettu ennen kaikkea kuivalle ja normaalille iholle. Tuote lupaa puhdistaa meikit ja epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tämä sisältää myös ihoa rauhottavia ja koteuttavia ainesosia. Puhdistusvaahdoista mulla on vähän kaksijakoinen mielipide - toisaalta tykkään, mutta toisaalta mä yleensä myös kyllästyn näihin todella nopeasti. Nä on yleensä ihan valtavan riittoisia ja yksi pullo kestää käytössä pienen ikuisuuden. Yleensä se vaahtomainen koostumuskin alkaa jossain vaiheessa tökkiä, mutta toisaalta näitä on kiva käyttää aina silloin tällöin. Geeliputsarit on yhä edelleen eniten mun mieleeni. Tätä olen pari kertaa testannut ja olen kyllä tykännyt tästä. Vaahto tuoksuu miellyttävältä, ei turhan voimakkaalta ja tämän kanssa sai meikit pois ja ihon puhdistettua oikein hyvin. En ole myöskään huomannut, että tämä olisi kuivattanut ihoani lainkaan, toisin kuin jotkut puhdistusvaahdot. Mutta tämähän onkin kuivalle iholle sopiva ja tän pitäisi päinvastoin nimenomaan kosteuttaa ihoa. Maksoin tästä 5,55 €.


Montagne Jeunessen kasvonaamioita olen käyttänyt jo vuosien ajan ja näitä löytyy vähän joka tarkoitukseen. Hot Spring Sauna Masque on itsestään lämpenevä, kuoriva naamio. Naamion tarkoitus on syväpuhdistaa iho, avata ihohuokoset ja kuoria iho. Kuorivana ainesosana tässä naamiossa toimii bambu. Jos olet vailla oikeasti todella, todella kuorivaa kasvonaamiota, suosittelen testaamaan tätä. Hellävaraisuus on nimittäin melkoisen kaukana tästä naamiosta ja kuorivia ainesosia on naamiossa hyvin runsaasti. Omaa ihoani tämä naamio ei kuitenkaan ole kuivattanut ja aina silloin tällöin tykkään käyttää tätä naamiota puhdistamaan ja kuorimaan ihoni perusteellisesti. Chocolate Mud Masque on suklainen savinaamio, jonka tarkoitus on syväpuhdistaa iho ja ennaltaehkäistä ihohuokosten tukkeutumista. Naamio sisältää myös kosteuttavia ainesosia, kuten kookosöljyä. Fruit Smoothie Masque on mangon, vadelman, aprikoosin sekä granaattiomenan uutteita sisältävä ravitseva kasvonaamio. Naamio lupaa virkistää sekä ihon että mielen ja tehdä ihosta pehmeän. Näitä kahta viimeisintä olen myös testannut aiemmin, mutta tähän hätään en sen tarkemmin muista mitä olen näistä tykännyt. Nämä olivat tarjouksessa ja 3 kpl maksoi yhteensä 4,00 €. 


Päätin vihdoin ostaa myös tämän Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -sajan Daily Scrubin. Mä olen yhden purkin tätä jo käyttänyt ja nyt pienen tauon jälkeen teki mieli kotiuttaa uudelleen tämä ihanan raikkaan tuoksuinen kuorinta-aine. Kyseessä on siis päivittäiseenkin käyttöön soveltuva kasvojen kuorintavoide, joka lupaa puhdistaa ihon ja tehdä siitä raikkaan tuntuisen. Kuorivat mikrorakeet ovat luonnosta peräisin ja ne syväpuhdistavat ihohuokoset kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Tämän on myös tarkoitus ennaltaehkäistä finnien ja mustapäiden syntyä. Tuotteen omien käyttöohjeiden mukaan tätä tulisi käyttää aamuin illoin, mutta itse en menisi kyllä käyttämään yhtäkään kuorinta-ainetta iholleni päivittäin, saati sitten kahta kertaa päivässä. Ei tämä mikään superkuoriva tuote ole, mutta ne rakeet on selkeästi tunnettavissa eikä oma ihoni ainakaan vaadi päivittäistä kuorintaa. Ihotyyppejä on kuitenkin erilaisia ja varmasti löytyy myös niitä, joille tämä on ihan loistava tuote päivittäin käytettynä. Rakastan tämän greippistä, raikasta tuoksua ja tämä on myös todella rittoisaa. Maksoin tästä 7,65 €.


Silmämeikinpoistoainetta mulla kuluu melkoisen paljon ja koska tämä Garnierin Eye Make-up Remover 2in1 on ehdottomasti paras putsari siihen hommaan, ostin tämän siitäkin huolimatta, että tämä on yksi niistä kosmetiikkatuotteista, jotka sisältävät tätä paljon puhuttua PHMB:tä. Ehkä olisi fiksua olla ostamatta tätäkin, mutta tää nyt sattuu olemaan varmaan ainut testaamaani silmämeikinpoistoaine, joka poistaa vedenkestävän meikin helposti ja hellävaraisesti, eikä aiheuta mulle minkäänlaista ikävää reaktiota iholla tai silmissä. Mä en voi sietää sitä, jos joudun hinkkamaan silmiäni puhtaaksi vartin verran jonkun huonon putsarin kanssa. Siinä kärsii väkisinkin iho ja ripset ja suurin osa näistä putsareista tosiaan aiheuttaa mulla vähintään sitä silmien kirvelyä, mikä ei sekään kovin mukavaa ole. Tämä ei sellaista tee ja tätä tulen käyttämään myös jatkossa :) Maksoin tästä 4,20 €.


Kyselin irtoripsistä kertovassa postauksessani, mitä ripsiä te suosittelette. Esimerkiksi Eyluren ripsiä kehuttiin, joten kun nämä nyt sattuivat lähestulkoon kävelemään vastaan kaupassa ollessani, päätin ostaa tämän 080 parin itselleni. Vielä en ole ehtinyt näitä testata, mutta eiköhän näille käyttöä tule vielä monet kerrat! Ripset maksoivat 7,50 €.

Sellaisia uutuuksia tällä kertaa. Ei mitään kovin ihmeellisiä, mutta eipä mulla toisaalta ole nyt pahemmimin ollut tarvettakaan millekään kovin kummoiselle :D Beauty Baystä on tulossa meikkejä ja jostain pitäisi tilata uusi TIGIn Masterpiece -hiuslakka, mutta muuten ei oo tällä hetkellä tarvetta oikeastaan millekään. Ehkä ihan hyvä näin!

Oletteko testanneet näitä tuotteita, mitä olette tykänneet? :)

16 kommenttia:

  1. Minun boxi ei tullut postilaatikkoon niin kuin piti, vaan soittivat eilen Citymarketin infosta että pakettisi on täällä, käy hakemassa :D
    Minnekähän se matkaa ensi kuussa o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :D No pääasia, että boksi löysi perille, vaikka aika jännältä kyllä kuulostaa toi :D

      Poista
  2. Mä tykkäsin kesällä tosi paljon tuosta Garnierin silmämeikinpoistoaineesta, mutta sitten löysin öljyt ja niillä saa meikin niin helposti pois silmistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskin testata noita öljyjä, kun niitä on niin monet kehuneet!

      Poista
  3. Höh, toivottavasti saat boksisi pian! Mulla on tosi usein ollut tuo sama ongelma. Joulukuun boksia ne eivät saaneet moneen päivään pakettiautomaattiin, joten lopulta se toimitettiin mulle kotiin. Soittivat oikein postista, että koska olisin kotona paketin saapumista varten :D Nyt helmikuun boksi tuli kuitenkin todella nopeasti.

    Tuosta PHMB:stä tulikin melkoinen juttu. Itseäni se ei oikeastaan edes koske, sillä mulla ei ole käytössä mitään PHMB-listan tuotteista. En nyt ehdoin tahdoin mene ainetta sisältäviä tuotteita testaamaan, mutta tuskin luopuisin HG-tuotteesta tuon perusteella minäkään. Ainakaan en heittäisi hysteerisenä pois jo omistamiani tuotteita, vaan käyttäisin loppuun. No, jokainen tekee tavallaan. Olisihan se toki fiksua vältellä ylipäätään kaikkea epäterveellistä, kuten tupakkaa, runsasta sokerin käyttöä ja rasvaista ruokaa. Kukaan meistä ei kuitenkaan elä täydellisesti eikä varmasti selviä hengissä tästä elämästä :)

    Prettyssä oli muuten nyt TIGI:n Masterpiece-lakka nyt tarjouksessa. Meinasin itse tilata sitä, mutta vielä lakka jäi ostoskoriin odottelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä ihan hyvää palvelua kuitenkin Postilta, että toimittivat sen sitten kotiin ja vielä sellaisena ajankohtana, kun sulle sopi :D Mullekin tulee noi boksit yleensä tosi nopeesti, mutta välillä noi pakettiautomaatit on tosi ruuhkaisia. Tänään sain sitten jo boksin! :)

      Jeps, niin tuli ja siinä mentiin mun mielestä jossain kohtaa vähän turhankin hysteerisiksi, vaikka totta kai jokainen saa olla omasta terveydestään huolissaan! Toi on kuitenkin hyvä muistaa, että niitä epäterveellisiä ja syöpääkin aiheuttavia asioita on tässä maailmassa lukuisia eikä niiltä voi mitenkään välttyä kaikilta. Tietysti se on fiksua pyrkiä välttämään niitä, kuten säkin sanoit :)

      Huomasin myös, että toi on siellä tarjouksessa ja olin jo tilaamassa, kunnes tajusin, että Sokokselta sen saa suurinpiirtein samaan hintaan, kun tohon tuli niin isot postikulut Prettyllä :D Täytyy katsoa jos löydän sieltä jotain muuta kivaa, niin ton voisi tilatakin sieltä :)

      Poista
  4. Nuo ripset näyttävät kyllä just täydellisiltä :>! Tollaset tuuheat mutta kuitenkin suht luonnollisen näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, noilla saa kivasti lisää volyymia ripsiin, mutta lopputulos ei kuitenkaan oo mikään överi :D Tosin on sellaset vähän "luonnottomammatkin" ripset joissain tilanteissa tosi jees!

      Poista
  5. Toi Neutrogenan kuorintavoide on tosi ihanantuntuista kasvoilla ♥ Garnierin meikinpoistoaine oli kanssa tosi hyvää siihen saakka kunnes se ilmeisesti vanheni ja alkoi kirvellä silmiä ihan hirveästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, toi on yksi mun suosikkikuorinnoista, vaikkei se kaikkein tehokkain ja kuorivin olekaan! :) Oi ei, nojoo voi hyvin olla, että se pääsi menemään vanhaksi, jos alkoi silmissä kirvellä :S Se tunne on ihan kamalaa, eikä tollasen jälkeen varmaan tuu ihan heti ostettua uudestaan :D

      Poista
  6. Siis mun on pitänyt monesti kokeilla nuita naamioita mutten oo vieläkään saanut aikaiseksi ostaa. Näitä käsittääkseni saa ihan perus kaupoistakin joten ihmettelen miksi ei vaan oo ruokakauppareissulla mukaan tarttunut:D Toivottavasti saat livboxisi pian!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita myydään ihan perus marketeissakin, eli nappaas ihmeessä joku mukaan, kun seuraavan kerran meet kauppaan ;D Mä oon ainakin tykännyt näistä tosi paljon :) LivBox saapui mulle vihdoin eilen! :D

      Poista
  7. Oon joskus vuonna kivi ja nakki kokeillut noita naamioita mutta en muista yhtään miten ne mulla toimi :D ja heii kerro sitten ihmeessä mitä mieltä olit noista ripsistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon käyttänyt noita jo vuosia sitten ensimmäisen kerran :D Aina välillä on kiva ostaa tollasia yksittäispakattuja naamioita, vaikka isommissa pakkauksissa olevat ehkä tuleekin edullisemmiksi :D Kerron kyllä!

      Poista
  8. Mulle heräs tosta phmb-kohusta lähinnä se ajatus, että porukka ei oikeesti tajuu yhtään miten paljon ne altistuu karsinogeeneille ihan päivittäin. Ruoka, ilma, aurinko, alkoholi, tupakka, tää lista on loputon. Ei mikään muu voi selittää sitä, että yks kemikaali, joka _mahdollisesti_ on syöpää aiheuttava, saa aikaan tollasen reaktion niin monessa. Syöpä on muutenki niin monen tekijän summa, ettei yhdelle kemikaalille altistuminen todellakaan tarkota sitä, että koskaan sitä syöpää sais. Tai vaikka sen sais, niin todennäkösyys sille, että tolla aineella on yhtään mitään tekemistä sen kanssa, on todella, todella pieni.

    Säkin sanoit, että tietty omasta terveydestä saa olla huolissaan, ja pitääki olla! Mut tollanen älytön hysteria on suorastaan naurettavaa. Ehkä se on toisaalta ihan hyvä, jos noi ihmiset jatkaa siinä pumpulimaailmassa elämistä, kun se karu totuus vois järkyttää liikaa. Se nähtiin tän kohun kanssa jo. Vaikka osasyy tälle on ihan se, miten tätä asiaa tuotiin julki Suomessa. Puhutaan faktoina asioista, joita vasta tutkitaan, niin ei sekään oikein oo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit hyvin olla oikeassa ja varmasti monet eivät tosiaan osaa ajatella sitä, kuinka paljon niitä terveydelle haitallisia aineita täällä meidän ympäristössä ja ihan joka puolella on. Ei siis ehkä ole ihme, että joillekin tulee aikamoisena "pommina" se, kun yhtäkkiä kuulee käyttäneensä kosmetiikkatuotetta, joka sisältää tollasta kemikaalia :/ Noi syöpäjutut on tosiaan ihan hirveen monimutkaisia, vaikka erilaiset syövät onkin nykyään tosi yleisiä.

      Joo tällasten oikeasti suht vakavienkin asioiden kanssa pitäisi ehdottomasti pysytellä niissä faktoissa eikä vääristellä totuutta yhtään. Ehdottoman tärkeäähän se on saattaa nämä asiat ihmisten tietoisuuteen, mutta tapoja siihenkin on monia :)

      Poista

Kiitos kommentista!