perjantai 18. maaliskuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - March


Nyt olisi vuorossa maaliskuun Beauty Boxin esittely! Mainitsin helmikuun Beauty Box -postauksen alussa, että boksin kappalehinta 3 kk sopimuksella on 17,95 €, mutta tajusin hieman myöhemmin, että mähän jouduin maksamaan siitä myös viiden euron postikulut, jolloin hinnaksi tulikin sitten jo 22,95 €. Mielenkiinnolla sitten odottelin, toistuuko sama myös tässä kuussa, sillä Lookfantasticin sivuilla mainitaan toimituksen olevan ilmainen näille bokseille. Ja tällä kertaa maksoinkin boksista vain sen 17,95 € enkä siis lainkaan niitä postikuluja.


Tällainen sisältö paljastui boksista tällä kertaa. Ensivilkaisulla boksi vaikutti todella mielenkiintoiselta eikä vähiten siksi, että suurin osa tuotemerkeistä oli mulle tuiki tuntemattomia. Yksi parhaimmista puolista tällaisissa ulkomaisissa bokseissahan onkin mun mielestä juuri se, että näiden kautta pääsee tutustumaan sellaisiin kosmetiikkamerkkeihin, joihin muuten tuskin koskaan törmäisi. Extrana boksista tuli pari pussia noita Emergen-C:n Super Orange pusseja, jotka sisältävät mm. C- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä. Sitten vielä tarkempi kuvaus jokaisesta tuotteesta ja mun mielipiteeni niistä:


Tämä Codagen Masque Hydrant Moisturising Mask on nimensä mukaisesti kosteuttava kasvonaamio, joka lupaa hävittää ihosta kaikki kuivuuden ja vaurioiden merkit ja elvyttää sen taas säteileväksi ja hehkuvaksi. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Tätä lähdin testaamaan todella innolla, sillä tällaiset kosteuttavat naamiot on mun kuivalle iholleni yleensä kultaakin kalliimpia. Naamio on koostumukseltaan todella paksua ja melko pieni määrä riitti koko kasvoille. Tämä kyllä kosteutti ihoa, mutta vaikutus ei ollut mielestäni yhtä hyvä kuin esimerkiksi Herbinan Moisture Balance kasvonaamiolla, joka tekee oikeasti ihmeitä mun iholleni ja todella kosteuttaa sitä. Ihan kiva tuote kyllä ja varmasti käytän tämän loppuun! Tästä tuli 15 ml näytekoko ja täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta Lookfantasticilla on 56,45 €.


Boksin tämänkertainen meikkituote oli tämä Revlonin Colorburst Lip Balm, joka sisältää shea-, kookos- ja mangovoita, jotka yhdessä tekevät tuotteen levityksestä huulille helpompaa ja myös kosteuttavat huulia. En tiedä oliko tästä myös muita värejä, mutta omani sain sävyssä 105 Demure, joka on tuollainen kimaltava, hieman persikkainen nude. Sävy sopii mielestäni todella monentyyppise silmämeikin kanssa, sillä toi on todella neutraali. Väri levittyy huulille helposti, kiiltoa on ihan mukavasti ja toi tuoksuu lievästi mentolille ja tekee myös huulille hetkellisen viilentävän tunteen. Tä on nyt muutaman päivän ajan kulkenut mulla mukana töissä ja tota on tosi kätevä lisätä huulille päivän mittaa, kun ei erikseen tarvitse laittaa huulirasvaa. Tämä pitää huulet siis myös kosteutettuina. Oikein kiva tuote ja oon tosi iloinen, että sain tän itselleni! Tämä maksaa Lookfantasticilla 10,95 €.


Sain vihdoin myös elämäni ensimmäisen Nuxen tuotteen tämän boksin myötä. Mun on siis pitänyt testata Nuxen kosmetiikkaa jo ties miten kauan, mutta se on aina vaan jäänyt. Onneksi tilanne tuli nyt korjattua, sillä boksista paljastui tämä Anti-Fatigue Moisturising Cream eli kasvojen päivävoide, jonka on mm. tarkoitus vähentää ihon punoitusta ja kosteuttaa sitä. Tuote soveltuu tuotekuvauksen mukaan kaikille ihotyypeille, vaikka tuossa pullossa on mainittu erikseen, että tämä on suunnattu normaalille ja sekaiholle. Mä olen yleensä hieman epäileväinen, kun päivävoiteiden tuotekuvauksissa lupaillaan nopeaa imeytymistä, sillä melko usein se ei mun mielestä todellakaan pidä paikkaansa vaan voiteen imeytymistä saa odotella ties miten pitkään. Tämä Nuxen voide on siitä kyllä täysin poikkeus, sillä tämä imeytyi ihoon ihan supernopeasti ja tästä tulikin kertaheitolla suosikkivoiteeni käytettäväksi ennen meikkaamista, kun en ehdi enkä halua odotella puolta päivää, että kasvovoide imeytyy ihooni. Boksista tuli 15 ml kokoinen näytekoko ja täysikokoinen 40 ml tuote maksaa Lookfantasticilla 28,45 €.


Meikkisiveltimiä ei voi koskaan olla liikaa, ainakaan hyviä sellaisia, joten olin enemmän kuin iloinen nähdessäni, että boksini sisälsi tämän Lottie Londonin The Blending Brushin. Merkki on mulle täysin uusi, mutta muutaman kerran olen tuota sivellintä käyttänyt ja oon tykännyt tosta. Nykyään käytän luomivärien häivyttämiseen lähinnä Sigman E40 häivytyssivellintä, joka on selkeästi tätä suurempi, mutta oikein hyvin tämäkin toimi häivytyksissä. Sivellin maksaa Lookfantasticilla 6,95 €.


Caudalien Micellar Cleansing Water tuli 50 ml näytekoossa ja vaikka innostukseni misellivesiin on jo laantunut aika paljon vaikkapa siitä, mitä se viime syksynä oli, oli tämä ihan kiva yllätys. Tämä misellivesi lupaa poistaa meikit silmistä ja kasvoilta jättäen ihon kosteutetuksi, puhtaaksi ja pehmeäksi. Tuotteessa on appelsiinin, sitruunan, vesimelonin sekä mintun tuoksua ja mun mielestäni tuoksu on oikein raikas ja miellyttävä. Oon käyttänty tätä ihonpuhdistuksen viimeistelyssä ja oikein hyvin tä on siinä toiminut. Mä en oikeastaan koskaan pese meikkejä pois miselliveden kanssa, koska oon sen verran laiska, etten jaksa läträtä monen vanulapun kanssa, mutta viimeistelen usein puhdistuksen näiden kanssa. Lookfantasticilla täysikokoinen 400 ml tuote maksaa 25,95 €.


First Aid Beauty on entuudestaan mulle tuttu merkki, sillä oon saanut näistä tuotteista pieniä testereitä. Tämä Ultra Repair Cream on herkällekin iholle soveltuva kosteusvoide, jota voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Tuote lupaa imeytyä ihoon nopeasti eikä se jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Allekirjoitan nämä molemmat kohdat - voidetta on ollut todella miellyttävä käyttää silloin, kun aikaa kosteusvoiteen imeytymiselle ei juurikaan ole. Voide on täysin hajusteeton ja käytän kuitenkin itse mieluummin niitä hyvältä tuoksuvia vartalovoiteita, joten tuskin tulen tätä ostamaan enää uudestaan, mutta mielelläni käytän loppuun. Tästä tuli 28,3 g koko ja esimerkiksi 56,7 g kokoinen purkki maksaa Lookfantasticilla 12,45 €.

Jos seuraava boksi on mieluinen, ajattelin vähän muokata tilaustani ja ottaa joko 6 tai 12 kk sopimuksen, jolloin yhden boksin kappalehinta tippuu nykyisestä 1,00 € tai 2,50 €. 12 kk sopimuksella yhden boksin hinta on enää 15,45 € ja tämä on siis LivBoxiakin edullisempi. Pahoittelen, jos tuotteiden hinnat eivät ole oikeat, sillä mä oon itse kaivanut noi esiin Lookfantasticin sivuilta melkoisessa kiireessä, sillä noita hintojahan ei ole erikseen mainittu tuossa vihkosessa, jossa kaikki tuotteet esitellään.

Löytyikö tuttuja tai mielenkiintoiselta vaikuttavia tuotteita? :)

10 kommenttia:

  1. Vaikutti kivalta kyllä boksi! Omat suosikit olisivat ehkä olleet sivellin, naamio ja huulipunakynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli sisällöltään kyllä tosi onnistunut :) Huulipunakynä lukeutuu myös mun suosikkeihin näistä!

      Poista
  2. Lf-boksi on kyllä aina kiva, mutta ehkä mulla on liikaa kosmetiikkaa niin ei tule sitä tilattua :D. First Aid beautyn voide on ollu tosi hyvä talvella, se rauhoittaa ja kosteuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no kieltämättä mullakin aika usein jää jossain vaiheessa tällaset pikkupurkit ja -pullot nurkkiin pyörimään, kun sitä muuta kosmetiikkaa on niin paljon :D Toi oli kyllä tosi hyvä voide ja tarpeeksi kosteuttava :)

      Poista
  3. Ooooo haluan päästä testaa näitä kaikkia ja tää boksi vaikuttaa sellaiselta minkä voisin itsekkin tilata! :) Ehkä odotan vielä sun seuraavaa esittelyä ja jos se on yhtä hyvä niin sitten uskaltaudun tilaamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollut ihan hurjan tyytyväinen sekä tähän että siihen helmikuun boksiin! :) Toivottavasti ensi kuun boksikin on mieluinen ja tilaa ihmeessä itsellesikin tää kokeiluun<3

      Poista
  4. Todella kivoja jutskia tullut tästä boksista! Mahtava tuo naamio ja huulikynä, siveltimestä puhumattakaan. Kaikki tosin olisin huolinut itsellenikin käyttöön:D Eli tyytyväinen oisin ollut:) Voi kun tekisi mieli tilata:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä! :) Heh, siitä sitten vaan tilaamaan ;D Mä en ainakaan oo hetkeäkään katunut, että tilasin tän kolmeksi kuukaudeksi!

      Poista
  5. Kivalta vaikutti tämänkin boksin sisältö! :) Varsinkin tuo Revlonin huulivoidekynä vaikutti sellaiselta, minkä voisin itsekin ostaa <3 Myös tuo Nuxen päivävoide kuulostaa hyvältä sen punoitusta ehkäisevän vaikutuksen ansiosta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulijuttu oli kyllä yksi tän boksin parhaista tuotteista<3 :) Joo mullakin on tosiaan tarvetta tollasille punoitusta ehkäiseville tuotteille, kun naamasta tosiaan sitä punoitusta löytyy vähän liiankin paljon :D

      Poista

Kiitos kommentista!