maanantai 30. toukokuuta 2016

Highlighter Heaven


Otsikosta saa aika hyvin jo vinkkiä sille, mitä tämänpäiväinen postaus käsittelee - highlightereita. Korostuspuuteri, highlighter, hohtopuuteri jne. rakkaalla lapsella on totta kai monta nimeä, mutta sama pääasiallinen tarkoitus noilla on: korostaa kasvojen korkeita kohtia sekä antaa niille hehkua ja hohtoa. Highlightereita löytyy monentyyppisiä ja monessa eri koostumuksessa olevaa ja multa itseltäni löytyy mineraalimuodossa oleva, pari voidemaista erilaisissa contour paleteissa sekä iso liuta puuterisia highlightereita.

Highlighter on siis eri asia kuin mattaiset korostusvärit, vaikka osittain samoihin paikkoihin noita käytetäänkin. Highlighterit ovat enemmän tai vähemmän shimmerisiä ja antavat tosiaan kiiltoa kasvoille, joten ihan joka puolelle kasvoja sellaista ei välttämättä kannata sutia. Yleensä highlighteria ohjeistetaankin lisäämään esimerkiksi poskiluun korkeimpaan kohtaan tai juuri sen yläpuolelle, nenänvarteen tai vain nenänpäähän, amorinkaareen, kulmaluulle juuri kulmakarvojen alapuolelle ja silmän sisänurkkaan. Itse käytän highlighteria nykyään oikeastaan joka kerta meikatessani ja laitan sitä ainakin poskiluille, nenänpäähän ja amorinkaareen. Korostuspuutereita voi käyttää myös ihan luomiväreinä tai vastaavasti luomivärejä voi halutessaan käyttää korostuspuutereina. Tässä postauksessa mun olisi tarkoitus esitellä teille kaikki omistamani highlighterit ja kertoa niistä mielipiteeni:


Aloitetaan tästä Lily Lolon Mineral Shimmer Stardust -hohtopuuterista, jonka ostin itselleni jo viime kesänä. Kyseessä on siis mineraalipuuteri, jolla saa aivan upean hohdon kasvoille. Mä tykkään ihan kamalasti näistä Lily Lolon mineraalimeikeistä ja tämäkin on siis tosiaan hyvin hienojakoista "jauhetta". Tätä on todella helppo annostella siveltimeen haluttu määrä, sillä liian puuterin voi nopesti vain kopauttaa takaisin rasiaan. Mä olin itse asiassa jo unohtanut tämän olemassaolon, kunnes tossa pari viikkoa sitten havahduin, että ei hitto mullahan on tällainenkin ihanuus tuolla meikkipöydällä! Sen jälkeen oonkin sitten taas käyttänyt tätä enemmänkin ja tää oli oikeastaan mun ensimmäinen kunnollinen highlighter. Oikein hyvä perus highlighter, joka sopii oikeastaan ihan kaikenlaisen meikin kanssa. Tämä maksaa 21,90 € Pretty.fi:ssä ja tuotetta on 6 g.


Seuraavaksi vuoroon pääsee theBalmin The Manizer Sisters, joka sisältää kaksi highlighteria sekä yhden shimmerisen aurinkopuuterin, jota en aio tässä postauksessa sen tarkemmin esitellä. Mary-Lou Manizer, joka on siis tuo vasemmanpuoleinen vaalea sävy, on varmasti tuttu jo melkoisen monille eikä tätä ole suotta kehuttu. Mary-Lou on todella kaunis, pigmenttinen vaalea higlighter, joka niin ikään soveltuu mielestäni meikkiin kuin meikkiin. Jos kaipaat itsellesi hyvää perushighlighteria niin voin lämpimästi suositella juurikin Mary-Louta. Vierestä löytyy vaaleanpunainen Cindy-Lou Manizer, joka on myös hyvin pigmenttinen ja kaunis sävy. Punertavat highlighterit soveltuvat mielestäni hyvin punaisen poskipunan kaveriksi tuomaan lisähehkua kasvoille, mutta en missään nimessä menisi yhdistämään tätä esimerkiksi persikansävyisten poskipunien kanssa. Käytän itse näitä punertavia highlightereita pääasiassa juuri poskiluille ja mahdollisesti myös silmän sisänurkkaan. Nenään, kulmaluulle ja amorinkaareen käytän aina vaaleaa highlighteria. The Manizer Sisters maksaa NordicFeelillä 34,50 (sis. tuotetta 3x3g). Yksittäin ostettuina Mary-Lou ja Cindy-Lou maksavat NordicFeelillä kumpikin 20,50 € (tuotetta 8,5 g).


Too Facediltä multa löytyy nämä aivan ihanat Sweethear Beadsit eli shimmeriset puuterihelmet. Pakkauksesta löytyy niin vaaleanruskeaa, nudea kuin vaaleanpunaistakin ja näillä saa todella ihanan, hennon hehkun kasvoille. Lopputulos on hyvin luonnollinen, mutta erottuu silti selkeästi. Tällä hetkellä olen ihastunut enemmän sellaisiin voimakkaampiin highlightereihin, mutta tämä on ehdoton valintani sellaisina päivinä, kun haluan kasvoilleni vain kevyttä hehkua. Mä ostin tämän Beauty Baystä, jossa tätä tuotetta ei enää myydä enkä onnistunut löytämään tätä myöskään Too Facedin omilta sivuilta. Itse kuitenkin maksoin tästä 31,80 € (paino 24 g). Vaikka kovasti näistä puuterihelmistä pidänkin ja tämä on päässyt joskus myös kuukauden suosikeiksi, en mä varmaan uudestaan itse maksaisi tästä tuotteesta yli 30 euroa. 



Anastasia Beverly Hillsiltä sain vasta vähän aikaa sitten Glow Kitin sävyssä Gleam ja olen aivan rakastunut noihin kahteen alempaan sävyyn Straburst ja Crushed Pearl. Starburst on vaaleanpunertava sävy, jonkin verran Cindy-Lou Manizeria vaaleampi ja Crushed Pearl edustaa taas tollasta perinteistä vaaleaa highlighteria, joka taittaa kuitenkin hieman punaiseen. Upeita sävyjä kumpikin! Ylempänä olevat Hard Candy ja Mimosa ovat jääneet hyvin vähälle käytölle, mutta kyllä ehdottomasti pitäisi opetella käyttämään myös noita sävyjä. En ole vain itse tottunut noin tummiin sävyihin highlightereissa, mutta ainahan sitä voi opetella ;) Tämän hinta on Beauty Bayssä tällä hetkellä 50,20 € ja tuotetta on 7,4 g/nappi. Tästä paletista on olemassa myös toinen sävy That Glow.

Mainitut hinnat olen ottanut vain yhdestä verkkokaupasta ja ne toki vaihtelevat jonkin verran ostopaikasta riippuen. En ottanut tähän postaukseen mukaan niitä muutamia highlightereita, jotka mulla on erinäisissä meikkipaleteissa (esim. ABH Contour Cream Kit, theBalmin Voyage Vol. 2) vaan keskityin nyt ihan puhtaasti näihin yksittäisiin highlightereihin. Mä en pysty mitenkään sanomaan, mikä näistä on oma suosikkini, sillä pidän näistä kaikista, mutta kuten tossa aiemmin jo mainitsin, suosittelen theBalmin Mary-Lou Manizeria, mikäli haluaa ihan "tavallisen" vaalean korostuspuuterin :)

Käytättekö te highlightereita? Mitkä ovat omia suosikkejanne ja mitä voisitte suositella? :)

13 kommenttia:

  1. Aaah mun on pakko saada joku tälläinen! kesällä on niin ihana korostaa rusketusta, kunhan shimmeriä sutii varovasti. Välillä nimittäin näkee sellaisia.. noh diskopalloa muistuttavia neitokaisia :D Olit myös ihanan kattavasti kertonut kaikista tuotteista ja tuo To Facen purnukka on liian söpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odotan sitä kunnon rusketusta, kun sitä saa kivasti korostettua highlighterin kanssa ja aurinko heijastaa ihanasti siitä! Mä tiedän tarkalleen mitä meinaat tolla diskopallolla :D Joskus tuntuu, että toisilla on tapana laittaa sitä highlighteria puoli purkkia kerralla ja aivan joka puolelle nassua. Kimaltelee ainakin kivasti! :D

      Poista
  2. Harmittaa, kun Anastasian tuotteita ei taida saada yksittäin ostettua (siis vaikkapa yhtä sävyä) vaan aina pitäisi investoida kokonaiseen palettiin. Crushed Pearl näyttää tosi kauniilta, mutta muut sävyt saattaisivat jäädä mulla tosi vähälle käytölle. Sama varjostuspaletin kanssa, ehkä vain yksi tai kaksi sävyistä sopisivat omaan väritykseeni.

    Too Faced:in helmet ovat kyllä ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on vähän kurja juttu, ettei noita myydä yksitellen :/ Toisaalta myös vähän hassua, kun ABH:n Contour Kiteihin saa kyllä yksittäin ostettua niitä nappeja. Tollaset suuremmat paletit on monella tapaa tosi käteviä, mutta tottahan se on, että yleensä mukaan mahtuu myös niitä itselle epäsopivia tai epämieluisia sävyjä :)

      Niin ovat<3

      Poista
  3. Kiva lukea sun highlightereista, sulla on noita hyvä kokoelma! :) Mulle highlighter on ihan must meikkaamisessa. Se tuli osaksi mun päivittäistä meikkiä jo ennen blogaamista, kun hankin oman Mary-Louni pari vuotta sitten. Jos mulla saisi olla vain yksi highlighter, olisi se Mary-Lou Manizer. Se on niin helppo ja klassinen sävy, joka käy varmasti ihan jokaiseen meikkiin. Toinen mun suosikki on Beccan highlighter, joka on mun mielestä aivan omaa luokkaansa pigmentiltään ja hohdoltaan. Mulla on sävy Champagne Pop, joka käy parhaiten ehkä ruskettuneelle iholle. Myös vitivalkoinen Pearl on ostoslistalla. Multa löytyy myös Anastasian Glow Kit sävyssä That Glow. Se on ihan huippu! Pari neutraalimpaa sävyä ovat ihanan pehmeitä ja arkeen sopivia, mutta se keltakultainen sävy on yllättäen noussut suosikikseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan näitä nyt muutamia kertynyt, mutta lisää haluaisin silti :D Juurikin Beccalta haluaisin ehdottomasti jonkun highlihgterin, en välttämättä tota Champagne Popia, vaikka se kaunis onkin, mutta jonkin toisen :) Mary-Lou on tosiaan sävyltään klassinen ja sopii kaiken kanssa, sulla onkin ollut se jo todella pitkään! Jotenkin mua jäi vähän kaivelemaan, etten ostanut myös tuota That Glow'ta, mutta toisaalta Gleamin sävyt ovat mulle ehkä paremmat :D Kiva kun kerroit omia ajatuksiaisi tästä aiheesta :)

      Poista
  4. Mary-Lou pitää varmaan hankkia jossain vaiheessa. Oma suosikkini on Benefitin Watt's Up!, joka on todella kaunis kultainen highlighter :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mary-Lou on aivan huippu, suosittelen lämpimästi! :) Mun piti googlata miltä toi Watt's Up! näyttää ja ai että voin kuvitella kuinka hyvältä toi näyttää varsinkin vähän ruskettuneella iholla<3

      Poista
  5. Highlightereilla saa kyllä ihanan hehkun kasvoille! <3 Nuo Too Facen puuterihelmet näyttävät ihanilta ja rasiakin on tosi suloinen :) Kiva kun siulta saa aina näin kattavia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa ja noi sopii kesään ihan älyttömän hyvin, vaikkei muuten pahemmin meikkiä olisikaan :) Toi Too Facedin purnukka sisältöineen on ehkä yksi mun söpöimmistä meikeistä ikinä :D Kiva kuulla, kiitos Tuuli<3

      Poista
  6. Itse pidän paljon highlighterista, joka on osa IsaDoran Face Sculptor- palettia sävyssä 01 Warm Peach. Tässä paletissa käytän myös erittäin paljon poskipunaa, ja sen kolmatta osaa, eli bronzeria, tulen varmasti käyttämään nyt enemmän kesällä ruskettuani vähäsen :) Suosittelen kyseistä palettia, olen ihan rakastunut siihen!
    Ja tosi kiva postaus, tästä sai kivasti tietoa ihan tulevaisuuden shoppailuja varten, hehe! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli heti pakko googlettaa miltä toi paletti näyttää ja ai että miten kauniit sävyt! Mä veikkaan, että toi on ihan pakko jossain vaiheessa käydä nappaamassa kaupasta mukaan, sen verran hyvältä näytti<3 Kiitos paljon kommentista ja tuotevinkkauksesta! :)

      Poista
    2. Eipä mitään, kiva vaan että tykkäsit! :) <3

      Poista

Kiitos kommentista!