sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Viikon 6 kosmetiikkauutuudet

Moikka :) Näin alkuun haluaisin toivottaa teille kaikille ihanaa ystävänpäivää! ♥ Nyt olisi taas sunnuntain kunniaksi aika esitellä mun viimeaikaiset kosmetiikkaostokset. Viime viikolla tuotteet oli aika pitkälti sellasia perusjuttuja, mutta tällä viikolla oon saanut sitten vähän enemmän kaikkia uusia ja toinen toistaan ihanampia tuotteita. Sain yhden paketin Beauty Bayltä ja toista odottelen vielä saapuvaksi, ja nyt täytyy kyllä kiitellä kyseistä verkkokauppaa nopeasta toimituksesta, sillä ton paketin tulemisessa meni alle viikko! Voisin siis olettaa, että ensi viikolla pääsen esittelemään sen toisenkin paketin sisällön teille ;) Lisäksi mä oon jonkin verran shoppaillut uutta kosmetiikkaa ja voi vitsit oon ollut kyllä näihin uutuuksiin ihan supertyytyväinen!


Aloitetaan tästä Too Facedin Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powderista. Too Faced on merkkinä sellainen, joka on jo jonkin aikaa kiinnostanut mua todella paljon. En omistanut aiemmin kuin Chocolate Bar -luomiväripaletin (mistä yritän vihdoin saada postauksen tehtyä ensi viikonloppuna), mutta olen muista blogeista ihaillut näitä tuotteita. Too Facedin meikkejä ei saa tilattua Suomeen mitenkään turhan monesta paikasta, mutta esimerkiksi Beauty Bayllä on vähän vaihteleva määrä Too Facedin meikkejä valikoimassaan ja tämäkin on sieltä tilattu. 


Kaunis vaaleanpunakultainen rasia sisältää erivärisiä puuterihelmiä - vaaleampia ja tummempia. Näiden kanssa saa aivan ihanan hehkun kasvoille ja nämä myös tasoittavat ihon sävyä. Mulla ei ole moneen vuoteen ollut minkäänlaisia puuterikuulia, joten oli senkin puoleen tosi kiva taas saada tämä itselleni. Lopputulos näitä käyttäessä on hyvin luonnollinen, mutta silti ihan selkeästi nähtävissä. Multa ei mitenkään turha paljon mitään korostuspuutereita olekaan ja tästä tuli kertaheitolla uusi suosikkini! Maksoin tästä 31,80 €.


Oon jo jonkin aikaa miettinyt uusien kulmatuotteiden tilaamista ja tällä kertaa päätin testata näitä paljon puhuttuja ja kehuttuja Anastasia Beverly Hillsin tuotteita. Mulla meni pieni ikuisuus, kun koitin selvittää mikähän sävy olisi itselleni se paras mahdollinen, sillä näiden tuotekuvat eivät välttämättä vastaa ihan sitä todellisuutta, ainakaan Dipbrow Pomade -kulmavärien kohdalla. Tilaukseen lähti lopulta tämä Brow Powder Duo sävyssä Medium Brown. Tilasin tämän Beauty Bayltä ja hintaa tällä oli 19,60 €.


Ensimmäinen ajatus tämän kulmävärin avatessani oli, että onpas noi harmaita. Ehdin jopa pelästyä, että olin päätynyt ihan väärään väriin ja nämä ovat sekä liian tummia, harmaita ja kylmiä sävyjä. Mutta kuinkas ollakaan, nämä sävyt ovat itselleni aivan täydelliset. Mun omat kulmat on tosi kylmän sävyiset ja myös melko tummat, joten vaikka mulla onkin vaaleat hiukset, en mä kulmiini voi ihan sitä kaikkein vaaleinta väriä laittaa. Multa löytyy Lily Lolon kulmaväri, josta olen tykännyt, mutta halusin testata myös jotain toista. Tämä ABH:n kulmaväriduo on aivan loistava tuote. Värit ovat pigmenttisiä ja levittyvät todella hyvin ja helposti. Näillä saa tehtyä kulmista todella luonnollisen näköiset, mutta vahvempikin sävy syntyy helposti. Oon käyttänyt tuota vaaleampaa sävyä kulmien alkuosaan ja loppua kohden sitten tummentanut väriä tuolla tummemmalla sävyllä. Mulla ei ole tästä tuotteesta mitään huonoa sanottavaa, olen ollut kaikin puolin tyytyväinen eikä kulmien meikkaaminen enää voisi tämän helpommaksi mennä!


Kulmatuotteilla jatketaan, sillä Beauty Bayltä tuli tilattua myös tämä Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz sävyssä Medium Brown. Olen kuullut näistä Brow Wizeistä sekä hyvää että huonoa, joten vähän ristiriitaisin fiiliksin lähdin tätä testaamaan. En kuitenkaan joutunut pettymään, sillä tämä vähän kulmakynää muistuttava kapeakärkinen kulmatuote osoittautui oikein hyväksi. Mullahan on ollut tapana "rajata" mun kulmat kulmakynällä ennen kulmavärin levittämistä ja tämä on nyt muutaman viime päivän ajan toiminut sen kulmakynän tilalla. Väri levittyy hyvin ja tällä saa halutessaan aikaan joko hyvin tumman tai sitten luonnollisemman lopputuloksen. Kynän toisessa päässä on myös harja, jolla kulmakarvat saa harjattua ja jolla saa myös aika kivasti häivytettyä ja pehmennettyä kynän jälkeä. Sävy on itselleni täydellinen ja tästä maksoin 17,90 €.


Beauty Baystä lähti mukaan lisäksi vielä tämä hyvin monikäyttöinen ABH:n Pro Pencil. Itse ostin tämän lähinnä siitä syystä, että ajattelin saavani tällä kivasti korostettua kulmia. Tämä soveltuu tuotekuvauksen mukaan sen lisäksi myös mm. tummien silmänalusten peittämiseen, huulten rajaamiseen sekä luomien pohjustukseen. Aion ehdottomasti jossain vaiheessa testata tätä ainakin silmänalusille. Kynää myytiin kolmessa eri sävyssä ja tämä oli niistä vaalein. Sävy on omalle iholleni oikein hyvä ja kynä on riittävän pehmeä, joten väri levittyy ja tarttuu iholle hyvin. Tähän mennessä olen kyllä pitänyt tästä, mutta en tiedä tuleeko tämä ihan päivittäisessä käytössä mulla olemaan. Luulen, että tulen käyttämään tätä lähinnä silloin, kun meikkiin on oikeasti aikaa panostaa kunnolla. Kynä maksoi 15,00 €.


Tämä kaksikko lähti kaupasta tällä viikolla mukaan blogisuositusten perusteella. Blogeja lukemalla törmää väistämättä kosmetiikkatuotteisiin, joita haluaisi päästä testaamaan myös itse. Mieluusti testaisin varmaan suurinta osaa tuotteista, mitä joku bloggaaja suosittelee, mutta koska mä en vielä toistaiseksi ainakaan ole lottovoittaja, täytyy niitä mielitekoja karsia välillä aika rajullakin kädellä :D Nämä kaksi olivat kuitenkin sellaisia, jotka mun oli aivan pakko saada itselleni. Vasemmalla on Hennan suosittelema Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence ja oikealla on Katan suosittelema Lumene Bright Now Vitamin C BB Serum. Mä olen tykännyt tähän mennessä kaikista tämän sarjan ihonhoitotuotteista, ja sain itse asiassa käytettä juuri loppuun Vitamin C Dry Skin Coctail -tehohoidon, joka oli ihan huipputuote kuivalle iholleni. Odotukset näitä kohtaan olivat siis korkealla enkä joutunut pettymään!


Hyalurinoc Essence on kasvoille tarkoitettu heleyttävä ja silottava hyaluronitiiviste, jota on tarkoitus levittää iholle ennen päivä- tai yövoidetta. Tämän tuotteen on tarkoitus antaa pitkäaikaista kosteutusta, madaltaa ja ehkäistä ryppyjä sekä heleyttää ihoa ja parantaa sen kosteustasapainoa. Henna kirjoitti blogissaan erittäin mielenkiintoisen tietoiskun hyaluronihapoista, jonka suosittelen ehdottomasti lukemaan! Tuotetta annostellaan pipetillä ja se imeytyy ihoon todella nopeasti, mikä mahdollistaa sen, että pystyn käyttämään tätä myös päivävoiteen alla.

BB Serum eli heleyttävä BB tehohoito lupaa tehdä ihosta sileän ja heleän. Tämän seerumin olisi tarkoitus mm. kosteuttaa ihoa, suojata ikääntymiseltä, supistaa ihohuokosia sekä pitää iho mattapintaisena. Tuotetta on tarkoitus käyttää ennen päivä-, yö- tai BB-voidetta. Tämä todellakin heleyttää ihoa ja saa sen näyttämään jotenkin kuulaammalta. Oon tykännyt käyttää näitä kahta tuotetta yhdessä ennen kasvovoidetta - ensin hyaluronitiivistettä ja sen jälkeen tätä seerumia. Tämä seerumikin imeytyy ihoon todella nopeasti ja todella auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Nämä kaksi yhdistettynä vielä samaisen sarjan yövoiteeseen tekevät kyllä ihmeitä mun iholle. Aamulla herätessä kasvot ovat todella pehmeät eikä niiden kuivuudesta ole tietoakaan. Nämä maksoivat 17,90 €/kpl.


Käväisin perjantaina Stockan MAC:in pisteellä aikeinani kotiuttaa uusi meikkivoide. Siitä ei kovin kauaa ole, kun ostin itselleni uuden meikkivoiteen Shiseidolta, mutta tällä kertaa halusin jotain hieman peittävämpää. Sain todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua pisteellä työskentelevältä myyjältä. Hän kyseli millaista meikkivoidetta olen etsimässä, millainen ihotyyppi minulla on ja suositteli minulle Studio Fix Fluidia, jonka ostin lopulta sävyssä NC15. Halusin tosiaan suht. peittävän, mattapinnan antavan meikkivoiteen, joka soveltuu kuivalle iholleni eikä kuivata sitä lisää. Kerroin myös, että kevään ja kesän tullessa kasvojeni T-alue alkaa yleensä jossain vaiheessa päivää kiiltää ja tämän meikkivoiteen pitäisi ehkäistä se. Käyttökertoja tämän kanssa on takana vasta kaksi, mutta olen todella vakuuttunut tästä. Lopputulos on peittävä, mutta ei kuitenkaan missään nimessä liian paksu, vaan silti luonnollinen ja mattapintainen. Hieman keltapohjainen sävy neutraloi kivasti kasvojeni punottavia alueita ja melkein harmittaa, etten ole aiemmin päätynyt testaamaan MAC:in meikkivoiteita. Maksoin meikkivoiteesta 32,00 € ja lisäksi ostin erikseen myytävän 8,50 € maksavan pumpun meikkivoiteelle.


Kun oikea meikkivoide oli löytynyt, halusin itselleni vielä peiteaineen, joka tehoaisi ennen kaikkea tummille silmänalusilleni. Myyjä suositteli siihen tarkoitukseen tätä paljon kehuttua MAC:in Pro Longwear Concealeria. Tästä peiteaineesta mä olen kuullut ihan hurjasti kehuja, joten mielenkiinnolla odotin, millaisen tuloksen tämä omilla silmänalusillani saisi. Myyjä pyyhki silmänalusistani meikit pois, levitti niille meikkivoiteen ja sen jälkeen toiseen silmään tämän peitevoiteen. Ero silmien välillä oli ihan valtava. Peitevoide tasoitti ihon sävyä ihan valtavasti ja vaikka se sinisyys ei kokonaan kadonnutkaan, olin aivan myyty tälle tuotteelle. Ostin sävyn NW20, mikä ei tosiaan ole se kaikkein vaalein, mutta myyjä neuvoikin laittamaan päälle vielä valokynää, jos haluan kirkastaa silmänalusia enemmän. Kuten kuvasta näkyy, tämä peiteaine on selkeästi punapohjaisempi kuin tuo ostamani meikkivoide. Kieltämättä olin aluksi hieman epäileväinen onko tämä sävy se kaikkein paras juurikin tuon punapohjaisuuden vuoksi, mutta nyt olen oikein tyytyväinen tähän. Sitä paitsi multahan löytyy keltaisempi peiteaine Urban Decayltä ja lisäksi todella vaalea peiteaine Shiseidolta, joten näiden kolmen tuotteen kanssa pärjään varmasti ihan loistavasti. Mikään näistä kolmesta ei saa tummia silmänalusiani peitettyä täysin, mutta en usko sellaista tuotetta löytyvänkään. En kuitenkaan halua, että lopputulos on liian pakkeloidun näköinen ja mulle on erityisen tärkeää, ettei peitevoide kasaannu pieniin juonteisiin ja sitä pystyy tarvittaessa myös kerrostamaan. Tämä peiteaine maksoi 22,00 € ja sain mukaan vielä tuollaisen pienen kannellisen purkin, johon peiteaineen voi pumpata tuosta pullosta. Sitä tuleekin yhdellä pumppauksella sen verran paljon, että toi purkki on todella hyödyllinen, sillä muuten tuota peiteainetta menisi joka kerta hukkaan.


Sokokselta kävin nappaamassa mukaani elämäni ensimmäisen beautyblenderin. Mä olen jo melko pitkään käyttänyt meikkivoiteen levitykseen meikkivoidesivellintä ja tämän ostinkin itse asiassa erilaisille peiteaineille sekä voidemaisille korostus- ja varjostusväreille. Vielä en ole ehtinyt tätä testaamaan, mutta odotukset tämän kohdalla ovat melkoisen korkealla - sen verran paljon näitä on kehuttu! Tämä maksoi 19,90 € ja mulla oli sopivasti vielä lahjakortissa jäljellä sen verran, että sain tämän ostettua sillä.

Mitäs mieltä olette tämän viikon ostoksistani? Omistatteko itse samoja tuotteita tai löytyikö joukosta joku, joka alkoi kiinnostaa? :)

16 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia. :) Mä ihastelin myös Beauty Bayssa noita puuterihelmiä. Ne taitaa olla sieltä nyt myyty loppuun. Harmi että niiden Too Faced kokoelma on niin pieni. Kiva kuulla että sulla Brow Wiz toimii niin kuin pitää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna :) Joo sieltä taitaa olla tällä hetkellä melko monikin tuote loppuunmyyty :/ Olisi ihan huippua, jos löytyisi jokin verkkokauppa, jolla on laajat valikoimat Too Facedia ja joka toimittaa Suomeen ilman mitään tullimaksuja :D Jep, toimi kyllä!

      Poista
  2. Oot kyllä tehnyt hyviä löytöjä! Kiva kuulla, että pidät Lumenen BB seerumista. Se on kyllä loistava tuote :) Mun pitäisi myös testata noita Anastasian kulmatuotteita, mutten ole saanut vieläkään aikaiseksi ostaa niitä.

    Beautyblender on mun mielestä ihan jees, mutta ei mitenkään niin maaginen, mitä se monien mielestä on. Ihan hyvin pärjäisin pelkillä siveltimilläkin. Itse käytän beautyblenderiä peiteaineille, mutta meikkivoiteelle vain kun on kyse paksusta voidemaisesta meikkivoiteesta. Ajattelin kokeilla sitä Real Techniquesin versiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä itekin ihan hurjan tyytyväinen näihin, ja toi BB seerumi on ihan loistava tuote! Munkin oli jo pitemmän aikaa pitänyt ostaa noita ABH:n kulmatuotteita ja kyllä kannatti, noi on tositosi hyviä :)

      Kiva kuulla sun mielipide noista beautyblendereistä! Niitä tosiaan jotkut hehkuttaa ihan älyttömästi, joten saa nähdä mitä itse tykkään :D Mäkin katselin tota Real Techniquesin versiota tosta, täytyy hankkia kyllä sellainenkin, jos ihastun tähän :)

      Poista
  3. Lumenen hyaluronitiiviste houkuttaisi kovasti, ehkäpä ostan sen sitten kun on seuraavan kerran -40 % Lumenen tuotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin joudut kovin kauaa odottamaan, Lumenen tuotteet on vähän väliä tosi hyvissä tarjouksissa! :D

      Poista
  4. Oletpas tilannut paljon kaikkea ihanaa! ♥ Tekisi niin mieli kokeilla noita ABH:n kulmatuotteita, kun monet niitä hehkuttavat :) Nuo Lumenen tuotteet vaikuttaa myös hyviltä.
    Ihanaa ystävänpäivää kaunokainen! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo taisin vähän innostua :D ♥ Noi on kyllä hyviä, voin lämpimästi suositella testaamaan noita :) Kiitos samoin sulle ihana Tuuli! <3

      Poista
  5. Voi apua toi Too Faced puuterihelmi juttu on niin söpö ♥
    Mä haluisin kanssa kokeilla Beautyblenderiä, kun sitä niin paljon kehutaan :)

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :D ♥ Mä en oo vieläkään saanut tota testattua, mutta mielenkiinnolla odotan mitä tykkään tosta :) Noita on tosiaan kehuttu ihan hirveän paljon!

      Poista
  6. Linda! Sä teet mut hulluksi näillä ostoksilla :D<3 Haluisin kanssa testailla tuota Anastasian "kulmakynää", ehkä klikkaan sen seuraavaan kosmetiikkaostokseen ;) Mä käytin viime kesänä Mac:in meikkivoiteita ja tykkäsin kyllä kovasti, ne ovat oikeasti peittäviä mutta ei silti tunnu liian raskailta :) Jaaa mitäs sitten.. noi Lumenet, pakko päästä testailemaan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D ♥ Testaile ihmeessä, toi osoittautui tositosi hyväksi! Joo mulle ainakin on meikkivoiteessa tosi tärkeetä se, ettei se tunnu kasvoilla raskaalta tai näytä siltä, että sitä pakkelia on naamassa puoli kiloa, eikä toi meikkivoide onneksi niin teekään :) Noita Lumenen tuotteita kannattaa kyllä ehdottomasti testata, pääsivät heti ainakin mun suosiooni :D

      Poista
  7. Sul ei vissii rahasta oo puutetta, aika iso summa näistäki tulee :D Paljon oikee tienaat, etkö joku hoitaja ollu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on joo tullut taas tilailtua vähän enemmän kaikkea, mutta kuten mä tossa postauksessakin totesin, en mä mikään lottovoittaja ole ;D Bioanalyytikko oon ja työskentelen laboratoriohoitajana :) Palkat varmaan löytyy ihan googlaamalla jos haluat tietää :D

      Poista
  8. No jopas on taas löytöjä! Mä tykkään todella paljon Lumenen silmänympärys seerumista, joten nuo Lumenen jokainen tuote vois olla täällä kokeilemisen arvoisia, joista myös varmasti ehkä pitäisin. Ja ahh toi pahuksen Beautyblender, monesti on sitä haikaillut mutten koskaan oo saanut ostettua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen tuotteet harvoin kyllä tuottaa pettymyksen, tota kaksikkoa kannattaa ehdottomasti testata! :) Heh no hyvä, että löytyy joku toinenkin, joka on pitkään miettinyt beautyblenderin ostoa, muttei ole sitä saanut tehtyä :D Vielä kun saisin tota testattua :'D

      Poista

Kiitos kommentista!