torstai 23. kesäkuuta 2016

18 x jatka lausetta

Moikka! Mä poistun tänään juhannuksen viettoon siskoni perheen luokse Kouvolaan, joten blogikin hiljenee muutamaksi päiväksi :) Ihana päästä välillä pois kotoa ja viettää aikaa siskoni ja hänen perheensä kanssa. Ajattelin tehdä taas vähän erilaisen postauksen ja tänään olisi luvassa tämä monissa blogeissa näkynyt 18 x jatka lausetta! Tästäkin näyttää liikkuvan aika monta versiota ja jatkettavat lauseet hieman vaihtelevat, mutta tällaisen nyt itse tein. Kuvat on taas kerran "vähän" sekalaista seurakuntaa, koittakaa kestää :D

En ymmärrä ihmisten kyvyttömyyttä ottaa muita ihmisiä huomioon ihan normaalissa arjessa. Sitä jalkakäytävää ei tarvitse vallata kokonaan ja tehdä ohittamisesta mahdotonta. Kaupassa ei ole pakko jättää isoja ostoskärryjä poikittain kahden hyllyrivin väliin eikä bussiin mentäessä tunkea väkisin viiden kauppakassin kanssa ensimmäisenä sisälle kymmenen muun ihmisen läpi. Mulla ei ymmärrys eikä varsinkaan hermo kestä ollenkaan sellaista "minäminä" -asennetta, kun itse kuitenkin pyrin aina ottamaan myös muut huomioon.


Viime aikoina mulla on jäänyt blogille ihan liian vähän aikaa, kun kesä ja uudet tuttavuudet ovat vieneet mennessään. Koitan tsempata taas jatkossa ja vaikka väkisin kaivaa sitä aikaa bloggaamiselle :)

En osaa päättää mitä ostan ruokakaupasta, jos menen sinne ilman ostoslistaa. Tästä syystä mulla on pakko olla aina suunniteltuna, mitä sieltä aion ostaa, sillä muuten mukaan ei tartu yhtään mitään fiksua ja päädyn lopulta syömään ruoaksi tyyliin leipää, kun en osannut ostaa mitään kunnon ruokaa.

Muistan ikuisesti sen hetken, kun nauroin ensimmäistä kertaa kunnolla äitini kuoleman jälkeen. Sitä tunnetta ei pysty edes kuvailemaan sanoin. Se oli niin vapauttavaa ja mä nauroinkin siinä sitten vedet silmistä valuen varmaan muutaman minuutin ajan. Se tuli todella tarpeeseen ja muistutti mua siitä, että vaikka elämä potkii päähän ja tapahtuu aivan kamalia asioita, löytyy sieltä pohjalta kuitenkin myös niitä pieniä valopilkkuja, jotka muistuttavat elämän hyvistäkin puolista :)

Päivän paras juttu on toivottavasti vielä tulossa, kun pääsen Kouvolaan asti ja siskoni tulee mut hakemaan juna-asemalta!

Salainen taitoni on sen verran salainen, että se on toistaiseksi piilossa myös multa itseltäni :D

Jos saisin yhden toiveen se olisi, että minä ja kaikki läheiseni saataisiin elää terve ja onnellinen loppuelämä :)

Minulla on pakkomielle tarkistaa vähän väliä, oonko saanut puhelimeen viestejä. Siis vaikka mulla olis puhelin nenän edessä ja äänet päällä, mun täytyy silti aina muutaman minuutin välein tarkistaa, ettei kukaan vaan oo kaivannut mua :D Miten niin muka kännykkäriippuvainen?


Söin tänään ison kasan mm. erilaisia kipulääkkeitä aamupalaksi - tai oikeastaan yöpalaksi. Mä oon taas saanut viikon sisään kolme ihan järkyttävää vatsakipukohtausta, jotka johtuu hyvin todennäköisesti sappikivistä. Ei siinä muuten mitään, mutta noi kohtaukset vie kaikki voimat, sillä ne kestää vähintään sellaset 3-6 tuntia eikä mulla ole niin vahvoja särkylääkkeitä, että olo olisi edes kutakuinkin siedettävä sen kohtauksen ajan. Näitä on tullut muutamia kertoja viime syksystä lähtien ja elokuussa mulla olis vihdoin ja viimein lääkäriaika. Päivystyksessä oon tän takia jo juossutkin yöllä.

Tekisi mieli lähteä jonnekin ulkomaille lämpimään ja heittää kaikki huolet ja murheet nurkkaan hetkeksi. Jo viikon mittainen irtiotto tavallisesta arjesta tekisi enemmän kuin hyvää juuri nyt!

Olenko ainoa, jonka mielestä kesä on ehdottomasti paras vuodenaika? Syksy ja kevätkin on ihania ja talvikin omalla tavallaan, mutta kesää ei kyllä voita mikään ♥

Kaikista pahinta elämässä on epätietoisuus. Se kun tietää, että kaikki ei ole hyvin, mutta ei tiedä mikä sen aiheuttaa ja mistä se johtuu, eikä sitä näin ollen pysty korjaamaan tai selvittämään. Tämä pätee niin terveyteen kuin vaikkapa ihmissuhteisiinkin. Mä oon aina ollut sitä mieltä, että totuus saattaa sattua, mutta se on tuhat kertaa parempi vaihtoehto kuin elää jatkuvassa epätietoisuudessa tai epävarmuudessa. Epätietoisuus syö ihmistä ihan kamalasti ja vie todella paljon voimia.

Minusta on söpöä katsella Youtubesta videoita, jossa eläinvauvat leikkivät yksin tai keskenään. Mun suosikkeja on sellaset, joissa tyyliin koiranpentu leikkii tiikerinpennun kanssa ja katselen sellasia aina hymy korvissa asti. Eläinvauvat on ehkä ihaninta maailmassa ♥

Seuraavaksi ajattelin koittaa perehtyä vähän tarkemmin siihen, mitkä kosmetiikkamerkit ovat eläinkokeettomia ja mitkä eivät. Haluaisin aluksi vähentää ja jossain vaiheessa kokonaan luopua eläinkokeellisesta kosmetiikasta, mutta oon siitä huolimatta tehnyt ihan liikaa hutiostoksia viime aikoina, kun en oo yksinkertaisesti tajunnut selvittää asioita. Onneksi tiedonpuutteen pystyy korjaamaan ottamalla asioista selvää :)



Noloa myöntää, mutta mä itken pienimmistäkin asioista. Se on välillä oikeesti jopa raivostuttavaa, kun vihaisenakin mä alan yleensä jossain vaiheessa itkeä :D Koita siinä sitten yrittää olla vihainen ja kova, kun kyyneleet valuu pitkin poskia :'D 

Ärsyttävintä on, kun mieleen tulee joku asia, mikä pitää tehdä ja kun sitä lähtee tekemään, unohtaa täysin mitä pitikään tehdä. Mulle tulee näitä vähän väliä ja joka kerta se on yhtä ärsyttävää!

Haaveilen omasta asunnosta, perheestä, mahdollisuudesta matkustella, jnejne. Niin ja viime aikoina oon haaveillut myös koiranpennusta, mutta niin kauan kun multa löytyy kotoa kolme kissaksikin kutsuttua elukkaa, saa noi koirahaaveet unohtaa. Tossa kolmikossa on ihan tarpeeksi työtä ja huolehdittavaa. Tosin mä nyt haaveilen välillä pandakarhunpennuista ja leijonavauvoista, että eiköhän tää mun koirakuumekin tästä pian taas helpota. Niin ja haaveilen myös toooodella isosta meikkikokoelmasta :)

Bloggaan koska tää on yksi ihan mahtava tapa viettää vapaa-aikaa ja olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa :)

Nyt haluan toivottaa teille kaikille ihanaa juhannusta! ♥ Palaillaan taas ensi viikolla :)

12 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ihanaa juhannusta sulle <3! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sulle vaikka vähän myöhässä olenkin! :D ♥

      Poista
  2. Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa ton ekan kohdan kanssa... :D Argh ;D Muutenkin löytyi noista sun vastaukista yllättävän paljon samankaltaisuuksia :) Oot kyllä niin kaunis noissa kuvissa <3 Mahtavaa juhannusta sinne Linda! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tollaset ihmiset on todella rasittavia :D Kiva kuulla, että löytyi samanlaisia juttuja! Kiitos hurjasti Katri<3 Toivottavasti sulla oli mieluisa ja onnistunut juhannus :)

      Poista
  3. Ihana postaus Linda <3 Tosi kiva kun toteutit tämän :) Mäkin herkistyn ja itken ihan liian helposti, toisaalta eihän siinä mitään pahaa ole, päinvastoin. Epätietoisuus elämässä on kamalaa, vihaan epätietoisuutta ja oon aina huonolla tuulella jos joku on epävarmaa enkä saa sitä mielestäni pois.. Tsemppiä kovasti noihin vatsakipuihin!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 :) Jep, ei siinä mitään pahaa olekaan, mutta välillä se piirre suoraan sanottuna ärsyttää, kun haluaisi pysyä "vahvana", mutta kun ei pysty niin ei pysty :D Joo mulla on ihan sama eikä silloin oikein edes jaksa tai pysty keskittymään mihinkään, jos epätietoisuus vaivaa koko ajan.. Kiitos Niina :)

      Poista
  4. Hei tosi kiva että teit tämän!! :) Onpa inhottavaa että siulla on ollut tuollaisia vatsakipuja, voin vaan kuvitella miten hirveää se on :( Jos kyse on sappikivistä, toivottavasti pääsisit pian poistattamaan ne! Täälläkin ilmoittautuu yksi itkupilli, joka itkee vähän liiankin helposti lähes mistä vaan..:D Toisaalta olen hyväksynyt kyseisen piirteen itsessäni ja ainakin tiedän omistavani suuren empatiakyvyn, joten turha kai tuotakaan on mitenkään hävetä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos postaus miellytti! :) Joo toivottavati pian selviäsi, mistä noi johtuu ja asia saataisiin hoidettua :/ On meinaan sen verran hirveä olo, kun sellainen kipukohtaus iskee.. Mulle on myös tosi monet sanoneet, että oon todella empaattinen ihminen ja tiedostan sen kyllä itsekin ja oon siitä myös iloinen :) Ei tota piirrettä itsessään tosiaan kannata hävetä yhtään!

      Poista
  5. Ihana postaus! <3 Mä oon sun vastakohta puhelimen käytössä. Mulla saattaa puhelin jäädä vaikka vuorokaudeksi lojumaan laukun pohjalle äänettömälle, enkä kaipaa sitä yhtään :D Välillä mä vaan haluan olla ihan yksin vapaa-aikana, eikä sitä puhelinta silloin jaksa. Onneksi läheiset tietävät tämän, etteivät huolestu turhaan :)

    Suosittelen Logical Harmony kauneusblogia, jos haluat tutustua eläinkokeettomiin merkkeihin :) Siellä erittäin kattava ja oikeasti luotettava lista eläinkokeettomasta kosmetiikasta. Blogin pitäjä Tashina kyselee todella tarkasti merkeiltä aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Monesti kauneusblogeissa on vähän sellaista epämääräistä tietoa merkkien eläinkokeettomuudesta ja siksi munkin on tullut ostettua sellaisia merkkejä, jotka eivät ilmeisesti olekaan eläinkokeettomia :/ Itse olen sen verran laiska, etten jaksa itse kysellä merkeiltä :D Valtaosasta löytyy jo tietoa internetistä ja jos jostain ei löydy, etsin mielummin varmasti ei-eläinkokeettoman vaihtoehton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata<3 :) Haha mäkin kieltämättä haluaisin olla tossa kännykkäasiassa samanlainen kuin sä :D Toisaalta välillä tulee munkin ihan tarkoituksella pidettyä puhelin äänettömällä ja netti pois päältä, kun haluan vaan olla yksin ja rauhassa :) Toi on vaan mulle sen verran harvinaista, että yleensä saan jonkun jo huolestumaan, että mitä mulle on tapahtunut, kun en vastaa viesteihin :D

      Hei iso kiitos tosta blogivinkistä! Mun täytyy ehdottomasti käydä lukemassa tuolta blogista juttuja ihan ajan kanssa :) Joo mä oon huomannut, että netistä löytyy tosi paljon just sellasta vähän epämääräistä tietoa tohon aiheeseen liittyen. Yhdellä sivulla sanotaan yhtä ja toisella toista, joten toi blogi tulee mulle enemmän kuin tarpeeseen.

      Poista

Kiitos kommentista!