perjantai 15. huhtikuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - April


Tänään olisi luvassa Lookfantasticin tämän kuukauden Beauty Boxin esittelyä. Tämä on mun kolmas Beauty Boxini ja kolmen kuukauden sopimukseni päättyi siis tähän. Tai no, sehän olisi itse automaattisesti uusinut itsensä, mutta peruin sen, sillä aion tilata seuraavalla kerralla itselleni tämän boksin pitemmäksi aikaa, jolloin myös yksittäisen boksin hinta tippuu. Tämän kuun LivBoxia esitellessäni puhuin aika kriittiseen sävyyn boksista ja harkitsen tosiaan vakavasti koko boksin tilauksen lopettamista. Sen sijaan tätä Lookfantasticin Beauty Boxia aion jatkossakin tilata, sillä näiden kolmen boksin sisältö on vakuuttanut mut siitä, että tilausta todella kannattaa jatkaa. Veikkaan, että Beauty Box kiinnostaa mua enemmän jo ihan siitä syystä, että näiden avulla pääsen tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin, joita ei välttämättä edes myydä Suomessa kaupoissa. LivBoxista kun tulee nykyään aika pitkälti niitä jo hyvinkin tutuksi tulleita merkkejä, mikä sekään ei välttämättä tietenkään ole ollenkaan huono asia, mutta sellainen tietty uutuudenviehätys LivBoxeista on jo hävinnyt mun osaltani. 


Tämän näköinen oli tämän kuun boksin sisältö ja ensivaikutelmaltaan boksi vaikutti runsaalta ja mielenkiintoiselta. Toki täytyy sanoa sen verran, että näiden kolmen tilaamani boksin perusteella Beauty Box sisältää aika pitkälti näytekokoja tuotteista ja tästäkin boksista löytyi vain yksi täysikokoinen tuote. Näytekoot ovat kuitenkin ihan reilun kokoisia, mikä on mielestäni hyvä juttu. Tämänkertaiseen boksiin oli valittu luonnollista ja ekologista kosmetiikkaa, ja tällaiset erilaiset teemat joka boksissa mun mielestä erittäin hyvä juttu! Boksiin oli myös lisätty Myvitaminsin mustaherukan makuisia eri B-vitamiineja sisältäviä poretabletteja. Käydään seuraavaksi tuotteet yksitellen läpi:


Tämä Ritualsin Miracle Hand Scrub oli tämän boksin ainut täysikokoinen tuote ja kyseessä on siis käsille tarkoitettu kuorintavoide. Voiteen ravitsevat öljyt lupaavat jättää ihon terveeksi ja säteileväksi. Tuotteen on myös tarkoitus kosteuttaa kuivia ja vaurioituneita käsiä. Multa löytyy yksi vähän vastaava tuote Yves Rocherilta ja täytyy myöntää, että olin kokonaan unohtanut sen olemassaolon, mutta tätä oon nyt pari kertaa testannut ja tykännyt oikein kovasti. Kädet nyt eivät välttämättä tarvitse omaa kuorintavoidettaan, sillä vartalonkuorinta-aineellahan saa yhtä lailla kädet kuorittua, mutta tämä tosiaan jätti kädet kosteutetun tuntuisiksi ja pidin myös tuotteen tuoksusta. Tuoksuna tässä toimii ginseng, joka paljastui pikaisen googlailun jälkeen aasialaiseksi rohdoskasviksi. Kiva tuote ja varmasti tulee käytettyä loppuun. Tämän 75 ml tuubin hinta Lookfantasticilla on 15,45 €.


Bloom and Blossom nimiseltä tuotemerkiltä tuli 50 ml kokoinen Bath and Shower Gel eli suihkugeeli, joka lupaa pestä ihon puhtaaksi sekä jättää sen kauniiksi ja terveen näköiseksi. Tuotekuvauksessa mainitaan, ettei tuote sisällä mm. synteettisiä hajusteita, mutta eipä toi mun mielestä sisällä kyllä yhtään minkäänlaisia hajusteita. Mun mielestä suihkugeelissä pitää olla hyvä ja mua itseäni miellyttävä tuoksu. Pesuteho näillä nyt yleensä on kaikilla ihan hyvä, ja harvemmin sitä tulee päivän aikana missään mudassa pyörittyä, jolloin sen pesutehon näistä huomaisi parhaiten. Itse edellytän suihkugeeliltä siis juurikin sitä, että se tuoksuu hyvälle ja valitettavasti tämä ei tuoksunut mun mielestäni yhtään miltään. Lisäksi tätä oli aika vaikea saada vaahtoamaan, mikä nyt ei sinänsä mitään haittaisi, jos muuten olisin tästä pitänyt. Enköhän mä tämän pois käytä, mutta pakko myöntää, että melko tylsä tuotehan tämä mun mielestä oli. Täysikokoinen 150 ml purkki maksaa Lookfantasticilla 15,45 €.


Tanworxiltä tuli 60 ml tuubi Tan Maintaineria. Kyseessä on porkkana-, kookos- ja auringonkukkaöljyjä sekä hyaluronihappoa ja merilevää sisältävä voide, jota mainostetaan ennen kaikkea hyväksi pohjaksi ennen itseruskettavaa, sillä tuote sisältää paljon ihoa kosteuttavia ainesosia. Mä olen elämässäni käyttänyt itseruskettavaa pyöreät nolla kertaa enkä ainakaan toistaiseksi ajatellut opetella sellaisia käyttämään, mutta mikäs mua estää käyttämästä tätä ihan tavallisena kosteusvoiteena? Siinä touhussa voide toimikin oikein hyvin ja iho tuntui hyvin kosteutetulta tämän käytön jälkeen. Tuoksultaan tämä oli ihan okei, ei paras mahdollinen mutta ei mitenkään pahakaan. Se ei ollut liian voimakas, mutta erottui kuitenkin selkeästi. 120 ml kokoinen tuote maksaa tällä hetkellä Lookfantasticilla 14,95 €.


Seuraavaksi vuoroon pääsee Balance Men Super Toning Body Polish, joka on siis lyhykäisyydessään vartalonkuorintavoide. Tuote sisältää saksanpähkinää, joka toimii tässä kuorivana ainesosana ja kuorintateho onkin tässä mielestäni oikein hyvä. Se mistä taas en pidä, on tuotteen tuoksu. Se on omaan makuuni liian voimakas ja mun nenäni ei vaan ole tottunut tollaiseen tuoksuun. En osaa kuvailla miltä toi tuoksuu, mutta erittäin voimakkaalta ja jopa pistävältä joka tapauksessa. Käytän tämän kyllä loppuun, sillä eipä se tuoksu vartalolle onneksi jää, kun päälle laittaa jotain hyväntuoksuista suihkugeeliä ja kuorintateho tässä oli tosiaan ihan kohdillan. Boksista tuli 50 ml kokoinen tuubi ja täysikokoisesta 150 ml tuubista saa maksaa Lookfantasticilla 23,95 €.


Boksin ainoana hiustuotteena tuli Briogeon Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask eli hiusnaamio. Naamio sisältää monia eri öljyjä sekä vitamiineja ja se lupaa tehdä hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja terveen näköisiksi. Olen kerran testannut tätä ja täytyy sanoa, että jotain tästä puuttui. Tämä ei tehnyt hiuksia mun mielestäni kovinkaan pehmeiksi, vaikka shampoopesussa syntyneet takut hyvin selvisivätkin. Hoitavuus oli siis ihan ok, mutta hiusnaamioksi tämä ei saanut mun hiuksiani riittävän pehmeiksi. Eiköhän tämä pois tule käytettyä, mutta ehkä lähinnä ihan tavallisena hoitoaineena, sillä hiusnaamioilta vaadin kyllä enemmän. Boksista tuli 29 ml kokoinen tuubi enkä onnistunut löytämään tätä tuotetta Lookfantasticin sivuilta, joten en osaa sanoa mitä tämä maksaisi siellä täysikokoisena.


Viimeisenä tämä Elemisin British Botanical Hand & Nail Butter, joka on monia öljyjä (mm. kamomilla, laventeli) sisältävä tuotekuvauksen mukaan ylellinen käsivoide. Tuote lupaa jättää ihon pehmeän tuntuiseksi ja siinä se kyllä onnistuu oikein mallikkaasti. Jo pieni määrä riittää saamaan kädet pehmeiksi ja kosteutetuiksi ja voide myös imeytyy ihoon melko nopeasti. Mutta.. Tämän tuoksu on kaikkea muuta kuin mun makuuni ja siitä oikein puskee läpi tuo laventeli, joka siis ei todellakaan ole mun suosikkini kosmetiikassa. Tuoksu on erittäin voimakas ja pitkäkestoinen eli toivottavasti mun nenäni tottuu tohon, sillä mieluusti käyttäisin pois tämän muuten oikein hyvän käsivoiteen. Boksista tuli 20 ml näytekoko ja 100 ml täysikokoisella tuotteella on Lookfantasticilla hintaa huimat 34,45 € eli tosiaan mistään ihan halvasta käsivoiteesta ei ole kyse. En usko, että itse maksaisin ihan äkkiä noin suurta summaa pelkästä käsivoiteesta, sillä esimerkiksi TBS:n käsivoiteet ovat mun mielestä todella hyviä ja aika paljon tota edullisempia. Mutta tuoksua (ja hintaa) lukuun ottamatta en löytänyt tästä voiteesta mitään vikaa.

Yksikään näistä tuotteista tai edes tuotemerkeistä ei ollut mulle entuudestaan tuttu, joten siinä mielessä tämä boksi oli aivan mahtava. Pääsin tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin ja muutenkin luonnollisempaan kosmetiikkaan. Boksin tuotteet oli siis pääasiassa mun mielestä ihan hyviä ja toimivia, mutta yksi yhdistävä tekijä aika monilla tuotteilla oli ja se on tuoksu. Joko en pitänyt siitä tai sitä ei ollut lainkaan ja jäin sitä kaipaamaan. Tää saattaa johtua toki ihan siitä, että luonnonkosmetiikka ei ole mulle mitenkään kovin tuttua. Jokin meikkituote olisi ollut kiva saada, mutta ehkäpä sellaista voi odottaa taas ensi boksista!

Mitäs mieltä olette tämän kuun Beauty Boxin sisällöstä? :)

12 kommenttia:

  1. Vaikuttaa paljon mielenkiintoisemmalta kuin Livbox. Ehkä juuri sen takia että nuo tuotteet ovat tuntemattomia. Jos olisi sellainen boxi, josta varmasti tulisi joka kuukausi vähintään kolme meikkituotetta, tilaisin sen välittömästi. Hyvää nimipäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ihan kivaa vaihtelua saada jotain muuta kuin sitä iänikuista Lumenea. Ei Lumenessa mitään vikaa ole, mutta vaihtelu virkistää :D Tollanen boksi kelpaisi mullekin! Tällaisena meikkifriikkinä ne meikit on se pääsyy, miksi tällaisia bokseja tulee tilailtua :) Kiitos nimpparionnitteluista<3

      Poista
  2. Olisipa ollut mieleinen boksi mulle, ko olen ihastunut luonnonkosmetiikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota on vieläkin saatavilla Lookfantasticilla, eli tilaa ihmeessä itsellesi tuo boksi, jos tuotteet vaikutti kiinnostavilta! :)

      Poista
  3. Vaikuttaa tosiaan paremmalta kuin LivBox. Käsijutut vaikuttavat mielenkiintoisimmilta. Mä en välttämättä pysty käyttämään tuotetta ollenkaan, jos tuoksu on tarpeeksi pistävä ja ällöttävä :D Mä päätin lopettaa koko LivBoxin tilaamisen. Oon vaan kyllästynyt saamaan boksista halpaa markettikamaa ja varsinkin sitä hammastahnaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kyllä aika tärkeä osa kosmetiikassa, ainakin tietyissä tuotteissa. Löytyy multa monia hajusteettomiakin tuotteita, mutta mulla on vähän sama, etten oikein pysty käyttämään tuotteita, jotka tuoksuvat mun mielestä liian pahoilta :D Mä veikkaan, että mulla on sama päätös edessä. Tuskin toukokuussa tulee taas hammastahnaa, mutta käytän silti noi rahat mieluummin johonkin muuhun.

      Poista
  4. Eiiih en taaskaan kestä näitä sun kosmetiikkapostauksia ja tuo boksi oikeasti kuulostaa siltä, että sen voisi tilata ainakin mitä olen niiden sisältöjä sun blogista nähnyt! :)) Ja etenkin mua kiinnostaa juurikin se, kun pääsisi testaamaan tuotteita mitä ei välttämättä suomesta saa. Ps. Ihan huippua Linda, että kirjoitat aina näin kattavat esittelyt tuotteista, saa paljon paremman kuvan ja pystyy helpommin miettimään sopisiko ne itselleen tai olisiko sellaisia mitä haluaisi testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa ihmeessä, mä oon ainakin ollut tosi vakuuttunut näiden boksien sisällöstä ja tällainen pieni yllätys kerran kuussa on aika jees :D Sepä se, on ihan mahtavaa päästä testaamaan tuotteita, joita ei muuten tulisi ostettua tai joita ei Suomesta kaupoista saa! :) Voi miten kiva kuulla, pyrin kyllä jatkossakin kirjoittamaan mahdollisimman kattavia tuote-esittelyjä ja -arvosteluja<3 :)

      Poista
  5. Mie olen muutaman boxin tilannut, maksimissaan 9 boxia ja itse huomasin jo siinä vaiheessa, että näistä boxeista tuli silloin samoja tuotteita :( Esim. jostain laatikosta olen saanut tuon Tanworksin jo aiemmin, siksi ei oikein kiinnosta tätä tilata jatkuvasti.

    Balance Me -sarjaa taitaa tulla suht usein näissä, mutta eri variaatioissa vain. Viimeisimmän boxin kohdalla ärsytti, kun vaihtoehtotuotteissa oli esim. Tigiä ja mie sain jonkun Lorealin sieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei! Mä oon tilannut vasta kolme boksia, enkä oikeestaan pahemmin sitä ennen seurannut, mitä näistä bokseista tulee, mutta toi samojen tuotteiden tuleminen on kyllä tosi huono homma.. LivBoxistakin oon saanut pari kertaa saman tuotteen, mutta ei niitä onneksi sieltä kovin usein oo tullut. Täytyy toivoa, ettei täältäkään! Mutta kiitos paljon, kun kerroit ton :) Mun täytyy miettiä nyt ihan uudelleen, kuinka pitkäksi aikaa ton Beauty Boxin itselleni seuraavaksi tilaan :D

      Toi on mun mielestä aina vähä huono, kun näihin kauneusbokseihin laitetaan niitä vaihtoehtoisia tuotteita. Eri sävyiset tuotteet vaikkapa luomiväristä tai huulikiillosta on ihan fine, mutta jos laitetaan kaksi täysin eri tuotetta niin se ei oo mun mielestä enää kauheen hyvä asia. Varsinkaan, jos se menee juuri niin, että jotkut saa sitä TIGIä ja toiset jotain selkeesti halvempaa!

      Poista
    2. Olikohan ennen joulua, tyyliin loka-,marras- ja joulukuun boxit ns. erikoisia, siis niitä mainostettiin niin ja yhdestä blogista luin sisällöt, niin kaikki kolme boxia sisälsi suosikkituotteita siltä vuodelta :D

      Sekin toisaalta on tympeää, sillä niitä samoja juttuja sitten oli tullut jo aiemmin sinä vuonna eikä mitään vaihtoehtoista :/

      Poista
    3. Okei no toi kuulostaa todella kummalliselta :O Siis ymmärtäisin vielä jotenkin sen, jos yhteen boksiin laitettaisiin pari suosikkia koko vuodelta, mutta että kolme boksia.. Iso osa kuitenkin varmaan tilaa niitä bokseja siinä toivossa, että pääsee testaamaan uutta kosmetiikkaa. Totta kai joukkoon on voinut mahtua sitten niitä omia suosikkejakin, joita on ollut ihan kiva saada lisää, mutta mun mielestä on lähinnä tylsää, jos kauneusbokseihin laitetaan samoja tuotteita!

      Poista

Kiitos kommentista!