lauantai 9. heinäkuuta 2016

Hakusessa vedenkestävä ja nestemäinen eyeliner!


Moikka! Tänään mä tarvitsisin kipeästi teidän apuanne. Mulla on siis tosiaan etsinnöissä uusi nestemäinen eyeliner. Vanhat lukijat tietävätkin, että rajaan silmäni oikeastaan aina meikatessani, joten eyeliner on mulle itselleni ihan pakollinen meikkituote. Multa löytyy geelirajauksia, rajaustusseja, rajauskyniä ja myös niitä nestemäisiä eyelinereita, mutta ei yhtään sellaista nestemäistä eyelineria, johon olisin täysin tyytyväinen.


Mulla on muutama kriteeri tälle haluamalleni eyelinerille, joista ehdottomin on se, että se on vedenkestävä ja musta. Multa löytyy oikein hyvä theBalmin musta eyeliner, mutta valitettavasti se ei ole vedenkestävä. Haluan myös nimenomaan nestemäisen eyelinerin eli en siis tussimaista eyelineria enkä myöskään sitten niitä voidemaisia tai geelimäisiä eyelinereita, jotka ovat kannellisessa purkissa ja joita otetaan ihan omalla erillisellä siveltimellä. Yllä olevassa kuvassa on kolme hyvää esimerkkiä siitä, millaisesta tuotteesta nyt puhun :) Tuo Essencen sinikorkkinen eyeliner on todella hyvä ja vedenkestävä, mutta sen sivellinosa on todella paksu eikä sillä oikein pysty tekemään todella ohutta jälkeä ja joskus kaipaan myös sellaista. Eyelinerin hinnalla ei ole niin merkitystä, mutta en mä ihan äkkiä lähtisi sellaisesta maksamaan yli 30 euroa. Lisäksi olisi oikein suotavaa, jos kyseinen eyeliner olisi eläinkokeettomalta merkiltä.


Multa löytyy kolme geelilaineria, joista kaksi on NYXin ja yksi e.l.f.:in. Kaikista kolmesta aion kirjoitella myöhemmin lisää. Nä on todella käteviä ja välillä mulle iskee sellaisia kausia, kun tykkään käyttää juurikin geelirajauksia, mutta tällä hetkellä suosin taas nestemäisiä eyelinereita. Lisäksi mulla on pari kappaletta tussilainereita, jotka mulla jostain syystä kuivahtavat aina ihan supernopeasti, vaikka muuten ne ovatkin todella näppäriä. Sellaista en siis halua. Kajaleita ja rajauskyniä löytyy mustana pari hassua, mutta niitä en käytä oikeastaan ikinä yläluomen rajaukseen, joten en etsi nyt sellaistakaan.


Kaikki vinkit mustasta, vedenkestävästä ja nestemäisestä eyelinereista otetaan siis vastaan erittäin mieluusti! Ja mua kiinnostaisi muutenkin tietää millaisista eyelinereista te tykkäätte? Käytättekö nestemäisiä, purkissa olevia geelimäisiä, tusseja vai kenties vaikkapa ihan luomivärejä silmienne rajaamiseen? :) Kertokaa ihmeessä omat suosikkituotteenne, vaikka ne eivät näitä mun kriteerejä täyttäisikään!

12 kommenttia:

  1. Mä olen käyttänyt nestemäistä eyelineriä jo vuodesta -95 :D... Ja aina välillä saman ongelman ääressä kuin sinä nyt. Pakko kyllä myöntää että näistä sun esimerkeistä en ole kuullutkaan, olen siis ilmeisen laiska ottamaan nykyvalikoimasta selvää. Arvostan ostamisen helppoutta kosmetiikassa ja usein teen hankinnat ihan Itäkeskuksessa :).
    Tällä hetkellä tykkään Lumenen mustasta vedenkestävästä eyelineristä. Se on helppo laittaa ja järkevän hintainen. Huono puoli on se että se loppuu tosi nopeasti - ainakin minun käytössä. Käytän myös hopeakimalle-sävyä, tumma mutta kimalteleva, hauskasti pikkuisen erilainen!
    Yhdessä vaiheessa käytin paljon IsaDoran vedenkestävää, siinäkin hyvä hinta-laatusuhde. Muistelen että tykkäsin kuitenkin enemmän Lumenen eyelinerin sivellinosasta ja että sillä on helpompi tehdä rajaukset kuin IsaDoralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no sulta löytyykin sitten jo ihan kiitettävästi kokemusta nestemäisistä eyelinereista! :D Mä taas tilailen aika paljon netistä meikkejä, mutta näistä ainakin Essence, NYX, Rimmel on sellaisia, joita myydään ihan kaupoissakin :) Lumenen eyelinereita oon katsellutkin ja voi olla, että sellainen lähtee jossain vaiheessa testiin. Lumenen eyelinereita en ookaan tainnut ikinä testata! Oi toi hopeakimalteinen sävy kuulostaa kauniilta :) Kiitos paljon vinkeistä sulle, tulivat ehdottomasti tarpeeseen :D

      Poista
  2. Kiva kuulla, että tuo Essencen eyeliner on hyvä, vaikkakin tuo sivellin näyttää aika paksulta. Mä itse tykkään juuri tuollaisista purkeissa olevista lainereista, joital laitetaan erillisellä siveltimellä :) Tulee mulla paljon siistimpää jälkeä kuin nestemäisellä :D Mulla ei oo oikeestaan mitään vinkkiä antaa, toivottavasti löydät jonkun kivan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos toi sivellin olisi vähän ohuempi niin toi olisi ihan täydellinen eyeliner, ja vielä ihan superedullinen sellainen :) Purkissa olevat rajausvärit on tosi helppokäyttöisiä, mäkin käytin vuosia pelkästään tollasia, kun en millään saanut nestemäisten eyelinereiden kanssa kaunista jälkeä :D Nykyään silmien rajaaminen onnistuu sellaisillakin, mutta edelleen koen noi geelirajaukset helpommiksi :) Kiitti, toivotaan että joku hyvä eyeliner tosiaan löytyisi!

      Poista
  3. Mä oon tykännyt NYXin Vinyl Liquid ja Matte Liquid eyelinereista. En tiedä ovatko ne varsinaisesti vedenkestäviä, mutta mulla ovat kestäneet ainakin pientä silmien vuotamista :) Kirjoitinkin noista juuri eilen blogisssani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita täytyy ehdottomasti testata, lukaisinkin juuri ton sun blogipostauksen! Kiitos vinkistä Kata :)

      Poista
  4. Mun suosikki on Sokoksen oman merkin, We Care Iconin eyeliner. Se ei kyllä oo vedenkestävä tai eläinkokeeton :/ Mut noita oon käyttänyt useemman kappaleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. We Care Iconilta löytyy tosi kivoja meikkejä ja ne on vielä tosi edullisiakin! En oo tosin merkin eyelinereita koskaan tainnut testata :D Kiitos paljon tuotesuosituksesta Nella :)

      Poista
  5. Sullahan on ihana kokoelma näitä! Mulla on aina yksi käytössä ja kun se vetelee viimeisiä eikä pääse uutta ostamaan niin on kyllä hankaluuksia sitten silmät laittaa. Näin kesäisin kuitenkin kajalkin käy enkä välttämättä tarvi sitä nestemmäistä lineriä.
    Multa löytyy Lorealin Super liner, löytyy ihan vedenkestävänäkin jos tykkää. Itse en niin paljon välitä vedenkestävistä:) Ihan on ykköstuote ja ei kuivahdakaan kovin nopsaa, kestää yli kuukauden päivät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän niin sen tunteen, kun eyeliner alkaa vedellä viimeisiään ja sillä on vaikea saada enää mustaa jälkeä ja aikaa kuluu ihan älyttömästi siihen silmien rajaamiseen :D Mun ihan ensimmäinen nestemäinen eyeliner oli juurikin L'Oréalin ja näköjään L'Oréalilla on aika isotkin valikoimat erilaisia eyelinereita! Kiitos paljon vinkistä<3

      Poista
  6. Oletko kokeillut Goshin Eye Liner Pen -eyelineriä? Olen käyttänyt sitä yhdeksän vuotta ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Se kestää erityisen hyvin hikoilua, mikä on testattu monissa tanssiesityksissä. Sivellin on melko lyhyt, mutta sillä saa mielestäni tarkkaa jälkeä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo, mutta mun täytyy mennä Sokokselle kiertelemään ja katsomaan myös toi Goshin eyeliner :) Goshin meikeistä oon kuitenkin muuten tykännyt oikein kovasti ja sun kuvauksen perusteella toi eyeliner vaikuttaisi todella hyvältä! Iso kiitos vinkistä<3

      Poista

Kiitos kommentista!