tiistai 8. maaliskuuta 2016

Too Faced Chocolate Bar


Tähän alkuun haluan toivottaa kaikille naisille aivan ihanaa naistenpäivää<3 Nyt olisi luvassa postaus, joka mun olisi pitänyt saada julkaistua jo kuukausia sitten. No, kaikki ei oo ihan mennyt niin kuin oon suunnitelut, mutta nyt vihdoin ja viimein sain tämän postauksen valmiiksi ja kyseessä on siis mikäpä muukaan kuin Too Faced Chocolate Bar luomiväripaletin esittelypostaus muutamien meikkikuvien kera :)


Too Facedin Chocolate Bar -palettia himoitsin jo pitkään ennen kuin lopulta päädyin sen tilaamaan Beauty Baystä. Tiesin jo etukäteen, että paletti tulee olemaan mulla todella kovassa käytössä, sillä paletin värisävyt ovat todella kauniita ja juuri sellaisia, joita itse tykkään käyttää. Joukosta löytyy niin vaaleita kuin tummiakin sävyjä, mikä mahdollistaa tämän paletin käytön sekä arki- että juhlameikeissä. Paletti sisältää 16 upeaa sävyä, joista muutama on mattainen ja loput enemmän tai vähemmän shimmerisiä. Luomivärit tuoksuvat suklaalle ja ovat kaiken kaikkiaan todella pigmenttisiä ja hyviä. Chocolate Bar on ehdottomasti yksi suosikkiluomiväripaleiteistani, ellei jopa suosikkini.


Tässä vielä tarkempaa kuvaa paletin sävyistä ja alhaalla sitten swatchit kaikista. Sävyillä on mielestäni kaikilla aivan ihanat nimet!

Gilded Ganache / White Chocolate / Milk Chocolate / Black Forest Truffle / Triple Fudge
Gilded Ganache on shimmerinen hieman vihertävän ruskea sävy. Paletissa sävy näyttää hyvinkin vihreältä, mutta kuten swatchistakin näkee, se on todellisuudessa kuitenkin hyvin ruskea.

White Chocolate on paletin toinen isompikokoinen luomivärinappi. Sävy on luonnonvalkoinen ja matta, jota voi käyttää esimerkiksi kulmaluulla korostukseen tai koko luomella ns. pohjustamaan muuta meikkiä.

Milk Chocolate on mattainen vaalean ruskea sävy, joka tuo mulle hieman mieleen kinuskin.

Black Forest Truffle on hyvin shimmerinen tumma, hieman lilaan taittava sävy. Tämä on toinen suosikkisävyni koko paletista.

Triple Fudge on mattainen todella tummanruskea sävy.

Salted Caramel / Marzipan / Semi-Sweet / Strawberry Bon Bon / Candied Violet / Amaretto
Salted Caramel on lämpimänsävyinen matta vaaleanruskea sävy, joka on ollut mulla todella kovassa käytössä.

Marzipan on hieman vaaleanpunertava nude, shimmerinen sävy ja toinen paletin ehdoton suosikkisävyni. 

Semi-Sweet on keskiruskea lämmin ja mattainen sävy. Sävy soveltuu täydellisesti käytettäväksi yhdessä paletin shimmeristen ruskeiden sävyjen kanssa.

Strawberry Bon Bon on mattainen vaaleanpunainen sävy, jota mun on ollut jostain syystä todella vaikea käyttää ja yhdistää muihin paletin sävyihin, Candied Violetia lukuun ottamatta.

Candied Violet on sinivioletti todella shimmerinen sävy. Erittäin kaunis ja mielestäni kivan erilainen sävy tässä paletissa.

Amaretto on hieman shimmerinen keskiruskea, vähän punertava sävy.

Hazelnut / Crème Brulee / Haute Chocolate / Cherry Cordial / Champagne Truffle
Hazelnut on shimmerinen keskiruskea sävy, jota on todella helppo yhdistellä eri meikkeihin.

Crème Brulee on aivan upea kullan värinen shimmerinen sävy. Kultaiset sävyt ovat olleet jo jonkin aikaa suosikkejani silmämeikissä, joten tälle on löytynyt todella paljon käyttöä.

Haute Chocolate jatkaa samaa shimmeristä ruskeaa linjaan Hazelnutin kanssa, mutta tämä sävy on jonkin verran sekä tummempi että kylmempi.

Cherry Cordial on todella kaunis punertava, hieman shimmerinen sävy. Tätä sävyä yhdistän todella usein Black Forest Trufflen kanssa.

Champagne Truffle on paletin toinen isompikokoinen luomiväri. Tämä on shimmerinen hyvin vaalea highlighter sävy, joka soveltuu täydellisesti esimerkiksi silmän sisänurkkaan.

Samoin kuin jokin aika sitten Naked Smokyn kanssa, tein myös tällä paletilla muutamia silmämeikkejä, joista kuvat alapuolella. Tällä kertaa kuvat on otettu vähän eri tyylillä ja tällä kertaa nämä kaikki ovat myös olleet sellaisia lookeja, joilla oon oikeesti lähtenyt liikenteeseen. Esim. Naked Smokya varten tein kaksi eri meikkiä aina yhtä kuvaa varten - yhden kumpaankin silmään, mutta näitä ei ole varsinaisesti tehty juuri tätä postausta varten, toisin kuin ne! :)


Ylläolevassa silmämeikissä olen käyttänyt silmän sisänurkassa Champagne Trufflea, liikkuvalla luomella Marzipania, luomivaossa ja silmän ulkonurkassa ensin Cherry Cordialia, sitten syventänyt sävyä vielä Black Forest Trufflen kanssa. Lopulta häivyttelin ulkonurkkaa vielä Semi-Sweetin ja Salted Caramelin kanssa. Kulmaluulla on White Chocolatia. Alarajaukset olen tehnyt käyttäen Black Forest Trufflea, Cherry Cordialia, Marzipania ja sisänurkassa taas Champagne Trufflea.

Irtoripsinä tässä meikissä toimivat Ardellin ripset 204. Tämä kuuluu ehdottomasti mun juhla/viikonloppumeikkeihin, en mä tavallisena työpäivänä tällaisessa meikissä kulje. Tästä tyylistä on tosin helppo tehdä halutessaan myös huomattavasti vaaleampi, jolloin se soveltuu hyvin myös arkeen.


Tämä taas edustaa sellaista aika perustyyliä, jolla meen ihan arkenakin. Kulta on yksi mun suosikkiväreistäni silmämeikissä ja tässäkin oon käyttänyt liikkuvalla luomella sävyä Crème Brulee. joka on aivan ihana! Luomivaosta löytyy sävyä Milk Chocolate ja silmän ulkonurkasta Hazelnutia, jota olen häivytellyt vielä lisää Milk Chocolaten kanssa. Silmän sisänurkassa on tuttuun tyyliin Champagne Trufflea ja kulmaluulla White Chocolatea. Irtoripsinä toimivat Eyluren ripset 080.


Sitten vielä yksi silmämeikki, jonka kuvaamisessa mulla oli melkoisia ongelmia, sillä kamera ei millään halunnut toistaa sävyjä oikeanlaisina. Tässä liikkuvalla luomella on käytetty vaaleanpunaista Strawberry Bon Bonia, luomivaossa siniviolettia Candied Violetia, silmän ulkonurkassa ja häivyttelyssä hieman Cherry Cordialia ja kulmaluulla White Chocolatea. Kamera ei tosiaan oikein saanut kunnolla noita sävyjä vangittua ja silmän ulkonurkka on todellisuudessa hieman sinisemmän sävyinen. Tällä kertaa jätin irtoripset pois ja menin ihan omilla ripsillä. Silmät rajasin Essencen Liquid Ink High Shine eyelinerilla, jolla tosiaan saa tollasen vähän kiiltävän näköisen rajauksen, mikä heijastaa valoa tosi kivasti.

Löytyykö teiltä tämä Too Facedin ihana suklaapaletti tai ovatko nuo sävyt ylipäänsä sellaisia, mistä te pidätte? :)

24 kommenttia:

  1. Tarvitsen Marzipanin! Tai no miksei samantien koko paletn. :D
    Kauniita silmämeikkejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marzipan on kyllä todella upea sävy! Hanki ihmeessä, ihastut taatusti tähän ;D Kiitos paljon<3

      Poista
  2. Mahtavaa lukea sun ajatuksia tästä paletista! Tosi kauniita meikkejä! :) Chocolate Bar on kyllä mun suosikkipalettini kaikista paleteista ikinä! <3 Mun lempisävyjä ovat ehdottomasti Marzipan ja Cherry Cordial :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kata<3 :) Joo tää taitaa mennä kyllä Nakedien yms. ohi mullakin :D Tästä löytyy niin kauniita sävyjä ja melko monipuolisestikin vielä! Noi molemmat on tosi upeita sävyjä :)

      Poista
  3. Tosi kiva varsinkin tuo "shampanja-silmämeikki"! :) Multa löytyy tämä paletti, mutta kehtaanko edes myöntää, että en ole vielä kokeillut tätä kertaakaan! :D Ja tämähän on siis mulla ollut jo kohta vuoden... apua. Olisiko pysähtymisen paikka, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! :) No nyt sitten äkkiä testailemaan, jos se on noinkin kauan sulla jo maannut käyttämättömänä! :D

      Poista
  4. Kiitos postauksesta, harkitsen tämän ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, toivottavasti ihastut palettiin, mikäli päätät sen hankkia! :)

      Poista
  5. Tuota palettia onkin tullut katseltua, mutta jotenkin ei vielä ole raaskinut ostaa. Näyttää kyllä tosi hyviltä sävyiltä ja upeita meikkejä oot tehnyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kallishan toi on, mutta mun mielestä jokaisen sentin arvoinen! :) PAletin sävyt on tosi kauniita ja erittäin laadukkaita, kiitos paljon<3

      Poista
  6. Olipas söpön näköinen toi paletti, ja värisävytkin näyttää olevan ihan kohdallaan! :3 tosi kauniita meikkejä oot saanu aikaseksi näillä :)

    Kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on kaikinpuolin kyllä aivan ihana<3 :) Kiitoksia kovasti Kira!

      Poista
  7. Tosi kauniita sävyjä tuossa paletissa! :) Ja vitsit, ihastelen aina instassakin noita siun meikkikuvia, ihan täydellisiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan rakastunut tän paletin sävyihin<3 :D Voi kiitos paljon ihana, tuli niin hyvä mieli tästä sun kommentista :') ♥

      Poista
  8. Vähän toi paketti on söpö! <3 Ja oot tehnyt hienoja meikkejä noilla luomiväreillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too Facedilla on tosi söpöjä pakkauksia ja tykkään tosta heidän teemastaan muutenkin tosi paljon! :D Kiitos paljon kehuista Niina<3 :)

      Poista
  9. Niiiin nätti paletti ♥ Mä haluisin tämän, mutta Beauty Bay:ssa sitä ei ole enää :< ..Harmi! Jatkan kyttäämistä, josko sitä tulisi varastoon ^^

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on<3 Joo Beaty Bayltä ei oo taas vähään aikaan löytynyt tätä :/ Toivottavasti he pian saavat tätä taas varastoon ja myös muita Too Facedin tuotteita!

      Poista
  10. Ihanan näköinen paletti! Aloinpa harkita sen hankkimista... Paljonkohan tämmöisellä on hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chocolate Bar on aivan ihana<3 Mä maksoin omastani 54,30 € ja tuo oli muistaakseni pienessä alennuksessa silloin Beauty Bayssä. Tällä hetkellä sitä ei valitettavasti ainakaan kyseisen verkkokaupan valikoimassa ole :/

      Poista
    2. Hei apua, osaatko kertoa miten nää on ebayssa tosi halpoja 😃 onkohan jotain vikaa tms? http://www.ebay.com/itm/NEW-original-Spot-Too-Faced-Chocolate-Bar-Milk-Chocolate-16-color-eye-shadow-/141966550749?hash=item210ddda6dd:g:bsEAAOSwSzdXC6Yg

      Poista
    3. Veikkaan, että noi on tuoteväärennöksiä. Tollasia feikkejä esim. Too Facedin, UD:n ym. meikeistä liikkuu netissä tosi paljon :s Meillä oli itse asiassa just eilen puhetta kavereiden kanssa noista ja siis en suosittele kyllä tilaamaan, noista ei ikinä tiedä mitä ne pitää sisällään! Suosittelen lukemaan tämän Hennan postauksen aiheesta: http://highandlight.blogspot.fi/2016/03/ala-osta-feikkimeikkeja.html Toi oli mun mielestä ihan mahtava kirjoitus ja hyvä tietoisku aiheesta! :)

      Poista
    4. Nojoo katoin itsekkin kommentteja noista ja eivätpä tosiaan taida aitoa tavaraa olla... Onneksi en kerennyt tilata mitään ;P

      Poista
    5. Hyvä niin! Tosi harmi että tollasia feikkejä edes myydään netissä, kun varmasti löytyy niitäkin, jotka uskovat ja olettavat noiden olevan aitoja ja menevät sitten tilaamaan :/

      Poista

Kiitos kommentista!