lauantai 21. toukokuuta 2016

Blondista blondimmaksi


Mun instaseuraajat saivatkin jo torstaina nähdä kuvan mun uusista hiuksista. Mulla oli tosiaan suunnitteilla jonkinlainen värinmuutos tähän päähän ja kyselin vähän teidänkin mielipiteitä siihen asiaan. Aika monet olitte sitä mieltä, että viileämpi vaalea voisi olla aika hyvä ja siihen lopulta sitten itsekin päädyin. Torstaina marssin mulle täysin uuteen kampaamoon ja suunnilleen 3,5 tuntia myöhemmin lähdin pois hymy korvissa asti.

Lähtötilanne oli tosiaan aika järkyttävä. Edellisestä kampaajareissusta oli kulunut tasan 11 viikkoa (siis oikeasti mitä hittoa Linda?! :D), joten tyvi oli melkoinen ja väri muutenkin tavallista tummempi, kun en ollut jaksanut käyttää hopeashampoota enää pariin viimeiseen viikkoon. Mulla oli tosiaan hiusten pääliosat selkeesti vaaleemmat kuin noi tuolla alempana ja tossa kuvassa haluttiinkin tuoda myös esille sitä, että ne tosiaan oli melkoisen tummat tuolta alempaa ja sävyltään muutenkin kirjavat. Hiusten pääliosiin mulle on laitettu vähän väliä vaaleita raitoja ja hopeashampoolla ne on saanut hyvinkin vaalean sävyisiksi. Ero ennen ja jälkeen kuvilla on kuitenkin aikas suuri ja tosiaan, oon oikein tyytyväinen lopputulokseen! Toi ylempi kuva on kyllä otettu sisällä keinovalossa, joka sai molemmissa kuvissa mun hiukset näyttämään keltaisemmilta mitä ne oikeasti on, mutta alempana sitten ulkona luonnonvalossa otettu kuva.

Aluksi lähdettiin kartottamaan sitä, kuinka vaaleaksi hiukseni haluan ja siinähän sitten toimi Googlen kuvat aika hyvänä apuna. Kun vaaleusaste oli selvillä, kampaaja tutki mun hiuksia ja mietti, mitä sinne sitten pitäisi laittaa, jotta niistä saataisiin tarpeeksi vaaleat. Tässä kohtaa hän jopa kehui, että mulla on todella hyväkuntoiset hiukset, kun otetaan huomioon miten pitkät ne on ja millainen värjäyshistoria mulla on takana! Oli ihan kiva kuulla tollasta palautetta, varsinkin kun pari vuotta sitten tilanne oli aivan toinen :)


Vaalennusaineella sitten alettiin noita mun hiuksia vaalentamaan ja siihen taidettiin käyttää ainakin kolmea eri vahvuutta(?) hiusten tummuudesta riippuen, minkä jälkeen hiukset olivat vaaleat, mutta toki kellertävät. Sen jälkeen heitettiin tyveen yksi väri ja pituuksiin toinen ja tadaa, hiuksista tuli viileän vaaleat! Mitään raitoja mulle ei tehty, mutta niitä syntyikin sitten oikeastaan ihan itsestään, kun tosiaan mun hiuksissa oli aiemmin niin montaa eri sävyä. Tossa kuvassa ne "raidat" näyttää vähän hassuilta, mutta oikeesti ne elävöittää tota väriä tosi kivasti. Fibreplex oli totta kai mukana kuvioissa eikä multa tarvinnut kahta kertaa kysyä haluanko sen vai en :D Hiukset tuntuvat todella hyviltä ja kun sieltä saatiin vielä muutama sentti kuivia latvoja pois, ne tuntuivat ja näyttivät paljon terveemmiltä kuin aikaisemmin. Vaikka tosiaan mulla ei hiukset missään huonossa kunnossa olleetkaan :)


Mä ostin myös itselleni tällaisen kotona käytettävän Fibreplex-hoidon, joka ei toki ole yhtä voimakasta kuin kampaamossa käytettävät tuotteet, mutta kuulemma silti todella tehokas. Hopeashampoo tulee nyt myös mulle ihan viikottaiseen käyttöön ja kampaaja suositteli siihen Fudgen hopeashampoota. Tota on kehuttu kyllä niin monessa muussakin paikassa, että tilasin sellaisen itselleni eilen. Hopeashampoot kuivattavat hiuksia normaalisti aika paljon, mutta kampaajani mukaan toi Fudgen shampoo ei sitä juurikaan tee. Löytyykö sieltä ketään, joka olisi Fudgea käyttänyt? Mitä mieltä olette, kuivattaako se hiuksia?

Melkoisen hintava reissuhan toi oli, mutta oli kyllä jokaisen sentin arvoinen. Jatkossa ei tarvitse sitten enää kuin huolehtia tosta tyven vaalentamisesta, kunnes taas mahdollisesti haluan jotain muutosta, mutta veikkaan pysytteleväni tässä nykyisessä sävyssä melko pitkään :) Olen kaikinpuolin myös tyytyväinen saamaani palveluun ja tulen ehdottomasti käymään kyseillä kampaajalla toistekin! Omaan peilikuvaan on kieltämättä vähän tottumista, kun hiukset on niin vaaleat ja musta tuntuu, että mun hiukset on taas lyhyet, kun latvoista napsaistiin muutama sentti pois, mutta eiköhän tähän kohta taas totu :D

Mitäs mieltä olette? Onnistuiko lopputulos? :)

16 kommenttia:

  1. Ihastelinki sun hiuksia jo Istagrammissa <3 :) Tosi kivan väriset ja näköiset noista tuli! Tulee melkein ikävä mun omia blondiaikoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon kyllä tyytyväinen! :) Oo sullakin ollut blondit :D Varmaan kyllä sopinukin sulle aikas hyvin<3 :)

      Poista
  2. Oooh ihan täydelliset hiukset! 8) Ihanan vaaleat :D! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sofia<3 :) Jep melkoisen vaaleet näistä tuli :D

      Poista
  3. Tuo väri on ihana! <3 Mulla saattaa mennä kampaamokäyntien välillä puolikin vuotta :D Nyt alkaisi olla aika mennä kampaajalle, mutta pitäisi vain raahautua paikan päälle varaamaan aika. Nyt kun mulla on tämä suoraväri päässä ja näihin ei välttämättä vaalennukset toimi, on ehkä parempi mennä näyttämään päätä kampaajalle etukäteen.

    Kyllä mun mielestä Fudgen hoeashampoo jonkun verran kuivattaa. Mun tukka tuntuu sen jälkeen aika nahkealta ja kuivalta, joten käytän naamiota tuon jälkeen. Fudgen hopeashampoo on kyllä paras käyttämäni hopeashampoo. Tukasta tulee lyhyen vaikutusajan jälkeen todella viileä ja se pysyykin itsellä viileänä monta pesua. Mutta on Fudgessa omat ongelmansa. Shampoota on aika vaikea saada tasaisesti päähän. Mulle jää tyvivärin jälkeen värjätty kohta ihan vähän latvoja tummemmaksi ja siihen shampoo ei tartu niin hyvin. Tai tarttuisi varmaan tarpeeksi pitkän vaikutusajan jälkeen, mutta siinä tapauksessa latvat menevät violetiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata, mäkin tykkään! :) Niin meni mullakin ennen, kun värjäsin hiukset aina kotona, mutta nykyään toi 11 viikkoa on mulle tooodella pitkä aika :D Tosin mulla tais sitä ennen olla vieläkin pitempi tauko, mut se johtu puhtaasti siitä, kun en voinut istua sen häntäluun murtuman takia :'D

      Tossa tapauksessa varmaan on joo ihan hyvä käydä näyttämässä paikan päällä millanen tilanne hiuksissa on :) Jonkun suoravärin kokeilu kiinnostaisi muakin, mutta mua pelottaa noissa juurikin se, miten saan hiukseni sen jälkeen takaisin vaaleiksi..

      No mä jo ajattelinkin, että voiko oikeesti olla olemassa hopeashampoo, joka ei yhtään kuivata hiuksia :D Toki varmaan riippuu tosi paljon hiustyypistä ja hiuksen laadusta, että kuinka paljon noi sitten kuivattaa, mutta mä en ole vielä yhteenkään hopeashampooseen törmännyt, joka ei olisi jättänyt hiuksia juurikin kuivan ja nahkean tuntuisiksi, kuten säkin sanoit. Ja siis mä niin pelkään, että nyt kun nää mun hiukset on oikeesti tosi vaaleet, saan nää hopeeshampoolla just lilan värisiksi tai ettei sitä saa levitettyä tasaisesti. No saa nähdä miten käy :D Kiitos paljon, kun kerroit omia ajatuksiasi tosta Fudgesta! :)

      Poista
  4. Fudge on mun suosikki hopeashampoo :) Fudgen hopeahoitoaine ei sen sijaan ole mitenkään ihmeellinen. Kiva sävy tuli hiuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sä oot kehunut tota! :) Hyvä tietää niin ei tarvitse turhaan mennä ostamaan tota hoitoainetta :D Kiitos paljon :)

      Poista
  5. Oi näyttää ihanalta noi uudet hiukset <3

    VastaaPoista
  6. Tuosta lopputuloksesta tuli kyllä niin upea!! :) Itsekin olen kuullut paljon hyvää Fudgen hopeashampoosta, joten täytyisi varmaan itsekin tilata se testiin kun omat hiukseni taittaa niin herkästi siihen kamalaan keltaiseen sävyyn :s mistä muuten tilasit itsellesi sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana<3 Joo mulla myös ihan sama, hiukset näyttää tosi nopeesti kellertäviltä ilman hopeeshampoota.. :/ Tilasin sen Lookfantasticilta :)

      Poista
  7. Ai onnistuiko, näyttää tosi hyvältä <33! Fudge on kyllä hopeashamppoiden ykkönen, mutta mun mielestä se kuivattaa pikkaisen. Ei mitenkään järkyttävästi ja hyvällä hoitsikalla sen saa tasapainoitettua! :)) Ja Fudgessa on se hyvä, ettei sitä todellakaan joka pesussa tarvitse eikä varmaan kannatakkaan käyttää ettei hiukset ala vetämään violeteiksi :D tai näin mä muistelisin, kun sitä joskus aikoinaan käytin:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Linda! ♥ Näin vähän ajattelinkin, mutta onneksi mäkin oon tottunut käyttämään hopeashampoon jälkeen aina kunnolla kosteuttavaa hiusnaamiota eli samalla tavalla jatketaan :D Joo Fudgen tehosta oon varsinkin kuullut tosi paljon kehuja ja kiitos paljon, kun kerroit omia ajatuksiasi tosta :)

      Poista
  8. Ihanan raikkaan sävyiset uudet hiukset! :) Ja niin kivan pitkät. Koitan itsekin taas kasvattaa hiuksia ^^

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Sini<3 :) Mullakin on ikuinen kasvatusprojekti käynnissä näiden kanssa :D Tsemppiä hiusten kasvattamiseen!

      Poista

Kiitos kommentista!