keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Lumene Bright Now 360° Korjaava Silmänympärysvoide


Otsikosta voi jo hyvin päätellä, mistä tuotteesta mun olisi tänään tarkoitus teille kertoa. Mä mainitsin jokin aika sitten, että etsiskelen uutta silmänympärysvoidetta, kun edellinen Cliniquen All About Eyes alkoi vedellä viimeisiään. Sain pari hyvää vinkkiä, mutta lopulta päädyin ostamaan Lumene Bright Now 360° Korjaavan Silmänympärysvoiteen. Kyseessä on tuotekuvauksen mukaan silmänympärysvoide, joka kirkastaa ihoa, vähentää tummuutta sekä turvotusta, silottaa ikääntymisen merkit sekä madaltaa juonteita. Nythän mä olen jo ostanut taas uuden sy-voiteen, mutta halusin silti tulla kertomaan teille mielipiteeni tästä!

Se, mitä tämä sy-voide mun mielestä tekee hyvin, on ihon kirkastaminen ja heleyttäminen. Lopputulos muistuttaa mun mielestä aika paljon sitä, mitä samaisen sarjan Heleyttävä BB-tehohoito tekee koko kasvoille (eli nimenomaan heleyttää). Tämä myös kosteuttaa silmänympärysihoa, mutta ei yhtä hyvin kuin Cliniquen All About Eyes. Tähän vuodenaikaan en mitään superkosteutusta onneksi edes tarvitse, joten tämän kanssa olen pärjännyt vallan hyvin. Monet sy-voiteet lupaavat vähentää silmänympärysihon tummuutta, mutta yksikään, tämä tuote mukaan lukien, ei ole siinä kyllä mun kohdallani onnistunut. Tummat silmänaluset ovat ja pysyvät riippumatta siitä, mitä voiteita niihin laitan. Mä en toisaalta edes odota näiden vaalentavan mun sy-ihoani, sillä siihen hommaan on onneksi peiteaineita. Mulla harvemmin esiintyy sen ihmeempää turvotusta sy-alueella, mutta jotenkin tämä viilentää ihoa kivasti ja voisin siis kuvitella, että tämä sitä mahdollista turvotusta voisi jopa laskea. Mitään juonteiden madaltumista tms. en ole huomannut. Koostumukseltaan tämä on kevyen voidemaista.


Meidän yhteinen taival meinasi itse asiassa jäädä melkoisen lyhyeksi, sillä parin käyttökerran jälkeen sy-ihoni alkoi kirvellä ja kutista, kun olin tätä laittanut. Lopulta jouduin pesemään kasvoni uudestaan ja laittamaan päälle ihan tavallista kosteusvoidetta, jotta se kutina ja kirvely lähti ja iho kuoriutui tuttuun tapaan taas pois. Olin jo raapustamassa tänne bloginkin puolelle postausta taas yhdestä Lumenen tuotteesta, joka ei mulle sovellu (näitähän on mm. Bright Now Vitamin C -sarjan hyaluronitiiviste, silmämeikinpoistoaine sekä Lumene LABin kasvovoide), mutta reaktio ei ollut yhtä voimakas kuin vaikkapa tolla hyaluronitiivisteellä, joka ihan tosissaan lähestulkoon "poltti" mun ihoni verestäväksi muutaman käyttökerran jälkeen. Samalla muistin, että joskus aiemmin mä sain lähestulkoon joka ikisestä uudesta kasvoille käytettävästi voiteesta tms. jonkinlaisen pienen reaktion ja ne loppuivat, kun tuotteen käyttämistä vaan jatkoi. Okei, nyt voidaan kysyä olenko mä päästäni ihan sekaisin, kun oon jatkanut tuotteen käyttöä, vaikka oon saanut siitä allergisen reaktion, vaikkakin vain lievän sellaisen. Näin oon kuitenkin tehnyt monet kerrat ja niin tein nytkin, sillä reaktio ei tosiaan ollut mikään erityisen voimakas, ainakaan omalla mittakaavallani. Parin päivän kuluttua mitään oireita ei enää ilmaantunut ja ihoni tottui tuotteeseen, eli loppu hyvin kaikki hyvin.


Jos pakkauksesta pari sanaa sanoisin, niin mun mielestä tämä on pelkistetty, mutta kaunis ja toimiva. Tuotetta on yhdessa tuubissa 15 ml ja mun yllätyksekseni tossa on pumppu, jolla voidetta pumpataan tuolta ulos. Mun mielestä idea on todella hyvä, sillä onhan noi pumppupullot paljon hygieenisempia kuin vaikkapa purkissa olevat, joita monesti otetaan sieltä sormien kanssa, mutta on tossa pakkauksessa pari ongelmaakin. Ensinnäkin tosta on todella vaikea tietää, koska tuote on loppumassa, kun sinne sisälle ei pääse näkemään. Toinen ongelma liittyy tohon pumppuun ja siihen, kun tuote ilmeisesti alkaa käydä vähiin, sillä mä olen välillä joutunut pumppaamaan tota yli kymmenen kertaa ilman, että tuolta on enää tullut ulos mitään. Hetken tuubia puristeltuani sitä sitten taas tuleekin oikein nätisti seuraavat 3-4 käyttökertaa, minkä jälkeen sama alkaa taas alusta. Aluksi toi oli ihan superkätevä, kun yhdellä pumppauskerralla sai voidetta täydellisen määrän yhteen käyttökertaan, mutta nykyään ton kanssa saa tehdä vähän enemmän töitä.

Itse maksoin omasta tuubistani 17,90 €, mutta koska kyseessä on tosiaan Lumenen tuote, näitä saa välillä todella paljon edullisemminkin. Kaupoissahan tosiaan on Lumenea vähän väliä -40% alennuksessa. Ostaisinko uudelleen, kun olen saanut tämän käytettyä pois? Voisin ostaakin, nimenomaan kesäksi ja jos löytäisin tämän alennettuun hintaan. Ei voita Cliniquen All About Eyesia, mutta on tämä ehdottomasti paras marketeissa myytävä sy-voide, mitä olen testannut.

Onko tämä silmänympärysvoide teille tuttu? Mikä on oma sy-voidesuosikkinne? :)

10 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa hyvältä tuotteelta!:) Se on kyllä välillä vaikeaa kun ei tiiä onko tuotetta paljoo jäljellä. Jos nään tota tarjouksessa niin vois ostaakki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä ihan hyvä! Jeps niin on, ei oo kiva yllättyä joku aamu/ilta siihen, että se tuote tosiaan on loppu, vaikka onneksi se nyt ei maailmaa kaadakaan, vaikkei sy-voidetta yhtenä kertana pystyisikään laittamaan :D

      Poista
  2. Just ostin tämän, tykkään koostumuksesta. Samoin tykkään pumpusta ainakin toistaiseksi. Aiemmin mulla oli Lumenen Arctic Aqua silmänympärysgeeli, mutta tämä on kai tällaiselle wanhukselle (+40) sopivampi tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus on tossa kyllä todella miellyttävää, kun voidetta on niin helppo levittää ja se myös imeytyy nopeasti :) Pumppu oli alkuun ihan loistava, mutta loppua kohden alkoi tosiaan käydä hieman ongelmalliseksi, kun se ei aina halunnut toimia :D

      Poista
  3. Tämä on kyllä munkin kohdalla paras testaamani markettisilmänympärysvoide. Tai ehkä paras silmänympärysvoide ylipäätään, kun en ole mitään kovinkaan kallista käyttänyt. Mä oikein yllätyin siitä, kuinka hyvin tämä kirkastaa silmänalusia. Tuo pumppu on munkin mielestä vähän hankala kun tuote on loppumassa. Itse en ihan heti ainakaan aio ostaa tätä uudelleen, sillä haluan kokeilla paria muuta sy-voidetta ennen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin muistan kuinka paljon yllätyin siitä, että tämä kirkasti silmänalusia niin hyvin! Sen puoleen siis ihan mahtava tuote :) Heh, kiva etten ole ainut, joka koki ton pumpun hitusen hankalaksi. Mäkään en ihan heti lähde uudestaan tätä ostamaan, mutta voisin ihan ehdottomasti kuvitella ostavani tätä vielä joskus :)

      Poista
  4. Mä en oo ihan varma olenko tuota testannut, kaksi Lumenen silmänympärysvoidetta on ollut käytössä ja en itsekään oo huomannut mitään tummuuden poistavaa vaikutusta silmienalustasta vaikka niin on "luvattu":D Oon jo niellyt sen ettei niihin auta mikään. Myös turvotukseen en oo koskaan löytänyt apua ja uskon ettei niillekään vaan voi mitään. Kurkut silmille ja se auttaa hetkeksi, luulisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mäkään en nykyään enää edes jaksa uskoa siihen, että noilla sy-voiteilla olisi mitään vaikutusta mun tummiin silmänalusiin :D Siellä ne on ja pysyy, vaikka kuinka läträisi voiteiden kanssa :'D Tollanen hetkellinen viilentävä vaikutus kyllä varmaan laskee ihan kivasti sitä turvotusta ja noi kurkut taitaa olla aika perinteinen keino siihen :)

      Poista
  5. Apua nuo oireilut kuulostaa aika pahalta ja oudolta samalla! Olen itse huomannut, että kun saan reaktion jostain tuotteesta niin se ei kyllä sitten lähde millään eikä pärstä todellakaan totu siihen-päinvastoin :D Mulla on joskus ollut pari Lumenen silmänympärysvoide ja ne oli ihan ok, mutta ei mitenkään järisyttävän hyvää enkä ostanut enää uudestaan.. ainakaan muistaakseni ja mun muistihan on s u r k e a :D Itse tykkään tosi paljon Laveran sy-voiteesta, heleyttää kanssa ja tekee paljon freshimmän lookin heti :)) Ps. En tiedä tuliko mun äskeinen kommentti?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tolleen mullakin yleensä menee ja normaalisti ne reaktiot on muutenkin sen verran voimakkaita, ettei yhden kerran jälkeen käy edes mielessä, että testaisi tuotetta toisenkin kerran :D Haha, tää oli ihan perushyvä sy-voide, mutta on niitä parempiakin tullut testattua :) Oo täytyykin pitää toi Lavera mielessä, kun seuraavan kerran lähden sy-voidetta metsästämään! Sulta tuli tämä kommentti ja sitten toi tohon uudempaan postaukseen :D

      Poista

Kiitos kommentista!