keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit


Huomenna on tämän kuun viimeinen päivä, joten nyt olisi taas aika katsastaa tämän kuukauden suosikkituotteet. Mulla on tänään vapaapäivä ja käväisin jo heti aamulla Sokoksen 3+1 Päivillä ostamssa vähän uutta kosmetiikkaa. Viikonloppuna kuvastoa selaillessa vastaan tuli nimittäin muutamat must have -tuotteet, jotka kävin sitten tänään kiikuttamassa kotiin ja saattaa olla, että mukaan tarttui pari heräteostostakin :D Niistä kuitenkin lisää seuraavassa kosmetiikkauutuuksien esittelypostauksessa! Yllä näette maaliskuun suosikkituotteeni ja käydään jokainen niistä läpi vielä vähän tarkemmin:


Aloitetaan tästä Anastasia Beverly Hillsin Contour Cream Kitistä. Mähän olin aluksi vähän sitä mieltä, etten tiedä kannattaako mun tätä ostaa, kun näiden voidemaisten korostus- ja varjostusvärien työstämiseen menee sen verran aikaa, etten kuitenkaan arkiaamuina tätä ehtisi käyttää. No luojan kiitos, että päätin tämän kuitenkin ostaa, sillä tämä paletti on täyttä rakkautta! Värit ovat todella pigmenttisiä, kermaisia ja tarttuvat sekä levittyvät iholle todella kauniisti. Voin todellakin lämpimästi suositella tätä ihan jokaiselle, joka tykkää voidemaisista korostus- ja varjostusväreistä. Paletti on saatavilla neljässä eri sävyssä ja tämä on niistä kaikkein vaalein. Mulla on tähän aikaa vuodesta todella vaalea ja kalpea iho ja nuo vaaleimmat sävyt ovat riittävän vaaleita oman ihoni korostamiseen, joten voin hyvin suositella tätä palettia myös muille, jotka omaavat hyvin vaalean ihon :)


Seuraavana beautyblender, joka kulkee aika pitkälti käsi kädessä tuon ylläolevan ABH:n Contour Cream Kitin kanssa. Kauan siinä kestikin, että sain ostettua itselleni tämän paljon kehutun meikkisienen, mutta mulle tämä on ollut ihan pakollinen tuote juurikin noiden korostus- ja varjostusvärien häivyttämiseen. Kaiken lisäksi beautyblenderillä se homma hoituu niin nopeasti, että olen pystynyt ja ehtinyt käyttää tuota palettia myös työpäivinä, vaikka mulla onkin yleensä silloin melkoinen kiire meikatessa. Beatyblender tulee varmasti olemaan pysyvä osa meikkitarvikekokoelmaani, vaikken "tavallisista" meikkisienistä pidäkään.


Too Facedin Sweetheart Beadsit ovat olleet tässä kuussa todella kovassa käytössä. Nämä moniväriset puuterihelmet antavat kaunista ja hentoa hehkua iholle. Olen käyttänyt tätä tuotetta pääasiassa poskipäiden korostukseen. Mitään kovin radikaalia kiiltoa näillä ei kovin helposti saa aikaiseksi, mikä on mun mielestä vaan hyvä asia. Jos haluan kunnnon highlighterit kasvoille niin esimerkiksi theBalmin Mary-Lou Manizer on siihen sitten oivallinen tuote. Pidän myös siitä, että noita helmiä on tuolla monessa eri värissä, jolloin lopputulos on iholla erittäin luonnollisen näköinen.


Tämä Dolce & Gabbanan Dolce -suihkugeeli tuli joskus kauan sitten LivBoxista ja olin tän saadessani ikionnellinen, sillä rakastan Dolce EdP:n tuoksua. Jostain syystä tämä kuitenkin ajautui pitkäksi aikaa kylppärini hyllyssä taka-alalle ja bongasin tämän sieltä vasta muutama viikko sitten, kun vaihdoin talvisemmat suihkugeelit raikkaampiin keväisiin tuoksuihin. Olin kokonaan unohtanut tämän olemassaolon ja hypin melkein riemusta, kun tajusin, että mulla on tätä vielä jäljellä! Sen jälkeen tämä onkin ollut todella kovassa käytössä ja pullo alkaakin vedellä jo viimeisiään. Tässä suihkugeelissä on melko voimakas tuoksu ja tuoksu on siis sama kuin tuossa Dolce & Gabbanan Dolce hajuvedessä. Mä en ihan periaatteestakaan maksa suihkugeeleistä montaakymmentä euroa (200 ml näyttää maksavan NordicFeelillä about 34 euroa), joten tätä tuskin tulee koskaan hankittua uudestaan. Korkeintaan siten, että ostan pakkauksen, joka sisältää sekä tämän suihkugeelin että itse Dolce hajuveden.


Mä olen omistanut tämän theBalmin Pretty Smart GRRR! huulikiillon vasta pari viikkoa, mutta tosta tuli yksi mun suosikkihuulimeikeistä jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ruskeansävyiset huulipunat ja -kiillot ovat tällä hetkellä mun suosiossani ja tämä on omistamistani huulikiilloista tällä hetkellä selkeästi ylitse muiden. Väri on kaunis, pigmenttiä riittää ja pysyyvyyskin on suhteellisen hyvä. Ainut huono puoli tässä on se, että kiilto tekee huulet hieman tahmaisen tuntuisiksi. Tää on siis toki ihan luontainen juttu huulikiilloille, mutta toisaalta myös varmaan suurin syy sille, miksen mä pahemmin huulikiilloista pidä. Multa löytyy pari huulikiiltoa, jotka ei tunnu huulilla lainkaan tahmaisilta, joten niihin verrattuna en oo tossa asiassa tähän theBalmin huulikiiltoon täysin tyytyväinen, mutta ei tä missään nimessä pahimmasta päästä ole. Mulle on jäänyt pienet traumat siitä, kun joskus nuorempana tuli käytettyä useampaakin huulikiiltoa, jotka oikeasti lähestulkoon liimasivat huulet yhteen :D Ei tämä siis mitään sellaista tee, mutta mua nyt vaan ärsyttää se pienikin tahmaisuuden tunne huulilla. Tän pysyvyys ja väri kuitenkin pelastaa tän tuotteen!

Mitkä ovat teidän kosmetiikkasuosikkinne tällä hetkellä? :)

4 kommenttia:

  1. Mä oon yrittänyt kyttäillä beauty bay:tä jos sinne tulisi Too Faced Natural Eyes luomiväripaletti, mutta enpä tiedä tuleeko. Sieltä loppui myös se Chocolate bar :D Mistähän noita Too Faced meikkejä voisi tilata muualta Suomeen, tiekkö?

    Ihania juttuja tässä ♡

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beauty Bayssä oli jossain vaiheessa huomattavasti laajempi valikoima Too Facedia, harmi kun nykyään sieltä on niin usein monet tuotteet loppu tai niitä ei enää ole tilattu lisää :/ Bangerhead ja NordicFeel ainakin myyvät muutamia Too Facedin tuotteita, mutta mun muistaakseni luomiväripaletteja ei ainakaan löytynyt kummaltakaan sivustolta.

      Too Facedin virallisilta sivuilta pystyy toki tilaamaan Shipiton kautta Suomeen meikkejä, mutta niihin tulee tietty ainakin sitten alvit päälle. Mä mietin jossain vaiheessa, että olisin itse sitä kautta tilannut noita meikkejä, mutta ehkä mä odotan syyskuun Jenkkireissua ja hamstraan sieltä sitten hirveet kasat Too Facedia mukaani :D

      Kiitos! :)

      Poista
  2. Mulla on vieläkin tuo Dolce suihkugeeli avaamatta, pitäisi varmaan jo käyttää pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, mä ainakin tykkäsin tosta! :D

      Poista

Kiitos kommentista!