tiistai 24. toukokuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - May


Kauneusboksipostauksen vuoro taas vaihteeksi! Mä sain toukokuun Beauty Boxin itselleni jo pari viikkoa sitten ja nyt olen vihdoin ehtinyt testaamaan kaikki boksista löytyneet tuotteet. Mähän tosiaan lopetin LivBoxin tilaamisen, joten jatkossa blogistani löytyy enää juttua tästä Lookfantasticin kauneusboksista. Uusin tosiaan tilaukseni ja nyt se tulee mulle sitten seuraavat kuusi kuukautta, jolloin yhden boksin hinnaksi jää 16,45 €. Täytyy katsoa miten teen tuon tilauksen kanssa sen jälkeen, mutta jotain kauneusboksia haluan ehdottomasti tilata myös jatkossa!


Tältä näytti toukokuun Beauty Box. Ensisilmäyksellä boksi vaikutti ihan lupaavalta, vaikka meikkituotteiden puuttuminen hiukan harmitti ja tiesin jo heti kättelyssä, etten tule tuota harjaa käyttämään. Lopulta kun pääsin näihin tuotteisiin tarkemmin tutustumaan ja mulle selvisi, mitä nämä oikeasti ovat, oli pettymys aika suuri. Tää on ehdottomasti huonoin boksi niistä neljästä, jotka oon tähän mennessä itselleni saanut. En sano, että tämä olisi ihan sysihuono, sillä joukosta löytyi ihan hyviäkin juttuja, mutta tuolta tosiaan löytyi yhteensä kolme eri kasvovoidetta enkä mä ihan ymmärrä, mikä pointti niitä kasvovoiteita on kylvää yhteen boksiin noin monta. Mutta käydäänpä kaikki tuotteet yksitellen läpi:


Ensimmäisenä tämä REN Wake Wonderful Night-Time Facial, joka on yövoiteen alle levitettävä kasvohoitotuote. Tuote lupaa tehdä ihosta yön aikana kirkkaamman, puhdistaa sitä, vähentää ihon UV-vaurioita jne. Tämän päälle voi hyvin levittää vielä yövoiteen ja tuote sopii kaikille ihotyypeille, lukuun ottamatta herkkää ihoa. No, herkän ihon omaavana päätin tämän kuitenkin testata ja kieltämättä tässä oli jokin melkoisen voimakas ainesosa, sillä välittömästi tämän levityksen jälken mun molemmat silmät alkoi kirvellä ja vuotaa kuin vesiputoukset. Ja ei, en laittanut tätä lähellekään mun silmiäni enkä silmänympärysiholle. Mietin jo hetken, että juoksen vesihanan alle putsaamaan tämän pois kasvoiltani, mutta kirvely loppui oikeastaan melkein heti ja samoin se silmien vuotaminen. Tossa kyllä varoitellaan, että ton tuotteen levityksen aikana saattaa ilmetä pientä kihelmöintiä, mutta mä en huomannut mitään sellaista ihollani. Yön jälkeen iho näytti tavallista heleämmältä, joten kyllä toi ihan kivasti sitä kirkasti. Mitään muuta reaktiota en tosta siis onneksi saanut, mutta vähän varauksella lähden tota testaamaan uudestaan ton silmähomman jälkeen. En onnistunut löytämään tätä Lookfantasticin sivuilta, mutta RENin omilla sivuilla 40 ml tuubi maksaa 32 puntaa eli suunnilleen 40 euroa. Boksi sisälsi 10 ml kokoisen näytteen.


Iomalta tuli 7 kappaletta pieniä näytteitä Youthful Moisture Cream Day and Night -kasvovoiteesta. Näissä on soija- ja puuvillaöljyä, jotka tuotekuvauksen mukaan edistävät kollageenin tuottoa, joka puolestaan auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana. Tässä on tosiaan voidetta seitsemäksi kerraksi ja kyseessä on yhteensä 7 ml näytekoko. Ei toi periaatteessa huono idea ole laittaa noita tollasiin yksittäisiin kapseleihin, mutta toisaalta tollasessa on aina se vaara, että jollain jää osa ton yhden sisällöstä käyttämättä ja joku toinen tarvitsisi sitä voidetta kerralla enemmän ja sitten pitää taas miettiä avonaisen tuotteen säilytystä ja sitä, ettei se pääse sotkemaan mitään. Kehitinköhän mä tästä nyt ongelman ihan huvikseni :D No mutta joka tapauksessa täysikokoinen 30 ml tuote on ihan yksittäispakattuna eikä erillisinä annoksina. Toi voide oli ihan ok käytettäväksi illalla yövoiteena. Se oli todella litkua, mistä en oikein tykännyt, mutta toisaalta sillä kesti ihan superkauan imeytyä, mitä taas vähän ihmettelin, kun yleensä tollaset tosi juoksevat voiteet myös imeytyy nopeasti. Kaipa noi tulee pois käytettyä, mutta eipä tossa voiteessa mitään ihmeellistä ollut. 30 ml tuote maksaa Lookfantasticillä 56,45 €.


Boksin ainut hiustuote on tämä Revlon Uniq Onen All In One Hair Treatment, joka on hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tuote lupaa vaikka ja mitä - toimia lämpösuojana, korjata kuivia ja vaurioituneita hiuksia, lisätä kiiltoa, silottaa hiusta, ehkäistä kaksihaaraisia, tuuheuttaa, selvittää takkuja, suojella värjättyä hiusta jne. Lisäksi tämä sisältää UVA- ja UVB-suojan. Melkoinen monitoimituote jos en sanoisi! Tämä silotti hiuksia ihan kivasti ja teki hiusten harjaamisesta helpompaa. Oma versioni tuoksuu kookokselle ja sekin oli ihan ok. En mä täysikokoisena tätä lähtisi ostamaan, mutta mieluusti käytän tämän 9 ml näytekoon loppuun. En löytänyt tätä Lookfantasticin sivuilta, joten en osaa sanoa tämän hintaa.


Vichyltä tuli näytekokoinen purkki Liftactiv Supreme kasvovoiteesta, joka on tarkoitettu kuivalle iholle. Voiteen on tarkoitus ehkäistä ryppyjä, silottaa ja kirkastaa ihoa ja tuoda runsasta kosteutusta. Ei ehkä ihan mun iholleni tarkoitettu, mutta Vichyn voiteet on sen verran ihania, että ihastuin nopeasti tähänkin. Voide on todella paksua ja kermaista ja soveltuu oikein hyvin yövoiteeksi. Tämä kosteutti ihoa erinomaisen hyvin, kuten kuivalle iholle suunnatun kasvovoiteen pitääkin. Voisin hyvin kuvitella ostavani tätä joskus myöhemminkin, kun ihoni tarpeet ovat vähän erilaiset ja tämä onkin varmaan koko boksin mieluisin tuote mun mielestä. Täysikokoinen 50 ml purkki maksaa Lookfantasticilla 39,45 € ja tästä voiteesta on olemassa myös normaalille ja sekaiholle tarkoitettu versio.


Boksista tuli myös tämä oranssi Wet Brush eli siis kaikessa yksinkertaisuudessaan hiusharja. Tuotekuvauksen mukaan harja liukuu sulavasti takkuisissakin hiuksissa kuitenkaan vahingoittamatta hiuksia. Ei siinä, varmasti monille ihan tarpeellinen tuote, mutta mä liputan Tangle Teezereiden puolesta enkä oikein edes osaa enää käyttää hiuksiini muita harjoja. Toi harjan väri ei myöskään iske ei sitten yhtään, vaikkei oranssi mikään mun inhokkiväri olekaan :D Mieluummin olisin ottanut tämän tilalle jonkin meikkituotteen, mutta aina ei voi voittaa :) Tämä maksaa Lookfantasticilla 14,45 €, jos en nyt ihan täysin erehtynyt harjasta.


Decléorilta oli boksissa muutama vaihtoehtoinen tuote ja itse sain tämän pienen 5 ml kokoisen näytteen Hydra Floral Hydrating Gel-Creamista. Kyseessä on geelimäinen kasvovoide, joka lupaa tehokasta kosteutusta sekä jättää ihon tasaiseksi ja terveeksi. Geelimäiset voiteet on yleensä oikein hyviä meikinalusvoiteita, sillä ne kuivuu melko nopeasti ja tästäkin pidin juuri siitä syystä. En mä usko, että tämä olisi kaikista tuotekuvauksen puheista huolimatta riittävän kosteuttava voide mulle vaikkapa yövoiteeksi, mutta oon muutaman kerran käyttänyt tota aamulla päivävoiteena ja kosteutusteho on ollut riittävä. En löytänyt tätä Lookfantasticin sivuilta, joten en osaa sanoa tämän hinnasta valitettavasti mitään.


Eve Lomilta tuli vielä näytekoko Cleanser -putsarista, josta ei itse asiassa ollut boksin mukana tulleessa vihkosessa mitään tietoa. Tuossa paketissa kuitenkin mainitaan, että tämä putsari poistaa sitkeimmätkin meikit ja tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Tämä oli koostumukseltaan paksua, vähän jopa vahamaista. Putsari sisälsi pieniä hippusia, jotka osittain taisivat sulaa iholle ainetta levittäessä, mutta kyllä siinä kevyen kasvokuorinnan sai samalla. Paksu koostumus ei ollut oikein mun mieleeni, mutta meikit kasvoilta lähti meikit pois aikalailla täydellisesti. Oikein hyvä putsari, mutta koska 100 ml maksaa Lookfantasticilla 72,45 €, ei ole pelkoa, että ostaisin tätä itselleni. Lisäksi mä en usko, että pystyisin tota päivittäin edes käyttämään niiden hippusten takia, mutta ton näytteen käytän mielelläni pois.

Sellainen sisältö tällä boksilla ja pakko sanoa, että tää oli nyt jotenkin aika tylsä. Periaatteessa ihan kivoja juttuja, mutta toi kasvovoiteiden runsas määrä vähän ihmetytti eikä noista näytteistä muutenkaan kovin moneksi kerraksi riitä. No, ehkä ensi kuun boksista tulisi taas niitä mun kaipailemia meikkejäkin!

Ovatko nämä tuttuja tuotteita tai tuotemerkkejä? :)

6 kommenttia:

  1. Mikään ei ole tuttu tuote, näyttää ja vaikuttaa kuitenkin hieman paremmalta mitä LivBox on tässä näyttänyt aina kun sua on seuraillut:D Kylläpä kuumottelisi tilata, mutta tosiaan olisi kiva saada vähän monipuolisempaa tavaraa aina boxista, meikkiä ym ym. Harja vähän kummastutti mua, en tiedä miksi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tän boksin etuna on ainakin se, että täältä löytyy sellaisia tuotemerkkejä, joista en oo ite koskaan edes kuullut :D LivBoxista tuli usein aika pitkälti samojen merkkien tuotteita, mikä kävi vähän tylsäksi. Meikkejä mäkin kaipailisin! Mua toi harja kummastutti ehkä ihan siitä syystä, että just pari kuukautta sitten tuolta tuli sellanen miniharja :D

      Poista
  2. Mulla on tuo harja, mutta pienemmässä koossa. Olen tykännyt käyttää sitä varren takia, joka puuttuu Tangle teezereistä. Tästä saa paremman otteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsi on kyllä ihan kätevä, tosin mä en meinannut osata edes käyttää tollasta, kun oon niin tottunut varrettomiin :D

      Poista
  3. Aika kallis harja, kun näyttää ihan perus harjalta ja jos ei mikää kummallinen ees ollut :D Aika paljon tuli kaikkia rasvoja tuossa paketissa. Mutta ainaki vaikuttaa paremmalta kun ne LivBoxit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon samaa mieltä, mutta toisaalta onhan Tangle Teezereilläkin hintaa :D Jep, rasvoja on taas hetken aikaa ihan tarpeeksi! Ainakin toistaiseksi oon tykännyt tästä boksista enemmän kuin LivBoxista :)

      Poista

Kiitos kommentista!