maanantai 27. kesäkuuta 2016

Viikkojen 24-25 kosmetiikkaostokset

Juhannus on nyt takanapäin ja paluu arkeen koitti ainakin mulla tänään jo heti aamuviideltä, kun herätyskello soi ja pakotti nousemaan ylös ja lähtemään töihin. Mun juhannus sujui mukavan rauhallisissa merkeissä, kuten juhannukseni lähes aina ennenkin, mutta jotenkin olin eilen kotiin päästyäni aivan loppu. Voisi hyvin kuvitella, että muutaman päivän rauhallinen oleskelu tekisi mielen virkeäksi ja virtaa riittäisi nyt yllinkyllin, mutta kaikkea muuta :D No ehkä mä huomenna oon töissä jo jopa hereillä! Tänään tehdään taas vaihteeksi pieni kurkistus parin viime viikon kosmetiikkaostoksiin. Tästä(kin) postauksesta näkee erittäin hyvin sen, ettei se mun siirtyminen kohti eläinkokeetonta kosmetiikkaa ole vielä kovin hyvällä mallilla - valitettavasti. Mä oon ajatellut kirjoittaa tästä aiheesta ihan oman postauksenkin jossain vaiheessa. Mennään nyt kuitenkin niiden ostosten pariin :)


Beauty Bayllä oli Makeup Geekin luomivärit tossa jokunen aika sitten alennuksessa ja niitä tuli sitten klikkailtua ostoskoriin tällainen pieni kasa. Joukosta löytyy sekä Pressed Eyeshadow Paneja, Duochrome Eyeshadow Paneja että yksi Foiled Eyeshadow Pan. Värit ovat aika sekalaista seurakuntaa, sillä suurin osa oli jo myyty loppuun, mutta tostakin väriviidakosta löytyy mun mielestä ihan kivoja yksittäisiä värejä, joita pystyn kivasti yhdistelemään muiden luomiväripalettien sävyjen kanssa. Näistä olen testannut vasta paria, mutta pigmentti näissä MUG:in luomiväreissä on todella hyvä ja toivoisin sen koskevan ihan näitä kaikkia sävyjä. Foiled Eyeshadow Pan maksoi 5,10 euroa ja kaikki loput 3,20 €/kpl.


Tein myös ensimmäisen tilaukseni eleven.fi nimiseen verkkokauppaan, josta lähti mukaan aiemmin esittelemieni suihkugeelien lisäksi myös mm. tämä Sigman F57 Empasize Contour sivellin. Kyseessä on siis ennen kaikkea poskiluun varjostamiseen soveltuva sivellin, joka on muotoiltu juuri siihen tarkoitukseen sopivaksi. Tarvitsinko mä tätä ihan välttämättä? No en, mutta koska Sigman siveltimet vaan ovat ihan huippulaatua ja mä käytän vähintäänkin aurinkopuuteria joka päivä poskiluiden varjostamiseen, oli tämä ihan hyvä sivellin hankkia. Ilmankin pärjäisin ja tykkään käyttää samaan tarkoitukseen myös Real Techniquesin Sculpting Brushia, mutta onpahan kaveri sille! Tämä maksoi 21,01 €.


Mun on jo pienen ikuisuuden ajan pitänyt testata tätä Paul Mitchellin paljon kehuttua Smoothing Super Skinny Serumia eli hiusseerumia. Mä käytän jokaisen hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin ja harjattuihin (jep, harjaan hiukseni märkinä) hiuksiin joko seerumia, öljyä tai muuta vastaavaa tehohoitoa, joka silottaa hiusten latvoja. Öljyt eivät ole taas vähään aikaan olleet mun suosiossa tossa puuhassa, mutta sitäkin enemmän oon sitten pitänyt esimerkiksi erilaisista seerumeista. Super Skinny Serum on kevytrakenteinen hoitava ja silottava seerumi, joka lupaa tehdä hiuksista pehmeät, kiiltävät ja sileät. Tuote sisältää myös lämpösuojan. Ostin itselleni vain tällaisen pienen 25 ml testi-/matkakoon, mutta olisin kyllä suosiolla voinut ostaa ihan täysikokoisenkin - sen verran paljon tästä pidin! Tämä todella teki mun hiusteni latvoista sileät ja pehmeät eikä karheudesta ollut tietoakaan. Ihan huippuhyvä tuote ainakin tällä hetkellä mun hiuksilleni. Saa nähdä miten tämä toimii, kun latvat ovat tästä vielä selkeästi huonommassa kunnossa, mutta tällä hetkellä lopputulos oli juurikin se mitä kaipasin. Tämä maksoi elevenillä 12,80 €.


Viimeinen elevenin ostos oli tämä Milanin Baked Blush sävyssä 03 Berry Amore. Milanilta löytyy todella kauniin sävyisiä poskipunia ja päätin ostaa niistä itselleni testiin tämän vaaleanpunapersikkaisen yksilön, josta löytyy lisäksi ripaus kultaa. Väri on poskilla kaunis ja vaikka tämän pigmenttisyys ei mitään huippuluokkaa olekaan, olen silti tykännyt käyttää tätä. Pakkauksessa on myös pieni peili ja meikkisuti poskipunan levittämiseen. Itse pakkaus on vähän hutera, vaikka tiukasti toi kansi napsahtaakin kiinni. Ihan hyvä poskipuna, mutta olen testannut parempiakin ja seuraavaksi ajattelin ostaa jonkin theBalmin poskipunan. En usko, että tulen ihan heti uudestaan ostamaan mitään toista Milanin poskipunaa, mutta ihan kiva lisä tämä oli mun kokoelmiini. Maksoin tästä 11,40 €.


Yves Rocherille tuli pitkästä aikaa taas laitettua pieni tilaus lähinnä siitä syystä, että mulla oli tylsää ja halusin pari uutta suihkugeeliä testiin. Joo on taas syyt tilata kosmetiikkaa, mutta eipä noi Yvesin tuotteet mitään maksakaan :D Tilasin tällaisen 10,90 euroa maksavan setin, joka sisältää 3 min Cranberry Cooling Maskin eli viilentävän kasvonaamion, Apricot Fruity Scrubin eli kasvojenkuorinta-aineen sekä Pink Grapefruit Vitaminized Mistin eli kasvosuihkeen. Kasvonaamiota olen testannut kerran - se on koostumukseltaan geelimäistä ja todella saa aikaan iholla viilentävän tunteen. Ihan kiva ja ainakin erilainen verrattuna niihin kasvonaamioihin, joita yleensä käytän. Kuorinta-aine oli myös ihan hyvä tuote, riittävän tehokas mutta samalla kuitenkin suhteellisen hellävarainen. Tuoksu oli hedelmäinen ja itselleni mieluisa, mutta en pitänyt siitä, että kuorinta-aine jätti kasvot nahkean tuntuisiksi. Jotkut vartalonkuorinta-aineet tekevät samaa eikä se mua niissä oikeastaan häiritse, mutta jotenkin toivoisin ehkä enemmänkin sellaista kosteuttavaa tunnetta näistä kasvoille tarkoitetuista kuorinta-aineista. Kasvosuihketta olen testannut kerran ja kyllähän se hetkeksi toi sellaisen pienen virkistävän tunteen kasvoille, mutta en mä ainakaan tämän yhden käyttökerran jälkeen vielä ihastunut tuohon. Pitää antaa tolle useampi mahdollisuus ja varsinkin näin kesäaikaan tollanen voi oikeasti olla todella hyödyllinen!


Mukaan Yvesiltä lähti neljä kappaletta suihkugeelejä: Coconut, Pop'Exotic, Bourbon Vanilla sekä Raspberry Peppermint. Mä rakastan erilaisia suihkugeelejä ja niissä ehdottomasti yksi tärkein ominaisuus mulle on tuoksu. Sen pitää miellyttää mua itseäni, olla juuri siihen hetkeen, vuodenaikaan ja mielentilaan sopiva sekä riittävän voimakas. Valitettavasti nämä kaikki tuoksuvat mun makuunii vähän turhan miedoilta ja vaikka purkista tuoksutellessa kookos, vanilja, vadelma jne. ovat ihan selkeästi haistettavissa, häviää se tuoksu suihkussa aika nopeasti. Ihan kiva nelikko silti ja suihkugeelejähän ei voi koskaan olla liikaa, eihän? ;D Pop'Exotic maksoi 1,90 € ja loput kolme 2,95 €/kpl.


Valitsin Yves Rocherin tilaukseeni kaupanpäälle tämän Sexy Pulp Volume Glossin, joka oli melkoinen pettymys. Mä en pahemmin muutenkaan tykkää huulikiilloista (poikkeuksena mm. Clarinsin, theBalmin ja Laveran huulikiillot), sillä ne ovat todella usein liian tahmaisia ja liimaavat huulet yhteen. Tämä teki juurikin niin eikä tästä väriäkään pahemmin huulille irronnut. Tuskin tulen tätä siis käyttämään, sillä mä en vaan voi sietää sitä tunnetta, kun huulet liimautuvat huulikiillon takia kiinni toisiinsa. Mä en siis todellakaan ole mikään huulikiiltojen ylin ystävä muutenkaan ja varmasti tässä olisi ihan riittävästi väriä monille muille, mutta mä tykkään myös siitä, että huulikiillossa on riittävästi pigmenttiä.


Ja sitten viimeisenä vielä ostos, josta olen ehdottomasti eniten innoissani! Tilasin tämän Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -luomiväripaletin Beauty Baystä pari viikkoa sitten ja ai vitsit kuinka onnellinen olin saadessani tämän vihdoin käsiini! Olin katsellut tätä palettia netistä jo jonkin aikaa ja kun se vihdoin tuli Beauty Baylle myytiin, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä tilaanko tämän itselleni vai en. Jos mä äsken mainitsin, ettei suihkugeelejä voi koskaan olla liikaa, niin ei voi myöskään luomivärejä. Keneltäkään mun blogia vähänkin pidempään seuranneelta ei ole varmasti mennyt ohi se, että mä rakastan luomivärejä ja niitä uusia paletteja on tämänkin vuoden aikana tullut ostettua jo melkoinen määrä, mutta minkäs sille voi, kun myyntiin tulee näin ihanansävyisiä luomivärejä! ABH:n luomiväreistä mulla ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta, mutta pienen testailun jälkeen voin sanoa, että ainakin pigmenttisyys on näissä kohdillaan. Tämän paletin sävyt ovat todella kauniita ja joukosta löytyy niin matta- kuin shimmersävyjäkin. Ihana, ihana, ihana! Tämä maksoi 55.90 €.

Sellaisia ostoksia! Mitäs mieltä olette? Oletteko testailleet näitä kosmetiikkatuotteita? :)

16 kommenttia:

  1. Minulla on tuosta Milanin poskipunasta sävy Red Vino, ja se on aivan jäätävän pigmenttinen. En ole vielä kertaakaan saanut sillä aikaan luonnollista lopputulosta, lähinnä vain pellenaaman.:D:D Ilmeisesti sävyjen pigmenttisyydessä on eroja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Red Vino on tosi kaunis sävy! Ja se voi joo olla, että noiden sävyjen pigmenttisyydessä on eroja, mutta toisaalta voi myös olla, että mä oon liian tottunut voidemaisiin ja mineraaliposkipuniin, joita saa aina olla häivyttelemässä todella kauan, kun sitä pigmenttiä on niissä niin runsaasti :D Tää oli kuitenkin vähän eri luokkaa kuin ne, mutta ei tässäkään siis missään nimessä huono pigmentti ollut :)

      Poista
  2. Sun houkuttelemana päätin sitten pistää Yvesin tilauksen menemään, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogeja lukiessa alkaa aika usein tehdä mieli tilata vähän sitä sun tätä :'D Toivottavasti saat sieltä itsellesi mieluisia tuotteita! :)

      Poista
  3. Mä taas oon tosi tykästynyt Milanin Luminoso -poskipunaan, joka on mulla ihan jokapäiväisessä käytössä :) Rakastan sen persikkaista sävyä ja tuotteessa on pigmenttiä juuri sopivasti :) Tulen varmasti ostamaan uuden vanhan loppuessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luminosoa on kehuttu ihan hurjasti ja sen voisin ehkä jossain vaiheessa hankkia itsellenikin :) Persikkaiset poskipunat on munkin suosiossa eikä multa niitä kovin montaa löydykään! Kiva kun kerroit mielipiteesi tosta Milanin poskipunasta :)

      Poista
  4. Tuo Anastasian paletti houkuttaa kyllä mua ja pahasti! Sävyt näyttää ihan täydelliseltä ja jos ne vielä ovat pigmenttisiä niin.. apua! :D Tiedän ainakin minkä laitan ylös ostoslistalle ;) Ps. Ihanaa viikkoa Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis noiden luomivärien pigmentti on ihan huippuluokkaa :D En oo tosin kaikkia sävyjä vieläkään testannut, mutta noi mitä olen on kyllä vakuuttaneet mut täysin. Suosittelen siis todellakin tota palettia, jos uusia luomivärejä on ostoslistalla ;D Ihanaa viikkoa sullekin<3 :)

      Poista
  5. Ihania ostoksia taas kerran! Mä en voisi elää ilman Paul Mitchellin Super Skinny Serumia. Se on aivan loistava tuote mun kärsineille hiuksille. Öljyistä en oikein välitä, sillä ne saavat todella helposti sellaisen lähmän mun tukkaan :D Tuon kanssa ei vastaavaa ongelmaa ole.

    Mä tilasin vähän aikaa sitten Milanin poskipunan sävyssä Luminoso, mutten ole tainnut käyttää sitä vielä kertaakaan. Se on kyllä melko pigmenttinen ja todella kauniin sävyinen.

    Mä tilasin juuri myös tuon ABH:n paletin, mutta se on vielä matkalla. Innolla odotan paletin saapumista, mulla ei myöskään meinaan ole kokemusta merkin luomiväreistä! Laitathan tuosta meikkikuvia jossain kohtaa blogiin tai instaan?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin sun kehuneen tota Paul Mitchellin seerumia ja oon kyllä itsekin ihan rakastunut tohon :D Harmittaa, että menin tosta minikokoisesta pullosta maksamaan noinkin paljon, kun aion nyt kuitenkin tilata ton täysikokoisena ja olis tullut paljon edullisemmaksi tilata se isompi koko heti kättelyssä! Öljyjen kanssa saan mäkin olla tosi varovainen, seerumit on sen puoleen parempia :)

      Luminoso on kyllä todella kauniin sävyinen :) Laitan ehdottomasti meikkikuvia tosta paletista, kunhan saan aikaiseksi jotain julkaisukelpoista :D Innolla odottelen myös sun kuvia meikeistä, jotka oot tolla paletilla tehnyt<3

      Poista
  6. Kivoja ostoksia jälleen Linda! :) En oo itse pitkään aikaan tilannut Yves Rocherilta, mutta nyt tuli taas pieni hinku tilata sieltä jotain. Nuo suihkugeelit on ainaki semmosia mistä oon itse tykännyt sekä meikinpoistoaine! :) Nuo luomiväripaletin sävyt on aivan ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo sieltä löytyy kaikkea kivaa ja vielä superedulliseen hintaankin yleensä :) Mäkin tykkäsin Yvesin silmämeikinpoistoaineesta, mutta mulla kuluu sitä melkoisen kovaa tahtia enkä jaksa aina olla tilaamassa sitä tuolta :D Noi on tosi kauniita<3

      Poista
  7. Sun ostospostaukset ovat aina ihania! :) Mua houkuttelee Anastasian paletti, mutta yritän hillitä itseäni, sillä olen ostanut niin monta palettia viime aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Sanna! :) Tiedän tunteen, mäkin oon ostanut ihan liikaa noita luomiväripaletteja tämän vuoden puolella ja nyt pitäisikin taas koittaa vähän rauhoittua. Mutta minkäs teet, kun myyntiin tulee jatkuvasti uusia, ihania luomiväripaletteja :D

      Poista
  8. Ooh kaikki noi MUG:in luomivärit ja Anastasian paletti! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!