perjantai 6. toukokuuta 2016

Uutuudet NYX:ltä


Voisin veikata, että aika harvalta on mennyt ohi se, että NYXin meikkejä on nyt muutaman viikon ajan saanut ostettua Suomesta Sokokselta. Itselleni tämä uutinen oli toki iloinen, sillä NYX on merkkinä mielestäni hyvä ja mitä enemmän me saadaan Suomeen kauppoihin näitä uusia kosmetiikkatuotemerkkejä, sen parempi. NYX on ollut siitä kuitenkin "helppo" merkki, että sitä on aika kivuttomasti saanut myös tilattua netistä ihan suomalaisistakin verkkokaupoista. Toki hinnat ovat monesti olleet aika reippaastikin kovemmat mitä ulkomaisissa kaupoissa, mutta saatavuus on kaiken kaikkiaan ollut ihan hyvä ja ainakin huomattavasti parempi kuin monilla muilla merkeillä. 


Mulla oli tosiaan ostolakko menossa muutaman viikon ajan, joten skippasin suosiolla Sokoksen NYX-pisteen avaiset ja alkuruuhkat. Tosin olisin ne skipannut joka tapauksessa, sillä mä en todellakaan ole ihminen, joka ehdoin tahdoin ryntää ison ihmistungoksen keskelle, edes kosmetiikan takia. Mua lähinnä ahdistaa sellainen tungos ja ihmispaljous ja aika hurjaahan se meno on monissa paikoissa ollut, mitä oon muiden blogeista lukenut. Oon käynyt kerran katsastamassa Turun Sokoksen NYX-valikoimat ja aika melko tyhjiähän ne hyllyt siellä olivat, erityisesti huulituotteiden osalta. Tilasin sitten netistä itselleni muutamat tuotteet, joista oon lukenut hyvää tai joita oon muuten vaan halunnut testata! Oon myös todella iloinen siitä, että Sokoksella oli näinkin alhaiset hinnat. Ehkä tämä myös "pakottaa" tietyt verkkokaupat laskemaan niitä hintoja, jotka ovat mun mielestä olleet joskus aivan naurettavan korkeita. Tilasin itselleni feeluniquelta viime vuoden puolella NYXin Highlight & Contour Pro Paletten, josta maksoin noin 25 euroa. Samaan aikaan tietyissä verkkokaupoissa sen hinta oli käsittämättömät 45 euroa. Siis ihan oikeasti tollanen 20 euron ero on tossa kohtaa aika jäätävä. Oli siis aika huojentavaakin huomata, että tämäkin kyseinen paletti maksaa Sokoksella vain 26,50 euroa. Mähän en tohon palettiin muutenkaan oikein ihastunut, joten luojan kiitos en mennyt maksamaan tosta sitä lähes 50 euroa.


Tilaukseni sisälsi tällä kertaa pelkästään huulimeikkejä. NYXin valikoimat on tosi laajat, mutta mä olen ihastunut NYXin meikeistä erityisesti huulipuniin ja muihin huulituotteisiin, joita tilasin siis Sokokselta kuusi kappaletta. Kuten kuvasta näkyy, joukkoon mahtuu jopa kolme kappaletta ruskeansävyisiä huulipunia, vaikka mä tossa juuri vähän aikaa sitten sanoin, että jätän ne ruskeat punat nyt hetkeksi pois ja keskityn kesäisempiin sävyihin. Sanotaanko vaikka näin, että tapahtui asioita ja mä päädyin hamstraamaan niitä vähän enemmänkin.. :D Mutta käydään vielä yksitellen läpi tilaamani tuotteet:


Lingerie Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna ja näitä on kehuttu ihan valtavasti blogeissa, joten tiesin jo alusta alkaen, että munkin on pakko päästä testaamaan joku tämän sarjan huulipunista. Sokoksen verkkokaupan valikoimissa oli kolme eri sävyä ja itse tilasin niistä sävyn 10 Teddy, joka on mattainen keskiruskea sävy. Mun odotukset tän tuotteen suhteen olivat korkealla ihan jo siitä syystä, että tykkään muutenkin niin paljon NYXin huulipunista ja tästä tosiaan olin lukenut todella positiivisia arvosteluja. Pakko myöntää, että mä en kuitenkaan ihastunut tähän. Sävy on kaunis, mutta tota sai tahkoa huulille melkoisen kauan ennen kuin lopputulos oli oikeasti tasainen ja peittävä. Musta tuntuu, että käytin sitä applikaattoria huulipunahylsyssä varmaan kymmenen kertaa, että sain riittävästi väriä huulilleni. Ruskea huulipuna on todellakin sellainen, mikä näyttää erittäin tyhmältä, jos sitä ei ole huulilla tasaisesti vaan joukosta löytyy vaaleampia laikkuja, joista huulten oma väri paistaa läpi. Lopputulos kaiken ahertamisen jälkeen näytti hyvältä eikä tämä huulipuna kuivattanut huulia, mikä on erittäin hyvä asia. Tämä oli myös helpompi pestä pois kuin nestemäiset huulipunat yleensä. Haluaisin testata tästä vielä jotain vaaleampaa sävyä, mutta esimerkiksi theBalmin ja Stilan nestemäiset huulipunat ovat mielestäni paljon tätä parempia. Maksoin tästä 9,50 €.


Myös näitä Soft Matte Lip Creameja on kehuttu ja hypetetty ihan älyttömästi, joten näiden testaaminen oli myös paikallaan. Nämä ovat siis periaatteessa huulipunan ja huulikiillon yhdistelmiä, mutta itse miellän nämä ennemminki nestemäisiksi huulipuniksi kuin huulikiilloiksi. Tilasin omani sävyissä 08 San Paolo, joka on todella kauniin pinkin sävyinen, 17 Ibiza, joka puolestaan on korallisempi pinkki sekä 04 London, joka on vähän kinuskin sävyinen ruskea/beige. Näihin tykästyin välittömästi. Värit ovat intensiivisä ja levittyvät huulille todella kauniisti, eikä pysyvyydessäkään ole mitään moitittavaa. Hyvin nämä kestivät syömisen ja juomisen, mitä nyt huulten sisäosista väri hieman lähti pois, mutta näky ei todellakaan ollut paha. Toisaalta nämä kyllä hieman kuivattavat huulia, mutta eivät mitenkää älyttömän pahasti. Näitä aion ehdottomasti hankkia vielä joskus lisää muissakin sävyissä, ihan huipputuotteita! Maksoin näistä 8,50 €/kpl.


NYXin Matte Lipstickejä halusin testata ennen kaikkea siitä syystä, että Kata on blogissaan kehunut tuon oikealla puolella olevan sävyn 10 Perfect Red lähestulkoon maasta taivaisiin. Lisäksi klikkailin mukaan tuon ruskeansävyisen 21 Butter huulipunan, sillä mulla ei ollut aiempaa kokemusta tästä NYXin huulipunasarjasta. Nämä levittyivät molemmat huulille todella kauniisti ja värit olivat hyvin intensiiviset. Pysyvyys oli parempi kuin esimerkiksi NYXin Butter Lipstick -sarjan punilla, mutta ei kuitenkaan mikään huippuhyvä, kuten ei tällaisilla puikkohuulipunilla ole oikeastaan lähes koskaan. Ihan riittävän hyvin nuo kuitenkin huulilla pysyivät eikä mua haittaa, vaikka joudunkin sitä huulipunaa päivän aikana lisäämään. Butter on siis tollanen vaaleanruskea nude ja Perfect Red nimensä mukaisesti aika täydellinen kirkkaanpunainen huulipuna. Mun suosikkini NYXiltä on yhä edelleen Black Label -sarjan huulipunat, mutta näistä tuli aika kovia kilpailijoita niille! Nämä maksoivat 9,50 €/kpl.

Ja tarkasti jos katsoo niin huomaa sen, että mulla oli noiden huulipunien hylsyjen korkkiosat vaihtuneet ja ton Butter sävyn vieressä nököttää Perfect Redin korkki ja toisinpäin :D Huomasin ton vasta kuvien ottamisen jälkeen, mutta eipä toi nyt varmaankaan ketään haittaa!


Tässä vielä swatchit kaikista kädelle levitettyinä, eli vasemmalta oikealle:

Lingerie Liquid Lipstick sävy 10 Teddy / Soft Matte Lip Cream sävy 04 London / Soft Matte Lip Cream sävy 08 San Paolo / Soft Matte Lip Cream sävy 17 Ibiza / Matte Lipstick sävy 10 Perfect Red / Matte Lipstick sävy 21 Butter.

Jep, mä oon selkeesti taitava tekemään swatcheista saman kokoisia ;) 

Se mitä ehkä eniten tänne Suomeen kaipaisin on Too Faced. Sitä kun on niin tajuttoman vaikeaa edes netistä tilata tänne. Too Facedin omilta sivuilta ei toimiteta Suomeen, mutta esim. Shipiton kautta tilaaminen kyllä onnistuu. Harkitsin jossain vaiheessa ihan vakavasti tota Shipiton käyttämistä, mutta ehkä mä vaan suosiolla odotan syyskuuta ja USA:n reissua ja hamstraan sieltä sitten Too Facedia itselleni kaksin käsin :D Mua ei innosta maksaa alveja ja säätää tullin kanssa, joten nyt on toistaiseksi vaan pakko purra hammasta yhteen ja kuikuilla aina säännöllisin väliajoin eri nettikauppoja (lähinnä Beauty Bay), josko valikoimiin taas tulisi lisää Too Facedia. 

Minkä kosmetiikkamerkin rantautumista Suomeen te odotatte? :) Oletteko te tutustuneet NYXin meikkeihin? 

10 kommenttia:

  1. Perfect Red! <3 Siis toi on vaan niin täydellinen kirkas punainen kuin olla voi ja punan koostumuskin on ihana. Eihän tuo kaikkea kestä, mutta puna levittyy hyvin, tuntuu mukavalta eikä kuivata esimerkiksi monien nestemäisten huulipunien tapaan :) Mä pidän myös noista Soft Matte Lip Creameistä, itseltä löytyy sävyt Abu Dhabi ja Copenhagen. Hauska, kun sävyt on nimetty kaupunkien mukaan :) Mulla on yksi Lip Lingerie ja se on ihan ok mieestäni. Koostumus ja huulituntuma on mielestäni vähän outo, mutta puna näyttää hyvältä. En kyllä osta toista, mutta eiköhän tuota tule käytettyä :)

    Mäkin toivoisin Too Facedin Suomeen :) Too Faced on yksi mun suosikkimerkki ja esimerkiksi mun suosikkimeikkivoide on kyseiseltä merkiltä. Ei ole mun suosikkihommaa tilata meikkivoidetta netistä, joten mieluiten haluaisin Too Facedin Suomeen ihan kauppoihin. Ja niiden tulliselvitysten tekeminen on ärsyttävää, puhumattakaan alvien maksamisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perfect Red on kyllä täysin nimensä veroinen ja sävy todellakin klassisen punainen! <3 Mä yllätyin myös siitä, miten hyvältä noi tuntui huulilta, kun tosiaan oon viime aikoina käyttänyt paljon nestemäisiä huulipunia ja ne kaikki tuntuu kuivattavan huulia ainakin jonkin verran. Soft Matte Lip Creameja aion ehdottomasti hankkia lisää, Abu Dhabi on upea sävy :)

      Meikkivoiteet ostan kyllä itsekin mieluusti ihan kaupasta, jossa sen värin saa katsoa itselleen sopivaksi. Varsinkin, jos kyseessä on vähänkin hintavampi tuote niin sen sävyn haluaa kyllä olevan just eikä melkein oikea :) Niin on, ja luojan kiitos feeluniquellakaan ei tarvii enää säätää niiden tulliselvitysten kanssa!

      Poista
  2. Mä haluaisin niin kokeilla noita Nyxin meikkejä! :) Oon kuullut niistä vain hyvää. Eikä oo tosiaan pahan hintasiakaan :) Toi San paolo on ihana värinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun testailemaan sitten! NYXin valikoimatkin on tosi laajat niin varmasti löytyy itselle mieluisia tuotteita<3 San Paolo on aivan ihana :)

      Poista
  3. Joo-o kyllä se on niin että pitäisi päästä nyt tuollainen ihanuus kotiuttamaan kun niin moni näitä kehuu! Toivottavasti löydän unelmieni oranssin sävyn NYXin valikoimasta, kun sellainen mattaoranssi on ollut haaveissa pitkään 8) Tuo perfect red on kyllä nimensä veroinen, perfect ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tutkimassa NYXin hyllyjä<3 Soft Matte Lip Creameista ainakin löytyy pari oranssia sävyä - San Juan ja Morocco :) Niin on, Perfect Red tosiaan on ihan täydellinen punainen!

      Poista
  4. Vitsit, ihanan kattavan postauksen olet jaksanut kirjoittaa kaikista tuotteista! :)) Nuo Lip Creamit oikeasti levittyvät huulille tosi kauniisti ja helposti, tykästyin niihin itse myös tosi paljon enkä ihmettele yhtään, että jengi hypettaa niitä. Tuo sun tilaama San Paulo näyttää tosi herkullisesta ja voisin sen kyllä ostaa seuraavaksi.. Ehkä ja ehkä vain siksi koska tuntuu, että huulipunia pursuaa kaikkialta! :D Ps. Hehe, ollaan samanlaisia-ei oikein nappaa mennä tungokseen ja netistä tilaaminen on vain niin paljon kätevämpää toki onhan siinä ne omat riskinsä värejen kanssa, mutta silti :P Kivaa viikonloppua Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oikeasti yllätyin miten helppokäyttöisiä noi oli, kun yleensä nestemäiset huulipunat vaatii aika paljon työtä, että ne saa levittymään tasaisesti, varsinkin jos ei ole ensin rajannut huulia :D Heh, mutta onneksi huulipunia ei koskaan voi olla liikaa ;D Ja mikäs sen hauskempaa kuin omistaa kunnon kokoelmat niitä, niin pystyy sitten aina valitsemaan hyvän sävyn tilanteen ja fiiliksen mukaan! :D Joo mua ei kyllä ihan äkkiä saa mihinkään ihmistungoksen keskelle, kattelen paljon mieluummin niitä tuotteita netistä. Ja onneksi googlaamalla näkee aika hyvin myös niitä swatcheja eri sävyistä niin ei tarvii ihan sokeasti uskoa ja luottaa tuotekuviin! :)

      Ihanaa viikonloppua sullekin<3

      Poista
  5. Vitsi mitä ihanuuksia <3 Noita nyxin meikkejä on hehkutettu nyt niin monessa paikassa että pakko itsekkin tilata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on eikä syyttä :D Noi on ihan huippuja, varsinkin NYXin huulimeikit<3

      Poista

Kiitos kommentista!