perjantai 5. elokuuta 2016

Body Scrubs


Vartalonkuorinnat ovat kuuluneet osaksi ihonhoitorutiinejani jo monen vuoden ajan. Kuorin vartaloni suihkussa kerran tai kaksi viikossa, vähän riippuen omasta fiiliksestä ja myös siitä, muistanko tehdä sen. Pidän pääasiassa karkeista, selkeästi kuorivista kuorinta-aineista, mutta välillä on myös paikallaan hemmotella vartalon ihoa selkeästi hellävaraisemmilla kuorinnoilla. Liian usein käytettyinä tehokkaat kuorinnat eivät ole kuin haitaksi iholle, joten kohtuus toki kaikessa. Tässä postauksessa ajattelin esitellä teille kaikki tämänhetkiset vartalonkuorintani ja kirjoittaa jokaisesta pienen arvostelun.


Herbina Mango Spa Vartalokuorinta on porkkana- ja mangouutetta sisältävä kuorintavoide, jonka on tarkoitus silottaa, virkistää, puhdistaa ja pehmentää vartalon ihoa. Kuorinnan tuoksu on ihanan hedelmäinen ja mango on selkeästi tunnistettavissa tuoksusta. Kuorintateho on ihan kohtalainen. Odotin tältä ehkä vähän enemmän, sillä Herbinan Kaura-Suklaa Vartalokuorinta oli todella kuoriva, mutta tämä on selkeästi sitä hellempi. Omalle herkälle iholleni tämä on ihan riittävän kuoriva, mutta mä nyt vaan ilmeisesti tykkään rääkätä ihoani myös niillä karkeammilla kuorinnoilla, vaikkei varsinaista tarvetta ehkä edes olisi. Perushyvä tuote ja mulle tuli ihan tarpeeseen tällainen vähän hellempikin kuorinta-aine! Tämä on myös suhteellinen edullinen, ja itse maksoinkin tästä 150 ml purkista 5,90 €.


Freemanilta multa löytyy tämä ihana Body Sugar Scrub Pomegranate. Kyseessä on granaattiomenaa sisältävä sokerinen kuorinta, joka lupaa antaa iholle hehkua sekä kuoria ja pehmentää sitä. Tämä on ehdottomasti yksi mun suosikkikuorinnoistani ja rakastan tämän paksua, sokerista koostumusta, joka sulaa lopulta iholle aiheuttaen ensin selkeästi pienen lämmön tunteen. Tuoksu on makeahko, mutta samalla virkistävä ja pirteä. Kuorintateho on ihan loistava ja kuorinta on hyvin karkea, mutta koska massa sulaa iholle suhteellisen nopeasti, tätä saa kerralla käyttää aika paljon, mikäli haluaa kuoriaa vartalon kauttaaltaan. Tämä on myös hyvinkin edullinen tuote ja maksoin 150 ml tuubista 5,30 €.


The Body Shopilta multa löytyy kaksi vartalokuorintaa, joista ensimmäisenä esittelyyn pääsee tämä Spa Of The World Dead Sea Salt Scrub, jonka kuorivana ainesosana toimii nimen mukaisesti Kuolleenmeren suola. Mä oon tästä kirjoittanut itse asiassa kokonaisen postauksen, mutta mun mielipiteeni tästä on muuttunut sen postauksen kirjoittamisen jälkeen jonkin verran, joten senkin puoleen on ihan hyvä päästä päivittämään mun ajatuksiani tästä! Tuote sisältää runsaasti erilaisia ihoa kosteuttavia öljyjä sekä rosmariiniuutetta, jonka on tarkoitus supistaa ihohuokosia. Mainitsin jo sitä postausta kirjoittaessani, että tämä on hyvin voimakkaasti ihoa kosteuttava kuorinta ja ainakaan itse en tunne tarvitsevani vartalovoidetta sen jälkeen, kun olen suihkussa kuorinut ihoni tämän kanssa. Kuorinta on hyvin paksua ja kiinteää, mikä hieman vaikeuttaa sen levittämistä iholle ja itse kuorintaprosessia. Kuorintateho ei ole paras mahdollinen, mutta enää se ei mua oikeastaan haittaa, sillä käytän tätä kuorintaa nykyään nimenomaan silloin, kun kaipaan extrakosteutusta iholleni, mutta haluan samalla kuitenkin kuoria vartaloni. Kovin usein tätä ei tule käytettyä, ja koska tämä 350 ml purkki on ihan valtava, tämä tulee kestämään mulla vielä varmasti hyvin pitkään. Maksoin tästä 25,90 €.


Toinen kuorintani The Body Shopilta on tämän kesän kausituoksu - Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub. Kuorinta sisältää kookos- ja ananasuutteita ja sen on tarkoitus puhdistaa ja silottaa ihoa. Tämä on koostumukseltaan täysin erityyppinen kuin yllä oleva Dead Sea Salt Scrub. Tämä on hyvin juoksevaa ja biohajoavia kuorintahiukkasia on tässä riittävän paljon mun makuuni. Mä oon täysin rakastunut tämän sarjan tuotteiden tuoksuun eikä tämä kuorinta-ainekaan ole siinä mikään poikkeus. Tätä tuli käytettyä alkukesästä aika paljonkin, mutta nyt tämän käyttö on jostain syystä taas jäänyt vähemmälle. Pitääkin muistaa taas tämän olemassaolo, sillä tässä on kyllä kaikki ne ominaisuudet, mitä hyvältä vartalokuorinnalta edellytän. Hinta tässäkin hieman kirpaisee, sillä 250 ml purkki maksoi 22,50 €, mutta välillä on toisaalta ihan kiva hemmotella itseään ja käyttää myös sitä rahaa!


Viimeisenä vielä tämä Lumenen Body Refresh Cranberry Smoothing Body Scrub, jota mä en enää edes muistanut omistavani, sillä tämä oli hautautunut kymmenen suihkugeelipullon alle ja löysin tämän muutama päivä sitten järjestellessäni niitä pulloja. Luulin tämän jo loppuneen, mutta onhan tuolla vielä jonkin verran jäljellä tota ainetta! Kyseinen tuote lupaa tehdä ihosta sileän ja pehmeän, ja sen kuorivat ainesosat ovat myös kaikki biohajoavia. Itselleni ainakin on nykyään aika tärkeää, ettei kuorinta sisällä niitä muovirakeita ja onkin ollut mahtavaa huomata, että yhä useammissa kuorinnoissa kuorintateho perustuu johonkin muuhun kuin niihin muovirakeisiin :) Tämä kuorinta oli pitkään mun suosikkini ja edelleen voisin hyvinkin ostaa tämän uudemmankin kerran, kunhan tämä joskus vaan ensin loppuu. Tuoksuna tässä on aivan ihana makea karpalo ja kuorintateho on todella hyvä. Mahtava vartalokuorinta ja tällä 150 ml purkilla on hintaa 4.90 €.

Sellainen viisikko löytyy mun kylppäristäni! Mitkä ovat teidän suosikkinne vartalokuorinnoista? Otan ilomielin vastaan suosituksia hyvistä kuorinta-aineista :) 

20 kommenttia:

  1. Multa löytyy tuo eka (Herbina) ja vika (lumene) ja oon tykännyt! Kannattaa tsekkailla Dermosilin kuorinnat, ne on hyvä ja tuoksut huumaavia! :)

    https://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä hyviä kumpikin! Dermosilin kuorintoja en ookaan tainnut testata, kiitos paljon vinkistä<3 :)

      Poista
  2. Oon tykännyt tosi paljon Freemanin tuotteista, kun ne on nii halpoja ja ainakin mun iholla toimivia! :) En tosin ole kokeillut kyseisen merkin vartalokuorintaa, vaan naamalle tarkoitettuja mössöjä :D Tämä postaus oli kyllä hyvä muistutus siitä, että pitäisi taas pitkästä aikaa kuoria iho ;) Ps. Ihanaa viikonloppua Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, Freemanin tuotteet ei oo kyllä koskaan pettäneet ja ne on superedullisiakin! Suosittelen myös kokeilemaan tätä kuorintaa ;) Haha hyvä että tästä postauksesta oli hyötyäkin :D Kiitos, ihanaa alkanutta viikkoa sulle ♥

      Poista
  3. Tällä hetkellä käytössä on Yves Rocherin Botanical Scrub, se ruskea. Jos tykkää tosi kuorivista kannattaa kokeilla, mun makuun oli vähän turhan raapivaa. Paras tähänmennessä kokeilemani on Body shopin Mango. Siinä on kanssa sokeria joka sulaa iholle. Kuorii hyvin ja tuoksuu herkulliselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesin tuotteet on kyllä olleet hyviä, mutta vartalokuorintoja en ookaan heiltä testannut :) Ai vitsit mun pitää ehdottomasti joskus testata tuota TBS:n Mangoa! Mango on ihan mun lempituoksuja kosmetiikassa, joten senkin puoleen toi kuulostaa ihan täydelliseltä kuorinnalta :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Mä rakastan kuorintavoiteita jotka ovat tehokkaita, eli runsaasti vaan saa olla mulle niitä kuorivia hitusia mitä lie:'D Mä kiinnostuin tuosta TBS:n sea salt scrubista, mahdetaankohan sitä enää myydä. En omasta mielestäni oo tuollaiseen törmännyt koskaan vaikka oon vuosia ostanut kaikki rasvat ja suihkuttelutuotteet ym Body Shopilta :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan sama juttu mulla :D Mitä kuorivampi niin sen parempi! Ainakin TBS:n nettisivuilla näytti tota olevan: http://www.thebodyshop.fi/fi/spa-of-the-world-dead-sea-salt-scrub-/41331/dp?openGroup=389 mutta sitä en sitten tiedä miten tota kaupoista enää löytyy :D

      Poista
  5. Freemanin tuotteet olen itsekin mieltänyt toimiviksi! :) TBS:lta en ole tainnut omistaa yhtäkään kuorinta-ainetta, sillä yleensä mukaani lähtee vaan niitä perus suihkugeelejä ja vartalovoiteita :D Itse olen todella laiska kuorimaan ihoani, ja teen sen vain silloin jos muistan haha :D Kiitos siis muistutuksesta, tänään voisinkin hemmotella itseäni saunalla ja kuorinnalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hyviä ja valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia tuotteita :) Joo samoin mullakin oli pitkään, mutta voin kyllä suositella myös noita TBS:n kuorintoja! Mullakin kieltämättä tulee välillä sellasia kausia, kun en muista pitkään aikaan kuoria ihoani, mutta välillä sitä tulee sitten tehtyä ehkä liiankin usein.. :D Tollaset pienet hemmotteluhetket on välillä ihan paikallaan<3

      Poista
  6. Oii mitä vartalonkuorintoja! <3 Mä itse oon vähän huono käyttämään niitä, mutta nyt kesällä luin sen auttavan rusketuksen kanssa, joten on tullut enemmän käytettyä. Tällä hetkellä mulla on pari kuorinta-ainetta, pitää ostaa kyllä lisää kun nuo loppuvat. Tuota The Body Shopin olis ihana kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin käytän kesällä selkeesti useammin kuorintoja kuin muinva vuodenaikoina :) Tosin mulla nyt ei tällä hetkellä edes ole mitään rusketusta, oon ollut alkukesän jälkeen aika laiska ottamaan aurinkoa :'D Noi TBS:n kuorinnat on aivan ihania<3

      Poista
  7. Freemanin tuotteet on ihan huippuja, pitäisi taas ostaa joku kuorinta testiin :) Myös bodyshopilla on tosi hyviä kuorintoja, nyt vadelma käytössä ja se tuoksuu niiiiin ihanalta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Freemania on tosi monet kehuneet eikä kyllä syyttä! Noi on ihania<3 Ai vitsit ton vadelmankin mä haluun ehdottomasti testata! Multa löytyy TBS:n vadelmasuihkugeeli ja vartalovoi ja ne on kyllä niin ihanan tuoksuisia :)

      Poista
  8. Itseltäni löytyy Freemanin pomegranate kuorinta, teholtaan se on hyvä mutten tuoksusta oikein välitä. Freemanin kasvojenkuorinta-aineet olen kyllä todennyt hyväksi. Tämän hetken suosikkini on i love sarjan whipped sugar scrub tuoksultaan makea ja kuorintana hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tuoksu on kyllä sellanen, etten sitä välttämättä ihan jatkuvasti itsekään haluaisi haistella, mutta silloin tällöin käytettynä tykkään kyllä tosta :) Ne kasvojen kuorinta-aineet on munkin mielestä hyviä ja superriittoisia! Oi vitsit toi kuulostaa aivan ihanalta kuorinnalta, täytyykin pitää toi mielessä :)

      Poista
  9. Aaah, miten täydellisen tuoksuinen on tuo TBS:n Pinita Colada! TAIVAS <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuule aivan samaa mieltä sun kanssa! :D Ton sarjan tuotteet tuoksuu niiin hyviltä ♥

      Poista
  10. Mun on pakko myöntää, et vaikka tykkäänkin tosi paljon kaikista ihanantuoksusista vartalokuorinnoista, niin mun lemppari on silti sellanen pesuliina :----D Tuntuu että sillä vaan kuoriutuu parhaiten, olematta kuitenkaan liian ronski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset pesuliinat, -kintaat sun muut on kyllä ihan superkäteviä ja myös tehokkaita :) Täytyykin varmaan taas itsekin ottaa tollanen joku päivä käyttöön ja kuoria iho sen avulla :D Kiitos siis vinkistä ;)

      Poista

Kiitos kommentista!