perjantai 3. kesäkuuta 2016

Toukokuun kosmetiikkasuosikit


Kuukauden suosikit -postauksen aika jälleen kerran ja yllä näette toukokuun suosikkikosmetiikkatuotteeni. Mä sain toukokuussa melkoisen paljon kaikkea uutta ja aika monet olisin voinut laittaa myös tähän postaukseen, mutta koska oon aiemminkin pitänyt nää suosikkipostaukset aika rajallisina ja lyhyinä, päätin jatkaa samalla linjalla. Tehdään vielä tarkempi katsaus näihin tuotteisiin:


Victoria's Secretin Pink Warm & Cozy Body Mist on yksi mun suosikeistani kaikista VS:n body misteistä ja tätä tuli suihkittua kuluneen kuukauden aikana iholle enemmän kuin mitään muuta body mistiä tai hajuvettä. Tämän tuoksuna toimii vanilja sekä pioni ja tuoksu on yksinkertaisesti huumaavan ihana. Vanilja erottuu tuolta todella selkeästi ja mähän rakastan muutenkin kaikkea, mikä tuoksuu vaniljalta, joten senkään puoleen ei ole mikään ihme, että tästä pidän. Ostin tämän kesällä 2014 ja tämä olikin mun ensimmäinen VS:n body mist ja sen jälkeenhän kokoelmaan on kertynyt noita pulloja vähän enemmänkin. Tämä tuo mulle myös todella selkeästi mieleen samaisen kesän Mallorcan reissun, jossa mulla oli tämä suihke mukana. Se reissu oli itse asiassa ainut sen kesän oikeasti hyvä ja iloinen asia ja vaikka muuten yritänkin sulkea kyseisen kesän ja sen tapahtumat kokonaan pois mielestäni, sitä matkaa on aina ilo muistella :)


Anastasia Beverly Hillsin Glow Kit - Gleam ansaitsee ehdottomasti myös paikkansa kuukauden suosikeissa! Mä kirjoittelin vasta muutama päivä sitten kaikista omistamistani highlightereista ja totesin siinäkin postauksessa rakastavani erityisesti noita vaaleimpia sävyjä Starburst ja Crushed Pearl. Ainut mitä tältä paletilta kaipaisin on peili, sillä jotenkin toi kansi tuntuu vähän "tyhjältä" ilman sitä. Toisaalta mun on ehkä turha valittaa tällaisesta, kun mä en kovin usein edes käytä noita meikkipalettien peilejä, mutta jotenkin se toisi tohon kokonaisuuteen tavallaan vähän arvokkuutta.


The Body Shopin Piñita Colada Body Sorbetiin rakastuin välittömästi sen saatuani. Oikeastaan ihastuin täysin myös sarjan suihkugeeliin ja kuorinta-aineeseenkin ja kaikki kolme olisivat ansainneet paikkansa kuukauden suosikeissa, mutta tämä vartalosorbetti saa nyt luvan edustaa koko Piñita Colada sarjaa! Näiden tuoksu on jotain aivan ihanaa, samalla raikasta ja samalla makeaa, kun kookoksen ja ananaksen tuoksut sekoittuvat keskenään. Lopputuloksesta tulee mieleen jokin ihana trooppinen tuoksu. Näiden vartalosorbettien etuna on mun mielestäni nopea imeytyminen, mutta silti ihanan paksu koostumus. Nämä kosteuttavat omaa ihoani riittävästi tähän aikaan vuodesta, mutta talvella tykkään käyttää paksumpia vartalovoiteita.


Biozellin Professional Texturizing Sprayn sain toukokuun LivBoxista ja tämä oli ehdottomasti boksin ja parin muunkin edellisen boksin paras tuote. Tämä on siis hiuksiin lisättävä suihke, jonka on tarkoitus antaa hiuksille lisää volyymia ja siihen puuhaan tämä on aivan täydellinen. Multa löytyy kaikenmaailman hiustentuuhennustuotteita enemmän kuin laki sallii, mutta nyt oon kevään aikana tykästynyt juurikin tällaisiin koostumukseltaan vähän kuivempiin tuotteisiin ja tämä onkin tällä hetkellä ykkössuosikkini yhdessä Four Reasonsin hiuspuuterin kanssa. Molemmilla saa tyveä kohotettua todella kivasti ja ne antavat myös sitä haluamaani pitoa.


Viimeisenä vielä tämä Makeup Geekin Foiled Eyeshadow Pan sävyssä In The Spotlight. Multa löytyy luomivärejä aika paljon ja aika monia niistä pystyn kutsumaan täydellisiksi, kun koostumus ja pigmentti ovat hyviä ja väri itselleni mieluisa. Näistä MUGin luomiväreistä olin kuullut ja lukenut paljon ennen kuin itse sain tämän persikkaisen shimmeryksilön Beauty Baystä kaupan päälle tilaukseeni. Ja kyllä, tää oli rakkautta ensisilmäyksellä. Luomiväri on todella kermaista, pigmentti ihan superhyvä ja myös väri on todella kaunis. Aion ehdottomasti ostaa näitä Makeup Geekin luomivärejä enemmänkin ja mun pitäisi siinä samalla sitten myös hankkia kunnollinen tyhjä paletti näitä luomivärejä varten. Toihan on tosiaan pakattu tollaseen pahvipakkaukseen mikä ei oo loppupeleissä kovinkaan kätevä, mutta tällä hetkellä toi on ainut paikka, missä voin tota säilyttää ilman pelkoa siitä, että saan ton napin hajalle.

Ihanaa alkanutta kesäkuuta kaikille ja onnittelut jo etukäteen jokaiselle, joka viettää huomenna valmistujaisiaan<3 :) Mitkäs olivat teidän toukokuun kosmetiikkasuosikkinne?

14 kommenttia:

  1. En ole koskaan testannut Body Shopin bodysorbetteja, vaikka niiden koostumus houkuttaakin. Mutta moni on sanonut, että niistä jäisi kalvo tai muovinen fiilis iholle, niin en ole vielä kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mäkin oon kuullut todella monelta. Toi ei jätä ihoa kovinkaan pehmeäksi, kuten monet vartalovoiteet, mutta en mä silti oo itselläni huomannut mitään kalvoa tms. :) Eli mulla toimii hyvin!

      Poista
  2. Oooh toi in the spotlight <3 Pitääpä ottaa Biozellin suihke käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on niin kaunis<3 Toivottavasti tykästyt tohon suihkeeseen! :)

      Poista
    2. Testasin ja tykästyin! :)

      Poista
  3. Mun on niin monet kerrat pitänyt klikata The Body Shopin sivuille tai käydä kivijalkaliikkeessä, arvaa vaan olenko saanut sitä aikaan :D Tähän on tultava nyt muutos. Nimittäin houkuttaisi ne vartalovoiteet sieltä ja luin netistä, että joku mustikka? karkottaa hyttysiä? :DD Täällä ei ole muodostunut toukokuussa kauheasti mitään kosmetiikkasuosikkeja tässä kuussa, koska meikkaaminen on ollut minimissään. Mutta Nyxin huulituotteet on pitäneet pintansa sekä Anastasian kulmaväri ja siinäpä ne mun meikkituotteet on sitten melkeinpä olleetkin :P Kivaa viikonloppua Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Body Shopin tuotteet on aivan ihania ja tykkään juurikin tosta laajasta tuoksuvalikoimasta :) Oo tollanen mustikkavoide olis kyllä tossa tapauksessa aika kätevä :D Hyttyset meinaan rakastaa mun verta, ainakin siitä päätellen, että ne pörrää aina just mun kimpussa, vaikka ympärillä olis muitakin :D Anastasian kulmatuotteet on parhaita ikinä! Kiitos samoin sulle :) <3

      Poista
  4. Mä haluisin kokeilla noita Victoria's Secret tuotteita. Varsinkin vanilja on yleensä niin ihana ♥ Oivoivoivoi ♥♥ Myös toi Anastasia Beverly Hillsin Glow Kit - Gleam näyttää ihanalta!

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin kyllä suositella noita VS:n body mistejä, jos tykkää tollasista kevyistä tuoksuista :) Ja noita löytyy niin monessa ihanassa eri tuoksussa<3 Toi Glow Kit oli ihan huippuostos, aivan mahtava tuote!

      Poista
  5. Onpa ihanan oloisia suosikkeja! ♥ Kuvailusi perusteella tuo VS:n body mist kuulostaa kyllä hyvältä, täytyykin pitää se mielessä jos joskus lähden VS:ltä shoppailemaan :) Lisäksi tuota TBS:n vartalosorbettia olisi ihana kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tuoksuttelemaan tota body mistiä, jos sen jostain joskus bongaat! :) Mä oon tykännyt tositosi paljon noista vartalosorbeteista, vaikka toisille ne jättääkin sellaisen inhottavan kalvon iholle :/

      Poista
  6. Ahhhh, mä myös omistan Warm & Cozyn ja se on maailman paras tuoksu IKINÄ <3 Niin mua ^^
    Meh, olisin niin halunnut tykätä tuosta TBS:n uudesta sarjasta.. Kaipaisin tuoksuun lisää kookosta, koska nyt siinä tuoksuu mun nenään pelkkä ananas. Ananaskin tuoksuu superhyvältä, mutta vähän tylsän yksinkertaiseksi jää Pinita Coladassa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ehdottomasti yks munkin lemppareista VS:ltä<3 :) Joo munkin mielestä noissa tuoksuu tosi voimakkaasti nimenomaan se ananas, kookos olisi saanut tulla sieltä voimakkaammin esiin :/ Tykkään kyllä siitä huolimatta noista! :D

      Poista

Kiitos kommentista!