tiistai 17. toukokuuta 2016

Lush - Käsintehtyä Kosmetiikkaa


Lush on varmasti tuttu merkki jo monille teistä, niin se on nimenä ollut mullekin jo monta vuotta. Mun on pitänyt tilata Lushia testiin itselleni jo monen monta kertaa ja tossa muutama kuukausi sitten itse asiassa yritinkin, mutta jostain syystä se tilaus ei onnistunut (en tiedä mitä säädin) ja jätin sen sitten siihen. Ajauduin kuitenkin tossa yhtenä viikonloppuna taas selailemaan Lushin nettisivuja ja lopulta klikkailin pari tuotetta ostoskoriin. Jatkoin vielä sivuilla seikkailua ja yllätysyllätys, päädyin tutkimaan Lushin suihkugeelivalikoimaa. Mä ihan oikeasti lopulta sanoin ääneen itselleni, että mä en todellakaan osta yhtä ainutta suihkugeeliä itselleni, kun niitä pursuaa kaapit jo valmiiksi muutenkin :D Ne vaan kuulosti kaikki niin houkuttelevilta, samoin kuin vartalovoiteetkin, joita en myöskään tällä hetkellä saa itselleni hankkia täysin samasta syystä. Tilaukseen lähtikin sitten muita tuotteita ja mun olisi tarkoitus esitellä ne teille tässä postauksessa:


Tämä Bubblegum Lip Scrub -huultenkuorinta oli ihan pakollinen ostos, sillä oon näistä Lushin huulikuorinnoista lukenut niin paljon ylistäviä kommentteja ja mä kyllä yhdyn niihin. Tuoksuna tässä on ihana karkkimainen vadelma ja kyllä tällaisella ihanuudella kelpaa kuoria huulet! Monet käyttävät huulten kuorimiseen esimerkiksi vähän pehmeämpää hammasharjaa ja hyvin sekin ajaa asiansa, mutta mun oli kyllä jo aikakin ostaa itselleni ihan kunnollinen huulien kuorintaan tarkoitettu tuote. Varsinkin nykyään, kun käytän huulipunaa lähes aina, huulten tulee myös olla hyvässä kunnossa ja tämä kuorinta edesauttaa sitä kyllä omalta osaltaan. Tätä on siis tarkoitus levittää puhdistetuille huulille, hieroa kevyesti ja huuhdella pois. Huulet jäävät todella pehmeiksi ja tuoksu on tosiaan aivan valtavan ihana. Maksoin tästä 11,50 €.


Mä ajattelin ensin, että tilaisin itselleni jonkin jalkavoiteen, mutta koska niitä edellisiäkin löytyi kaapista vielä ihan kiitettävästi, tilasin itselleni elämäni ensimmäisen jalkanaamion. Kyseessä on siis tuo purkissa oleva Volcano Foot Mask, jonka on tarkoitus sekä pehmentää, kuoria, puhdistaa että hoitaa jalkoja. Naamio sisältää syväpuhdistavaa savea, hedemiä sekä hohkakiveä. Tarkoituksena on levittää naamiota jalkoihin, kääriä jalat tuorekelmun ympärille ja 10 minuutin vaikutusajan jälkeen huuhdella jalat. Tämän tuoksu oli todella voimakas eikä oikein mulle mieluinen, mutta ei se tuoksu enää siinä vaiheessa juurikaan häirinnyt, kun tätä jaloille levitti. Jonkin verran tämä jalkojen ihoa pehmensi ja kuori, mutta mitään kovin mullistavaa mä en tätä käyttäessäni huomannut. Ihan kiva, mutta ihan normaalit jalkavoiteet kosteuttavat jalkoja yleensä yhtä hyvin kuin tämä. Tästä naamiosta pitäisi riittää tuotekuvauksen mukaan noin kolmeen kertaan, mutta luulenpa saavani itse tästä useammankin käyttökerran. Naamio maksaa 9,95 €.

Samassa kuvassa näkyy kaupan päälle tullut pieni pala Sea Vegetable -palasaippuaa, jota en siis itse tiennyt lainkaan saavani. Kyseessä on limeä, arame-merilevää sekä merisuolaa sisältävä saippua, jonka tuoksua kuvaillaan miedoksi mutta merelliseksi. Mun mielestä ton tuoksu ei ole kyllä mietoa nähnytkään ja mun ikuinen inhoni laventelia kohtaan ilmeisesti pääsee taas esille, sillä toihan tosiaan sisältää myös laventelin öljyä ja se puskee tuolta läpi todella vahvasti. Tämä siis mun mielipiteeni :D Mutta joo, saa nähdä miten paljon tota tulee käytettyä, kun en tosiaan laventelin tuoksusta tykkää sitten yhtään.


Tilasin myös itse pari kappaletta näitä palasaippuoita ja nyt olisikin sitten korkea aika opetella käyttämään näitä! Mä oon oikeastaan aina kokenut palasaippuat joten hankaliksi, kun ihan perus pumppupullossa olevat saippuat on niin nopeita ja näppäriä, mutta toisaalta palasaippuoissa on monesti sellasta pientä arjen "luksusta". Mä en oo vieläkään ehtinyt hommaamaan mitään saippuatelinettä edes niille viime joulukuussa saamilleni TBS:n pienille palasaippuoille, joten nääkin hengaa nyt sitten vuorotellen sellasessa todella kauniissa muovirasiassa, kunnes ehdin jostain sellasen vähän nätimmän astian ostamaan :D Taaempaa löytyy Rockstar -palasaippua, jota kuvaillaan kermaiseksi vaniljasaippuaksi ja makeanhimon taltuttajaksi. Tuoksu on makeahko ja myös melkoisen voimakas, tällä saa aika kivuttomasti koko kylppärin tuoksumaan tolta saippualta, jos pitää sitä kannettomassa rasiassa. Odotin tuoksun olevan enemmän vaniljainen, mutta ihan ok toikin on. Ei paras, mutta menettelee. Rockstar maksoi 5,95 €.

Etummaisena on Sultana Of Soap -palasaippua, joka on hedelmäinen saippua. Saippua sisältää mm. kuivattuja karpaloita, mustaherukoita ja aprikooseja. Tämän tuoksu on selkeästi kahta edellistä miedompi ja itselleni kaikkein mieluisin. Olen testannut sekä Rockstaria että tätä Sultana Of Soapia ja molemmilla saa kädet oikein hyvin puhtaiksi. Nämä eivät vaahtoa mitenkään älyttömän hyvin, mutta toisaalta mä en sellaista hirvittävää vaahtokasaa välttämättä edes tarvitse. Jonkin verran nämä kuivattavat käsiä, mutta rasvaamallahan siitä selviää. Sultana Of Soap oli hinnaltaan 6,20 €.


Taisin kuulla palashampoista ensimmäisen kerran Nellalta ja ne alkoivat heti kiinnostaa mua. Jotenkin en ollut koskaan aiemmin tullut edes ajatelleeksi, että shampoo voisi olla muussa kuin enemmän tai vähemmän nestemäisessä muodossa ja ajatus tällaisen palashampoon testaamisesta jäi pyörimään päähäni pitkäksi aikaa. Nyt kun vihdoin pääsin Lushille tekemään ensimmäisen tilaukseni, oli aivan päivänselvää, että haluan testata jotain merkin palashampoota. Tilaukseen lähtikin sitten tuo Honey I Washed My Hair, joka on kiiltoa, pehmeyttä ja ilmavuutta antava toffeentuoksuinen hunajashampoo. En oikein tiennyt mitä tältä odotin, mutta yllätyin erittäin positiivisesti tätä ensikertaa käyttäessäni! Shampoopalaa ei tarvinnut kovinkaan pitkään hieroa hiuksiin, kun sitä oli päässä ihan riittävä määrä ja hiukset puhdistuivat todella hyvin tämän kanssa. Tuoksu oli huumaavan ihana ja käyttökokemus kaikinpuolin todella miellyttävä. Tämän säilytys on ehkä se kaikkein hankalin ja ongelmallisin, sillä tämä vaatii totta kai jonkun oman purkin/rasian, mutta muuten en keksi tästä mitään huonoa sanottavaa. Lushilta löytyy monenlaisia palashampoita erilaisiin tarpeisiin ja voin ainakin tämän yhden shampoopalan testaamisen jälkeen lämpimästi suositella muitakin testaamaan näitä! Maksoin tästä 13,50 €.

Sellaisia tuotteita Lushilta. Onko Lush teille tuttu? Löytyykö valikoimasta jotain tuotteita, joita voisitte suositella? :)

24 kommenttia:

  1. Tuo jalkanaamio vaikuttaa hyvältä! :) Mä tykkään ite myös jalkojenkuorinnasta. Mä oon myös lukenut hyvää tosta huultenkuorinnasta, ite en kyllä koe sitä niin tarpeelliseks itelleni :D Lushin tuotteet on kyllä hyviä tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkojenkuorinnat on aivan ihania :D Tosin rakastan kaikkia muitakin kuorintoja, kun ihon saa niillä niin sileäksi :) Lushilta löytyy kyllä tosi kivoja tuotteita ja haluan ehdottomasti testailla noita lisääkin!

      Poista
  2. Kiva jos palashampoo miellytti! Bubblegum-huulikuorinnasta tykkään myös, vaikka se aika imelä onkin. Volcanoa en ole koskaan testannut. Omia suosikkejani Lushilta ovat Ro's Argan -suihkuvartalovoide, Let The Good Times Roll -tuoreputsari, Rough With The Smooth -kuorintapala ja Big-merisuolashampoo. Saippuoista suosittelen jouluaikaan palana Yog Nogia ja suihkugeelinä Lord of Missrulea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miellytti kyllä, kiitos vielä tuotevinkkauksesta! Joo onhan toi aika imelän makeeta, mutta silloin tällöin käytettynä aivan ihanaa<3 :D Kiitos kun kerroit noita omia suosikkejasi, pitääkin muistaa noi, kun seuraavan kerran lähden tekemään Lushille tilausta ;)

      Poista
  3. Multa löytyy myös Lushin huulienkuorinta ja ihanaa kyllä on! ♥ Parasta kyllä kun sen voi juuri lipaista huulilta pois! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on<3 Toi on kaikinpuolin ihan mahtava tuote :D

      Poista
  4. Rock Star on suosikkini ja on ihka ensimmäisiä tuotteita mitä olen Lushilta käyttänyt. Ihanan makea karkkituoksu :)

    Palashampoista New toimi oikein hyvin omissa hiuksissani. Sweet Lentil shampoopalassa olevat kuoret/jyvät tms. ärsyttivät, mutta se taisikin olla joku kausi- tai retro-tuote. American Cream hoitoaineesta tykkäsin aikoinaan, kun hiukseni olivat lyhyet. En usko sen toimivan niin hyvin pitkissä hiuksissa.

    Buffy kuorintapalaa tuli käytettyä useampia, mutta ihoni kai jotenkin herkistyi ja sain yhtä äkkiä punaisia isoja laikkuja sääriini joka puolelle aina kuorinnan jälkeen. Hieman outoa, että noin tapahtui vasta useamman käyettyäni...



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon monesti miettinyt, että miten tollaset hippuset just jossain shampoissa oikein toimii, kun luulis että ne jää herkästi hiuksiin kiinni siinä pesun yhteydessä :D Täytyy tutustua tarkemmin noihin tuotteisiin, joita mainitsit :)

      Oi ei, tosi kurjaa jos hyvä tuote tuli käyttökelvottomaksi tollasen takia :/ Mä oon itse asiassa myös herkistynyt yhdelle putsarille ajan kuluessa. Ensin en saanut siitä mitään oireita, mutta lopulta ne oireet oli suorastaan ihan järkyttäviä. Outoa kyllä!

      Poista
  5. oi Lushin tuotteet on super ihania ! mitä olen muutamia juttuja heiltä teistaillut :) Tuo palashampoo olis ehdottomasti sellainen, mitä lähtisin mielelläni kokeileen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin näihin heti :) Kannattaa ehdottomasti testailla Lushin palashampoita, mun täytyy ainakin ostaa joku toinenkin testattavaksi! <3

      Poista
  6. Mä en ole kokeillut vielä ollenkaan Lushin tuotteita, mutta kylläpä tekisi mieli kokeilla! Tuo huultenkuorinta varsinkin houkuttaa, oon jo muutamasta muustakin blogista bongannut kyseisen kuorinnan ja on kehuttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatta kyllä kokeilla! :) Harmi vaan, kun näitä ei myydä muualla kuin netissä ja sitten Helsingissä :/ Netistä on joo helppo tilata, mutta mieluusti näkisin kyllä ne ihan livenäkin ensin :D Tota kuorintaa on kyllä kehuttu ihan kamalasti eikä syyttä, se on aivan ihana<3

      Poista
  7. Itsekin ihastuin palavasti noihin Lushin tuotteisiin, kun sain niitä tosiaan pari kappaletta synttärilahjaksi siskoltani :) Ne tuoksut on vaan niin herkullisia!! ♥ Hyvän oloisia tuotteita siekin oot ostanut itsellesi, tuo palashampoo kuulostaa tosi mielenkiintoiselta :) Täytyy varmaan seuraavalla Helsingin reissulla käydä tsekkaamassa ihan tuo Lushin kivijalkamyymälä - sieltä ei taatusti poistu tyhjin käsin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin noihin ihan välittömästi, on noi vaan ihania<3 Palashampoo oli todella mielenkiintoinen tuote, toivottavasti toi vaan pysyy kokonaisena pitkään eikä murene pieniksi paloiksi :D Mä aion myös ehdottomasti seuraavalla Helsingin reissulla käydä siellä<3

      Poista
  8. Lushin tuotteet on kyllä niin hyviä ja niiden tuoksu hurmaa aina <3 Pakko varmaan naputella sinne kohta joku tilaus, sillä himoitsen erilaisia kasvonaamioita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta ja mulle tuoksut on ainakin tosi tärkeitä kosmetiikassa :D Mä haluaisin myös testata niitä Lushin tuorenaamioita! :)

      Poista
  9. Voi miten hyvältä näyttääkään tuo huulten kuorinta, tekisi mieli kaapia purkista ja syödä heh :D No ei sentään.. mutta hyvältä näyttää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo se on ihan kivan näköistä kieltämättä :D Tuoksu ei vaan ihastuttanut mua :'D

      Poista
  10. Mä oon monta kertaa himotellut Lushin tuotteita, mutta ne ovat jääneet vielä testaamatta. Ensinnäkin siksi, että mä haluaisin päästä tuoksuttelemaan ja hypistelemään tuotteita livenä. Aina kun käyn Helsingissä, niin se Lushilla vierailu vähän jää. Toiseksi siksi, että mun mielestä nuo ovat vähän kalliita omaan makuun, vaikka kuinka käsintehtyjä ja luonnollisia ovatkin. Vartalonhoitotuotteet varsinkin kuluvat mulla nopeasti, enkä halua laittaa niihin tuollaisia määriä rahaa. The Body Suihkugeelistä maksamani 8 € on jo aika maksimi itselle, kun Lushin samankokoisesta suihkugeelistä saa pulittaa yli pari kymppiä. Joitain brändin tuotteita haluaisin kuitenkin ehdottomasti testata, kuten Daddy-O hopeashampoota ja juuri jotain huulikuorintaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep, näitä tuotteita olisi kiva päästä katsomaan ihan livenä. Noi Lushin kuvatkaan ei aina ihan kerro tarkkaan sitä, minkälainen se tuote sitten oikeasti loppupeleissä on. Kieltämättä muakin joskus pidätteli noiden tuotteiden korkea hinta, sillä mä en myöskään ihan älyttömiä summia halua laittaa ihonhoitoon :D Tästä samasta syystä mä myös jätin aika monet jutut tuolta tilaamatta, vaikka mieli olisi tehnyt. Tota hopeashampoota olisi kiva päästä testaamaan!

      Poista
  11. Huulten kuorintaa on kehuttu niin paljon, että ehdottomasti taitaa lähteä tilaukseen<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon lukenut tosta valtavasti kehuja ja aivan ihana tuote se olikin<3 :)

      Poista
  12. ihania tuotteita :) Lushin tuotteet tuoksuu aina niin taivaallisen ihanalta :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on kyllä tuoksut kohdillaan ja niitä löytyy varmasti jokaiseen makuun! :)

      Poista

Kiitos kommentista!