keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Urban Decay Vice 4


Tänään olisi vuorossa Urban Decayn Vice 4 -luomiväripaletin esittelyä! Kerroin jo tätä esitellessäni ostospostauksen yhteydessä, ettei tämä Vice 4 ollut alunperin sellainen paletti, jonka koin itselleni tarpeelliseksi, mutta ajan myötä mielipide muuttui ja pakko tämä oli mennä tilaamaan. Olenko katunut? En sitten hetkeäkään.


Vice 4 sisältää aivan upeita sävyjä. Joukosta löytyy niin metallinhohtoisia räväkämpiä sävyjä kuin tavallisia mattasävyjä. Mä suosin itse todella paljon värejä silmämeikeissäni, varsinkin näin kevään ja kesän tullessa, joten senkin puoleen tiesin, että tälle paletille löytyy käyttöä. Paletti on suhteellisen isokokoinen ainakin verrattuna UD:n Naked ja Gwen Stefani paletteihin, mutta plussaa suuresta peilistä. Mukana tulee myös kaksipäinen luomivärisivellin. Tota en ole vielä testannut, mutta UD:n siveltimet ovat kaikki olleet mielestäni hyviä, joten enpä usko tuon olevan mikään poikkeus.

Bones / Framed / Discreet / Bitter
Grip / Fast-Ball Grasshopper / Flame
Deadbeat / 1985 / C-Note / Low
Beat Down / Underhand / Arctic / Crowbar
Pandemonium / Harlot / Robbery / Delete
Yllä on vielä swatchit kaikista sävyistä. Suurin osa sävyistä on todella pigmenttisiä ja helposti levittyviä, mutta löytyy tuolta joukosta pari vähän "huonompaakin" sävyä. Tummanharmaa Low on näistä selkeästi se huonoin. Paletissa sävy näyttää todella kauniilta, mutta todellisuudessa se on melko variseva ja sitä on vaikea saada pysymään luomilla. Samaa voi myös sanoa sävystä Crowbar. Noiden swatcheista jo näkee, että ne on tollasia vähän varisevia. Muuten oon ollut ihan hurjan tyytyväinen näiden sävyjen koostumukseen ja ylipäänsä sävyvalikoimaan. 


Ylläolevassa kuvassa neljä kappaletta esimerkkejä silmämeikeistä, joita oon tän paletin kanssa tehnyt. Paletista löytyy tosiaan toinen toistaan ihanampia värikkäitä sävyjä ja niitä oon myös aika uskollisesti hyödyntänyt. Oon tosin tehnyt tällä myös ihan perus mustaharmaan smokey eye meikin ja ruskean sävyisen arkisilmämeikin ja jättänyt ne räväkämmät värit väliin, mutta tykkään käyttää silmämeikeissäni värejä ja niitähän tästä paletista löytyy!

Ylhäällä vasemmalla oleva silmämeikki taisi olla ihan ensimmäinen kokeiluni tämän paletin kanssa ja syntyi ilman sen kummempia suunnitelmia ja ajatuksia. Käytin yläluomella punertavaa sävyä Fast Ball ja luomivaosta löytyy sekä sävyä 1985 että Underhand. Alaluomen rajasin vihreällä Arcticilla.

Ylhäällä oikealla löytyy astetta voimakkaampi meikki, josta mulla ei valitettavasti tuon parempaa kuvaa ole. Yläluomelta löytyy vihertävää C-Notea ja siitä se tummenee sävyn Low ja Deadbeat kanssa ja häivyttelyissä olen käyttänyt myös hopeista Robberya. Alaluomen olen rajannut C-Notella.

Alhaalla vasemmalla on pääsävynä käytetty tuota ihanaa 1985, jota löytyy sekä liikkuvalta luomelta, silmän sisänurkasta että alaluomelta rajauksena. Yläluomella on lisäksi myös sävyjä Underhand, Pandemonium sekä Beat Down.

Alhaalla oikealla on kuparisen oranssin sävyinen meikki, jossa liikkuvalla luomella on käytetty sävyä Flame. Luomivaosta löytyy sävyä Bitter sekä Deadbeat ja häivyttelyihin on käytetty taas Bitteriä. Alaluomella on sävyjä Flame sekä Deadbeat. Tähän tykästyin erityisen paljon ja tulen varmasti jatkossakin käyttämään tuota oranssia Flamea silmämeikeissäni.

Iskeekö Vice 4 teihin? :)

16 kommenttia:

  1. Ihana että joku muukin tykkää käyttää värikkäitä silmämeikkejä! Itse tosin en ole aikoihin nyt käyttänyt mutta siis rakastan todellakin pirtsakan värikkäitä silmämeikkejä ja toi palettihan olisi siihen aika täydellinen yksilö. Nyt aloin himoitsemaan tuotakin 8) Kauniita nuo meikkilokit mitä oot loihtinut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värikkäät silmämeikit on aivan ihania, varsinkin kesällä! :) Joo tästä kyllä löytyy toinen toistaan ihanampia sävyjä ja tällä saa ihan supervärikkäitä silmämeikkejä aikaiseksi eli suosittelen lämpimästi tätä, jos värit on sun juttu! :) Kiitos paljon<3

      Poista
  2. Oli kiva lukea sun mietteitä Vicestä. Ja todella kauniita meikkilookkeja! :) Millainen kamera sulla on kun saat noin hyviä meikkikuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos Sanna! :) Mulla on Olympus OM-D E-M10 kamera ja siinä M.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 EZ ED -objektiivi.

      Poista
  3. En kestä, nuo siun tekemät silmämeikit on aivan ihania!! ♥ Tosi kauniita sävyjä, vaikka onkin melko värikkäitä :) Tuo toinen oikealta ylhäältä olisi ihana iltameikki ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Tuuli kehuista :) ♥ Joo mä oon taas ihan uudestaan innostunut värikkäistä silmämeikeistä tän paletin saatuani! Jep, ei toi oikein itselleni ainakaan arkimeikiksi sopisi, mutta iltameikiksi toi on juuri passeli :)

      Poista
  4. Ihana katsoa näin värikkäitä meikkejä, terveisin nudevärit aina käytössä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudevärit on siitä hyviä, että ne sopii yhteen ihan kaiken kanssa :D Värikkäiden silmämeikkien kanssa saa aina miettiä esim. huulipunaa ja vähän vaatetustakin, että natsaa värit hyvin yhteen :)

      Poista
  5. Tosi nättejä nuo silmämeikit mitä oot tehnyt ♥ Vaikuttaa mielenkiintoiselta paletilta, tosi nättejä sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos sulle<3 :) Sävyt on kyllä tosi nättejä ja ihanan värisiä suurin osa!

      Poista
  6. Tää paletti on täyttä rakkautta <3

    VastaaPoista
  7. Oii miten kauniita meikkejä oot tehnyt <3 Toi pinkki etenkin oon niin upean näköinen :)

    VastaaPoista
  8. Toi on niin ihana paletti ♡ Tai siis kaikki Urban Decay paletit on, haha :D

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän ne kyllä on ihania ihan jokainen<3 :D

      Poista

Kiitos kommentista!